Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
benim bildiğim ultrasonlarda 300-400 gr yanılma payı var, imkanın varsa içine sinmiyorsa başka iyi bi doktora daha görün istersen

Doktoruma güveniyorum canım çok da memnunum her muayenede birkaç kez ölçüp sonra değerleri giriyor sisteme ama belki birkaç gün sonra farklı doktora görünürüm

Plasenta yaşlanmaya başlıyor, genetik olabilir ya da bu kadar büyüyebiliyordur dedi canım kiloyu değil de kilo alamamasını taktım biraz, yine kilo almazsa bu kiloda doğarsa ödem vs 2 kilonun altına inecek diye
Dur bakalım alır belki. Kızların dediği gibi istersen bi başka doktora da baktır belki farklı çıkar için rahat eder. Çok da net ölçümler değil neticede moralini bozma boşuna. Hatta perinatologların cihazları daha iyi görüyor birçok şeyi perinatologa da baktırabilirsin aslında.

Hmm yazmışsın zaten burada o zaman inşallah kilo alır diyelim bol bol soluna yat kan akışı çok olsun en azından

Benim yazdığımı gördün mü? 1 haftadır bana da ecel terleri döktürdüler her şey yolundaymış. Bence başka doktor da ölçsün

Şimdi gördüm canım ben hep aynı doktora gidiyorum aynı cihazla her muayenede birden fazla ölçüm yapıp sonra giriyor değerleri, o yüzden yanlış ölçüm gibi gelmedi bugün de tekrar tekrar baktı hep aynı çıkıyor, haftaya tekrar çağırdı bebeğin hareketlerine çok dikkat etmemi söyledi, haftaya kadar belki başka doktora da giderim

Anladım canım işte benim de başıma böyle bir şey gelince acaba mı dedim senin için. Bi başka doktor da ölçsün insanlar sonuçta hata olabilir duruşla alakalı olabilir her şey olabilir yani. Zayıf doğabilir ama eksik çıkması vs sinir bozucu oluyor o düşünceleri anlayabiliyorum.

Evet canım gerçekten sinirleri bozuluyor insanın, 37 38 gibi alınması sorun değil ama beslenemiyorsa diye insan kafaya takıyor

Evet canım gerçekten sinirleri bozuluyor insanın, 37 38 gibi alınması sorun değil ama beslenemiyorsa diye insan kafaya takıyor
Kesinlikle öyle inşallah normaldir hata yapmıştır sen hareketlerini falan takip et bakalım dediği gibi bir de başka doktor görürse oh iç rahatlar daha hızlı aksiyon alınır bir şey varsa da

Kesinlikle öyle inşallah normaldir hata yapmıştır sen hareketlerini falan takip et bakalım dediği gibi bir de başka doktor görürse oh iç rahatlar daha hızlı aksiyon alınır bir şey varsa da

İnşallah canım zaten pimripikliyim şimdi hareketi azalsa hemen doktora gidesim gelir o yüzden başka doktora birkaç gün sonra gidiyim de haftaya kadar arada yine görmüş olurum

İnşallah canım zaten pimripikliyim şimdi hareketi azalsa hemen doktora gidesim gelir o yüzden başka doktora birkaç gün sonra gidiyim de haftaya kadar arada yine görmüş olurum
Kıyamam ya bize psikolojimize inşallah sağlıkla alcaz hepimiz kucağımıza. Ben de hamilelik bitmesin allahım çok güzel aynı bedende olmak diyordum şimdi 38. haftayı dört gözle bekliyorum inşallah 38 de gelir de kavuşurum. Korkuyorum artık su az benim de ne olur ne olmaz işte hepşmiz bi korku içindeyiz

Canım dediğin gibi başka bir Dr git farklı cihazda baksın. Oda aynı şeyimi diyor bak.

Ayy bende 38da gelsin diye dua ediyorum
Hurma yemeye başladım Haftayada perina masajı yapıyım diyorum tüm tuşlara basacam doğum başlasın diye iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum

İshal oldum offff yaaa

Ben bu hafta çatı muayenesi olacağımmm biraz korkuyo ve çekiniyorum
Bende henüz yaptırmadım çatı muayenesi ama geçen hafta acilde açıklık kontrolü yaptı doktor cok sert yaptı iki gün zonkladı rahmimin içi açıklık muaynesi ile çatı muayenesi aynımı acaba?

Ayy bende 38da gelsin diye dua ediyorum
Hurma yemeye başladım Haftayada perina masajı yapıyım diyorum tüm tuşlara basacam doğum başlasın diye iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum
Yok aşkım niye kötü olsun 38 40 arası gelsinler işte yeter yani 38 kötü değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…