- 27 Ağustos 2019
- 216
- 155
- 103
- 38
Olabilir belki mideye baskı azalmıştırKızlar dün alev alev yanan midem bugün hiç yanmadı. Resmen birden kesildi ki mide yakacak şeyler yedim tüm gün. Normalde 2-3 shot rennie duo şurup atardım şimdiye kadar ama şu an asla reflü hissetmiyorum. Dışarıdan belli olan bir şey yok ama bebek kanala inmiş olabilir mi
Ah benim yavrum yaaa kıyamam65.8 güncel şu an ki kilom dehşet kilo verdim ben öyle böyle değil önden bakmayan arkadan anlamıyor hamile olduğumu. Ama şu an ayaklarıma bakan hamile bile demez hasta yazık ne olmuş der ayaklarına. Sabah şişti şu an davul şok olursun bilsen eskiyle şu an arasındaki farkıkesinlikle insülin yapıyor ödem de değil ama bambaşka bir şey işte vallahi abartıyormuş gibi olmayım da insan kendi vücudunu da tanıyor yani katalya
F frambuazlicheesecake in dediği gibi benim doktorum da bunun zaten böyle olması gerektiğini söylemişti. Hatta asm'lerde neden bu değerlere bakıp insanları korkuyorlar bi türlü anlam veremiyoruz falan demiştiYaa içim rahatladı böyle okuyunca teşekkür ederim.Doktor umursamadıysa demek gayet olağan bir durum. Muhtemelen benimki de öyle bir durumdur çünkü öncesinde referans aralığı içindeydi hep, son aylarda böyle fırladı. Aile hekimliğinde yapılan tahlillerde öyle bir durum olabiliyormuş evet. Keşke örnekleri aldıkları an işleme koyabilseler böyle yanlış sonuçlar olunca ne işimize yarıyor sonuçta. Bana en son Temmuzun başında dahiliye doktoru tüm kan tahlillerini yaptırmıştı. Geçen haftalarda yine kontrole gittim sadece tiroid ilacı kullanıyorum diye hormon tahlili istedi diğerlerini yaptırmadı ki çok saçma. Ben de o yüzden aile hekimliğinden yaptırdım mecburen ama o zaman da akılda acaba yanlış mı fikri oluşuyor. Neyse zaten doktorun gebelikte kolesterole bakılmaz dediyse endişe etmeme gerek yok.
Çokk sağol canım teşekkür ederim. Ya stresten üzüntüden kendimi hiç düşünmedim yani aklıma gelmedi değerlerime baktırmak. Doktorlar bebeğimin kalp çarpıntısı için bende itp değil de lupus diye bi hastalık olabilir mi diye şüphelendiler. Kan değerlerine bakalım bi ona göre karar verelim dediler. Doktor da bakmışken hemogram da bakalım dedi ve böylelikle trombositimin hayatımda hiç olmadığı kadar düştüğünü gördük. Çok kızdılar bana kendini niye ihmal ettin diye. Tekrar tedaviye başladık hamilelikte yapamadıkları tedaviye başladılar. Salı da kemik iliği biyopsisi yapılacak Allah korusun lenfoma falan gibi başka bi hastalığım mı var da trombositler bu kadar yıkılıyor diye. İşte önce kendi tedavimle ilgileniyorum öğleden sonra da bebişime koşuyorum. O iyi olsun da ben toparlarım Allah’ın izniyleYa çok sevindim canım inşallah dahada iyi olacak sende kendine iyi bak canım bebisin sana ihtiyacı vardualarımız seninle
Her gün diyorum benim kızım çok güzel benim kızım çok güçlü tüm hastalıkları dövecek yenecek tamam mı kızım diyeGüçlü balım benimmmmMaşallah maşallahhhhhh daha da iyi olacak, büyüyecek, toparlanacak allahın izniyle. Sımsıkı sarılıyorum sana güçlü annesi
Susss nazar etmeKızlar dün alev alev yanan midem bugün hiç yanmadı. Resmen birden kesildi ki mide yakacak şeyler yedim tüm gün. Normalde 2-3 shot rennie duo şurup atardım şimdiye kadar ama şu an asla reflü hissetmiyorum. Dışarıdan belli olan bir şey yok ama bebek kanala inmiş olabilir mi
Ahhhh canııımmm çok çok teşekkür ederim amiiiinn inşallahOlabilir belki mideye baskı azalmıştır
A ayseipekalp25 canım çok merak ettik. Ne güzel her geçen gün daha iyi haberler alırız inşallah
