- 18 Temmuz 2024
- 379
- 342
- 23
hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallahSelamlar kızlar ben doğurdum
Veririm kuzumBen kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ya. Haber ver bize de
kızlar dönüşleriniz için hepinize teşekkür ederim.Bu haftalarda bulantı baş ağrısı vs yaşarsanız hastaneye başvurun diyorlar genelde ama.. imkanınız varsa bir kadın doğum bölümü olan hastaneye başvurun
Dünden beri benimde öyle ptesi kontrolum vardı sorun yok demişti ama dün ve bugün aynı tarifiniz gibi ve hareketleri çok azKızlar dün doktorum yoktu bugün gidicem karnım aşırı yumuşak korkuyorum o gergin karnım gitti balon gibi oldu saat 11 de kontrolüm var hareketleride bı var bı yok gibi anlayamiyorum
Ayy sıraya dizildikKızlar benim de doğumum 16 sına çekildisağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz.
Keşke en başından doktorunuzu değiştirseydiniz bu kadar mutsuzsanızSelamlar, bugün kontrolüm vardı. 35+5 günlük olduk bugün.
Nst de sancım 30 ları geçmedi. Kendimide iyi hissediyorum. Doktor da baktı iyi görünüyor dedi.
Ancak bebek bugün itibari ile 3400 gr ve 51 cm ölçtüğünü söyledi. 20 gün önce kontrolümde 2400 çıkmıştı. 4 kiloyu geçerse normal için zorlayamayız dedi.
38-39 hafta gibi görünüyor dedi.
Haftaya bugün tekrar çağırdı. Yediklerine dikkat et dedi. Ben zaten şeker sebepli hiç bişey yiyemiyorum ki.
Gerçekten yemiyorum aç mı gezeyim ne yapayım ben bilemiyorum.
Diyetisyen haftada iki balık ye demişti.
Sizce artık aşağıdakileri yemesem nasıl olur bebek kilo alımı?
Balık, Fındık, Ceviz, Badem, Yumurta
Doktorum her hafta beni moral bozucu şekilde geri göndermesinden aşırı rahatsız oluyorum.
Bugün hastaneden eşimle bir çıkışımız vardı ki sormayın. Eve gelene kadar nerdeyse hiç konuşmadık. Konuşmak istemedik.
Bebemizi görcez diye heyecanla gidip mutsuz geri dönüyoruz her seferinde.
Nolur bana bir fikir verin.
Bende de gebelik şekeri sınırda çıkmıştı ve çok sinirim bozulmuştu çünkü gerçekten sağlıksız bir lokma bile yemezken dikkat et denilmesi insanın moralini bozuyor. İstersen sadece yumurta ve örneğin 1 ceviz gibi devam et. Ama yazdıkların aslında sağlıksız şeyler değil ya. Doktor da ne yapsın vajinal doğum olmasını istiyorsun diye kilo almasın diye dedi herhaldeSelamlar, bugün kontrolüm vardı. 35+5 günlük olduk bugün.
Nst de sancım 30 ları geçmedi. Kendimide iyi hissediyorum. Doktor da baktı iyi görünüyor dedi.
Ancak bebek bugün itibari ile 3400 gr ve 51 cm ölçtüğünü söyledi. 20 gün önce kontrolümde 2400 çıkmıştı. 4 kiloyu geçerse normal için zorlayamayız dedi.
38-39 hafta gibi görünüyor dedi.
Haftaya bugün tekrar çağırdı. Yediklerine dikkat et dedi. Ben zaten şeker sebepli hiç bişey yiyemiyorum ki.
Gerçekten yemiyorum aç mı gezeyim ne yapayım ben bilemiyorum.
Diyetisyen haftada iki balık ye demişti.
Sizce artık aşağıdakileri yemesem nasıl olur bebek kilo alımı?
Balık, Fındık, Ceviz, Badem, Yumurta
Doktorum her hafta beni moral bozucu şekilde geri göndermesinden aşırı rahatsız oluyorum.
Bugün hastaneden eşimle bir çıkışımız vardı ki sormayın. Eve gelene kadar nerdeyse hiç konuşmadık. Konuşmak istemedik.
Bebemizi görcez diye heyecanla gidip mutsuz geri dönüyoruz her seferinde.
Nolur bana bir fikir verin.
Maşallah hadi hepimize kolay doğumlar diliyorum bir bir eksiliyor ekim anneleride eyiülde doğurcak heraldeKızlar benim de doğumum 16 sına çekildisağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz.
Maşallah hadi hepimize kolay doğumlar diliyorum bşr bir eksiliyor ekim anneleride eylülde doğurcak heraldeKızlar benim de doğumum 16 sına çekildisağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz.
