Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
O nazlanma durumunu çok iyi biliyorum kaç kere gittim doktora bilemezsin. Ama ya tam yola çıktığımda ya da ultrasona girdiğimde hareketleniyor bebeğim. Ve benim en hareketsiz dediğim anda bile ultrasonda gayet hareket gözüküyor sadece ben hissetmiyorum ve plasentam önde falan da değil. 2 3 gün cidden şaşırtıcı derecede hareketli oluyor 1 2 günde çok sakin oluyor bu döngüye alıştım artık belki senin de öyle bir şeydir stres yapma bence o zaman daha sıkıntı oluyor

Kac haftaliksiniz

Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar perine masajına başlayan var mı ? Daha doğrusu başlayıp becerebilen ?? Ben yapamıyorum ya ayna koyuyorum karşıma falan ama kolum yetişmiyor ki hele bide baş parmakla yapın diyorlar asla yani işaret parmağım biraz yetişiyor Nerde yanlış yapıyorum ?

Maşallah artık daha iyi alır diye düşünüyorum istediğin yersin hem
Tüp bebek doktorum ne veriyorlarsa onu ye başka hiçbir şey yemiyorsun dedi. Biz söyledik eşimle kaşar peynir, muz ve havuç suyu aldık muzla kaşar yedim dedik kızdı yemiyorsun kendi haline bırak kendi alacak kiloyu dedi insülin de sabah akşam şimdilik

Benim şu an 30 hafta oldu. Yarın tekrar kontrolüm var. Sana Protestan verdi mi. Zaten sancın yoksa karnında kasılma yoksa açılman yoksa yatış vermiyolar. Benim açılma ve sancım vardı diye yatırdılar.
Progestan en başından beri kullanıyorum günde 2 kere vajinadan
Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insallah biz de o haftalara ulaşırız

Hastanede yatışı senin için uygun mu bilmiyorum ama iatersen başka doktora da git ama haftan erken yapacakları tek şey belki serklaj bir de progestan falan kullandırmak olur diye düşünüyorum. Geçmiş olsun
Serklajim var günde 2 kerede vajinadan progestan aliyorum ve gun içinde sürekli yatmaya çalışıyorum size de geçmiş olsun insallah saglikla aliriz kucagimiza

Offfff haklısın canımmmm. Kitap, ipad, kulaklık, telefon, televizyon allah ne verdiyse şu an tüm tuşlara basacağım gibi duruyor akşam köpeğimi getirirler, arkadaşlarımız, eşim vs bir şekilde geçireceğim bu zor zamanları

Progestan en başından beri kullanıyorum günde 2 kere vajinadan
Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insallah biz de o haftalara ulaşırız
Amin inşallah hepimiz sağlıkla doğar büyütürüz Allah hepimizin yardımcısı olsun. Canını hiç sıkma stres yapma kavuşacaksın hatta daha uzun dayanacak dınlen kendini yorma hep yat temizlik sakın yapma, yemek yapacak biri varsa onuda yapma hep yat uzan en az 34 e kavuşacaksın inşallah.

Yiycem seniiiiii geçecek sayılı gün çabuk geçecek eminim ki bir şekilde geçmesi lazımmmmmmmm

Serklajim var günde 2 kerede vajinadan progestan aliyorum ve gun içinde sürekli yatmaya çalışıyorum size de geçmiş olsun insallah saglikla aliriz kucagimiza
Amin canım, o zaman hastanede yatış için gerekli görmemiştir ben de 32.Haftaya kadar 18-20mm serklajsız progestan kullanarak geldim, stres yapma endişe etme, olabildiğince az hareket etmeye çalış, inşallah bir şey olmaz. Teşekkür ederim iyi dileklerin için sen de sağlıkla kucağına al inşallah

Ay ne diyorlarsa öyle yap tabii . Küçük doğsa bile çabucak büyüyorlar oğlum 2680 doğmuştu

Amin amin insallah rabbim herkesin yardımcısı olsun

Anladım canım sen özelemi gidiyosun devletmi

Ya evet benim plasentam ön tarafta .. aslında tam alıştım diyorum ama bakıyorum baya hareketli oluyor sonra birden beni endişelendirecek kadar sakin artık doğsalarda gözümüzün önünde olsalar

Çook çook saol canım benim evet asker gibi geri sayıma başladım

kızlar kedi besleyen var mı evinde ??
Beeenhem de öyle böyle değil evde 7/24 birlikte uyuduğum 2 kedi, bahçede özel yer yaptirdigim 4 engelli kedi ve bahçede gelip giden 15e yakın kedim var..iç dış parazitlerini aksatmadigin sürece ne tüyünden ne başka biseyinden hiç bişi olmaz cnm doktorumla da yenidoğan hemsiresiyle de çocuk doktoru ile de konustum, sadece hamilelik sürecinde kumlarini eşim temizliyor onun dışında bir de bu zamana kadar hiç yaptirmamistim yenidoğan döneminde evdekilerin tırnaklarını kisalttiricam ne olur ne olmaz..bende 2 köpek 1 kedi olan evde doğup buyudum kesinlikle birlikte olmaları taraftarıyım hatta şöyle diyim evdekilerin bı tanesi ile karnimdan oyun oynuyorlar kedim geliyo karnıma patisini koyuyo, oğlum ordan tepki veriyo fln.. dünden beri hareketlerinde azalma vardı doktor nst aldı nolur nolmaz bugün normal çıktı ama hareketleri azdı yine de, hemen kedimi aldım baktım pıt pıt oynadılar yine bana vermedigi reaksiyonu kendime veriyor öyle diyeyim

Böyle hamilelik klubü falan yok mu uyuyamayanların sohbet edebileceği falan. Araştırıp araştırıp bulamadım hiç bişey. bu zamanda insanın aradığı tek şey iki sohbet oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…