Canım hangi mamadan bahsediyorsun ben kaçırdım orayı. Benim bebeklerin kaldığı yoğun bakım mamaları varsa kendi veriyor sadece bir tane özel mama var onu biz aldık tanesi 3200 tldi iki tane aldık. Onun dışında alerjileri var diye özel mama yiyorlar onu da hastane karşılıyor normalde ellerinde varsa istemiyorlar yoksa bebeğin ne kadar yiyorsa o kadar istiyorlar hastane getirtene kadarAnladım kuzum her hastane farklı işte özelde olsa
Balım ben yarım saat önce nst ye girdim 110 130 arası gidip geliyordu uyuyordu büyük ihtimalle böyle birkaç kere hareket edince tekrarlamadık nst yi. Uyuyor olabilir yani biraz daha takip et aşkım paniklemeden.Aşkım çok varla yok arası.. nasıl anlatsam baya bir süre geçince ancak kımıldanma
Yine de yemek isterdim 1 günde gözümün feri gelmişti de yapacak bir şey yok tüp bebek doktorum da ne diyorsa oAy ne diyorlarsa öyle yap tabii . Küçük doğsa bile çabucak büyüyorlar oğlum 2680 doğmuştu
Evet yemek sonrası biraz hareketlendiBalım ben yarım saat önce nst ye girdim 110 130 arası gidip geliyordu uyuyordu büyük ihtimalle böyle birkaç kere hareket edince tekrarlamadık nst yi. Uyuyor olabilir yani biraz daha takip et aşkım paniklemeden.
Hiç sorma gerçekten tek duam artık son zamanların geçmesiEvet yemek sonrası biraz hareketlendiya tüm gün bir kıpırtı dışında hareketsiz kalınca aklım takılıyor . Yemek yedikten sonra daha netti hareketleri şükür .. bir doğsalardı rahatlasaydık
Şehir hastanesine gittim yatış vermedi kuzum eve yolladı.Bol bol nst çekiliyor, şeker ve tansiyon kontrolleri, tüm ilaçlarımı kendileri yapıyorlar sadece ecopirini ben kendim içiyorum oksapar ve insülin onlar yapıyor. Nst de zaten çıkarmış strese giriyormuş bebekler olası bir durumda. Evde olsam kafayı yerdim sanırım ne yemek yapabilirim o mod ile ne de başka bir şey o yüzden şu an iyiyim
Canımmm işte seni şehir hastanesi, tıp fakültesi veya eğitim araştırma gibi hastaneler görseydi bence muhakkak yatış verirlerdi.
Bende net bilmiyorum canım online eğitimine katıldım hastanenin orda sordu bi gebe mama almalı mıyız doğum çntasına diye gerek yok biz burda gerek olursa veriyoruz dedi.Canım hangi mamadan bahsediyorsun ben kaçırdım orayı. Benim bebeklerin kaldığı yoğun bakım mamaları varsa kendi veriyor sadece bir tane özel mama var onu biz aldık tanesi 3200 tldi iki tane aldık. Onun dışında alerjileri var diye özel mama yiyorlar onu da hastane karşılıyor normalde ellerinde varsa istemiyorlar yoksa bebeğin ne kadar yiyorsa o kadar istiyorlar hastane getirtene kadar
Diğer renklilerde aynı seymi bilmiyorum. Ben yeşil olanı kullanmıştım. Mesela bir göğsümü emzirdiysem hemen ardından suruyordum göğüs ucuna. Sonra Diğer memeyi emip ona sıra gelene kadar en az 3 4 saat geçmiş oluyordu üzerinden bebege de zarari yok deyince bende yaptim hem agzindaki pamukçuga iyi gelmişti. . Anında acısını almıştı benim.Yeşil olanı ilk duydum canım aklımızda olsun her şeyi deneriz artık ben oğlum da çok çektim iyileşene kadar her denileni yapmıştım ama sanırım kendiliğinden iyileşti
Buda öyle doğacak gibi geliyorYine de yemek isterdim 1 günde gözümün feri gelmişti de yapacak bir şey yok tüp bebek doktorum da ne diyorsa oyaaa yerim çok kötü değil kilosu ama tabi yine de minnoş doğmuş
Aslinda onu eşin yapması lazım. Kendin yapman bir işe yaramıyorKızlar perine masajına başlayan var mı ? Daha doğrusu başlayıp becerebilen ?? Ben yapamıyorum ya ayna koyuyorum karşıma falan ama kolum yetişmiyor ki hele bide baş parmakla yapın diyorlar asla yani işaret parmağım biraz yetişiyorNerde yanlış yapıyorum ?
