4. Kere geldik teyzesi maalesef bir türlü kurtulamadık ama kurtulacağız inanıyorumAy canım benim yinemi yükselme oldu bu son olsun inşallah
Amin inşallah bilseydim böyle olacağını hiç çağırmazdım ilk torun birde sen kendin yapabilirsen çağırma özellikle doğumdan önce gelmelerine hiç gerek yokAllah yardım etsin bende kimseyi istemiyorum pek bakalım ne olacak
Aşkım çok geçmiş olsun inan geçecek biticek okadar uzayacağını sanmıyorum .Cihazla ölçümde yine 12.6 çıktı sarılığı kan alınıyor. Sınırımız 15 e düştü 15 olursa yatış yapacağız. Bugün 15 olmasa bile bu hafta illa ki 15 olur yükselir. Biz sanırım 4. 5. defa daha yatacağız gibi duruyor. Maalesef uzamış sarılığa döndü artık prematüre de olduğu için vücut zor savaşıyor 2. iviği de alabilirmişiz… Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.
İdrar bende çok gülersem felan kaçıyor ama bence o hamilelikten kalan birşey canım .. ama spinal anestezi ile ilgili doktora yinede sor o anlattığın bel ağrısını çok ağır çektim ben . 2 ci gecesi ölüyorum diye bas bas bağırdım .Spinal anestezi olan arkadaşlar bi sorum olacak. Bugün benim 7. Günüm. İlk 2-3 gün iğnenin yapıldığı yerde bıçak sağlanması ya da fıtık gibi bi sızı vardı ama oradan da sırtıma yayılan bir ağrı vardı. Normal olduğunu düşündüm. Gaz sancısı sırta da vuruyormuş. Gaz sorunu bitince o da bitmişti. 2 gündür yan yatmaya başladım. Aynı sızı şeklindeki bel ağrım oldu ilk gün ama çok dikkate almadım. Bugün de aynı şekilde çok ciddi bir sızıyla uyandım. Bahsettiğim o iğne bölgesi sızlıyor ve zonkluyor oradan da tüm sırtıma yayılıyor gibi bir ağrı. Ve şunu fark ettim ilk birkaç gün İdrarımı tutamıyordum. Ama geçmişti. Bugün bu bel ağrısı ile birlikte 2 kere İdrarımı kaçırdım. Bunlarla ilgili bilgisi ya da tecrübesi olan var mı?
Chat gbtye sordum çok ciddi bir durum hemen acilen doktoruna git falan dedi. Panikletti beni of.
Ben kendi ailemi bile istemiyorum inan ki herkes çok tuhaf tırnağın varsa başını kaşıyacaksın bu hayattada işte ne yapalımAmin inşallah bilseydim böyle olacağını hiç çağırmazdım ilk torun birde sen kendin yapabilirsen çağırma özellikle doğumdan önce gelmelerine hiç gerek yok
Onı bilmiyorum ya hiçKaç hafta sonra belli oluyor acaba internette 4 hafta diyor ama bilemedim
İyi çok şükür ufak tefek şeylerle uğraşıyoruz, Allah hepimizi beterinden saklasınCanımmm çok teşekkür ederim. Vallahi doğurduk ama bitmiyor ki insanın uğraşı allah şifa versin bebeklerimize inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Bilmiyorum ki canım evet eskisi gibi dikkat edemediğim oldu ama haftada 1 buçuk kg alacak kadar da çok yediğimi düşünmüYorum dediğin gibi belki de ödem oluştuBende çok iyi gidiyordum. Başından beri 5 kg aldım. 34 ten sonra iştahım mı açıldı yoksa sürekli yediklerime dikkat etmekten mi sıkıldım bilmiyorum çok yemeye başladım sanırım. Hızlı kilo almaya başladım. Sonra dengelemeye çalıştım sürekli. 1,5 ayda 5,5 fazla olmuş gibi gelebilir ama ilk başta az aldığın için bence kötü değil. Bundan sonra yine de dengeli gitmeye çalış. Ödem falan da olmuş olabilir
Sordum da dediğim gibi başka bir sebebi var galiba yaİdrar bende çok gülersem felan kaçıyor ama bence o hamilelikten kalan birşey canım .. ama spinal anestezi ile ilgili doktora yinede sor o anlattığın bel ağrısını çok ağır çektim ben . 2 ci gecesi ölüyorum diye bas bas bağırdım .
Canım 1 haftalıkken verdiğimiz topuk kanı tekrar edilecek diye geçen hafta arandım. 1 haftada çıkmış oldu yani. Yanlışlık var diye umuyorum can sıkıcı bi hastalık zira. Çok geçmiş olsun size de bir an önce toparlasın kuzucumKızlar topuk kaninda bozuk bir değer varsa arıyorlar mi ?
