Şuan kaç gr canım birde doğum şekli için birşey dedi miKızlaaaaar kızlar güncel bilgiyle geldim. Yattığım kat perinatoloji servisi, tüp bebek doktorumun şahsi odası da bu katta odamın tam karşısında. Sabah ben konuşmuştum, şimdi de eşim gördü konuştu doğuma kadar burdaymışım çıkartamam seni dedi2.200 2.300 ü görelim burdasın dedi. Oy dağlaaaaar doğuma kadar 4-6 hafta var, yarın 34 oluyor.
Canimmm aslında gözetim altında olman çok iyi en azından eve gidip strese girmyeceksin öyle düşünelimKızlaaaaar kızlar güncel bilgiyle geldim. Yattığım kat perinatoloji servisi, tüp bebek doktorumun şahsi odası da bu katta odamın tam karşısında. Sabah ben konuşmuştum, şimdi de eşim gördü konuştu doğuma kadar burdaymışım çıkartamam seni dedi2.200 2.300 ü görelim burdasın dedi. Oy dağlaaaaar doğuma kadar 4-6 hafta var, yarın 34 oluyor.
Yaaa bende tam tersi aşırı aşırı tiksinti geldi, geçen gün eşimden su istedim eşimin elinden bardağa sinmiş sigara kokusu içemedim suyu tiksindim kokusundan. İnşallah doğumdan sonrada böyle olurKızlar bu son sıralar sizdede geri sigara istemeye başladımı canınız ? Hamileliğin ilk 7 ayı felan aramadım ama sanki son zamanlarda hep daha fazla canım istiyor
Canım bende hem kedi var hem köpek varÇook çook saol canım benim evet asker gibi geri sayıma başladım
kızlar kedi besleyen var mı evinde ??
Kuzum eşim okuduğum kitabı, ipad, kulaklığımı her şeyi getirmişti beşli priz dahi almış getirmiş zor oluyor diyeCanimmm aslında gözetim altında olman çok iyi en azından eve gidip strese girmyeceksin öyle düşünelimbi kulaklık bı Netflix film fln vakit gecirmeye çalış birde bahçeye fln cikiyormusun yoksa odadan cikman yasak mı
Benim de doktorum 1-2 kere istedi ama ben hamileliğimin başından beri her kontrolümden önce kan tahlillerimi idrar tahlillerimi ve kültür testimi yaptırıp sonuçlarıyla gittim doktora. Bilmediğim şey sadece bizde kan uyuşmazlığı olduğu için indirect coombs diye bi test varmış. Ekstra benden onu istemişti doktor. Her ay bir de onu yaptırıyorumBenim doktorum hiç kültür testi istemedi bugüne kadar Kan tahlili de istemiyor normalmi bu siz kontrollerde kan veriyor musunuz canım
Kuzum hareketi varsa çok şükür sorun yoktur benceKızlar bir iki gündür sürekli aşşa kısımda iğnelenme hissediyorum..çiş yaparken sanki biri alttan genişletiyor gibide hissiyat oluyor . Bugün kızımda hareketsiz yani daha çok bir tarafa toparlanıyor.. kendi doktorum kapandi ama hastaneye mi gitsem diye düşünüyorum .. dünde hareketleri böyle nazlıydı .. bir diyorum yine maşallah çok hareketli bir bakıyorum kıpırdama gibi az az.. cidden kafayı yiycem ya
Merhaba tekrar ölçüm yapıldı mi şuan kaçıncı haftadasiniz ve kac mmBendede yetmezlik var. Daha 24. Haftadayım hunileşme şimdiden başladı. Geçen hafta 30mm ölçtü doktor bu hafta biraz yoruldum mecbur kaldım şimdi çok kasılmam sertleşmem bide vajinal ağrım var çok korkuyorum
Merhaba tekrar ölçüm yapıldı mi şuan kaçıncı haftadBendede yetmezlik var. Daha 24. Haftadayım hunileşme şimdiden başladı. Geçen hafta 30mm ölçtü doktor bu hafta biraz yoruldum mecbur kaldım şimdi çok kasılmam sertleşmem bide vajinal ağrım var çok korkuyorum
Suan 21 haftalık benim de 22 mm ama doktor yatış onermedi ihmal mi var acaba baska doktora gitmeli miyimServikal yetmezlik yaşayan biri olarak 22mm ile 8 gün hastanede yattım ben canım. 12mm olduğu zaman seni salmamaları lazımdı ama tercih tabii ki, sana riskleri anlatmış olmaları lazımdı. Bir de vajinal mi ölçüldü karından mı?
