Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Kızlar bu son sıralar sizdede geri sigara istemeye başladımı canınız ? Hamileliğin ilk 7 ayı felan aramadım ama sanki son zamanlarda hep daha fazla canım istiyor

Ben. İnanılmaz istemeye başladı canım,bir tane içsem ne olur ki diyorum ama tutuyorum kendimi
Aslında sigaranın kendisini o kadar aramıyorum da (çok sinirlendiğim zamanlar hariç), sigara içtiğim anları özledim galiba Ne dedim belli değil gibi ama içenler beni anladı bence

Kızlar kiloyu kafanıza takmayın alan da olur veren de. Alan dert yanıyor veren dert yanıyor. Ben keşke hamileyken yeseydim de kilo alsaydım diyorum hala çünkü içimde kaldı o hamileyken yenenlerin tadı farklı oluyor.

Anladım, ne güzel öyleyse ne mutlu size Bizde eşim koltuk, sandalyeler vs kısmına hiç dokunmaz. Alerjim desen keza Bayadır çekiyorum. Bakalım hayırlısı
Umarım bir çözüm bulursunuz siz de ve kedinizden vazgeçmezsiniz. Benim çevremde kedilerle bebeği nasıl götürceksiniz diyen çok insan var art niyetli olarak soruyorlar,hepsine cevaplarını veriyorum. İnsanlar evcil hayvan beslemenin ne demek olduğunu anlamıyorlar. Biri 7 diğeri 3 senedir bizimle,onlar olmadan evi bile düşünemiyorum

Doğuma kadar hastanede bekleyenler derneği mi açsam ne yapsam ya kurucu üye olmanı istemem vazgeçtim hsdhhd herkes evinde uslu uslu dursun
Hahahhahahah resmen bağlandık hastaneye çakıldık kaldık. Ne zaman çıkacağımızın tek cevabı bebelerimiz onlar ne zaman gelirlerse o zaman tahliye

Canım nst de hafiften sancım çıktı ve nst öncesi de popoma aniden ağrı girip çıkıyordu sordum şu an haftam gereği çok normal olduğunu söyledi. Düzenli ve sık değil korkma dedi. Sen benden de 2 hafta ileridesin

Benim oluyor cok uzun zamandır
Bende de var, enfeksiyon olsun olmasın hep var. Beyaz kremsi akıntı benimki. Dokktor yanma, koku vs yoksa sorun yok dediği için akıntıyı dert etmiyorum da, akıntı ve terle beraber o ıslaklık hissi sürekli insanın kafasını karıştırıyo ya.Suyum mu sızıyor, nişan mı geliyor diye sürekli bi kontrol hali oluyo ister istemez

Canım selam şimdi nasılsın iyi misin? Olan olmuş artık üzme kendini önemli olan bebeğinle şu an iyi olmanız. Suçlama kendini sakın kadınız işte yerimizde duramıyoruz illa her işi yapacağız, halledeceğiz algısını bırakamıyoruz…

Benim bu yalancı kasilmalar gün aşırı oluyor canım 33+5 deyim batı gün sadece gerginlik ağrısı bazı gün regl sancısı gibi bazende vajinanin rahmin içinden batma gibi bebek yerleştikçe değişiyor agrimin tipi günde 2 bazen 3 kere oluyor beni.

Kızlar bu son sıralar sizdede geri sigara istemeye başladımı canınız ? Hamileliğin ilk 7 ayı felan aramadım ama sanki son zamanlarda hep daha fazla canım istiyor
Kuşum canım istiyordu ama kendimi tutuyorum içmemek için beynimi zorluyorum, buna doğum sonrası da dahil. Bizde iqos var eski tipti çok sigaranın külü dökülüyordu çıkartırken eşim yeni iqos aldı. Onu alınca duman da çıkmıyor ya bi gözüme kestirdim sakın bakma içemezsin dedi tamam dedim hajsj

Çok teşekkür ederim. İnşallah çözüm buluruz traş ile

Canımm,teşekkür ederim daha iyiyim ama psikolojik olarak kendimi yıpratıyorum maalesef. O kasılma ağrı kısmı biraz azaldı. Bir de benim bebeğim 2 hafta önce gittiğimde de makat gelişti,bu sefer pozisyonu değişmişti. Sanırım başı da vajinama baskı yapıyor ona da alışık olmadığım için bu durumla bağdaştırdım.
Ya gerçekten evde olunca hep gözüme batıyor,uzun zamandır yapmak istediğim şeyleri yapmak istiyorum ama zamanlamam yanlış oldu maalesef :)
Sen nasılsınn,okuyorum yazdıklarını çok tepki vermesem de takipteyimm

Ahahah aynı bizimkide öyle diyor ben ne alaka sen bebeği taşıyorsun sen emzireceksin diyor bende evde paket görürsem içerim diyorum bakalım bıraktı bıraktı bırakmadı ben söz veremiyorum

Aslında sigaranın kendisini o kadar aramıyorum da (çok sinirlendiğim zamanlar hariç), sigara içtiğim anları özledim galiba Ne dedim belli değil gibi ama içenler beni anladı bence
Ya ben de hiiiç aramıyorum çok fena tiksindim de o şey hissi işte ne bileyim jdjdjdj oturup bi içip telefon kurcalamak falan
Ahahah aynı bizimkide öyle diyor ben ne alaka sen bebeği taşıyorsun sen emzireceksin diyor bende evde paket görürsem içerim diyorum bakalım bıraktı bıraktı bırakmadı ben söz veremiyorum
Ahhshs ben de söz veremem başlamasam çok daha iyi de anlık bi delirmeme bağlı

Kız o sigara nasıl bisi bide küçük bisi dumanı yok

Ahahah ya iqos bende çok denedim içmeyi önceleri ama bende ciğerlerimde ağrı yapıyor . İçemedim çevremde herkeste o var kokusu külü yok diye ama yani bir normal sigaranında yerini tutmuyor bence

İqos alcam galiba

Ahahah ya iqos bende çok denedim içmeyi önceleri ama bende ciğerlerimde ağrı yapıyor . İçemedim çevremde herkeste o var kokusu külü yok diye ama yani bir normal sigaranında yerini tutmuyor bence
Sessizlikte çekerken çıtır çıtır sesi gelcek fjjfjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…