Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
L lucito canım yazdıklarını okudum. Benim kedilerim yaz başlayınca çok tüy dökmeye başlıyor ozaman geldiğinde traş ettiriyorum mecburen çünkü iki tane olduğu için baş etmek çok zor oluyor. Traştan sonra da 6-7 ay neredeyse hiç dökmüyorlar. Her gün düzenli süpürme ve tarama ile hall oluyor. Bir de çamaşır kurutma makinesi de çok işimize yaradı bizim, tüm tüyleri topluyor çamaşırlardan. 2-3 ayda bir iç dış parazit yaptırınca korkulacak hiçbir şey yok aslında. Neredeyse 5 yıldır bakıyorum ben, vermeyi hiç düşünmedim onlar da benim evladım. Versem çok büyük ihtimalle Allah korusun stresten ölürler çünkü bize aşırı bağlılar.

Beni canım istemiyo da hayal ediyorum sadece jsjdjd acaba diyorum doğumdan sonra bi kahve sigara yapsam nasıl rahatlarım
Ohhh çok rahatlatır bende diyorum sezeryandan çıkıp ilk yürüyüşümde aşşağıya inip sigara yakıcam eşim kızıyor diyorumki ozaman sende bırakacaksın yoksa yaparım

Bende öyle yapıyorum sağlık ocağında verdiğim kanları Doktora gösteriliyorum bakıyor ..

Çok çok teşekkür ederim. Traş çözüm oluyor demek. Aşılarına, mamasına, malt ve vitaminlerine çok dikkat ettim ama çözüm bulamamıştım. Deneyelim inş

Ohhh çok rahatlatır bende diyorum sezeryandan çıkıp ilk yürüyüşümde aşşağıya inip sigara yakıcam eşim kızıyor diyorumki ozaman sende bırakacaksın yoksa yaparım
Ben bir de gebeliğin başından beri kahve de içemedim yasaktı, aynı eşim de diyo sigara yok artık diyo sütten geçer diyo biliyorum farkındayım başlamam sus hayal ediyorum sadece diyorum ama Sen bırakmazsan söz veremem dediğimde de ben emzirmicem banane diyo nsjdhddhhd

Epuduralla spinalin ne farkı var acaba.?

Epuduralla spinalin ne farkı var acaba.?
Epidural daha iyi oğlumda oldum çok rahattı belinde katater oluyor sezeryan sonrası agrı geldikçe pomba gibi bisi var sıkıyorsun ordan ilaç gidiyor canım rahatlıyorsun

Kilo alamayınca içime böyle dert oldu öküz oturdu işte ne diyim kuşum

Yok son 1 haftadır felan beyaz bir akıntı başladı kokusuz ve süt kesiği gibi değil . Hormonel olabilir bakalım kültür testinde çıkar
Benim yeşil akıntı olduğunda bile kültürde üreme olmadı sanıyorum normal 2 gün arayla idrar verdim bakteri sayısıda azaldı ve crp normal olunca bir şey demedi beyaz normal diye düşünüyorum seninde bir şey çıkmaz umarım artık bir de doğuma yaklaştıkça vajinl salgılarda artıyor
Evet koku veya yanma var mı diye soruyor benim doktorum da akıntıdan bahsedince. Eğer yoksa korkulacak birsey yok diyor.
Aynen yukarıda da dedim yeşil bile olduğunda vücut kendi hallediyor dedi başka şikayetimde yoktu

Aşkım ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum. Her hastayı aynı değerlendirmemeleri lazım ama aynı değerlendiriyorlar işte…

Yaaa sımsıkı sarılıyorum sana çok teşekkür ederim canım benim canımm İnşallah dua ediyorum bol bol toparlaması için

Zaten koymasınlar demedim koyana ayrı koymayana ayrı konuştum alttakileri okumamışsın kaosa yer arar gibi yazmışsın bir çok yorumunda da öyle yazıyorsun genelde

Bol bol nst çekiliyor, şeker ve tansiyon kontrolleri, tüm ilaçlarımı kendileri yapıyorlar sadece ecopirini ben kendim içiyorum oksapar ve insülin onlar yapıyor. Nst de zaten çıkarmış strese giriyormuş bebekler olası bir durumda. Evde olsam kafayı yerdim sanırım ne yemek yapabilirim o mod ile ne de başka bir şey o yüzden şu an iyiyim

Canımmm işte seni şehir hastanesi, tıp fakültesi veya eğitim araştırma gibi hastaneler görseydi bence muhakkak yatış verirlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…