- 7 Şubat 2022
- 3.722
- 2.622
- 83
- 28
Adı neydi canm bebiş cıkmadan iyileşmesi lazımCanım dediğim kreme bı şans ver benimde hastane tipi makine mahvetmisti.. kanamasi bı yana kopacak ucu sandım eczaneden alabilirsen çok iyi olur ben hiç surmemistim lanolinli bı krem değil o yüzden tedavi edici özelliği de var
Sağolasın canm krem kullanıyorum tahinnyağı vs açık bırakıyorum bi gün iyi bi gün kötü oluyorÖncelikle çok geçmiş olsun canim
Bebeğine en kısa zamanda kavuşursun insallah sagliklailk oğlumda bende öyleydim kanaya kanaya emziriueodum aglayarak. İkincisinde lansinoh krem surup gümüş kapak takiyordum çok şükür öyle olmadı bi dene istersen
Gögüs ucum küçük değilde makine cok aşırı acıtıyorGeçmiş olsun canım .. herkesin olmuyor ama benim arkadaşımda böyle oluyor oradan biliyorumoda kan geldiği için çok attı sütünü yara ağrısından aşırı zorlandı . Göğüs ucu küçük geri her iki bebektede edemedi silikon göğüs ucu ile emzirdi .
Canım yapıp yapmamak size kalmış benim fayda gördüğüm şeyi anlatayım. Banada 2 farklı Dr söyledi. Benimde ilk günler fena şekilde aciyordu yara olma yolundaydı. Yeşil batikon sür yaklaşık 1 2 saat sonra bebegi emzirebilirsin zaten uçuyor dedi tabi bebegin ağzı yeşil olabilir hiç zararı yok aksine bebegin ağzındaki pamukçuklari anında yok ediyor dedi. Gerçekten de öyle oldu göğüslerimin de acısıni anında aldı. Bebegimin pamukçugunuda geçirdiNe varsa sürün kızlarr cok kötü oluyor dişlerimi sıkarak sağım yapıyorm ben coyu sütümü döküyorum kan oldugu için
Hangi makinayı almıştın canım ?Gögüs ucum küçük değilde makine cok aşırı acıtıyor
Bu gerçek beni bi irkiltti doğrusuNormal bence canım zaten 36+lardan sonra her an doğurabiliriz
Hamilelik döneminde zorluyor ama evde robot var en önemlisi,o zaten sürekli çalışıyor. Onun dışında da eşim hallediyor koltuk sandalye vs kısımlarını. Zor biliyorum ama ben onları eve alırken bunları düşünerek aldım ve asla onları evden gönderme gibi bir düşüncem yok çünkü onlar da benim çocuklarım. Ben onlara böyle bir kötülüğü yapamam. En büyük hayallerimden biriydi bir çocuğum olursa birlikte büyütmek,inşallah onu da gerçekleştiricez birlikteTüy sorunu ile nasıl başediyorsunuz acaba?
Zaten birkaç gün yerimden kalkmam muhtemelenBiz kadınlar olarak yerimizde duramıyoruz ya
Ben de bazen içinde buluveriyorum kendimi sonra dur diyorum dinlen yavaş yavaş yap. Korkma bir şey olmaz Allah’ın izniyle.
