Allah yardımcın olsun canımGurbetteyim annem gittiği andan beri çok zor 7 yaşında da kızım var nasıl adapte olurum oğlum hiç uyumuyor meme reddi devam ediyor 2 3 saatte bir sağım yapıyorum sütüm gelsin devam etsin diye ama tek başıma çok zor
Ben veriyorum keyfine bağlı bazen çok güzel emiyor homurdana homurdana bazen de öğürüyor. Uykuya geçişlerde keşke emse hem onun için hem de benim için çok kolay olacak. Ayrıca emzik verilmediği zamanda da memeler emzik oluyor bu defa anne için de zor oluyor.Kızlar kızlarrrr emzik veriyo musunuz ya ben vermedim ilk 1 ay doktorumuz önermedi 40 günlük olduk versem mi gerçi tutar mı bilmiyorum ama tutar bence elleri sürekli ağzında.. kafam karışık napmalıyım
Aşkım türkiyede varmı bilmiyorum ama bizim çocuk doktoru ergobabyden yeni doğandan itibaren kullanılabilen kanguruyu önerdi .. yani bacaklar m pozisyonunda ola bir modelOfff migren felaket ya çok geçmiş olsun
Sosyal medyada gördüğümüz kırk uçurmasını yapmam için evde bebeğe bakan kişi, benimle hazırlık yapacak kişi, bu tarz şeyleri iyi bilen kişiye ihtiyaç var ama evde köpeğimden başkası yok hahsjjs o da pipili ağladıkça kaçıyor hahahahah
Kanguru falan olsa koyabilirsen kilosu müsaitse öyle mi takılsanız ben iple çekiyorum koyabildiğim gün özgürüm yazarım buraya hahahah
Aşkım ingiltereden ergobaby kanguru hediye gelmişti. Evde ergobaby var yenidoğandan itibaren kullanımı var üç kademe şeklinde belden ayarlanıyor. Kilo alt sınır 3.2 boy 50.8 cm kilo tamam ama boyu henüz karşılamıyor. Bir bacağı tam açılıyor diğeri açılmıyor yani m şeklini almıyor. 2. aydan itibaren kullanacağım. Daha bugün ana kucağına koyabildim ona bile oturamıyordu hjsjs minik bir şey içinde kayboluyor ikisinin deAşkım türkiyede varmı bilmiyorum ama bizim çocuk doktoru ergobabyden yeni doğandan itibaren kullanılabilen kanguruyu önerdi .. yani bacaklar m pozisyonunda ola bir model
Sağolasın canım benim hepimizin inşallah bebeklerimiz uykuyu sevsin insallqh ya yoksa çok zorAllah yardımcın olsun canım
Ben henüz ana kucağı hiç alamadım benimkide minik ya alsam içinde kaybolur diye düşünüyorum .. olsun boyada az kamıştır kangurunun m pozisyonunalmasınönrmli aşkım zaten bebek içinde iken yapacak mecburen o bacakları açmayı .. ergobay en iyisi hemde 3 kademe olması mükemmel ..Aşkım ingiltereden ergobaby kanguru hediye gelmişti. Evde ergobaby var yenidoğandan itibaren kullanımı var üç kademe şeklinde belden ayarlanıyor. Kilo alt sınır 3.2 boy 50.8 cm kilo tamam ama boyu henüz karşılamıyor. Bir bacağı tam açılıyor diğeri açılmıyor yani m şeklini almıyor. 2. aydan itibaren kullanacağım. Daha bugün ana kucağına koyabildim ona bile oturamıyordu hjsjs minik bir şey içinde kayboluyor ikisinin de
Ben babybjörn almıştım hediye alındığını öğrendince iade etmiştim iyi ki de etmişim aşırı güzele benziyor ergobaby ama zor. Yani biraz zamana ihtiyaç var öğrenmek için bir sürü kademesi ipi var insan hangisini ne şekilde ayarlayacağını bilmiyor. İlerleyen zamanlarda keyifli olur kullanmak biraz daha etlensin öyle düşünürsün alacaksan da. Benimki daha ilk doğduğu gibi duruyor çekiyor bacakları top gibi kalıyor bacaklarını da açmak istemiyor.Ben henüz ana kucağı hiç alamadım benimkide minik ya alsam içinde kaybolur diye düşünüyorum .. olsun boyada az kamıştır kangurunun m pozisyonunalmasınönrmli aşkım zaten bebek içinde iken yapacak mecburen o bacakları açmayı .. ergobay en iyisi hemde 3 kademe olması mükemmel ..
Ah ah amiiiin zombi gibi geziyoruz hepimiz allsh kolaylık versin ne diyim çok zorSağolasın canım benim hepimizin inşallah bebeklerimiz uykuyu sevsin insallqh ya yoksa çok zor
Bence de ama benim eşim de çok pimpirikli. Şu an babyneste koyup yatakta yatırsak sabaha kadar uyuyacak bebeği ya bir şey olursa korkusuyla beşiğe yatırıyoruz, ikimiz de ayaktayız sabaha kadarNe dedi ki? Ay yok niye tehlikeli olsun bu hayatta kullandığımız yediğimiz içtiğimiz her şey tehlikeli kimse dört dörtlük beslenmiyor yaşamıyor boşver o kadar da kuzum
Aslında reflü yatağı özelliği var diyorlar neden öyle oldu acabaKuzum junoyu rahat kullanabiliyor musun? Benim ki ne zaman yatsa yutkunamıyor gibi oluyor , kusuyor( gazını almadan dik tutmaktan yatırmıyorum ) normalde kusmaz. Ondan kullanamıyorum ben şuan
Ben 3-4 gündür veriyorum ara sıra artıkKızlar kızlarrrr emzik veriyo musunuz ya ben vermedim ilk 1 ay doktorumuz önermedi 40 günlük olduk versem mi gerçi tutar mı bilmiyorum ama tutar bence elleri sürekli ağzında.. kafam karışık napmalıyım
Bizim beslenmeler en az 1 5-2 saat sürüyor ya 2 saatte 101.50 de uyanmıştık , hâlâ ayaktayız
Benimkine de hastanede vermişlerdi ilk gün çenesi kuvvetsiz diye şimdi canı isteyince tutuyo istemeyince tükürüyo mal üç dk ilerde artar süre diye düşünüyorumTutarsa ver ben hastanede verdim canı isterse alıyor 3/5 dakika canınistemesse öğürüyor
Benimkine de hastanede vermişlerdi ilk gün çenesi kuvvetsiz diye şimdi canı isteyince tutuyo istemeyince tükürüyo max üç dk ilerde artar süre diye düşünüyorum
Aynı aynı birde emerken çenesi titriyor halaBenimkine de hastanede vermişlerdi ilk gün çenesi kuvvetsiz diye şimdi canı isteyince tutuyo istemeyince tükürüyo mal üç dk ilerde artar süre diye düşünüyorum
Bizimkide aynı canım bazen yeşilimsi bazen sarımsı normal ama galiba . Geçen çocuk doktorumuz açtı baktı kontrolde normal gözüküyor dediKızlar uyumadan önce son sorum kaka renginiz nasılbenimkinin bazen kına yeşili bazen hardal sarısı normal mi? Hardal normal diye biliyorum 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?