- 31 Ocak 2025
- 392
- 376
- 18
- 27
O nazlanma durumunu çok iyi biliyorum kaç kere gittim doktora bilemezsin. Ama ya tam yola çıktığımda ya da ultrasona girdiğimde hareketleniyor bebeğim. Ve benim en hareketsiz dediğim anda bile ultrasonda gayet hareket gözüküyor sadece ben hissetmiyorum ve plasentam önde falan da değil. 2 3 gün cidden şaşırtıcı derecede hareketli oluyor 1 2 günde çok sakin oluyor bu döngüye alıştım artık belki senin de öyle bir şeydir stres yapma bence o zaman daha sıkıntı oluyorKızlar bir iki gündür sürekli aşşa kısımda iğnelenme hissediyorum..çiş yaparken sanki biri alttan genişletiyor gibide hissiyat oluyor . Bugün kızımda hareketsiz yani daha çok bir tarafa toparlanıyor.. kendi doktorum kapandi ama hastaneye mi gitsem diye düşünüyorum .. dünde hareketleri böyle nazlıydı .. bir diyorum yine maşallah çok hareketli bir bakıyorum kıpırdama gibi az az.. cidden kafayı yiycem ya
Kac haftaliksinizValla 2 cm açılmam var hastaneye yatırdılat bir kaç gün şimdi evde yatmaya çalılıyorum küçük bebeğimde var pek yatamıyorum. 18 cmdi geçen hafta kasılmalarım çok adalat diye bir ilaç içiyorum. Ama benim 4 günde 30 dan 22ye düştü 2 cm açılmam oldu eğer sizdede böyle bir sıkıntı varsa sakın kendinizi yormayin sakın yere oturup kalkmayın. Çok su için hep dinlenin
Tüp bebek doktorum ne veriyorlarsa onu ye başka hiçbir şey yemiyorsun dedi. Biz söyledik eşimle kaşar peynir, muz ve havuç suyu aldık muzla kaşar yedim dedik kızdı yemiyorsun kendi haline bırak kendi alacak kiloyu dediMaşallahartık daha iyi alır diye düşünüyorum istediğin yersin hem
Progestan en başından beri kullanıyorum günde 2 kere vajinadanBenim şu an 30 hafta oldu. Yarın tekrar kontrolüm var. Sana Protestan verdi mi. Zaten sancın yoksa karnında kasılma yoksa açılman yoksa yatış vermiyolar. Benim açılma ve sancım vardı diye yatırdılar.
Evet izin alıp gideceğim bakalımİyi bari izin alarak çıkartmaları da iyiymişgünaaasi olmasss
Serklajim var günde 2 kerede vajinadan progestan aliyorum ve gun içinde sürekli yatmaya çalışıyorum size de geçmiş olsun insallah saglikla aliriz kucagimizaHastanede yatışı senin için uygun mu bilmiyorum ama iatersen başka doktora da git ama haftan erken yapacakları tek şey belki serklaj bir de progestan falan kullandırmak olur diye düşünüyorum. Geçmiş olsun
Offfff haklısın canımmmm. Kitap, ipad, kulaklık, telefon, televizyon allah ne verdiyse şu an tüm tuşlara basacağım gibi duruyorSakin oluyoruzzz stres yapmıyoruzzz, Allaha emanet emin ellerdesin en azından öyle düşünüyoruzzOyalayıcı bişeyler bulman lazım sadece. El işi, puzzle, kitap, boyama vs vs yoksa zorlanırsın birazcık sıkılabilirsin
Amin inşallah hepimiz sağlıkla doğar büyütürüz Allah hepimizin yardımcısı olsun. Canını hiç sıkma stres yapma kavuşacaksın hatta daha uzun dayanacak dınlen kendini yorma hep yat temizlik sakın yapma, yemek yapacak biri varsa onuda yapma hep yat uzan en az 34 e kavuşacaksın inşallah.Progestan en başından beri kullanıyorum günde 2 kere vajinadan
Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insallah biz de o haftalara ulaşırız
