Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
Benim de bugün öyle ,hatta ilk kez çok güçlü tekme attı tavana firlicam sandım

Endişelenmekte haklısın, az hareket etse ayrı çok etse ayrı korkuyoruz. Ama benimkinin de böyle atak dönemleri oldu sonra ben de alıştım. Bence biraz bekle devam ederse gidersin ferah tut içini sorun olduğunu sanmıyorum

kasılmaları engelliyormuş da o yüzden bırakmak gerekiyormuş diye bi şeyler duydum, ama bilmem gerçek mi şehir efsanesi mi
Ben eczaneden alırken son haftalarda bırakın kasılmaları da gevşetebiliyor hissetmeniz azalır dedi eczacı önümüzdeki hafta doktoruna soracağım 36 da yada 38 de mi bırakayım diye çok bacak kasılmalarım oluyor kaçta derse o zamana kadar kullanacağım çok ihtiyacım var valla

Mide yanması için benimde sade Soda ve tahin çok iyi geldi ek olarak gün içinde 1-2 tane Rennie alıyorum öyle böyle idare ediyorum son haftalar artık

Kızlar sezaryen sonrası gebeliği olan kim vardı aramızda? 1-2 saattir eski sezaryen dikişim inanılmaz kaşınıyor. Bir anda başladı. Var mı yaşayan biri? Dikiş incelmesi durumu falan oluyormuş bazen, ondan korktum açıkçası.

Yerim ben onu savaşçı prenses Annesi gibi güçlü tabii kiiiii maşallah ona. Hepsini halledeceksiniz allahın izniyle evinize sağlıklı şekilde gideceksiniz canı gönülden inanıyorum tüm güzel enerjilerimi de size gönderiyorum
geçecek balım geçecek evlatlarımız için çektiğimiz tüm sıkıntılar onları kucağımıza aldığımızda bitecek. Buna inandığım için sabrediyorum zaten hahah eveeet eşim de öyle diyor bizim pipili annesini fit görmek istediği için her şey

Canım benim de akşam saatlerinde öyleydi 10 ile 12 arası elini kolunu resmen dele dele çıkarttı etti şimdi uyuyor. Artık bence çok normal bu tarz şeyler ama ilk defa olduysa da tedirgin olmuş olabilirsin tabii ki kıyamam biraz pozisyon değiştirerek uzan bakalım ne olacak

İnşallah içerde herşey yolundadır
Dün ve önceki gün benimde öyle oldu canım bebeğim resmen büyüdü ve aşırı hareketlendi asagida doğru çok ağrım oldu 30-35 dk kadar da sürdü yani ama doğum sancısı gibi tarif edilen tarz değildi gelip gitti sonrada sıcak su torbası falan yaptım kendine biraz gevseyeyim diye rahatladım sonra sende sıcak bir su torbası yap yada duş al canım belki rahatlarsın

6 saattir böyle canım. Ayağa kalkınca da vajinaya doğru sancı oluyor. Acile gitmek istedim ama ayakta duramıyorum
Benimde ara ara sancım oluyor.Cok hareketli olmasi normaldir diye dusunuyorm cnm..
Kaşıntı oluyor ,içten yanma da oluyor bazen

Ah canım benim buraya bakmaya vaktin olmaz seni anlıyorum
Durup durup aklına gelir üzülüyorsundur ama üzülme baksana kızın çok mücadeleci çıktı
Yakında gelir yanınıza hayırlısıyla üzme kendini sütünü etkilemesin
Sütün ne durumda bu arada bir damla var onu önerebilirim sana
Benim ilk iki gün sütüm damla damla geliyordu

Kızlar çok saolun yalnız olmadığımı ve bu durumun olağan olabildiğini öğrenmek rahatlattı. Seviyorum sizi

Yavrum iyi olunca ben de iyi oluyorum direkt olarak vallahi canım gerçekten dediğin gibi hepimizin sınavı farklı farklı. Ama sonu güzel olsun bunlar unutulur gider inşallah amin canım amiiiiinnn. Rabbim sizlere de sağlıklı, zamanında ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Ben de hepinize dua ediyorum rabbim yardımcınız olsun

Amiiinn kuzum amin inşallah darısı en güzel vakitte sağlıkla sizlere olsun evlatlarınıza hemen sağlıkla kavuşun hiç ayrılmayın biz günde bir saat görebiliyoruz onda da girişte önlük tak maske tak kalabalık oluyor derken bi 15 dk geçiyor. Yetmiyor insan doyamıyor hemen özlüyor. İnşallah artık bu forumda kimse yavrusundan ayrılmaz güzel güzel doğumunu yapıp hemen yavrusuna kavuşur çok içten diliyorum bunu

Kuzum artık büyüdüler kemikleri gelişti çok normal böyle olması, endişelenme bence hatta mutlu ol hareketleri var diye belki yediğin bi şey hoşuna gitmiştir tatlı falan. Hani hareketleri hissetmiyorum diyen arkadaşlara çikolata tatlı ye falan diyoruz ya öyle bi şey olmuştur belki sende de. O hisler çok güzel vallahi tadını çıkar kendinize boş yere stres yaratmayın. ben çok özledim şimdiden hamileliği

Allaha bin şükür canım. Çok çok mutlu oldum şuan. Ne kadar güzel yazmışsın duygulandım
Senden de Allah razı olsun.
Çok teşekkür ederim canımm dedim ya çok içten çok güzel bi grubuz herkes birbirine içtenlikle dualar ediyor yardımcı olmaya çalışıyor. Ben de düşündükçe baya duygulanıuorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sizlere de kolay sağlıklı ve zamanında doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…