Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ay bir kaç durum hariç ben mi bu dedim doğumdan sonra millete şov yapmaya bi gelip sinir bozucu bir şekilde çocuk seviyor o modeller maalesef

Aynen yazacaktım unuttum ya dr um bitiş yeri demişti.
çocuk sevmeye de gelmez bnm kv. Anneme atar topu hiç ilgilenmez yine. Görümcemle de ilgilenmemiş, görümcem uyardı beni konuşurken bekleme dedi açık açık Eşime de ufak ufak işledim misafir kabul etmeyelim 1 ay her yer hastalık kaynıyo diye. Hayırlısı tabii

O kadar haklısın ki. İnşallah çabucak geçer gider bu süreç.

O bebek emmediği için değil canım emiyor ama çekemiyordur pek çoğu yenidoğan bebek emerek doymaz. Emsin sonra sağım yap biberonla destekle
Evet öyle yapmaya başladım kaşıkla veriyorum emdikten sonra. Ama meme emmeyi unutacak diye de korkuyorum ya. İnşallah alışmaz kaşığa bakalım.

Sağlık ocağındakiler Demir ve multivitamine devam et dediler bana. Decavit kullanıyorum. Ama ne durumdayım hiç bilmiyorum. Bi kan testi yaptırıp baktırmak lazım aslında.

Kızlar eşim 2 gündür hasta gibiydi boğazı ağrıyordu dün bugun iyice hapşırık vs derken şuan benim de boğazım gıcıklanmaya başladı yani geliyor gelmekte olan. Napıcam çok keyfim kaçtı ilaç da içemem bebeğe geçer diye çok korkuyorum

Emzirirken maske tak canım sütten geçmiyor diye biliyorum

Allah cümlemizin yardımcısı olsun sarılıktan göğüs yarasından hastalıktan ne sıkıntınız varsa tez zamanda geçsin inşallah hamile duası kabul olur belki doğunca macera başlıyormuş vay anam vay

L luckykus aşırı zorlandığını biliyorum ama bebeğin senin bu durumundan etkileniyor. Aşırı zor ama bebeğinin yanındayken onu beslerken olabildiğince pozitif olmaya iyi görünmeye çalış. Deprem olduğu zamandı kuzenimizin bebeği 3 güne yakın yemek yemedi aşırı huzursuzdu. Çünkü annesi yemiyordu yemek çok panik ve huzursuzdu. Zorla bir iki lokma yedirdik kadına oğlu için yedi. İşte o zaman çocuk bir yemek yedi maşallah hepimiz ağlayarak izledik. Senin bebeğin de senin kötü olduğunun farkında ondan o da huzursuz.

Merhaba kızlar ben de spinal oldum ve aşırı derecede idrar kaçırmam var. 20 dakika önce gitsem bile yine altıma kaçırıyorum. Niyeyse doktora söylemeknhüç aklıma gelmedi gerçi pazartesi doğum oldu. Benim sormak istediğim husus sizde ödem var mı benim aşırı ödemim var. Karnım sönmüştü şimdi tekrar sertleşti ve şişti daha bugün taburcu olmuştum halbuki . Bu durumda olan var mı ya da konuyla alakalı bilgisi olan ?

Merhaba ben anestezi teknikeriyim bildiğim kadarıyla yorum yapayım spinal anestezi sonrasında yaşanan bi durum pelvik taban kasları bazen zayıflamış olabiliyor sonda takıldıysa mesanede doluluk hissi geri gelene kadar idrar kaçırma olabiliyor ama sizin 3-4 gün olmuş doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederim, geçmiş olsun

Canım, çok zor gerçekten insan bebeği söz konusu olduğunda çok zor geçiyor süreç. Destek alamamak daha da yorucu olur, sürekli konuş bebeğinle, o da tanımadığı yabancı bi yerde mutlaka stres olmuştur tanıdığı en güvende hissettiği yer senin yanın, zaman zaman her bebek az beslenir bugün belki öyledir yarın toparlar. Sen zaten elinden gelenin fazlasını yapıyorsun biliyorum ama yine mutlu olmaya çalış ki sütün artsın canım, bebeğinle sağlıkla çıkıp bu günleri unutacaksınız inşallah, dualarım seninle

Ben bugün çok stresliyim aklıma geliyordu acaba benden mi etkileniyor diye. Kesinlikle olabilir canım istemediğim bir yerdeyim o da bu şekilde hissediyor olabilir. Sütüm de sanki azaldı memelerim çok yumuşadı bilmiyorum stres uykusuzluk destek alamamak hepsi çok etkiliyor. Evimde olsaydım dinlendirilirdim ama hastanede o da olmuyor. Allahım yardım etsin

Ayağım fil ayağı gibi olmuştu tüm vücudum da fenaydı.öyle ki Doğuma gittiğim kilodan fazla çıkıyordum. 2. Hafta rahatlamaya başladım hatta hamile iken de bşr sürü kilo vermişim bol su için geçecek sağlıkla büyütün

İnşallah yarın sabah yeni bir günle beraber her şey çok güzel olur. Stresli o da benden geçti sanırım evimizde böyle değildi çok sakindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…