Arkadaş açıklamış cnm. Devlette epidural hiç duymadım bahsetmediler öyle biseyden .Epuduralla spinalin ne farkı var acaba.?
Sen elinden geleni yaptın kuzum,için rahat olsun.Diyetine uymasaydin bu sefer belki başka komlikasyonlar gelisecekti bebek olduğundan iri olacaktı ki doktorlar iri bebeği pek sevmiyorlar.Dogunca alır oğlusun kiloyuKilo alamayınca içime böyle dert oldu öküz oturdu işte ne diyim kuşum
İşte onu da yapalım bunu da yapalım derken yoruyoruz kendimizi ama bişey olmaz inşallah endişelenme.Dun bende biraz uzanmali falan temizlik yapmıştım bebek kaç kere sertleşti ama çok şükür bir sorun olmadı.Canımm,teşekkür ederim daha iyiyim ama psikolojik olarak kendimi yıpratıyorum maalesef. O kasılma ağrı kısmı biraz azaldı. Bir de benim bebeğim 2 hafta önce gittiğimde de makat gelişti,bu sefer pozisyonu değişmişti. Sanırım başı da vajinama baskı yapıyor ona da alışık olmadığım için bu durumla bağdaştırdım.
Ya gerçekten evde olunca hep gözüme batıyor,uzun zamandır yapmak istediğim şeyleri yapmak istiyorum ama zamanlamam yanlış oldu maalesef :)
Sen nasılsınn,okuyorum yazdıklarını çok tepki vermesem de takipteyimm
E doğru demişsin nefis sonuçta göz önüne koymasın,yanında içmesinAhahah aynı bizimkide öyle diyor ben ne alaka sen bebeği taşıyorsun sen emzireceksin diyorbende evde paket görürsem içerim diyorum bakalım bıraktı bıraktı bırakmadı ben söz veremiyorum
Ben de 2024 martta bırakmıştımAy öyle bi betimleme oldu ki sigarayı hamilelikten 2-3 Ay önce bırakmış olmam ve başlamayı düşünmememe rağmen iliklerime kadar hissettirdi o keyfi şu an
Aa iyiymiş kateger dedikleri sey nasıl bişey pekiEpidural daha iyi oğlumda oldum çok rahattı belinde katater oluyor sezeryan sonrası agrı geldikçe pomba gibi bisi var sıkıyorsun ordan ilaç gidiyor canım rahatlıyorsun
Ay iyi bari içim rahatladı biraz iyice doğum psikolojisine girmeye başlamıştımCanım nst de hafiften sancım çıktı ve nst öncesi de popoma aniden ağrı girip çıkıyordu sordum şu an haftam gereği çok normal olduğunu söyledi. Düzenli ve sık değil korkma dedi. Sen benden de 2 hafta ileridesin
Çok şükür günde 2 3 kez sorun değil bence. Dediğim gibi bende ağrısız oluyor ama çok sık oluyor belki günde 30 kere diyebilirim kasılıyor karnımBenim bu yalancı kasilmalar gün aşırı oluyor canım 33+5 deyim batı gün sadece gerginlik ağrısı bazı gün regl sancısı gibi bazende vajinanin rahmin içinden batma gibi bebek yerleştikçe değişiyor agrimin tipi günde 2 bazen 3 kere oluyor beni.
Heh evettSessizlikte çekerken çıtır çıtır sesi gelcek fjjfjdj
Böyle demişsin ya canım bilerek koyana niye şaşırıyorsun onu dedim ben de belki kararsız duydu ve hoşuna gittiKoydugumuz isimleri başkası koyunca rahatsızlıktan bahsediyorum bilerek koymayan ayrı ama bilerek birimizin koydugu ismi kendi bebeğine koyana şaşırdım
Canım benim ben de sımsıkı sarıldımmmYaaa sımsıkı sarılıyorum sana çok teşekkür ederim canım benim canımmİnşallah dua ediyorum bol bol toparlaması için
Seni ve tüm gebelik şekeri olup diyet yapmak zorunda olan gebelerimizin hepsini tek tek tebrik ediyorum. Gerçekten çok zor bir mücadele veriyoruz nefsimiz ile evladımız arasında. Bu bir sabır sınavı.Kızlar çarşamba günü perinatoloji de ultrasona girmiştim bugün tüp bebek doktorum geldi ziyaretime. Perinatoloji doktoruyla konuşmuş en son ultrasona ve nstlere göre bebeğim gayet iyiymiş suyu da aynı şekilde dedi. Korkma, korkmana gerek yok toparlar merak etme dedi. Ne kadar daha burdayım hocam dedim birazcık daha burdasın dedi. Sanırım şekerimi kontrol altına almadan, doz ayarlamaları ultrason ölçümü vs göndermeyecekler. Ya daaaa doğuma kadar buradayım en kötüsü
İqos alcam galiba
Ahahah ya iqos bende çok denedim içmeyi önceleri ama bende ciğerlerimde ağrı yapıyor . İçemedim çevremde herkeste o var kokusu külü yok diye ama yani bir normal sigaranında yerini tutmuyor bence
Eşim geldi az önce odada şu şekil takılıyor kokusu yok dumanı yok hahksks delirmiş gerçektenKız o sigara nasıl bisi bide küçük bisidumanı yok
Evet maalesef öyle oluyor ama kendimize dikkat etmemiz gerekiyor artıkArkadaş açıklamış cnm. Devlette epidural hiç duymadım bahsetmediler öyle biseyden .
