- 6 Şubat 2025
- 329
- 211
- 18
- 32
Benim oluyor cok uzun zamandırKızlar beyaz akıntısı olan var mı ?
Ohhh çok rahatlatırBeni canım istemiyo da hayal ediyorum sadece jsjdjd acaba diyorum doğumdan sonra bi kahve sigara yapsam nasıl rahatlarım
Galiba gerçekten hormonel birşeyBenim oluyor cok uzun zamandır
Ben özelde yapacağım doğumu nasipse bizim hastanede veriyorlarmış mamayı ihtiyaç olursa.Eşim panik biraz beni bırakıp gidemez bende bulunsun diye aldım
Bende öyle yapıyorum sağlık ocağında verdiğim kanları Doktora gösteriliyorum bakıyor ..Daha önce de bunu konuşmuştuk bizim doktorlar benziyor birbirine, benimkinin de bir şey istediği yok, ultrasondan kontrolünü yapıyor geçiyor.Başka açılardan seçeneklerim içindeki en iyi doktor diye devam ediyorum gene.Ama ben en başından beri bi özele bi devlete gidiyorum.Devlettekilere akıntım var, ya da kanıma bakmak istiyorum dediğimde hep bakılıyor.Sonra da özeldeki doktoruma götürüyorum, kendi talep etmiyor ama önüne tahlilleri koyunca inceliyor sağolsun
Çok çok teşekkür ederim. Traş çözüm oluyor demek. Aşılarına, mamasına, malt ve vitaminlerine çok dikkat ettim ama çözüm bulamamıştım. Deneyelim inşL lucito canım yazdıklarını okudum. Benim kedilerim yaz başlayınca çok tüy dökmeye başlıyor ozaman geldiğinde traş ettiriyorum mecburen çünkü iki tane olduğu için baş etmek çok zor oluyor. Traştan sonra da 6-7 ay neredeyse hiç dökmüyorlar. Her gün düzenli süpürme ve tarama ile hall oluyor. Bir de çamaşır kurutma makinesi de çok işimize yaradı bizim, tüm tüyleri topluyor çamaşırlardan. 2-3 ayda bir iç dış parazit yaptırınca korkulacak hiçbir şey yok aslında. Neredeyse 5 yıldır bakıyorum ben, vermeyi hiç düşünmedim onlar da benim evladım. Versem çok büyük ihtimalle Allah korusun stresten ölürler çünkü bize aşırı bağlılar.
Allaha emanetim vallaDoktorun fazla umursamaz canım
Ben bir de gebeliğin başından beri kahve de içemedim yasaktı, aynı eşim de diyo sigara yok artık diyo sütten geçer diyo biliyorum farkındayım başlamam sus hayal ediyorum sadece diyorumOhhh çok rahatlatırbende diyorum sezeryandan çıkıp ilk yürüyüşümde aşşağıya inip sigara yakıcam eşim kızıyor diyorumki ozaman sende bırakacaksın yoksa yaparım
Epuduralla spinalin ne farkı var acaba.?Sezeryanda doktorlar genelde spinal tercih ediyolar.Ama acil bir durumda veya anne paniklediginde genel yapıyorlar.Doktoruma sordum geçen hafta,o da spinali öneriyorum çünkü genelde alınan anestezi yoğun olduğu için bebeğe gecebiliyor dedi.Hem spinalde hep uyaniksin, genelde ayilma durumu var.
Benim hamileliğin başından beri var, yoğurt gibi kokusuz temiz bir sıkıntı 1 lira kadar her gün gelir düzenli bir şekildeKızlar beyaz akıntısı olan var mı ?
Epidural daha iyi oğlumda oldum çok rahattı belinde katater oluyor sezeryan sonrası agrı geldikçe pomba gibi bisi var sıkıyorsun ordan ilaç gidiyor canım rahatlıyorsunEpuduralla spinalin ne farkı var acaba.?
Kilo alamayınca içime böyle dert oldu öküz oturdu işte ne diyim kuşumYağ Krem falan sürmedim normal derecede çatladim ama surseydim de sonuç aynı olurdu eminim.
Eşim bana erkek olunca babanın kız olursa annenin hakkı demişti.İlk çocuğumuz erkek oldu onun beğendiği isimlerden seçtim,onu koyduk.Simdi kızımda onunda çok beğendiği ismi ve benim sectigim ismi koyduk gibi..İkimizde birbirimize saygı gösterdik , hayırlı evlat olsunlar inş cümlemize
Annemde çatlak yok mesela ,bence kişisel olabilir.
