Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Anladım kuzum her hastane farklı işte özelde olsa
Canım hangi mamadan bahsediyorsun ben kaçırdım orayı. Benim bebeklerin kaldığı yoğun bakım mamaları varsa kendi veriyor sadece bir tane özel mama var onu biz aldık tanesi 3200 tldi iki tane aldık. Onun dışında alerjileri var diye özel mama yiyorlar onu da hastane karşılıyor normalde ellerinde varsa istemiyorlar yoksa bebeğin ne kadar yiyorsa o kadar istiyorlar hastane getirtene kadar

Aşkım çok varla yok arası.. nasıl anlatsam baya bir süre geçince ancak kımıldanma
Balım ben yarım saat önce nst ye girdim 110 130 arası gidip geliyordu uyuyordu büyük ihtimalle böyle birkaç kere hareket edince tekrarlamadık nst yi. Uyuyor olabilir yani biraz daha takip et aşkım paniklemeden.

Ay ne diyorlarsa öyle yap tabii . Küçük doğsa bile çabucak büyüyorlar oğlum 2680 doğmuştu
Yine de yemek isterdim 1 günde gözümün feri gelmişti de yapacak bir şey yok tüp bebek doktorum da ne diyorsa o yaaa yerim çok kötü değil kilosu ama tabi yine de minnoş doğmuş

Balım ben yarım saat önce nst ye girdim 110 130 arası gidip geliyordu uyuyordu büyük ihtimalle böyle birkaç kere hareket edince tekrarlamadık nst yi. Uyuyor olabilir yani biraz daha takip et aşkım paniklemeden.
Evet yemek sonrası biraz hareketlendi ya tüm gün bir kıpırtı dışında hareketsiz kalınca aklım takılıyor . Yemek yedikten sonra daha netti hareketleri şükür .. bir doğsalardı rahatlasaydık

Şehir hastanesine gittim yatış vermedi kuzum eve yolladı.

Bende net bilmiyorum canım online eğitimine katıldım hastanenin orda sordu bi gebe mama almalı mıyız doğum çntasına diye gerek yok biz burda gerek olursa veriyoruz dedi.

Yeşil olanı ilk duydum canım aklımızda olsun her şeyi deneriz artık ben oğlum da çok çektim iyileşene kadar her denileni yapmıştım ama sanırım kendiliğinden iyileşti
Diğer renklilerde aynı seymi bilmiyorum. Ben yeşil olanı kullanmıştım. Mesela bir göğsümü emzirdiysem hemen ardından suruyordum göğüs ucuna. Sonra Diğer memeyi emip ona sıra gelene kadar en az 3 4 saat geçmiş oluyordu üzerinden bebege de zarari yok deyince bende yaptim hem agzindaki pamukçuga iyi gelmişti. . Anında acısını almıştı benim.

Yine de yemek isterdim 1 günde gözümün feri gelmişti de yapacak bir şey yok tüp bebek doktorum da ne diyorsa o yaaa yerim çok kötü değil kilosu ama tabi yine de minnoş doğmuş
Buda öyle doğacak gibi geliyor ama çok ekonomik oluyor kıyafetlerini çok uzun giydi

Aslinda onu eşin yapması lazım. Kendin yapman bir işe yaramıyor

Evet yemek sonrası biraz hareketlendi ya tüm gün bir kıpırtı dışında hareketsiz kalınca aklım takılıyor . Yemek yedikten sonra daha netti hareketleri şükür .. bir doğsalardı rahatlasaydık
Bence hiç çekinmeyin hareketsiz olduğunda gidin doktorunuza. Ben gittiğimde bana doktorum uzun zamandır hareketsiz gibi gelirse bir şeyler atıştır sol yanına yat 2 saatte 10 hareket sayarsan tamamdır dedi. Ben hareket ediyor ama eskisi gibi güçlü değil çok hafif kımıltı hissediyorum telaşlandım diyince de hareketin güçlü veya hafif olması sorun değil hareket ettiği sürece kımıltı da olsa merak etme ama yalancı kasılma ile karıştırma tabii dedi.