Hayırlı olsun canım gözün aydın nişanin ne zaman gelmiştifırsat bulunca doğum hikayeni de merak ediyoruz
Aaa hayırlı olsuuun canım çok sevindimmmmmmnasıl olduu
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canımÇiçeğinle bi ömür mutluluklar
Çok sağ olun kızlarrr darısı doğumu bekleyen 2-3 kalan kişiyeMaşallah canım gözün aydın hayırlı olsun
Fasya düsturu mu ne diyorlarmış geçen hafta yoğun hastane sürecinde dikisim patladı diye sizim sizim gittimSezeryan olan canlar .. bu sezeryan dikişinin (tek taraflı ) yanma hissiyatı ne zaman bitiyor ? Tek taraf bu tüğüm atılan yer yanıyor biraz yürüyünce yada ayakta fazla kalınca ,otururken sorun yok yatarkende yok .
Canım bazen yanlış çıkartabiliyormus kan örneği iyi alınmadığı zaman... Yanlışlık vardır inşallahCanım 1 haftalıkken verdiğimiz topuk kanı tekrar edilecek diye geçen hafta arandım. 1 haftada çıkmış oldu yani. Yanlışlık var diye umuyorum can sıkıcı bi hastalık zira. Çok geçmiş olsun size de bir an önce toparlasın kuzucum
L luckykus çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum. Bir daha tekrar etmesin inşallah
Aşkıııım ah ah inşallah ya inşallahhhhhAşkım çok geçmiş olsun inan geçecek biticek okadar uzayacağını sanmıyorum .
amin canım böyle böyle büyüyeceklerİyi çok şükür ufak tefek şeylerle uğraşıyoruz, Allah hepimizi beterinden saklasın
inşallah kuşum bir daha gelmeyelim evimizde büyüsün yavrum artıkCanım 1 haftalıkken verdiğimiz topuk kanı tekrar edilecek diye geçen hafta arandım. 1 haftada çıkmış oldu yani. Yanlışlık var diye umuyorum can sıkıcı bi hastalık zira. Çok geçmiş olsun size de bir an önce toparlasın kuzucum
L luckykus çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum. Bir daha tekrar etmesin inşallah
Arkadaşımın öyle olmuştu 2022 de E Eylulde_gel kızı mahvettiler üzüntüden yanlışlık yapmışlardıFasya düsturu mu ne diyorlarmış geçen hafta yoğun hastane sürecinde dikisim patladı diye sizim sizim gittimdüğüm yeriymis en son o köşe iyileşiyor dedi doktor baticon surduruyor ağrım var deyince baticon dedi
Canım bazen yanlış çıkartabiliyormus kan örneği iyi alınmadığı zaman... Yanlışlık vardır inşallahamiiin kuzum inşallah
Bnm de böyle oldu her hafta düzenli kilo aldım 80 üstü doğuma giderm heralde diyodumBilmiyorum ki canım evet eskisi gibi dikkat edemediğim oldu ama haftada 1 buçuk kg alacak kadar da çok yediğimi düşünmüYorum dediğin gibi belki de ödem oluştu
Hepimizin derdi başka. Allah kolaylaştırsın anlayışlı insanlara denk getirsin. Ben de içimi dökmek istiyorumAmin inşallah bilseydim böyle olacağını hiç çağırmazdım ilk torun birde sen kendin yapabilirsen çağırma özellikle doğumdan önce gelmelerine hiç gerek yok
Ay valla sizin durumunuz benimkinden beter ama bence en iyisi kendi başına halletmek öbür türlü hersye karışıyorlar yada hiç yardım etmeyip sen bunalima girersin aynı benim yaşadığım durum gibi benim kendi annem de babama bakıyor babam rahatsız öbür türlü zaten annem gelirdi sizde maalesef ikiside düşüncesiz insallah doğum sonrasınıda güzel bir şekilde halledersiniz Allah yardımcimiz olsun inşallahHepimizin derdi başka. Allah kolaylaştırsın anlayışlı insanlara denk getirsin. Ben de içimi dökmek istiyorumevlendik 1 ay oldu kv torun demeye başladı. Şimdi hamileyim (bi üst sokağımda oturuyo) bi kere gelmedi. Arabamız yok kp arabasının yedek anahtarını vermedi. Taksiyle gidiyoruz hastaneye kimseye de söylemiyoruz mide bulantılarım şiddetliydi kan kustum ben 6. Ayıma kadar bize gelmiyosn annene git kal 10 gün dedi kv. Sanki on gün biri bakınca geçecek. En son haziranda davet ettiğimde gelmişti kv ve kp. hiç kendi isteğiyle ne yiyo ne içiyo bunlar diye bi gelip bakmıyo. Eşime soruyomuş nasıl diye o da aynı ağrısı var evde diyomuş ne desin. Kendi annem memlekete gitti ihtiyacım var dedim yine gelmedi kv. Bilmiyorm böylesi mi daha iyi gelse bi şeye karışır daha mı gıcık olurum acaba ? İş beklemiyorum. İstediğim yalnızım evde bağ ağrısı var yürüyemiyorum çıkamıyorm bi yere bi ses olsun yanımda. Eşim vardiyalı çalışıyor yalnız kalıyorm arada. Şimdilik şükür idare ediyorm. Kendi annemle de şöyle bi şey var her şeye çok fazla karışıyor olumsuz çok etkiliyor bunalıyorum bazen ikisinin arası yok maalesef. Biri öyle biri böyle. Eşim izne çıkacak inşallah. Doğum sonrası neler olacak merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?