İyi bari izin alarak çıkartmaları da iyiymişKuzum eşim okuduğum kitabı, ipad, kulaklığımı her şeyi getirmişti beşli priz dahi almış getirmiş zor oluyor diyeBugün habersiz aşağı eşimi karşılamaya indik annemle sorun oldu haberli inebiliyorum. Yarın da kalıcı ojelerim var çok uzundu tırnaklarım ilk defa böyle kullanıyordum onu çıkartmaya gidicem izin alabiliyorum öyle dendi. Birkaç hafta sonra da eşyalarımı hazırlamaya gitcem diye izin alırım yalandan ne yapayım
Valla 2 cm açılmam var hastaneye yatırdılat bir kaç gün şimdi evde yatmaya çalılıyorum küçük bebeğimde var pek yatamıyorum. 18 cmdi geçen hafta kasılmalarım çok adalat diye bir ilaç içiyorum. Ama benim 4 günde 30 dan 22ye düştü 2 cm açılmam oldu eğer sizdede böyle bir sıkıntı varsa sakın kendinizi yormayin sakın yere oturup kalkmayın. Çok su için hep dinleninMerhaba tekrar ölçüm yapıldı mi şuan kaçıncı haftadasiniz ve kac mm
MaşallahCanım 1823 gram ölçüldü çarşamba günü, doğum şeklim vajinal şu an için.
Üzüldüm senin adına ya zor olmuş. Aman sütü bence kimse takmasın tabiki en sağlıklısı süt ama olmuyorsa olmuyor dedim ya benim bebeğim alerji oldu kendime beddua ettim keşke bilseydim de alerjileri olan şeyi tüketmeseydim diye az daha kaybediyorduk bebeklerimi. Tüm buzluk stoklarımı çöpe attım üstüne 5 günde sağdım attım. Halbuki o sütleri toplamak içşn gecemi gündüze kattım. Suan buzluga koyuyorum yine ama içim hiç rahat değil. Yani süt gelsin isterken bile şifa olacaksa gelsin demek lazım hiç üzülme canımYani Allah affetsin Allah'ın bildiğini sizden saklayacak değilim sezeryandan çıktığımda bebeğim yoğun bakıma alındı doktorda gaz çıkarmadan mümkün değil seni taburcu etmem dedi süt desen hiç yoktu nbl probiyotik yazdı 3 güne dönüyordu artık hala tık yoktu eşime dedim bana bir tane sigara ver içmem lazım içtiğimle lavaboya çıkmam bir oldu zaten böylelikle devam etmiştim birakamdim doğum sonrası bana doktorlarin ettiğini hiç kimse etmedi bıngıldağı kapalı doğdu dediler renkli tomografi çekilmesi gerekiyormuş o da 6 ay sonraya gün vermişti hemen farklı bir ilden özelde çektirmiştik çok şükür bir problem yokmuş ama o dediği laflar benim psikolojimi alt üst etmişti nöroloji doktoruydu hiç unutmuyorum ( bu arada yoğun bakımda mamaya alıştığı için hastane tip i süt sağma makinesi ile de o kadar uğraştım ama maalesef ret yaşamıştık emzirenemistim yani )
Benim şu an 30 hafta oldu. Yarın tekrar kontrolüm var. Sana Protestan verdi mi. Zaten sancın yoksa karnında kasılma yoksa açılman yoksa yatış vermiyolar. Benim açılma ve sancım vardı diye yatırdılar.Merhaba tekrar ölçüm yapıldı mi şuan kaçıncı haftad
Suan 21 haftalık benim de 22 mm ama doktor yatış onermedi ihmal mi var acaba baska doktora gitmeli miyim
Sakin oluyoruzzz stres yapmıyoruzzz, Allaha emanet emin ellerdesin en azından öyle düşünüyoruzzKızlaaaaar kızlar güncel bilgiyle geldim. Yattığım kat perinatoloji servisi, tüp bebek doktorumun şahsi odası da bu katta odamın tam karşısında. Sabah ben konuşmuştum, şimdi de eşim gördü konuştu doğuma kadar burdaymışım çıkartamam seni dedi2.200 2.300 ü görelim burdasın dedi. Oy dağlaaaaar doğuma kadar 4-6 hafta var, yarın 34 oluyor.
Hastanede yatışı senin için uygun mu bilmiyorum ama iatersen başka doktora da git ama haftan erken yapacakları tek şey belki serklaj bir de progestan falan kullandırmak olur diye düşünüyorum. Geçmiş olsunMerhaba tekrar ölçüm yapıldı mi şuan kaçıncı haftad
Suan 21 haftalık benim de 22 mm ama doktor yatış onermedi ihmal mi var acaba baska doktora gitmeli miyim
Sakin oluyoruz veee süreci kolaylaştırmak için böyle uzun zamanlar var gibi düşünmüyoruzKızlaaaaar kızlar güncel bilgiyle geldim. Yattığım kat perinatoloji servisi, tüp bebek doktorumun şahsi odası da bu katta odamın tam karşısında. Sabah ben konuşmuştum, şimdi de eşim gördü konuştu doğuma kadar burdaymışım çıkartamam seni dedi2.200 2.300 ü görelim burdasın dedi. Oy dağlaaaaar doğuma kadar 4-6 hafta var, yarın 34 oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?