Bence hiç çekinmeyin hareketsiz olduğunda gidin doktorunuza. Ben gittiğimde bana doktorum uzun zamandır hareketsiz gibi gelirse bir şeyler atıştır sol yanına yat 2 saatte 10 hareket sayarsan tamamdır dedi. Ben hareket ediyor ama eskisi gibi güçlü değil çok hafif kımıltı hissediyorum telaşlandım diyince de hareketin güçlü veya hafif olması sorun değil hareket ettiği sürece kımıltı da olsa merak etme ama yalancı kasılma ile karıştırma tabii dedi.Evet yemek sonrası biraz hareketlendiya tüm gün bir kıpırtı dışında hareketsiz kalınca aklım takılıyor . Yemek yedikten sonra daha netti hareketleri şükür .. bir doğsalardı rahatlasaydık
Beyse şimdi kıpırdayıp hareketlendiBence hiç çekinmeyin hareketsiz olduğunda gidin doktorunuza. Ben gittiğimde bana doktorum uzun zamandır hareketsiz gibi gelirse bir şeyler atıştır sol yanına yat 2 saatte 10 hareket sayarsan tamamdır dedi. Ben hareket ediyor ama eskisi gibi güçlü değil çok hafif kımıltı hissediyorum telaşlandım diyince de hareketin güçlü veya hafif olması sorun değil hareket ettiği sürece kımıltı da olsa merak etme ama yalancı kasılma ile karıştırma tabii dedi.
Benim doğum yaptıgim hastanede de vardı Aptamil tek kullanımlık hemşire odasından veriyorlardı fakat her yerde yok o mesela burda özelde de devlette de vermiyorlarmis o yüzden ben bı küçük kutu aldimBende net bilmiyorum canım online eğitimine katıldım hastanenin orda sordu bi gebe mama almalı mıyız doğum çntasına diye gerek yok biz burda gerek olursa veriyoruz dedi.
Öyle de olması lazım bence deBende net bilmiyorum canım online eğitimine katıldım hastanenin orda sordu bi gebe mama almalı mıyız doğum çntasına diye gerek yok biz burda gerek olursa veriyoruz dedi.
Kızlar biraz daha böyle oluyormuş bu aradaBeyse şimdi kıpırdayıp hareketlendiya bazen kıçında Kurt var gibi oluyor bazende böyle 2/3 gün kıpırtı şeklinde hareketler..
Evet biri daha sormuştu genel olarak çoğumuzun karşılaştığı bir şey sanırım buKızlar hastaneye gittim o söylenilen testi yaptılar ve sonuç negatif çok şükür suyum da gâyet normalmişama enfeksiyonum varmış testi yapan görevli söyledi fitil,hap ve krem yazdı doktorum. Beyaz kremsi bir akıntım oluyordu ben hamilelikten ötürü olduğunu düşünüyordum sizde de oluyor mu?
Ben hiçbir şey yapmayacağım. O an tek düsündüğüm bebişim sağlıkla gelsin. Yok şeker hediyelik bana acayip saçma geliyor. Bebegim oluyo diye ben niye millete hediye veriyorum ayol djdjjdksks çok isteyen hediyesiyle gelsin. Belki eşim bi lokum dagıtmak isterse kendi bilir. Ben bir şey düşünemem. Fotoğrafçı için ise olabilir ama hatıra kalirKızlar oda süsleme doğum fotoğrafçısı gibi şeyler ayarladınız mı? Ben memleketimde değilim çok gelen giden olmaz, bir de zaten doğum anında o işlerle uğraşamam kendi ağrımla uğraşırım ancak diye pek düşünmüyordum. Az önce annem arayıp sorunda kafam karıştı. En azından doğum fotoğrafçısı ayarlasam mı diye düşünüyorum.
Canım bence endişe edecek bir şey değil bende o akıntı sürekli oluyor. Öyle ki çamaşırımdan pantolonuma geçecek kadar hemen müdahale etmezsem. Bu haftalarda öyle akıntılar normal. Suyun gelirse kesilmez ara ara sürekli sızıntı olur ama için rahat edecekse yine de git doktora. Bir de gelişimi önde veya geride diye bebeğin haftası değişmez SAT’a göre hesaplamaya devam edilir. Yani 34 olarak düşün şu an kendini yine. Benimki de 1-2 hafta önden gidiyor ama doktorumla normal haftamı sayıyoruz. Ha ne olur 40.haftayı beklemez de 38’de doğurursun ama şu an 36’yız gelişimine göre diye bir şey yok tıbbenKızlar günaydın
Bir sorum olacak namaz için uyandım lavaboya girdim çıktım sonrasında vajinadan bir sıvı geldi bildiğiniz hissettim o ıslaklığı 2,3 çay kaşığı kadar kokusuz bir şey. Aynı durumu bir arkadaşım da yaşamıştıEsmoss60 . Sızıntı falan mı acaba diye aklıma düşmedi değil,ne yapmalıyım sizce? (Son kontrole göre gelişimimiz 1 hafta önde ve bugün 36. haftaya girdik)
Canım lansinoh bende hiçbir işe yaramadı buraya zamanında yazmıştım göğüs uçlarım parçalandı diye. İlk gebeliğim yani emzirme döneminden bahsetmiyorum daha hamileyken böyle oldu. Hemen lansinoha başlamıştım ve zerre kadar etki etmedi aksine daha kötü oldu paramparça oldu göğüs uçlarım, parça koptu hatta. Sonra yana yakıla çözüm aradım ve canım hakiki zeytinyağıAllah razı olsun paylaştığın için. Lansinoh göğüs ucu kremi aldım ama bunu da not alayım sorun olursa b planı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?