Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Kızlar ben de bugün doktora gittim, 37+0 ım, normalde erken doğum bekliyorduk ama şimdi de gelesi yok beyefendinin, ne bir sancı ne bir açıklık Artık yatmak yok, bol bol merdiven çıkıp ineceksin, bol yürüyüş, squat yapacaksın dedi. Başka önerisi olan varsa tüm önerilere açığım şuan

Merhaba kızlar kontrole gittim şekerimin hafif artması dışında herşey yolunda maşallah.35+5 oldum.2700 gram olmus minik ejderham .Dedim kardeşlerim farklı şehirde ve izin almaları için doğum tarihini soruyorlar dedim.1 2 haftaya belli olur dedi.Bu durum beni memnun etti yani günümün belli olmaması Ne kadar geç o kadar iyi diyorum.Ama antibiyotik kullanmama rağmen enfeksiyon görünüyor hala onu sonuç göstermeye gideceğim bakalım ne diyecek.

Bana pilatesi önerdi doktorum squat falan yapamıyorum eklemlerim çok ağrıyor;adaçayı,ahududu çayı (doktoruna danış) günde 1 tane hurma şeker varsa dikkat et,korunmasız cinsel ilişki ekstra olarak perine masajı önerdi 2 günde 1.

Kızlar selam, çok mutsuz döndüm bu muayeneden.
Doktor resmen iki haftada bir içimden geçiyor.
Bi hafta herşey yolunda çok iyi diyor bir hafta 4 kiloyu geçerse sezeryan alalım diyor.

Yıldım artık süreçten.

Geçen hafta 40 üstü çıkan sancı bu hafta 5 çıktı ya 5 yarın 39 bitiyor artık.

Diyorki senin gebelik şekerin var ben sabahları açlık şekerim 77 falan çıkıyor tokluk şekerim 100 geçmiyor. Gebelik şekeri doğum için riskli eğer kabul ediyorsanız imza vereceksiniz dedi.

Hastaneden çıkıp eşimle oturduk bi kahve içtik başladım hüngür hüngür ağlamaya.
Eşim sağolsun başka bir doktor ile görüşelim dedi gittik randevum olduğu için başka doktora kayıt açmıyorlarmış. Doktor da tanıdık 10 dk görüşelim dedik olmaz dediler. Pazartesiye randevu aldık tekrar ama bu seferde kendi doktoruma randevu alamayacağım. Eşime dedim randevu almayalım diye boşver bu doktor ile devam etmeyelim dedi.

Eve gelsem annemler var noldu diye sıkıştırıyorlar. Gelmesem neden geç kaldınız diye sıkıştırıyorlar. Eve geldik babam diyorki o hastane ile ilgili çok şikayet var. Doğuma kalmış 8 gün hastane mi değiştirirler bu saatte artık.

Eve geldik şimdi bişeyler yedim yattım felaket başım ağrıyor.

Dayanamıyorum artık. Eve gelirken de hüngür hüngür ağladım. Ben çok sıkıldım bu süreçten.

Üzülme canım diğer doktor belkide daha iyidir son haflarda böyle şeyler yaşaman çok üzücü ama bebisini de üzme umarım güzel iyi ilgilenen bir doktor dur öbürü

Arkadaşlar gebelik şekerinden dolayı bir aylık diyet sonrası sabah açlık kan şekerim ortalama 100 ile 108 arasında olduğu için insülin başlatılmıştı (insülinden önce daha düşük çıkıoyrdu 92-98 leri görüyordum çoğunlukla ).İnsülin kullandım değerlerim hala aynı ve 2 ünite arttırdı doktor 6 ünite kullanıyorum iki haftadır ama hala aynı devam ediyor sabaha açlık kan şekerim 100 ün altına düşmüyor .Ama diğer öğünlerim olması gerektiği gibi .Bu durumu yaşayan var mı yani kullanmasına rağmen düşmayen .Gerçekten psikolojik olarak çok yordu bu durum beni.

Kızlar sezaryen doğum yapanlar kan sulandırıcı iğne kullandı mı acaba, bende pıhtılaşma sorunu yok hamilelikte kullanmadım sezaryen sonrası 10 günlük oksapar vermiş doktor ama ilk defa duydum

Kızlar doğum yapan kimler varsa hayırlı uğurlu olsuuuuun buraya bakamadım oğlum 2. defa sarılıktan hastaneye yattı bugün hastanedeki 3. günümüz…
Geçmiş olsun balim inşallah hemen geçer çikarsiniz hastaneden
ben daha elenmedim bugün sabah nişanım geldi hiç ağrim yok doktor sancin gelince gel dedi evde beklemedeyim 1cm açikliğim varmiş banada dua et

Kızlar sezaryen doğum yapanlar kan sulandırıcı iğne kullandı mı acaba, bende pıhtılaşma sorunu yok hamilelikte kullanmadım sezaryen sonrası 10 günlük oksapar vermiş doktor ama ilk defa duydum
Ben 7 sene önce sezeryan oldum o zaman vermişti doktorum geçen ay arkadaşım oldu ona da vermiş doktoru kanama düzenlenmesi için veriliyor sanirim

Ruh halini, o dolmuşluğu çok iyi anlıyorum canım ve çok normal. Gerçekten yıpratıcı bir süreç. Belirsizlikler ve stres insanı çok yoruyor ama sakin kalmalısın. Dün aynı krizleri ben de yaşadım 40.haftamda sıfır açıklık sıfır sancı olduğunu öğrenince. Ama bu aşamalar gerçekten akışına bırakma aşamaları. Şartlar ne olursa olsun biz bu bebekleri doğuracağız. Gönül ister herşey yolunda gitsin ama olmuyor bazen. Ve biz bu bebekleri doğurduğumuz an tüm bu şeyler anlamını yitirecek. Sana söylerken bi yandan kendimi ve bizim gibi olanları teselli ediyorum. Lütfen sakin kal, kalalım

Ahududu çayı içiyorum canım ada çayını duymamıştım. Bende de aşırı bir siyatik ağrısı var o engelliyor bazı hareketlerimi, squat ilk zamanlar yapamamıştım benim de eklemlerim ağrımıştı ama yaptıkça açıldı dizlerim

Öncelikle bekleyen herkesi Allah bebişine kavuştursun sağlıkla kızlar ben de 34+2 deyim, ilk gebelik o yüzden bilemiyorum açıkçası, siz doğumunuzun başladığını nasıl anladınız hele ki taze anneler

Kıslar hamileliğinde basur şikayeti olan oldu mu? Daha önce hiç yaşamamıştım... Bugün birden şok oldum demşr ilacı çok kabız yaptı beni ondan oldu galiba

Kıslar hamileliğinde basur şikayeti olan oldu mu? Daha önce hiç yaşamamıştım... Bugün birden şok oldum demşr ilacı çok kabız yaptı beni ondan oldu galiba
Benim de oldu canım maalesef, daha önce hiç olmamıştı, çok büyük değil ama tuvalete gittiğimde çıkıyor. Doktorum proctolog diye bir krem verdi o biraz iyi geldi

Peki dr ne dedi hamilelikten sonra geçer miymiş?
Onu sormadım canım ama sanırım ilaç kullanmak gerekir bunun için. Çok büyükse cerrahi operasyona gidebildiğini biliyorum. Doktoruma normal doğuma engel olup olmadığını sormuştum sadece engel değil demişti hatta bir hastasının çok büyükmüş hemoroidi, normal doğum sırasında kesi atarken hemoroidi de kesip aldım demişti

Benim ikinci sezeryanım olcak zaten de moralim bozuldu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…