bebeğin cinsiyeti kız mı ? Benim kızında yavaşladı canım kilosu 2.100 doğuma ancak 2.400/500 olur diyorlar son zamanlar zaten düşüyormuş kilo alımı 150/200 gram alırmış haftalık ama her bebek okadarda almazmış. Banada minyon kibar bir hanımefendi dedilerYanlış ölçtüğünü düşünmüyorum canım ya hep aynı doktora gidiyorum doktorum perinatolog, her gittiğimde farklı açılardan ölçüp en son değerleri giriyor, bugün de acaba pozisyondan mı dedi hareket ettirdi birkaç kez ölçtü aynı çıktı, hep minyon bi bebek diyordu zaten ama 2 hafta kilo almayınca biraz daha sık görüşelim dedi
Benim De 2500 civarı canım erken alıyor o yüzden. Hiç canını sıkma toparlanırlar doğuncaKızlar bugün 35 hafta 6 günlük olduk kontrolüm vardı canım sıkıldı, 2 hafta önce 2242 gramdı doktor iyi demişti, 2 haftada hiç kilo almamış kaç kere ölçtü hep aynı çıktı hiç büyümemiş, haftaya tekrar çağırdı yine kilo almazsa erken alabiliriz dedi
Sanmıyorum aşkım ya. Dünden beri bal kabağının çekirdeğini yiyorum. O yaptı galibaKız yoksa doğumunmu başlayacak ishal doğum işareti diyor bazısı ne kadar doğru bilmiyorum da
Probiyotik başla canım hemen.Sanmıyorum aşkım ya. Dünden beri bal kabağının çekirdeğini yiyorum. O yaptı galibahiç halim yok ya.
Kıyamam ya bize psikolojimize inşallah sağlıkla alcaz hepimiz kucağımıza. Ben de hamilelik bitmesin allahım çok güzel aynı bedende olmak diyordum şimdi 38. haftayı dört gözle bekliyorum inşallah 38 de gelir de kavuşurum. Korkuyorum artık su az benim de ne olur ne olmaz işte hepşmiz bi korku içindeyiz
bebeğin cinsiyeti kız mı ? Benim kızında yavaşladı canım kilosu 2.100 doğuma ancak 2.400/500 olur diyorlar son zamanlar zaten düşüyormuş kilo alımı 150/200 gram alırmış haftalık ama her bebek okadarda almazmış. Banada minyon kibar bir hanımefendi dediler
Benim De 2500 civarı canım erken alıyor o yüzden. Hiç canını sıkma toparlanırlar doğunca
Benimki de yavaşladı demek ki cinsiyetle ilgisi var. 3 hafta önce gittiğimde 10 gün önden gidiyordu, Pazartesi günkü kontrolde normal gününe göreydi kilosu. Benim tahminimden baya az çıktı ama doktor normal dedi. Demek ki kız bebişler fazla tosuncuk olmuyorbebeğin cinsiyeti kız mı ? Benim kızında yavaşladı canım kilosu 2.100 doğuma ancak 2.400/500 olur diyorlar son zamanlar zaten düşüyormuş kilo alımı 150/200 gram alırmış haftalık ama her bebek okadarda almazmış. Banada minyon kibar bir hanımefendi dediler
Kötü bir anı olarak kalır inşallah. Rabbim yardımcınız olsun. Korktugunla sinanma.Kızlar dualarınız için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı gerçekten çok sağolunYavrumun durumu hala aynı, baygın, gözlerini açamadan yatıyor meleğim. Doktorlar hala sebebini net bir şekilde söyleyemiyorlar. Tedavisi yapılıyor diyorlar. Biz de el mahkum bekliyoruz. Çok şükür dünden beri kalbinde durma veya çarpıntı olmamış. İlaç etkisiyle olabilir bu kontrol altında olma durumu gözlem altında tutuyoruz diyor doktoru. İnşallah bi daha olmaz da geçer gider ya. Holter takıldı vücuduna, ritminin ölçümünü yapacaklar. 15 gündür yoğun bakımdayız. Sabah hastaneden aramışlar 5 kez. Bi şeye onay vermemiz gerekiyormuş. Uyurken telefonu sessize almıştım 5 kez arandığımı görünce yüreğime iniyordu bi şey oldu sandım. Ahh rabbim kurtarsın artık yavrumu oradan.
Rabbim şifalar versinbu günleri atlatırsınız inşallah sağlıkla canım namazlardan sonra dua ettim sana ve kızınaKızlar dualarınız için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı gerçekten çok sağolunYavrumun durumu hala aynı, baygın, gözlerini açamadan yatıyor meleğim. Doktorlar hala sebebini net bir şekilde söyleyemiyorlar. Tedavisi yapılıyor diyorlar. Biz de el mahkum bekliyoruz. Çok şükür dünden beri kalbinde durma veya çarpıntı olmamış. İlaç etkisiyle olabilir bu kontrol altında olma durumu gözlem altında tutuyoruz diyor doktoru. İnşallah bi daha olmaz da geçer gider ya. Holter takıldı vücuduna, ritminin ölçümünü yapacaklar. 15 gündür yoğun bakımdayız. Sabah hastaneden aramışlar 5 kez. Bi şeye onay vermemiz gerekiyormuş. Uyurken telefonu sessize almıştım 5 kez arandığımı görünce yüreğime iniyordu bi şey oldu sandım. Ahh rabbim kurtarsın artık yavrumu oradan.
