- 19 Mart 2023
- 417
- 797
- 33
- 37
Kızlar bu son sıralar sizdede geri sigara istemeye başladımı canınız ? Hamileliğin ilk 7 ayı felan aramadım ama sanki son zamanlarda hep daha fazla canım istiyor
Ben bir de gebeliğin başından beri kahve de içemedim yasaktı, aynı eşim de diyo sigara yok artık diyo sütten geçer diyo biliyorum farkındayım başlamam sus hayal ediyorum sadece diyorumama Sen bırakmazsan söz veremem dediğimde de ben emzirmicem banane diyo nsjdhddhhd
Aslında sigaranın kendisini o kadar aramıyorum da (çok sinirlendiğim zamanlar hariç), sigara içtiğim anları özledim galibaBen. İnanılmaz istemeye başladı canım,bir tane içsem ne olur ki diyorum ama tutuyorum kendimi
Bende özelde yapacağım aynı hastanede doğum yapan arkadaşım vermiyorlar dedi.Ben özelde yapacağım doğumu nasipse bizim hastanede veriyorlarmış mamayı ihtiyaç olursa.
Umarım bir çözüm bulursunuz siz de ve kedinizden vazgeçmezsiniz. Benim çevremde kedilerle bebeği nasıl götürceksiniz diyen çok insan var art niyetli olarak soruyorlar,hepsine cevaplarını veriyorum. İnsanlar evcil hayvan beslemenin ne demek olduğunu anlamıyorlar. Biri 7 diğeri 3 senedir bizimle,onlar olmadan evi bile düşünemiyorumAnladım, ne güzel öyleyse ne mutlu sizeBizde eşim koltuk, sandalyeler vs kısmına hiç dokunmaz. Alerjim desen keza Bayadır çekiyorum. Bakalım hayırlısı
Hahahhahahah resmen bağlandık hastaneye çakıldık kaldık. Ne zaman çıkacağımızın tek cevabı bebelerimiz onlar ne zaman gelirlerse o zaman tahliyeDoğuma kadar hastanede bekleyenler derneği mi açsam ne yapsam yakurucu üye olmanı istemem vazgeçtim hsdhhd herkes evinde uslu uslu dursun
Canım nst de hafiften sancım çıktı ve nst öncesi de popoma aniden ağrı girip çıkıyordu sordum şu an haftam gereği çok normal olduğunu söyledi. Düzenli ve sık değil korkma dedi. Sen benden de 2 hafta ileridesinKızlar hayırlı cumalar öncelikleYalancı kasılmaları hepimiz yaşıyoruzdur haftamız dolayısıyla. Hiç dikkat ettiniz mi günde kaç kere ne sıklıkla oluyor diye. Birkaç gündür benim 5-10 dk arayla oluyor ama ağrılı sızılı değil, kasılıyor 20-30 saniye sonra geçiyor. Yine de bana çok sık oluyormuş gibi gelmeye başladı. 36+2deyim. Sizce normal mi ?
Bende de var, enfeksiyon olsun olmasın hep var. Beyaz kremsi akıntı benimki. Dokktor yanma, koku vs yoksa sorun yok dediği için akıntıyı dert etmiyorum da, akıntı ve terle beraber o ıslaklık hissi sürekli insanın kafasını karıştırıyo ya.Suyum mu sızıyor, nişan mı geliyor diye sürekli bi kontrol hali oluyo ister istemezBenim oluyor cok uzun zamandır
Canım selam şimdi nasılsın iyi misin? Olan olmuş artık üzme kendini önemli olan bebeğinle şu an iyi olmanız. Suçlama kendini sakın kadınız işte yerimizde duramıyoruz illa her işi yapacağız, halledeceğiz algısını bırakamıyoruz…Kızlar selam. Bugün kontrolüm vardı,bebek iyi çok şükür ama ben pek değilim. Siz de benim yaptığım salaklığı yapmayın diye yazıyorum. Dün az banyoyu toparlayayım diye başladığım temizliğe fark etmeden 3 saat aralıksız devam edince cortladım. Dün akşamdan beri özellikle acı,ağrı,sancı adını koyamadığım şeyler hissediyorum. Devam edince ve doktorum da duyunca çok kızdı haliyle. Hemen erken doğum önleyici bir ilaç yazdı her ihtimale karşı,ağrımı da keseceğini söyledi. Siz de lütfen benim yaptığımı yapmayın,bu haftaya kadar çok şükür sağlıkla geldik ama korkuttu ve moralimi bozdu bu durum
Benim bu yalancı kasilmalar gün aşırı oluyor canım 33+5 deyim batı gün sadece gerginlik ağrısı bazı gün regl sancısı gibi bazende vajinanin rahmin içinden batma gibi bebek yerleştikçe değişiyor agrimin tipi günde 2 bazen 3 kere oluyor beni.Kızlar hayırlı cumalar öncelikleYalancı kasılmaları hepimiz yaşıyoruzdur haftamız dolayısıyla. Hiç dikkat ettiniz mi günde kaç kere ne sıklıkla oluyor diye. Birkaç gündür benim 5-10 dk arayla oluyor ama ağrılı sızılı değil, kasılıyor 20-30 saniye sonra geçiyor. Yine de bana çok sık oluyormuş gibi gelmeye başladı. 36+2deyim. Sizce normal mi ?