Yiycem seniiiiiiSakin oluyoruz veee süreci kolaylaştırmak için böyle uzun zamanlar var gibi düşünmüyoruzhalledicez, ben de perinatolojide yatıyorum biliyorsun kolay kolay salmıyorlar ama en güvenlisi şu an sanırım bu sağlıkla şu süreci atlat da sonra hepsi geçecek
Amin canım, o zaman hastanede yatış için gerekli görmemiştir ben de 32.Haftaya kadar 18-20mm serklajsız progestan kullanarak geldim, stres yapma endişe etme, olabildiğince az hareket etmeye çalış, inşallah bir şey olmaz. Teşekkür ederim iyi dileklerin için sen de sağlıkla kucağına al inşallahSerklajim var günde 2 kerede vajinadan progestan aliyorum ve gun içinde sürekli yatmaya çalışıyorum size de geçmiş olsun insallah saglikla aliriz kucagimiza
Ay ne diyorlarsa öyle yap tabii . Küçük doğsa bile çabucak büyüyorlar oğlum 2680 doğmuştuTüp bebek doktorum ne veriyorlarsa onu ye başka hiçbir şey yemiyorsun dedi. Biz söyledik eşimle kaşar peynir, muz ve havuç suyu aldık muzla kaşar yedim dedik kızdı yemiyorsun kendi haline bırak kendi alacak kiloyu dediinsülin de sabah akşam şimdilik
Amin amin insallah rabbim herkesin yardımcısı olsunAmin inşallah hepimiz sağlıkla doğar büyütürüz Allah hepimizin yardımcısı olsun. Canını hiç sıkma stres yapma kavuşacaksın hatta daha uzun dayanacak dınlen kendini yorma hep yat temizlik sakın yapma, yemek yapacak biri varsa onuda yapma hep yat uzan en az 34 e kavuşacaksın inşallah.
Anladım canım sen özelemi gidiyosun devletmiBenim de doktorum 1-2 kere istedi ama ben hamileliğimin başından beri her kontrolümden önce kan tahlillerimi idrar tahlillerimi ve kültür testimi yaptırıp sonuçlarıyla gittim doktora. Bilmediğim şey sadece bizde kan uyuşmazlığı olduğu için indirect coombs diye bi test varmış. Ekstra benden onu istemişti doktor. Her ay bir de onu yaptırıyorum
Aşkım çok varla yok arası.. nasıl anlatsam baya bir süre geçince ancak kımıldanmaKuzum hareketi varsa çok şükür sorun yoktur bence
Ya evet benim plasentam ön tarafta .. aslında tam alıştım diyorum ama bakıyorum baya hareketli oluyor sonra birden beni endişelendirecek kadar sakinO nazlanma durumunu çok iyi biliyorum kaç kere gittim doktora bilemezsin. Ama ya tam yola çıktığımda ya da ultrasona girdiğimde hareketleniyor bebeğim. Ve benim en hareketsiz dediğim anda bile ultrasonda gayet hareket gözüküyor sadece ben hissetmiyorum ve plasentam önde falan da değil. 2 3 gün cidden şaşırtıcı derecede hareketli oluyor 1 2 günde çok sakin oluyor bu döngüye alıştım artık belki senin de öyle bir şeydir stres yapma bence o zaman daha sıkıntı oluyor
BeeenÇook çook saol canım benim evet asker gibi geri sayıma başladım
kızlar kedi besleyen var mı evinde ??
Anladım kuzum her hastane farklı işte özelde olsaBende özelde yapacağım aynı hastanede doğum yapan arkadaşım vermiyorlar dedi.
Ayy Bencede ilk üye olarak beni yazınBöyle hamilelik klubü falan yok mu uyuyamayanların sohbet edebileceği falan. Araştırıp araştırıp bulamadım hiç bişey.bu zamanda insanın aradığı tek şey iki sohbet oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?