Sen elinden geleni yaptın kuzum,için rahat olsun.Diyetine uymasaydin bu sefer belki başka komlikasyonlar gelisecekti bebek olduğundan iri olacaktı ki doktorlar iri bebeği pek sevmiyorlar.Dogunca alır oğlusun kiloyuBen tam haftamda 2 kilo doğmuşum ama sonra tombiş olmuşum
İşte onu da yapalım bunu da yapalım derken yoruyoruz kendimizi ama bişey olmaz inşallah endişelenme.Dun bende biraz uzanmali falan temizlik yapmıştım bebek kaç kere sertleşti ama çok şükür bir sorun olmadı.
E doğru demişsin nefis sonuçta göz önüne koymasın,yanında içmesin
aaaa eveeet o çok zorlayabilir benimki 28. haftada döndü o yüzden alıştım o baskıya, acıya ama şimdi yeni dönünce hem diğer işten güçten yaşadığın ağrı hem de bebitonun yaptığı ağrı zorlamıştır seni. Yine de olan oldu üzme kendini sakın bundan sonra dinlenerek işlerini halletCanımm,teşekkür ederim daha iyiyim ama psikolojik olarak kendimi yıpratıyorum maalesef. O kasılma ağrı kısmı biraz azaldı. Bir de benim bebeğim 2 hafta önce gittiğimde de makat gelişti,bu sefer pozisyonu değişmişti. Sanırım başı da vajinama baskı yapıyor ona da alışık olmadığım için bu durumla bağdaştırdım.
Ya gerçekten evde olunca hep gözüme batıyor,uzun zamandır yapmak istediğim şeyleri yapmak istiyorum ama zamanlamam yanlış oldu maalesef :)
Sen nasılsınn,okuyorum yazdıklarını çok tepki vermesem de takipteyimm
Bende bı keresinde biranda gelinc panikle suyum geldi sandım çok korktum ama normal dediBende de var, enfeksiyon olsun olmasın hep var. Beyaz kremsi akıntı benimki. Dokktor yanma, koku vs yoksa sorun yok dediği için akıntıyı dert etmiyorum da, akıntı ve terle beraber o ıslaklık hissi sürekli insanın kafasını karıştırıyo ya.Suyum mu sızıyor, nişan mı geliyor diye sürekli bi kontrol hali oluyo ister istemez
Girelim zaten artık o psikolojiye ama normal kuşum stres olmaAy iyi bari içim rahatladı biraz iyice doğum psikolojisine girmeye başlamıştım
Kuşummm valla allah tansiyonu da şekeri de başka derdi olanın da yardımcısı olsun hamilelikte çok zor böyle şeyler.Seni ve tüm gebelik şekeri olup diyet yapmak zorunda olan gebelerimizin hepsini tek tek tebrik ediyorum. Gerçekten çok zor bir mücadele veriyoruz nefsimiz ile evladımız arasında. Bu bir sabır sınavı.
Sakin ol kafanda benim şekerim yok düşüncesini yerleştir. İlk zamanlarda benimde çok yüksek gidiyordu 5 gün üst üste zeytinyağlı kabak yedim. Gına gelmişti artık.
Şimdi kontrollü porsiyonlar halinde herşeyin tadına bakıyorum.
Mesela çok enteresandır ki yeşil biberli omlet yaptım kendime şekerim 130 çıktı.kırmızı biberle yaptım 105 sinir bozucu oluyor aynı kahvaltıyı yapıp farklı sonuç elde ettiğimde oluyor. Bu biraz düşünce yapısı ile ilgili.
Bende dün temizlik vardı evde abla geliyo ama yine de onun arkasından iş yapıyorsun işte farketmeden 3,5 km yürümüşüm evdesonra akşam yürüyüşe çıktık eşimle dedim ki yorgunum geri dönelim alt karnım ağrıyordu.
Bugünde regl ağrısı gibi kasık ağrım vardı geçti çok şükür.
Sadece çok sıkılıyorum hiç birşey yapamamaktan. Çalışıyorum aslında ama işlerim o kadar yoğun değil. O sebepli sürekli uykum geliyor.
Of orası da var uymasaydım başka şey de olsa bu sefer tam deliye dönerdim ben yaptım ettim diye. Ay her şeyde hayır vardır böylesi uygunmuş demek kiSen elinden geleni yaptın kuzum,için rahat olsun.Diyetine uymasaydin bu sefer belki başka komlikasyonlar gelisecekti bebek olduğundan iri olacaktı ki doktorlar iri bebeği pek sevmiyorlar.Dogunca alır oğlusun kiloyuBen tam haftamda 2 kilo doğmuşum ama sonra tombiş olmuşum
Öyle değil eşiyle hem erkek hem kız ismi benim koydugum 4 isimde düşünmeleri saçma dedim. Mesela benim Mehmet Ali Ayşe Fatma diye ikişer isim koydum oğluma alakasız isimler ama kocamla biz bunları düşünüyoruz ilk xamandan demesi samimi gelmedi. Nasıl oluyorda alakasız 4 işimi de düşünüyor hadi hepimiz bir ismi aynı düşündük ki bu çok yüksek ihtimal ama hepsini aynı anda düşünemeyiz dimi. Bundan bahsediyorum. Yoksa ben özellikle bebeklerimin isimlerini söylüyorum beğenen de koysun birbirimizi görmüyoruzBöyle demişsin ya canım bilerek koyana niye şaşırıyorsun onu dedim ben de belki kararsız duydu ve hoşuna gitti
Bundan sonra biraz premses olucam gibi,korkum geçene kadar en azındanaaaa eveeet o çok zorlayabilir benimki 28. haftada döndü o yüzden alıştım o baskıya, acıya ama şimdi yeni dönünce hem diğer işten güçten yaşadığın ağrı hem de bebitonun yaptığı ağrı zorlamıştır seni. Yine de olan oldu üzme kendini sakın bundan sonra dinlenerek işlerini hallet
Ben iyiyim canım çok şükür bir şekilde sabah bir şekilde akşam oluyor geçiyor işte günlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?