Allah korusun öyle şeyler yoktur hiç canım testler yapılsın tabi tedavini olup dahada iyi olursun hem hamileyken tamda yapılamadı tedavin değerlerin düştü ihmal etme kendiniÇokk sağol canım teşekkür ederim. Ya stresten üzüntüden kendimi hiç düşünmedim yani aklıma gelmedi değerlerime baktırmak. Doktorlar bebeğimin kalp çarpıntısı için bende itp değil de lupus diye bi hastalık olabilir mi diye şüphelendiler. Kan değerlerine bakalım bi ona göre karar verelim dediler. Doktor da bakmışken hemogram da bakalım dedi ve böylelikle trombositimin hayatımda hiç olmadığı kadar düştüğünü gördük. Çok kızdılar bana kendini niye ihmal ettin diye. Tekrar tedaviye başladık hamilelikte yapamadıkları tedaviye başladılar. Salı da kemik iliği biyopsisi yapılacak Allah korusun lenfoma falan gibi başka bi hastalığım mı var da trombositler bu kadar yıkılıyor diye. İşte önce kendi tedavimle ilgileniyorum öğleden sonra da bebişime koşuyorum. O iyi olsun da ben toparlarım Allah’ın izniyleonun iyi olması bana da güç ve pozitif enerji veriyor. Bir haftadır kötü bi kabusta gibiydim biri çimdiklese de uyansam diye bekledim resmen
Evet önceden birşey olmadıkça yapılmıyor, biraz anlık ağrılı oluyor rahat bırakmaya çalışman lazım kendiniÇatı muayenesini diyorsun değilmi cnm ağrılımıydı.Benim doktorumda henüz yapmadı 38'de yapacak sanırım.hayırlısı bakalım artık gün beklıycezBenim açılma yoktu daha doktor muayenelerde usg'den bakıyor hep kapalı diyor açıklığa.
Çok şükür canım sağlıkla evimizdeyiz artık diyeceğin günler gelecek inşallahKızlar ben geldimm.Çok şükür iki gündür bebeğimin kalbinde sıkıntı çıkmadı. Öldüm öldüm dirildim en sonuncusunda. Müdahaleye geç cevap verince çok korktum ama şükür iyiyiz. İlaç veriyorlar şu an nabzını kontrol altında tutmak için. Sonra ilaç bitince durumuna bakacaklar ilacın etkisiyle mi kontrol altına alındı yoksa gerçekten düzeldi mi diye. Bu arada benim de trombositlerim düşmüş üzüntüden falan da etkilendi sanırım. Sabah benim tedavim oluyor öğleden sonra bebişi görmeye gidiyoruz. Bi de topuk kanından biyotidinaz diye bi hastalık çıktı. Genetikle falan gelip gidip haberleşiyoruz. Tüm günümüz hastanede geçince eve gelip bayılıp kalıyorum. Telefona da hiç bakamadım kusura bakmayın merakta bıraktım sizi ama dualarınıza çok çok teşekkür ederim ya. Gerçekten iyi ki varsınız rabbim kimin duasını kabul etti bilmem ama hepinize çok çok çokkkk teşekkür ederimm ben de hepinize dualar ediyorum Allah razı olsun tek tek sizlerden. Gerçekten ne güzel ne iyi bi yer bu forum Karşılıksız hepimiz diğerlerimize dua ediyoruz iyiliğini düşünüyoruz ya LadyNurr L lucito @Merveturann sağolun kızlar düşünüp sorduğunuz için
Geçecek kuzum geçecek elbet bu günler de, işte her insanın bi şekilde sınavı oluyor bu da bizim sınavımızmış. Sonu güzel olsun da tek, yaşanılanlar unutulup gidiyor. Hamilelikte yaşadıklarım sanki hiç yaşanmamış gibi şu an. Şöyle olmuştu böyle olmuştu diye konuşuyoruz eşimle. Yine öyle olacak, bugünleri de ileride hatırlayıp güleceğiz ne günlerdi beee diyeceğizCanım inşallah bebeğin iyileşir bi an önce evinize dönersiniz mis kokusu eve siner yavrunun iyi haberlerini bekliyoruz biliyorum çok zor bi süreç ama geçecek bugünlerde Allahın izniyle sende kendine dikkat et iütfen bebeğin için güçlü olA ayseipekalp25