Canım geç diye bir şey yok memnun değilsen senin moralini bozuyorsa doğuracağın gün de değiştirirsin zorla mı? Arkadaşım 38’den sonra değiştirdi direkt hastaneyi hatta. Niye kendini zorluyorsun ki inan bana senin moralini bozan bir doktorla devam etmekten iyidir her türlüNe yapacağımı bilemez haldeyim. L luckykus bebeğim kilo alsın diye uğraşıyor. Ben bebeğim kilo almasın diye uğraşıyorum. Gerçekten ağlanacak halimize gülüyoruz.
Doktorum gebelik şekerinden sonra değişmeye başladı aslında. Şekerim çıktıktan sonra herşeyi buna bağlamaya ve karamsar bir doktor haline büründü. Bu kadar sorun yaşayacağımı bilseydim bende değiştirmeyi düşünürdüm zaten ama beni çok zorluyor. Bu hafta itibari ile doktor değiştirilmesi pek doğru değil diye düşünüyorum.
Her şeyi geçiyorum bi hamile olarak bi yandan eşim doktorun karamsar ve bizi zorlayan bir yapıda olmasından dolayı şikayetçi keza bende öyleyim. Bir yandan annemler kilolu bebiş iyidir ele avuca gelir kolay toplar diyor. Kimisi diyorki herşey doktorun ölçümüne bağlı değil sen keyfini çıkar. 3500 kilo ölçülüp 2900 doğurdum ben diyende var.
Onu da geçtim temmuz ayında eltim doğum yaptı sezeryanla bebek kilo alamadığı için aldılar 38.haftada. Görümcem diyorki onlarınki şimdi 3500 kilo oldu sizinki daha ana karnında öyle maşallah.
Ben arada kalıyorum anlıyor musunuz? Kime neye nasıl dert anlatayım bende bilmiyorum. Konuşmuyorum sessiz kalıyorum. Ama yalnızda kalıyorum. Zor bir süreç geçiriyorum.
Bence kendini sırf kilodan dolayı bu kadar yıpratma canım. Takip ettiğim doktorların genel açıklaması şu yönde: sen ne yersen ye bebek almak istediği kadar kilo alır, bebeğe kilo aldıracak bir besin yok. Şimdi seninki de biraz tombiş bi bebek olmak istiyo demek ki napalımNe yapacağımı bilemez haldeyim. L luckykus bebeğim kilo alsın diye uğraşıyor. Ben bebeğim kilo almasın diye uğraşıyorum. Gerçekten ağlanacak halimize gülüyoruz.
Doktorum gebelik şekerinden sonra değişmeye başladı aslında. Şekerim çıktıktan sonra herşeyi buna bağlamaya ve karamsar bir doktor haline büründü. Bu kadar sorun yaşayacağımı bilseydim bende değiştirmeyi düşünürdüm zaten ama beni çok zorluyor. Bu hafta itibari ile doktor değiştirilmesi pek doğru değil diye düşünüyorum.
Her şeyi geçiyorum bi hamile olarak bi yandan eşim doktorun karamsar ve bizi zorlayan bir yapıda olmasından dolayı şikayetçi keza bende öyleyim. Bir yandan annemler kilolu bebiş iyidir ele avuca gelir kolay toplar diyor. Kimisi diyorki herşey doktorun ölçümüne bağlı değil sen keyfini çıkar. 3500 kilo ölçülüp 2900 doğurdum ben diyende var.
Onu da geçtim temmuz ayında eltim doğum yaptı sezeryanla bebek kilo alamadığı için aldılar 38.haftada. Görümcem diyorki onlarınki şimdi 3500 kilo oldu sizinki daha ana karnında öyle maşallah.
Ben arada kalıyorum anlıyor musunuz? Kime neye nasıl dert anlatayım bende bilmiyorum. Konuşmuyorum sessiz kalıyorum. Ama yalnızda kalıyorum. Zor bir süreç geçiriyorum.
canım inan ben de benzer şeyleri yaşadım. Heyecanla gittiğim her muayeneden moral bozukluğu ile ayrılıyordum, her gittiğimde olumsuz birşeyler söylüyordu. En son gittiğimde suyun çok az yatırmamız lazım hemen, bebeğinin kafası çok büyük özürlü olabilir dedi. İçime sinmedi yatışı kabul etmedim. İlk zamanlar çok iyiydi doktorum bir süre sonra bana garip garip davranmaya başladı. O gün hemen başka bir doktora gittim. Kendisi Perinatolog. Asla suyumun az olmadığını, bebeğimin bir özrü olmadığını, genel olarak iri bir bebek olduğunu söyledi. Belki de o doktora devam etseydim bebeğimi daha 32. Haftasında alacaktı. Geç falan demedim değiştirdim, kafam rahatladı. Diğer türlü stres yapıp üzülüyordum. Eğer güvendiğin başka bir doktor varsa geç diye düşünmeyip bir görün derim, içine sinerse doğumunu onda yaparsınNe yapacağımı bilemez haldeyim. L luckykus bebeğim kilo alsın diye uğraşıyor. Ben bebeğim kilo almasın diye uğraşıyorum. Gerçekten ağlanacak halimize gülüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?