Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
Olabilir belki mideye baskı azalmıştır

A ayseipekalp25 canım çok merak ettik. Ne güzel her geçen gün daha iyi haberler alırız inşallah

Ah benim yavrum yaaa kıyamam geçecek bu süreçler de inşallah. Herkesin dediği gibi büyük ihtimal insülin kaynaklı bi ödem bu kuzum ama az daha sabır ama ne güzel vallahi fit bir hamilelik geçirdin öyle düşün kendini öyle mutlu et sonrasında hiç kilo derdin olmayacak.

F frambuazlicheesecake in dediği gibi benim doktorum da bunun zaten böyle olması gerektiğini söylemişti. Hatta asm'lerde neden bu değerlere bakıp insanları korkuyorlar bi türlü anlam veremiyoruz falan demişti

Ya çok sevindim canım inşallah dahada iyi olacak sende kendine iyi bak canım bebisin sana ihtiyacı var dualarımız seninle
Çokk sağol canım teşekkür ederim. Ya stresten üzüntüden kendimi hiç düşünmedim yani aklıma gelmedi değerlerime baktırmak. Doktorlar bebeğimin kalp çarpıntısı için bende itp değil de lupus diye bi hastalık olabilir mi diye şüphelendiler. Kan değerlerine bakalım bi ona göre karar verelim dediler. Doktor da bakmışken hemogram da bakalım dedi ve böylelikle trombositimin hayatımda hiç olmadığı kadar düştüğünü gördük. Çok kızdılar bana kendini niye ihmal ettin diye. Tekrar tedaviye başladık hamilelikte yapamadıkları tedaviye başladılar. Salı da kemik iliği biyopsisi yapılacak Allah korusun lenfoma falan gibi başka bi hastalığım mı var da trombositler bu kadar yıkılıyor diye. İşte önce kendi tedavimle ilgileniyorum öğleden sonra da bebişime koşuyorum. O iyi olsun da ben toparlarım Allah’ın izniyle onun iyi olması bana da güç ve pozitif enerji veriyor. Bir haftadır kötü bi kabusta gibiydim biri çimdiklese de uyansam diye bekledim resmen

Canım inşallah bebeğin iyileşir bi an önce evinize dönersiniz mis kokusu eve siner yavrunun iyi haberlerini bekliyoruz biliyorum çok zor bi süreç ama geçecek bugünlerde Allahın izniyle sende kendine dikkat et iütfen bebeğin için güçlü ol A ayseipekalp25

Güçlü balım benimmmm Maşallah maşallahhhhhh daha da iyi olacak, büyüyecek, toparlanacak allahın izniyle. Sımsıkı sarılıyorum sana güçlü annesi
Her gün diyorum benim kızım çok güzel benim kızım çok güçlü tüm hastalıkları dövecek yenecek tamam mı kızım diye yavrum annesine söz verdi ve sözünü tutuyor ay çok şükür rabbime teyzesi bebişlerimiz hep güçlü olsun böyle hastalıkları sorunları dertleri alt etsin göndersin başından pozitif enerjinizi öyle içten hissediyorum ki, çok teşekkür ederim kuşum

Susss nazar etme zannetmem sadece bugün güzel bir gün geçireceğin tutmuş bence

Allah korusun öyle şeyler yoktur hiç canım testler yapılsın tabi tedavini olup dahada iyi olursun hem hamileyken tamda yapılamadı tedavin değerlerin düştü ihmal etme kendini ipek bebiş dahada iyi olacak sende canım

Evet önceden birşey olmadıkça yapılmıyor, biraz anlık ağrılı oluyor rahat bırakmaya çalışman lazım kendini

Çok şükür canım sağlıkla evimizdeyiz artık diyeceğin günler gelecek inşallah

Geçecek kuzum geçecek elbet bu günler de, işte her insanın bi şekilde sınavı oluyor bu da bizim sınavımızmış. Sonu güzel olsun da tek, yaşanılanlar unutulup gidiyor. Hamilelikte yaşadıklarım sanki hiç yaşanmamış gibi şu an. Şöyle olmuştu böyle olmuştu diye konuşuyoruz eşimle. Yine öyle olacak, bugünleri de ileride hatırlayıp güleceğiz ne günlerdi beee diyeceğiz rabbim bebeğime sağlık güç kuvvet versin de gerisi hallolur bi şekilde allahım benim bebeğimle birlikte şifa bekleyen tüm yavrulara da şifa versin güç kuvvet versin