Ben zaten kendimi bildim bileli bi gün çocuğum olursa sezaryen olcam diyodum. (Bazı çocukluk tranvalarım var) Ama zaten tüp bebek olduğumuz için doktorlar riske atmak istemiyorlar, onların da önerisi o yönde olunca ekmeğime yağ sürüldü:) zaten 37 yaşındayım. İlk doğum olacak riske de atmaya gerek yok. Belki 20li yaşlarda olsaydım düşünebilirdim ama artık genç de sayılmam aksiyona gerek yokSenmi sezeryan istiyosun doktormu öyle karar verdi canım Tuvalet mevzusu benide yordu gitmekten sıkıldım artık gece iki kez uyanıyorum sabah uyandığımda sarhoş gibi kalkıyorum uykumu almadan sağa sola dönmekten uykuya zor dalıyorum zatenAyy bende çok duygusaldım aksine şimdi hiç duygusal değilim Bi gün patlama yaşıcmda ne zaman bilmiyorum doğum yaptığım günde bu kadar metanetli olsam keşke
Ağzından bal damlıyor vallahi canımmmAllah korusun öyle şeyler yoktur hiç canım testler yapılsın tabi tedavini olup dahada iyi olursun hem hamileyken tamda yapılamadı tedavin değerlerin düştü ihmal etme kendiniipek bebiş dahada iyi olacak sende canım
İnşallah canııımmm o günleri iple çekiyorum artık gerçektenÇok şükür canım sağlıkla evimizdeyiz artık diyeceğin günler gelecek inşallah
Maşallah ikinize de cnm .İpegimizin zaten güçlü olduğunu söylüyoruz hepİnşallah canııımmm o günleri iple çekiyorum artık gerçekten
İnsanlar mecbur kalıp orada yaptırıyorlar. Zar zor dahiliye randevusu alıyoruz ama doktorlar istediğimiz gibi tahlil yaptırmıyorlar, asmlerde hepsine bakıyorlar hiç söylemeden. Keşke hastanelerde de böyle olsa da insanlar mecbur kalmasa ama mantık aramıyorum ben de artık@frambuazlicheesecake in dediği gibi benim doktorum da bunun zaten böyle olması gerektiğini söylemişti. Hatta asm'lerde neden bu değerlere bakıp insanları korkuyorlar bi türlü anlam veremiyoruz falan demişti
Evet canım yazmıştın.. yok iğneden korkmuyorum o kolay.. anlık birşeyCanımm ben sana kendimden örnek vereyim ben de genel anestezide senin gibi çok mide bulantısı yaşıyordum bi müddet kendime gelemiyordum ama sezeryanımda spinal oldum. Yazdım hatta sanırım buraya da. Doğum anında tepede çelik bi lamba vardı oradan doğumu bile izledim beninsanlar belden iğneye çok acıtıyor falan diyorlardı korkudan titreyerek doğuma girdim bu anesteziden ötürü ama hiç korktuğum gibi olmadı gayet rahat bi operasyon geçirdim sonrasında da akşama ayaklandım hareketlendim yani. Hiç korkma gayet rahat geçecek inşallah doğumun
Allaha bin şükür canım. Çok çok mutlu oldum şuan.Kızlar ben geldimm.Çok şükür iki gündür bebeğimin kalbinde sıkıntı çıkmadı. Öldüm öldüm dirildim en sonuncusunda. Müdahaleye geç cevap verince çok korktum ama şükür iyiyiz. İlaç veriyorlar şu an nabzını kontrol altında tutmak için. Sonra ilaç bitince durumuna bakacaklar ilacın etkisiyle mi kontrol altına alındı yoksa gerçekten düzeldi mi diye. Bu arada benim de trombositlerim düşmüş üzüntüden falan da etkilendi sanırım. Sabah benim tedavim oluyor öğleden sonra bebişi görmeye gidiyoruz. Bi de topuk kanından biyotidinaz diye bi hastalık çıktı. Genetikle falan gelip gidip haberleşiyoruz. Tüm günümüz hastanede geçince eve gelip bayılıp kalıyorum. Telefona da hiç bakamadım kusura bakmayın merakta bıraktım sizi ama dualarınıza çok çok teşekkür ederim ya. Gerçekten iyi ki varsınız rabbim kimin duasını kabul etti bilmem ama hepinize çok çok çokkkk teşekkür ederimm ben de hepinize dualar ediyorum Allah razı olsun tek tek sizlerden. Gerçekten ne güzel ne iyi bi yer bu forum Karşılıksız hepimiz diğerlerimize dua ediyoruz iyiliğini düşünüyoruz ya LadyNurr L lucito @Merveturann sağolun kızlar düşünüp sorduğunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?