Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Kızlaaaaar kızlar güncel bilgiyle geldim. Yattığım kat perinatoloji servisi, tüp bebek doktorumun şahsi odası da bu katta odamın tam karşısında. Sabah ben konuşmuştum, şimdi de eşim gördü konuştu doğuma kadar burdaymışım çıkartamam seni dedi 2.200 2.300 ü görelim burdasın dedi. Oy dağlaaaaar doğuma kadar 4-6 hafta var, yarın 34 oluyor.

Şuan kaç gr canım birde doğum şekli için birşey dedi mi

Canimmm aslında gözetim altında olman çok iyi en azından eve gidip strese girmyeceksin öyle düşünelim bi kulaklık bı Netflix film fln vakit gecirmeye çalış birde bahçeye fln cikiyormusun yoksa odadan cikman yasak mı

Kızlar bu son sıralar sizdede geri sigara istemeye başladımı canınız ? Hamileliğin ilk 7 ayı felan aramadım ama sanki son zamanlarda hep daha fazla canım istiyor
Yaaa bende tam tersi aşırı aşırı tiksinti geldi, geçen gün eşimden su istedim eşimin elinden bardağa sinmiş sigara kokusu içemedim suyu tiksindim kokusundan. İnşallah doğumdan sonrada böyle olur

Kuzum eşim okuduğum kitabı, ipad, kulaklığımı her şeyi getirmişti beşli priz dahi almış getirmiş zor oluyor diye Bugün habersiz aşağı eşimi karşılamaya indik annemle sorun oldu haberli inebiliyorum. Yarın da kalıcı ojelerim var çok uzundu tırnaklarım ilk defa böyle kullanıyordum onu çıkartmaya gidicem izin alabiliyorum öyle dendi. Birkaç hafta sonra da eşyalarımı hazırlamaya gitcem diye izin alırım yalandan ne yapayım

Kızlar bir iki gündür sürekli aşşa kısımda iğnelenme hissediyorum..çiş yaparken sanki biri alttan genişletiyor gibide hissiyat oluyor . Bugün kızımda hareketsiz yani daha çok bir tarafa toparlanıyor.. kendi doktorum kapandi ama hastaneye mi gitsem diye düşünüyorum .. dünde hareketleri böyle nazlıydı .. bir diyorum yine maşallah çok hareketli bir bakıyorum kıpırdama gibi az az.. cidden kafayı yiycem ya

Benim doktorum hiç kültür testi istemedi bugüne kadar Kan tahlili de istemiyor normalmi bu siz kontrollerde kan veriyor musunuz canım
Benim de doktorum 1-2 kere istedi ama ben hamileliğimin başından beri her kontrolümden önce kan tahlillerimi idrar tahlillerimi ve kültür testimi yaptırıp sonuçlarıyla gittim doktora. Bilmediğim şey sadece bizde kan uyuşmazlığı olduğu için indirect coombs diye bi test varmış. Ekstra benden onu istemişti doktor. Her ay bir de onu yaptırıyorum

Kuzum hareketi varsa çok şükür sorun yoktur bence

Merhaba tekrar ölçüm yapıldı mi şuan kaçıncı haftadasiniz ve kac mm

Merhaba tekrar ölçüm yapıldı mi şuan kaçıncı haftad
Suan 21 haftalık benim de 22 mm ama doktor yatış onermedi ihmal mi var acaba baska doktora gitmeli miyim

İyi bari izin alarak çıkartmaları da iyiymiş günaaasi olmasss

Merhaba tekrar ölçüm yapıldı mi şuan kaçıncı haftadasiniz ve kac mm
Valla 2 cm açılmam var hastaneye yatırdılat bir kaç gün şimdi evde yatmaya çalılıyorum küçük bebeğimde var pek yatamıyorum. 18 cmdi geçen hafta kasılmalarım çok adalat diye bir ilaç içiyorum. Ama benim 4 günde 30 dan 22ye düştü 2 cm açılmam oldu eğer sizdede böyle bir sıkıntı varsa sakın kendinizi yormayin sakın yere oturup kalkmayın. Çok su için hep dinlenin

Üzüldüm senin adına ya zor olmuş. Aman sütü bence kimse takmasın tabiki en sağlıklısı süt ama olmuyorsa olmuyor dedim ya benim bebeğim alerji oldu kendime beddua ettim keşke bilseydim de alerjileri olan şeyi tüketmeseydim diye az daha kaybediyorduk bebeklerimi. Tüm buzluk stoklarımı çöpe attım üstüne 5 günde sağdım attım. Halbuki o sütleri toplamak içşn gecemi gündüze kattım. Suan buzluga koyuyorum yine ama içim hiç rahat değil. Yani süt gelsin isterken bile şifa olacaksa gelsin demek lazım hiç üzülme canım

Suan 21 haftalık benim de 22 mm ama doktor yatış onermedi ihmal mi var acaba baska doktora gitmeli miyim
Benim şu an 30 hafta oldu. Yarın tekrar kontrolüm var. Sana Protestan verdi mi. Zaten sancın yoksa karnında kasılma yoksa açılman yoksa yatış vermiyolar. Benim açılma ve sancım vardı diye yatırdılar.

Sakin oluyoruzzz stres yapmıyoruzzz, Allaha emanet emin ellerdesin en azından öyle düşünüyoruzz Oyalayıcı bişeyler bulman lazım sadece. El işi, puzzle, kitap, boyama vs vs yoksa zorlanırsın birazcık sıkılabilirsin

Hastanede yatışı senin için uygun mu bilmiyorum ama iatersen başka doktora da git ama haftan erken yapacakları tek şey belki serklaj bir de progestan falan kullandırmak olur diye düşünüyorum. Geçmiş olsun

Sakin oluyoruz veee süreci kolaylaştırmak için böyle uzun zamanlar var gibi düşünmüyoruz halledicez, ben de perinatolojide yatıyorum biliyorsun kolay kolay salmıyorlar ama en güvenlisi şu an sanırım bu sağlıkla şu süreci atlat da sonra hepsi geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…