Hareket filanda yapayım diyorum da doktora sormadan yapmakta istemiyorumYok aşkım niye kötü olsun 38 40 arası gelsinler işte yeter yani38 kötü değil
Amin inşallah canım benimKızlar dualarınız için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı gerçekten çok sağolunYavrumun durumu hala aynı, baygın, gözlerini açamadan yatıyor meleğim. Doktorlar hala sebebini net bir şekilde söyleyemiyorlar. Tedavisi yapılıyor diyorlar. Biz de el mahkum bekliyoruz. Çok şükür dünden beri kalbinde durma veya çarpıntı olmamış. İlaç etkisiyle olabilir bu kontrol altında olma durumu gözlem altında tutuyoruz diyor doktoru. İnşallah bi daha olmaz da geçer gider ya. Holter takıldı vücuduna, ritminin ölçümünü yapacaklar. 15 gündür yoğun bakımdayız. Sabah hastaneden aramışlar 5 kez. Bi şeye onay vermemiz gerekiyormuş. Uyurken telefonu sessize almıştım 5 kez arandığımı görünce yüreğime iniyordu bi şey oldu sandım. Ahh rabbim kurtarsın artık yavrumu oradan.
Allah yardımcınız olsun , en kısa sürede sağlıkla evinize dönün inşallahKızlar dualarınız için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı gerçekten çok sağolunYavrumun durumu hala aynı, baygın, gözlerini açamadan yatıyor meleğim. Doktorlar hala sebebini net bir şekilde söyleyemiyorlar. Tedavisi yapılıyor diyorlar. Biz de el mahkum bekliyoruz. Çok şükür dünden beri kalbinde durma veya çarpıntı olmamış. İlaç etkisiyle olabilir bu kontrol altında olma durumu gözlem altında tutuyoruz diyor doktoru. İnşallah bi daha olmaz da geçer gider ya. Holter takıldı vücuduna, ritminin ölçümünü yapacaklar. 15 gündür yoğun bakımdayız. Sabah hastaneden aramışlar 5 kez. Bi şeye onay vermemiz gerekiyormuş. Uyurken telefonu sessize almıştım 5 kez arandığımı görünce yüreğime iniyordu bi şey oldu sandım. Ahh rabbim kurtarsın artık yavrumu oradan.
Bi doktoruna danış kuşum başlayabilirsin hareketlere çok iyi gelir vallaHareket filanda yapayım diyorum da doktora sormadan yapmakta istemiyorumSen nasılsın balım evini özlemişsindir
3-4 defa kullandım sanırım canım. bana hep yazıldığı için bilemiyorum kuzum bi sorKızlar bu ilaçtan kullanan varmı Doktora kan ve idrar sonuçlarını attım bu ilacı alıp kullanmamı istedi enfeksiyon çıkmış idrarımda ama direk reçetesiz alınırmı acaba
Kuzum allahım ipeğimize tez vakitte şifa versin inşallah. Tüm dualarım güzel dileklerim sizinle.Kızlar dualarınız için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı gerçekten çok sağolunYavrumun durumu hala aynı, baygın, gözlerini açamadan yatıyor meleğim. Doktorlar hala sebebini net bir şekilde söyleyemiyorlar. Tedavisi yapılıyor diyorlar. Biz de el mahkum bekliyoruz. Çok şükür dünden beri kalbinde durma veya çarpıntı olmamış. İlaç etkisiyle olabilir bu kontrol altında olma durumu gözlem altında tutuyoruz diyor doktoru. İnşallah bi daha olmaz da geçer gider ya. Holter takıldı vücuduna, ritminin ölçümünü yapacaklar. 15 gündür yoğun bakımdayız. Sabah hastaneden aramışlar 5 kez. Bi şeye onay vermemiz gerekiyormuş. Uyurken telefonu sessize almıştım 5 kez arandığımı görünce yüreğime iniyordu bi şey oldu sandım. Ahh rabbim kurtarsın artık yavrumu oradan.
Sanki benimki de değil aşkım ben de cılız doğmuşum eşim tosunmuş ama bakalımBenimki de yavaşladı demek ki cinsiyetle ilgisi var. 3 hafta önce gittiğimde 10 gün önden gidiyordu, Pazartesi günkü kontrolde normal gününe göreydi kilosu. Benim tahminimden baya az çıktı ama doktor normal dedi. Demek ki kız bebişler fazla tosuncuk olmuyor
Canım eve çıkmana çok sevindimm, ölçümlerini görünce şaşırdım ve mutlu oldum. Gerçekten yanlışlık olduğunu hissettiğimiz an başka bir doktora gitmemiz gerekiyor. Gelmiş geçmiş olsun canımBenim yazdığımı gördün mü? 1 haftadır bana da ecel terleri döktürdüler her şey yolundaymış. Bence başka doktor da ölçsün
Yavrum kilo konusu yanlışmış, gelişim geriliği falan yokmuş çok şükür bin şükür. Ama suyum az bu doğru bilgi. İnsülin kullanmam için belki de hayırlısı böyleymiş diyorum ne diyim bilemiyorum artık iyi düşünmek istiyorum işteA ayseipekalp25 hep aklımdaydin iyi çok şükür,İpegimiz çok güçlü zaten kız çocukları çok savaşçı olur derlerAllah daimi şifa versin mutlulukla beraber evinize dönün inş.