Kuşum canım istiyordu ama kendimi tutuyorum içmemek için beynimi zorluyorum, buna doğum sonrası da dahil. Bizde iqos var eski tipti çok sigaranın külü dökülüyordu çıkartırken eşim yeni iqos aldı. Onu alınca duman da çıkmıyor ya bi gözüme kestirdimKızlar bu son sıralar sizdede geri sigara istemeye başladımı canınız ? Hamileliğin ilk 7 ayı felan aramadım ama sanki son zamanlarda hep daha fazla canım istiyor
Çok teşekkür ederim. İnşallah çözüm buluruz traş ileUmarım bir çözüm bulursunuz siz de ve kedinizden vazgeçmezsiniz. Benim çevremde kedilerle bebeği nasıl götürceksiniz diyen çok insan var art niyetli olarak soruyorlar,hepsine cevaplarını veriyorum. İnsanlar evcil hayvan beslemenin ne demek olduğunu anlamıyorlar. Biri 7 diğeri 3 senedir bizimle,onlar olmadan evi bile düşünemiyorum
Canımm,teşekkür ederim daha iyiyim ama psikolojik olarak kendimi yıpratıyorum maalesef. O kasılma ağrı kısmı biraz azaldı. Bir de benim bebeğim 2 hafta önce gittiğimde de makat gelişti,bu sefer pozisyonu değişmişti. Sanırım başı da vajinama baskı yapıyor ona da alışık olmadığım için bu durumla bağdaştırdım.Canım selam şimdi nasılsın iyi misin? Olan olmuş artık üzme kendini önemli olan bebeğinle şu an iyi olmanız. Suçlama kendini sakın kadınız işte yerimizde duramıyoruz illa her işi yapacağız, halledeceğiz algısını bırakamıyoruz…
Ahahah aynı bizimkide öyle diyor ben ne alaka sen bebeği taşıyorsun sen emzireceksin diyorBen bir de gebeliğin başından beri kahve de içemedim yasaktı, aynı eşim de diyo sigara yok artık diyo sütten geçer diyo biliyorum farkındayım başlamam sus hayal ediyorum sadece diyorumama Sen bırakmazsan söz veremem dediğimde de ben emzirmicem banane diyo nsjdhddhhd
Ya ben de hiiiç aramıyorum çok fena tiksindim de o şey hissi işte ne bileyim jdjdjdj oturup bi içip telefon kurcalamak falanAslında sigaranın kendisini o kadar aramıyorum da (çok sinirlendiğim zamanlar hariç), sigara içtiğim anları özledim galibaNe dedim belli değil gibi ama içenler beni anladı bence
Ahhshs ben de söz veremem başlamasam çok daha iyi de anlık bi delirmeme bağlıAhahah aynı bizimkide öyle diyor ben ne alaka sen bebeği taşıyorsun sen emzireceksin diyorbende evde paket görürsem içerim diyorum bakalım bıraktı bıraktı bırakmadı ben söz veremiyorum
Kız o sigara nasıl bisi bide küçük bisiKuşum canım istiyordu ama kendimi tutuyorum içmemek için beynimi zorluyorum, buna doğum sonrası da dahil. Bizde iqos var eski tipti çok sigaranın külü dökülüyordu çıkartırken eşim yeni iqos aldı. Onu alınca duman da çıkmıyor ya bi gözüme kestirdimsakın bakma içemezsin dedi tamam dedim hajsj
Ahahah ya iqos bende çok denedim içmeyi önceleri ama bende ciğerlerimde ağrı yapıyor . İçemedim çevremde herkeste o var kokusu külü yok diye ama yani bir normal sigaranında yerini tutmuyor benceKuşum canım istiyordu ama kendimi tutuyorum içmemek için beynimi zorluyorum, buna doğum sonrası da dahil. Bizde iqos var eski tipti çok sigaranın külü dökülüyordu çıkartırken eşim yeni iqos aldı. Onu alınca duman da çıkmıyor ya bi gözüme kestirdimsakın bakma içemezsin dedi tamam dedim hajsj
İqos alcam galibaKuşum canım istiyordu ama kendimi tutuyorum içmemek için beynimi zorluyorum, buna doğum sonrası da dahil. Bizde iqos var eski tipti çok sigaranın külü dökülüyordu çıkartırken eşim yeni iqos aldı. Onu alınca duman da çıkmıyor ya bi gözüme kestirdimsakın bakma içemezsin dedi tamam dedim hajsj
Sessizlikte çekerken çıtır çıtır sesi gelcek fjjfjdjAhahah ya iqos bende çok denedim içmeyi önceleri ama bende ciğerlerimde ağrı yapıyor . İçemedim çevremde herkeste o var kokusu külü yok diye ama yani bir normal sigaranında yerini tutmuyor bence
Ay öyle bi betimleme oldu ki sigarayı hamilelikten 2-3 Ay önce bırakmış olmam ve başlamayı düşünmememe rağmen iliklerime kadar hissettirdi o keyfi şu anSessizlikte çekerken çıtır çıtır sesi gelcek fjjfjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?