Annem kardeşime hamileyken sırf bu dip köşe temizlik yüzünden 20. haftalarda erkenden doğuracaktı kasılmaları falan başladı ebe sen ne yaptın böyle demiş
Ben. İnanılmaz istemeye başladı canım,bir tane içsem ne olur ki diyorum ama tutuyorum kendimiKızlar bu son sıralar sizdede geri sigara istemeye başladımı canınız ? Hamileliğin ilk 7 ayı felan aramadım ama sanki son zamanlarda hep daha fazla canım istiyor
Garmastan pomad canım birkaç eczaneden fiyat al ben bugün 575'e kadar fiyat veren oldu bazı eczaneler 650 falan diyor bilgin olsunAdı neydi canm bebiş cıkmadan iyileşmesi lazım
Baskı yapıyor kemiklere az kaldı artıkEvet bende ağırlaştım. Sağ kaburgamın altı iyle bir ağrıyor ki. Sanki etimi kesiyorlar. İnşallah canım seninle günümüz aynı demi
Yeşil olanı ilk duydum canım aklımızda olsun her şeyi deneriz artık ben oğlum da çok çektim iyileşene kadar her denileni yapmıştım ama sanırım kendiliğinden iyileştiCanım yapıp yapmamak size kalmış benim fayda gördüğüm şeyi anlatayım. Banada 2 farklı Dr söyledi. Benimde ilk günler fena şekilde aciyordu yara olma yolundaydı. Yeşil batikon sür yaklaşık 1 2 saat sonra bebegi emzirebilirsin zaten uçuyor dedi tabi bebegin ağzı yeşil olabilir hiç zararı yok aksine bebegin ağzındaki pamukçuklari anında yok ediyor dedi. Gerçekten de öyle oldu göğüslerimin de acısıni anında aldı. Bebegimin pamukçugunuda geçirdi
Her gün supurerek. Kedinin oldugu yerde tuyun olmaması imkansiz. Kedinizin duzenli asilarini yaptiriyorsaniz da korkacak bir sey yok en fazla bagisikligi geliskin olur. Dogru önlemleri aldiginizda bu bir sorun degil. Kum kabindan uzak tutun bebeginizi, evinizi duzenli supurun ve kedinizin asilarini yaptirin yeter. Lutfen bebek geliyor diye kedinizi baska birine vermeyin ya da bebek gelince kedinin gitmesini dusunuyorsaniz eve kedi almayin. Hayvanlari sahiplenirken onlar ile 15 sene birlikte yasayacakmis gibi planlarinizi yaparsaniz hem sizin hem onlar icin cok daha kolay bir yasam olur.Tüy sorunu ile nasıl başediyorsunuz acaba?
Sezeryanda doktorlar genelde spinal tercih ediyolar.Ama acil bir durumda veya anne paniklediginde genel yapıyorlar.Doktoruma sordum geçen hafta,o da spinali öneriyorum çünkü genelde alınan anestezi yoğun olduğu için bebeğe gecebiliyor dedi.Hem spinalde hep uyaniksin, genelde ayilma durumu var.Kızlar şu an doğum belii değil normalmi sezeryan mi ama olurda sezeryan derse doktorum hangi anastezi iyi ben genel istiyorum ama genel olarak genel anastezinin sonraki süreçte ağrılı olduğunu söylüyorlar tecrübesi olan varmı?Bu konuda.
Ah canım benim çok geçmiş olsunKızlar selam. Bugün kontrolüm vardı,bebek iyi çok şükür ama ben pek değilim. Siz de benim yaptığım salaklığı yapmayın diye yazıyorum. Dün az banyoyu toparlayayım diye başladığım temizliğe fark etmeden 3 saat aralıksız devam edince cortladım. Dün akşamdan beri özellikle acı,ağrı,sancı adını koyamadığım şeyler hissediyorum. Devam edince ve doktorum da duyunca çok kızdı haliyle. Hemen erken doğum önleyici bir ilaç yazdı her ihtimale karşı,ağrımı da keseceğini söyledi. Siz de lütfen benim yaptığımı yapmayın,bu haftaya kadar çok şükür sağlıkla geldik ama korkuttu ve moralimi bozdu bu durum
Ben besliyorumÇook çook saol canım benim evet asker gibi geri sayıma başladım
kızlar kedi besleyen var mı evinde ??
Anladım, ne güzel öyleyse ne mutlu sizeHamilelik döneminde zorluyor ama evde robot var en önemlisi,o zaten sürekli çalışıyor. Onun dışında da eşim hallediyor koltuk sandalye vs kısımlarını. Zor biliyorum ama ben onları eve alırken bunları düşünerek aldım ve asla onları evden gönderme gibi bir düşüncem yok çünkü onlar da benim çocuklarım. Ben onlara böyle bir kötülüğü yapamam. En büyük hayallerimden biriydi bir çocuğum olursa birlikte büyütmek,inşallah onu da gerçekleştiricez birlikte
Bende var canım 2 taneÇook çook saol canım benim evet asker gibi geri sayıma başladım
kızlar kedi besleyen var mı evinde ??
Beni canım istemiyo da hayal ediyorum sadece jsjdjd acaba diyorum doğumdan sonra bi kahve sigara yapsam nasıl rahatlarımKızlar bu son sıralar sizdede geri sigara istemeye başladımı canınız ? Hamileliğin ilk 7 ayı felan aramadım ama sanki son zamanlarda hep daha fazla canım istiyor
Evet koku veya yanma var mı diye soruyor benim doktorum da akıntıdan bahsedince. Eğer yoksa korkulacak birsey yok diyor.Beyaz için genelde korkulacak bir şey değil diyorlar kötü koku yoksa ya da süt kesiği böyle lor gibi daha kıvamlı değilse normal diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?