Beyse şimdi kıpırdayıp hareketlendi ya bazen kıçında Kurt var gibi oluyor bazende böyle 2/3 gün kıpırtı şeklinde hareketler..

Bende net bilmiyorum canım online eğitimine katıldım hastanenin orda sordu bi gebe mama almalı mıyız doğum çntasına diye gerek yok biz burda gerek olursa veriyoruz dedi.
Benim doğum yaptıgim hastanede de vardı Aptamil tek kullanımlık hemşire odasından veriyorlardı fakat her yerde yok o mesela burda özelde de devlette de vermiyorlarmis o yüzden ben bı küçük kutu aldim

Kızlar hastaneye gittim o söylenilen testi yaptılar ve sonuç negatif çok şükür suyum da gâyet normalmiş ama enfeksiyonum varmış testi yapan görevli söyledi fitil,hap ve krem yazdı doktorum. Beyaz kremsi bir akıntım oluyordu ben hamilelikten ötürü olduğunu düşünüyordum sizde de oluyor mu?

Evet biri daha sormuştu genel olarak çoğumuzun karşılaştığı bir şey sanırım bu

Kızlar oda süsleme doğum fotoğrafçısı gibi şeyler ayarladınız mı? Ben memleketimde değilim çok gelen giden olmaz, bir de zaten doğum anında o işlerle uğraşamam kendi ağrımla uğraşırım ancak diye pek düşünmüyordum. Az önce annem arayıp sorunda kafam karıştı. En azından doğum fotoğrafçısı ayarlasam mı diye düşünüyorum.

Ben hiçbir şey yapmayacağım. O an tek düsündüğüm bebişim sağlıkla gelsin. Yok şeker hediyelik bana acayip saçma geliyor. Bebegim oluyo diye ben niye millete hediye veriyorum ayol djdjjdksks çok isteyen hediyesiyle gelsin. Belki eşim bi lokum dagıtmak isterse kendi bilir. Ben bir şey düşünemem. Fotoğrafçı için ise olabilir ama hatıra kalir

Canım bence endişe edecek bir şey değil bende o akıntı sürekli oluyor. Öyle ki çamaşırımdan pantolonuma geçecek kadar hemen müdahale etmezsem. Bu haftalarda öyle akıntılar normal. Suyun gelirse kesilmez ara ara sürekli sızıntı olur ama için rahat edecekse yine de git doktora. Bir de gelişimi önde veya geride diye bebeğin haftası değişmez SAT’a göre hesaplamaya devam edilir. Yani 34 olarak düşün şu an kendini yine. Benimki de 1-2 hafta önden gidiyor ama doktorumla normal haftamı sayıyoruz. Ha ne olur 40.haftayı beklemez de 38’de doğurursun ama şu an 36’yız gelişimine göre diye bir şey yok tıbben
Allah razı olsun paylaştığın için. Lansinoh göğüs ucu kremi aldım ama bunu da not alayım sorun olursa b planı
Canım lansinoh bende hiçbir işe yaramadı buraya zamanında yazmıştım göğüs uçlarım parçalandı diye. İlk gebeliğim yani emzirme döneminden bahsetmiyorum daha hamileyken böyle oldu. Hemen lansinoha başlamıştım ve zerre kadar etki etmedi aksine daha kötü oldu paramparça oldu göğüs uçlarım, parça koptu hatta. Sonra yana yakıla çözüm aradım ve canım hakiki zeytinyağı Hiç lansinoh’ya o parayı verme hakiki zeytinyağını sür geç. Onun 2 ayda toparlayamayıp daha da berbat ettiğini 3 günde toparladı bitanecik zeytinyağım Ne varsa eskilerde ve kadim yöntemlerde var cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…