Bende var.
Canım sen sağlıklı beslenin ,hatta yazmistin et,balık vs baya iyi beslendim diye kendini üzme hiç.
Benim yeşil akıntı olduğunda bile kültürde üreme olmadı sanıyorum normal 2 gün arayla idrar verdim bakteri sayısıda azaldı ve crp normal olunca bir şey demedi beyaz normal diye düşünüyorum seninde bir şey çıkmaz umarım artık bir de doğuma yaklaştıkça vajinl salgılarda artıyorYok son 1 haftadır felan beyaz bir akıntı başladı kokusuz ve süt kesiği gibi değil . Hormonel olabilir bakalım kültür testinde çıkar
Aynen yukarıda da dedim yeşil bile olduğunda vücut kendi hallediyor dedi başka şikayetimde yoktuEvet koku veya yanma var mı diye soruyor benim doktorum da akıntıdan bahsedince. Eğer yoksa korkulacak birsey yok diyor.
Aşkım ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum. Her hastayı aynı değerlendirmemeleri lazım ama aynı değerlendiriyorlar işte…Cidden aşırı sinir bozucu davranışları var çok tutarsızlar .. bana 97/98 açlık şekeriyle insülin başlamayı düşündüler . Perinatoloji izin vermedi zaten plasentaya akılta olan sol damarda kan akışı yavaş birde insülin başlanırsa bu çocuk nasıl gelişicek dedi ..
Bir arkadaşım var ondada açlık şekeri sıkıntı 110/120 arası seyrediyor onun doktoruda birşey olmaz kafasında . Aşırı tutarsızlık var bu doktorlar arasında bile birinin söylediği ile diğerinin yaptı asla uymuyor.
Yaaa sımsıkı sarılıyorum sana çok teşekkür ederim canım benim canımmCanımm sen çok fedakar ve istikrarlı birisin. Bebeğine zarar gelmesin iyi olsun diye yaptın o zor diyeti. Şimdi beklenmedik şeyler çıktı, yine onun için en iyisini yapıyorsun bak. Hemen gözetim altında olmak için elinden geleni yaptın. Seninle gurur duyuyorum canım.
İnşallah kilosu da hemen toparlar güzelce yavrunun
Zaten koymasınlar demedim koyana ayrı koymayana ayrı konuştum alttakileri okumamışsın kaosa yer arar gibi yazmışsın bir çok yorumunda da öyle yazıyorsun geneldeCanım burda kimse kimseyi tanımıyor ki belki hayat boyu yüzyüze bile gelmicez hatta bütün site Atlas koysa nolacak ben sevinirim bile bebişimin adaşı olacak diye. Senin hoşuna giden başkasının da hoşuna gidebilir. Kızımın adı İpek bi sürü İpek var benden önce benden sonra koyan tanıdığım ohhh bi sürü İpek
Çok teşekkür ederimmAh canım benim çok geçmiş olsun
Bol bol nst çekiliyor, şeker ve tansiyon kontrolleri, tüm ilaçlarımı kendileri yapıyorlar sadece ecopirini ben kendim içiyorum oksapar ve insülin onlar yapıyor. Nst de zaten çıkarmış strese giriyormuş bebekler olası bir durumda. Evde olsam kafayı yerdim sanırım ne yemek yapabilirim o mod ile ne de başka bir şey o yüzden şu an iyiyimHerşeyin yolunda olduğuna sevindim canım şeker için kontrol altında tutmak istemişlerdir bebeğin kilosunu söyledimi hastanede gözlem altında olman güzel keşke banada yatış verseler bebişim hareket ediyor çok şükür ama yine de Korkuyorum kordonunu bi anda sıkıntı yaratır diye kuzuma bana pazartesi zor olur hayırlısı bakalım az kaldı Ağustos çok hızlı geçti Eylül'ün de nasıl geçtiğini anlamayacağz bile.Benimde bi sey aklıma takıldı 34.hafta gittiğimde bebeğn kilosu 35le aynı şaşırdım bir haftada hiç kilo almadımı bu bebek pazartesi bakalım kaç diycek kilosunu yine 3ün altında söylerse anormallik var demektir
Doktorda normal diyor beyaz akıntıyaGaliba gerçekten hormonel birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?