LadyNurr çok saçma keyfi yazmaları ,risk durumunu doktorlar kendi söyledi zaten neyse canıni sıkma cnm
L luckykus sana bebekle alakalı dedikleri komplikasyonlar aslında gerçeği yansitmiyomutmus balım tam anlayamadım,beynim bugün error veriyo.
Lioo Allah iyiliğini versin foruma giriyordum bı ara noluyoruz dedim
Esmoss60 hurma oneriyorlar cnm doğum için bi de ilişki ama çok kasma kendini illa dogurcam diye bi vakti saati vardır .
balkaymak benimde doğum tarihim 1 kasımı gösteriyor önceden sezeryan olduğum icin ekimin ortası diye tahmin ediyorum.
Bundan önceki hamileliğimde 11 sene önce de bu forumdaydim ama bu kadar riskli gebelik yoktu.O zaman da ben riskliydim.Dusuk olmuştu ilk hamileliğim.Sonra oğlumda da kanama falan olunca doktor düşer bu da dediSonra ikili testte down sendromu yüksek çıktı.Her gittiğimde amniyosentez yaptır dedi dr.Ben aldirmicam dedim.Ayrintili ultrasonda kalbinde sorun çıktı ağlaya ağlaya farklı şehirdeki kalp Hastanesi'ne gittim çok şükür kalbinde sorun görülmedi.Sonra 7aylikken hafif kanama oldu acilmam olmuş son 2 ay yattim.Bulundugum şehirdeki Dr ben seni kabul edemem riskli gebesin falan dedi hoop başka şehire kontrole gittim,araba falan yok .Neyse 39+4 makat geliş pozisyonunda olduğu için sezeryan oldum .İlk sozum bebeğim sağlıklı mı demek oldu ,çok şükür oğlumdan çok memnunum inş kızımda aynı abisi gibi olur.Cok şükür bu gebeligimde şeker dışında (o da yok aslında ama Dr olctururyor) bı riskim olmadı,hatta bazen bende şaşırıyorum herşeyin normal ilerlemesine.
Demem o şimdi bir satıra sığıyor yaşadıklarım ama o zaman resmen zulum gibiydi, ama içimin bir yanı da ferahti. İmtihan dünyasındayiz işte inş hepimiz evimize yavrularımıza mutlu şekilde doneriz.
kesinlikle öyle canım hastanede yatışım yapılmış olmasaydı kesinlikle giderdim. İmkanı olan gitsin üzmesin kendini. Çok teşekkür ederim balım benimCanım eve çıkmana çok sevindimm, ölçümlerini görünce şaşırdım ve mutlu oldum. Gerçekten yanlışlık olduğunu hissettiğimiz an başka bir doktora gitmemiz gerekiyor. Gelmiş geçmiş olsun canım
Sen pilatesi evdemi yapıyosun spor salonunamı gidiyordun canım Oyy Rabbim kimseyi hastanelere düşürmesin uzun süre insanın evi gibisi yokBi doktoruna danış kuşum başlayabilirsin hareketlere çok iyi gelir vallaben de devam edeceğim pilatese haftaya pazartesi bi kontrolüm olsun bitsin de ona göre. Özlememmmmmm miiiiiiii eşimi, evimi, köpeğimi çok özlemişim en çokta oğlumun odasını
Kuzum oturduğum sitenin içinde özel pilates salonu var oraya da gidiyordum evde de yapıyordum. 38 e kadar salonda devam ederim 38 den sonra da gelmezse işte evde yapmaya devam ederimSen pilatesi evdemi yapıyosun spor salonunamı gidiyordun canım Oyy Rabbim kimseyi hastanelere düşürmesin uzun süre insanın evi gibisi yok
Ayy ne güzel ya bizim burda yakınlarda yok olsa giderdim evdede doktor önermedi kendi başına yapma demişti yanliş hareket yaparım diye heralde.Kuzum oturduğum sitenin içinde özel pilates salonu var oraya da gidiyordum evde de yapıyordum. 38 e kadar salonda devam ederim 38 den sonra da gelmezse işte evde yapmaya devam ederim
Eşim sorsun bakalım eczaneye bu tek kullanımlık değilmi canım etkilimi acaba3-4 defa kullandım sanırım canım. bana hep yazıldığı için bilemiyorum kuzum bi sor
Evet canım tek kullanımlık yatarken suda eritip içiyorsun sabaha kadar da idrarını tutuyorsun.Eşim sorsun bakalım eczaneye bu tek kullanımlık değilmi canım etkilimi acaba
Kuzum işte risk görürse falan uyarıyorlar uymakta lazım. Ben gebe okulunda başlamıştım sonra da devam ettim şansıma da bu sene açıldı biz taşındıktan sonra pilates salonuAyy ne güzel ya bizim burda yakınlarda yok olsa giderdim evdede doktor önermedi kendi başına yapma demişti yanliş hareket yaparım diye heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?