Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
bebeğin cinsiyeti kız mı ? Benim kızında yavaşladı canım kilosu 2.100 doğuma ancak 2.400/500 olur diyorlar son zamanlar zaten düşüyormuş kilo alımı 150/200 gram alırmış haftalık ama her bebek okadarda almazmış. Banada minyon kibar bir hanımefendi dediler

Benim De 2500 civarı canım erken alıyor o yüzden. Hiç canını sıkma toparlanırlar doğunca

Kız yoksa doğumunmu başlayacak ishal doğum işareti diyor bazısı ne kadar doğru bilmiyorum da
Sanmıyorum aşkım ya. Dünden beri bal kabağının çekirdeğini yiyorum. O yaptı galiba hiç halim yok ya.

Benim de gözümle görmeyince sürekli aklım onda o yüzden bi an önce doğum zamanı gelsin istiyorum sağ salim sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah, suyun için de sık kontrole çağırdılar mı canım düzelir inşallah

Evet canım kız, ben de kız bebekler daha minyon oluyor diye duydum sağlıkla gelsinler de kiloyu doğduktan sonra da alırlar

Benimki de yavaşladı demek ki cinsiyetle ilgisi var. 3 hafta önce gittiğimde 10 gün önden gidiyordu, Pazartesi günkü kontrolde normal gününe göreydi kilosu. Benim tahminimden baya az çıktı ama doktor normal dedi. Demek ki kız bebişler fazla tosuncuk olmuyor

Kızlar dualarınız için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı gerçekten çok sağolun Yavrumun durumu hala aynı, baygın, gözlerini açamadan yatıyor meleğim. Doktorlar hala sebebini net bir şekilde söyleyemiyorlar. Tedavisi yapılıyor diyorlar. Biz de el mahkum bekliyoruz. Çok şükür dünden beri kalbinde durma veya çarpıntı olmamış. İlaç etkisiyle olabilir bu kontrol altında olma durumu gözlem altında tutuyoruz diyor doktoru. İnşallah bi daha olmaz da geçer gider ya. Holter takıldı vücuduna, ritminin ölçümünü yapacaklar. 15 gündür yoğun bakımdayız. Sabah hastaneden aramışlar 5 kez. Bi şeye onay vermemiz gerekiyormuş. Uyurken telefonu sessize almıştım 5 kez arandığımı görünce yüreğime iniyordu bi şey oldu sandım. Ahh rabbim kurtarsın artık yavrumu oradan.

Kötü bir anı olarak kalır inşallah. Rabbim yardımcınız olsun. Korktugunla sinanma.

Rabbim şifalar versinbu günleri atlatırsınız inşallah sağlıkla canım namazlardan sonra dua ettim sana ve kızına

Kızlar forumun adı (güya) ekim anneleri olmuş ben aslında kasım annesi sayılırım ama ilk çocuğum sezeryan olduğu bu da öyle olacağı için baştan direk ekim annelerine katılmıştım hala ekim annesi olacak olanlar var bence herkese sağlıklı doğumlar diliyorum, doğan bebişlerimizin de bir an önce evlerine çıkmaları için dua ediyorum

Canım çok çok geçmiş olsun. Ben Kasım annelerindeyim son zamanlarda burayıda takip ediyordum. Dualarım sen ve bebeğin ve zor durumda olup bekleyen tüm anneler için kaç haftalık doğdu bebeğin. Rabbim en kısa sürede size bağışlasın inş

Evet canım şakasına öyle yaptım çoğu kişi ekimde doğuracak zaten

Evet genetik açıdanda bende 1.55 eşim 1.74 yani çok kalıplı insanlar değiliz eğer sağlıklıysa bebek kiloda sorun yok ya. Tüm kan akışlarına bakıldı bugün benim kızımında. Normal dedi doktor kızlar daha kibar ve çıtıpıtı olurlar dedi

Oyy kuzum kıyamam sana sen bu süreci evde geçiriyosun değilmi hastanedede kalamıyosun Ne kadar süre daha kalacak hastanede bebek hiç bişey demiyorlar mı İnşalah saglıkla evinize götürürsünz evladınızı dualarım seninle kocaman sarılıyorum sana canım benim

Canım inşallah sağ Salim çıktığınızın haberini alalım en kısa zamanda, dualarım seninle ve tüm şifa bekleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…