Kızlar dualarınız için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı gerçekten çok sağolunYavrumun durumu hala aynı, baygın, gözlerini açamadan yatıyor meleğim. Doktorlar hala sebebini net bir şekilde söyleyemiyorlar. Tedavisi yapılıyor diyorlar. Biz de el mahkum bekliyoruz. Çok şükür dünden beri kalbinde durma veya çarpıntı olmamış. İlaç etkisiyle olabilir bu kontrol altında olma durumu gözlem altında tutuyoruz diyor doktoru. İnşallah bi daha olmaz da geçer gider ya. Holter takıldı vücuduna, ritminin ölçümünü yapacaklar. 15 gündür yoğun bakımdayız. Sabah hastaneden aramışlar 5 kez. Bi şeye onay vermemiz gerekiyormuş. Uyurken telefonu sessize almıştım 5 kez arandığımı görünce yüreğime iniyordu bi şey oldu sandım. Ahh rabbim kurtarsın artık yavrumu oradan.
Evet canım şakasına öyle yaptımKızlar forumun adı (güya) ekim anneleri olmuşben aslında kasım annesi sayılırım ama ilk çocuğum sezeryan olduğu bu da öyle olacağı için baştan direk ekim annelerine katılmıştım hala ekim annesi olacak olanlar var bence herkese sağlıklı doğumlar diliyorum, doğan bebişlerimizin de bir an önce evlerine çıkmaları için dua ediyorum
Bol bol sıvı tüket canım ishale haşlanmış patates iyi geliyor diye biliyorum balımSanmıyorum aşkım ya. Dünden beri bal kabağının çekirdeğini yiyorum. O yaptı galibahiç halim yok ya.
Evet genetik açıdanda bende 1.55 eşim 1.74 yani çok kalıplı insanlar değilizBenimki de yavaşladı demek ki cinsiyetle ilgisi var. 3 hafta önce gittiğimde 10 gün önden gidiyordu, Pazartesi günkü kontrolde normal gününe göreydi kilosu. Benim tahminimden baya az çıktı ama doktor normal dedi. Demek ki kız bebişler fazla tosuncuk olmuyor
Oyy kuzum kıyamam sana sen bu süreci evde geçiriyosun değilmi hastanedede kalamıyosun Ne kadar süre daha kalacak hastanede bebek hiç bişey demiyorlar mı İnşalah saglıkla evinize götürürsünz evladınızı dualarım seninle kocaman sarılıyorum sana canım benimKızlar dualarınız için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı gerçekten çok sağolunYavrumun durumu hala aynı, baygın, gözlerini açamadan yatıyor meleğim. Doktorlar hala sebebini net bir şekilde söyleyemiyorlar. Tedavisi yapılıyor diyorlar. Biz de el mahkum bekliyoruz. Çok şükür dünden beri kalbinde durma veya çarpıntı olmamış. İlaç etkisiyle olabilir bu kontrol altında olma durumu gözlem altında tutuyoruz diyor doktoru. İnşallah bi daha olmaz da geçer gider ya. Holter takıldı vücuduna, ritminin ölçümünü yapacaklar. 15 gündür yoğun bakımdayız. Sabah hastaneden aramışlar 5 kez. Bi şeye onay vermemiz gerekiyormuş. Uyurken telefonu sessize almıştım 5 kez arandığımı görünce yüreğime iniyordu bi şey oldu sandım. Ahh rabbim kurtarsın artık yavrumu oradan.
Canım inşallah sağ Salim çıktığınızın haberini alalım en kısa zamanda, dualarım seninle ve tüm şifa bekleyenlereKızlar dualarınız için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı gerçekten çok sağolunYavrumun durumu hala aynı, baygın, gözlerini açamadan yatıyor meleğim. Doktorlar hala sebebini net bir şekilde söyleyemiyorlar. Tedavisi yapılıyor diyorlar. Biz de el mahkum bekliyoruz. Çok şükür dünden beri kalbinde durma veya çarpıntı olmamış. İlaç etkisiyle olabilir bu kontrol altında olma durumu gözlem altında tutuyoruz diyor doktoru. İnşallah bi daha olmaz da geçer gider ya. Holter takıldı vücuduna, ritminin ölçümünü yapacaklar. 15 gündür yoğun bakımdayız. Sabah hastaneden aramışlar 5 kez. Bi şeye onay vermemiz gerekiyormuş. Uyurken telefonu sessize almıştım 5 kez arandığımı görünce yüreğime iniyordu bi şey oldu sandım. Ahh rabbim kurtarsın artık yavrumu oradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?