- 7 Şubat 2022
- 3.780
- 2.720
- 83
- 28
2 hafta önce aç 117 tok 200 çıktı.Peki hastanede kaç çıktığı için yatış yaptırmak istediler acaba
İyi akşamlar kuzu Nasıl geçti doğum hastaneden memnun msn ebeler falan yaklaşımları nasıldı merak ediyorum. Birde erkek personel var mıydı ? Özel asıl tercihim bayan olsun diyeydi bnm.Ben pazartesi olmuştum canım ağrılarım bugün hafifledi oturup kalkamıyordum bugün oturup kalkabiliyorum tek başıma ama tabi tam geçmiş değil ama daha hafif ağrılar
Demir ilacını portakal suyu ile alsan olur mu ? Öulr tavsiye ediyolar daha etkili oluyormuş.Benim de demir yükselmiyor aksine her tahlilde biraz daha düşüyor ama günde bir kullanmaya devam ediyorum doktorum arttırmadı. Doğumdan sonra kendiliğinden geçiyormuş çoğunlukla. Rahat olmak gerek hem kendimiz hem bebekler için ama bazen ister istemez takılıyoruz bazı şeylere. Sağlıkla atlatalım hepimiz bu süreci
İyi maşallah,sizinki iyiymiş .Ya benimde sadece sabaha açlık kan şekerim yüksek çıkıyor diğer öğünlerde tokluk çok nadir yükseliyor oda yasaklı şediğim zaman garm ediyor hemen2 hafta önce aç 117 tok 200 çıktı.ben de bilmiyorm neden. Çikolatalı süt içtim şeker falan yedim abarttım galiba. aç 90 tok 140 geçmiyo şimdi çikolata bile yesem böyle şu an. İyiyim elhamdulillah.
Çok şükür 10 cu saatte kalktım 1 kez daha 2 saat sonra yürüdüm bugünde kateter çıktı lavaboya felan kendim gidiyorum ..Yuruyebiliyor musun canım
Evet 34 saate geldi şükür.. gerçekten bir tık oda iyi geldiCanım ilk gün öyle yarına gaz çıkarırsan rahatlarsın hareket etmeye çalış gazlar aşağıya insin
3 gün Ozmaan daha iyi olunuyor inşallah bende bekliyorum bakalımBen pazartesi olmuştum canım ağrılarım bugün hafifledi oturup kalkamıyordum bugün oturup kalkabiliyorum tek başıma ama tabi tam geçmiş değil ama daha hafif ağrılar
Bunun cevabını ben de merak ediyorum, seninki daha çok yeni canım ama ben 8.gündeyim gerçekten hala sağdan soldan ani ağrılar oluyor cayır cayır yanıyo sanki dikiş yerlerm. Doktora sorduğumda şimdiye kadar hafifletmesi lazımdı diyo böyle deyince daha çok sinirim bozuluyoSezeryan olan hanımlar bu ağrılar ne zaman hafifliyor ya sağ ve sol taraf çok ağrıyor.. yani bir sağ bir sol boşluk ağrıyor birde karnım gurul gurul ama Pırt gelmiyor . İlaç alıyorum bağırsaklar için .
Teşekkür ederim size deAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Şekeriniz kaç çıkıyor .doktor yüksek demiş ya .Benimde gebelik şekerim var da
Değeriniz kaça kadar düştü bende de anemi oldu kan hapı günde 2 doza çıkardik gene fayda etmedi sonra benim doktorum damardan demir ilacı raporu çıkardı 2 haftada değerlerim yükseldi çok şükürBenim de demir yükselmiyor aksine her tahlilde biraz daha düşüyor ama günde bir kullanmaya devam ediyorum doktorum arttırmadı. Doğumdan sonra kendiliğinden geçiyormuş çoğunlukla. Rahat olmak gerek hem kendimiz hem bebekler için ama bazen ister istemez takılıyoruz bazı şeylere. Sağlıkla atlatalım hepimiz bu süreci
Bende gebelik şekeri olduğu için sanırım doktorlar hiç söylemedi portakal suyunu yoksa ben de duymuştum.Demir ilacını portakal suyu ile alsan olur mu ? Öulr tavsiye ediyolar daha etkili oluyormuş.
Ferritin 25 çıkmış en son iki hafta önce tahlil yaptırmıştım. Demir bağlama kapasitesi ve demir(serum) normal seviyelerde ama ferritin çok düşük zaten aile hekimi de hafif anemi var demişti ama dahiliye doktoruma söylememe rağmen böyle devam et dedi.Değeriniz kaça kadar düştü bende de anemi oldu kan hapı günde 2 doza çıkardik gene fayda etmedi sonra benim doktorum damardan demir ilacı raporu çıkardı 2 haftada değerlerim yükseldi çok şükür
Allah şifa versin son günler sabredeceğiz artık.İyi maşallah,sizinki iyiymiş .Ya benimde sadece sabaha açlık kan şekerim yüksek çıkıyor diğer öğünlerde tokluk çok nadir yükseliyor oda yasaklı şediğim zaman garm ediyor hemen
Olabilir doktorun önermiyorsa o daha önemli.Bende gebelik şekeri olduğu için sanırım doktorlar hiç söylemedi portakal suyunu yoksa ben de duymuştum.
Umudunu yitirme. Hepimiz senin yanındayız. Beraber paylaşıyoruz bu süreci. Evet haklısın yorucu, tahammülün zorlanıyor artık. İnşallah sağlıkla kucağına alınca bebeğini yaşadığın çektiğin ne varsa değmiş diyeceksin. Miniğin belki sürpriz yapar kendisi gelmek ister dualarımız seninle. Yalnız hissetme kendini.Çok yıldım bu süreçten. Doktorlardan da insanlardan da. Bir ton yorum bir ton laf.
Sabahtan beri başım çatlıyor. Artık çıldıracağım. Herkes sussa kafamın içindeki ses susmuyor.
Bir daha hamilelik falan düşünmüyorum. Ben bu kadar yıpratılacağımı hiç düşünmemiştim. İnsanlar prenses gibi hamilelik geçirirken ben kül kedisi gibi hissettirildim.
Aklımdan geçen tek şey gebeliği sonlandırmak. Başka türlü olmayacak. Dayanamıyorum.
4 kilo üstü sezeryan olmalıymış. Neden ya. Neden ama.
Ayyy baya zaman oldu şimdi gördüm cevabınızı. İki çeşit aldım. Biri yerli ürün biraz sert kumaş. Yine de ağrımı sancımı hafifletti. Diğeri de pahalı olan. Thy hosteslerinin kullandığı marka. Medi diye. İnanılmaz iyi geldi. Çok kaliteli. Sıcaklar pek azalmadı hala 30 civarı gidiyor ama ağrı çekmektense giyiyorum.Tabi çok zor canım helede basıncı yüksek olunca ama silikon var uç kısmında kaymasını engelliyor bedenini tam alırsan kaymada yapmıyor sadece sıcaklarda çok zorluyor ben uzun zamandır kullanıyorum kışları zorlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?