Ben zaten kendimi bildim bileli bi gün çocuğum olursa sezaryen olcam diyodum. (Bazı çocukluk tranvalarım var) Ama zaten tüp bebek olduğumuz için doktorlar riske atmak istemiyorlar, onların da önerisi o yönde olunca ekmeğime yağ sürüldü:) zaten 37 yaşındayım. İlk doğum olacak riske de atmaya gerek yok. Belki 20li yaşlarda olsaydım düşünebilirdim ama artık genç de sayılmam aksiyona gerek yok ha tabi bizim kız bi anda şıp diye kanala girer de doğum başlarsa ona da yapacak bişi yok. Bazen kendileri karar veriyorlar malum:)))) şu anda bebeği eşime devretsem de o doğursa benden mutlusu olmaz. Çok korkuyorum. Dün aramızda konuşuyoduk bankalardaki gibi 9 ay daha erteleme imkanımız yok mu bizim kızı diye hiç hazır diilim:)

Ağzından bal damlıyor vallahi canımmm amin inşallah hepimiz için artık güzel günler olsun hepimiz iyi olalım ya. Üzülmeyelim bunalmayalım hele hele evlatlarımızla sınanmayalım. Ben şimdiye kadar gerçekten çok güçlü duruşu olan sert görünümlü ama minnoş bir kızdım. Pençelerimi kaldırınca içimden minnoş bir kedi çıkardı ama güçlüydüm yani Bebeğim olduktan sonra güç falan kalmıyor o hasta olunca o kadar aciz ve güçsüz hissediyorsun ki kendini. Elinden hiçbir şey gelmiyor dua etmekten başka ay rabbim kimseyi evladıyla sınamasın benim şu yaşadıklarım bile nasıl zormuş daha beterlerinden saklasın rabbim tüm evlatları

İnşallah canııımmm o günleri iple çekiyorum artık gerçekten
Maşallah ikinize de cnm .İpegimizin zaten güçlü olduğunu söylüyoruz hep senin de modun yüksek bugün Kolay değil şuan yaşadığın ama imtihan dünyasındayiz işte ..Sana da ipege de Allah kalıcı şifa versin ins ..
Ve bebekleri kuvezdenolan anneler inş en kısa zamanda yavrularıyla evlerine dönerler.

@frambuazlicheesecake in dediği gibi benim doktorum da bunun zaten böyle olması gerektiğini söylemişti. Hatta asm'lerde neden bu değerlere bakıp insanları korkuyorlar bi türlü anlam veremiyoruz falan demişti
İnsanlar mecbur kalıp orada yaptırıyorlar. Zar zor dahiliye randevusu alıyoruz ama doktorlar istediğimiz gibi tahlil yaptırmıyorlar, asmlerde hepsine bakıyorlar hiç söylemeden. Keşke hastanelerde de böyle olsa da insanlar mecbur kalmasa ama mantık aramıyorum ben de artık

Evet canım yazmıştın.. yok iğneden korkmuyorum o kolay.. anlık birşey

Bu arada canım bebeğin durumunun iyi olmasına çok sevindim inşallah bir an önce toparlayıp sağlıkla güzellikle yuvanıza döneceksiniz

Allaha bin şükür canım. Çok çok mutlu oldum şuan. Ne kadar güzel yazmışsın duygulandım
Senden de Allah razı olsun.

Kızlar biraz endişeliyim şuan. Bebeğim çok hareketli. Yani nasıl şöyle ki, normalinden çok daha fazla hareketli. Sürekli bir yerimde toplanıp duruyor. Sonra ordan bir uzvunu çıkarıyor. Hıçkırdı bir de baya uzun süre. Huzursuz mu anlamadım. İlk kez oluyor bu kadar şiddetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…