Ben normal doğum yaptım benim de içim daraldı daha depend takıyorum loşi denilen akıntı geliyor bitmedi sıkıldım amaSezaryen olanlar sorum sizenerdeyse bir ay oldu benim akıntım bi türlü bitmedi hep az az akıyor depend takmaktan bir hal oldum az az geliyor diye ped takmıştım bi ara o da tahriş yaptı cildim çok hassas
İki gündür de adet olacakmış gibi kasık agrım var adet mi olacağım acaba bu akıntının 40 gün sürmesi mi gerekiyor normal doğum yapmadım ki
Gündüz salondayız gece yatak odasında. Junoyu sabah akşam taşıyorum bir salon bir yatak odası.Kızlar gün içinde bebek uyurken siz de uyuyacaksanız illa ki beşiğine mi koyuyorsunuz? Yoksa babynest, juno ya da elektrikli beşik güvenli olur mu sizce? Yarından itibaren tek olacağım demiştim, ben yanında değilken nerelerde yatırabilirim bebişi diye düşünüyorum
Bir de gümüş kapak değil de kalkan kullan diyor doktor hava alsın diye. Emzirme sonrası ilk taktığımda hava alacak şekilde oluyor kalkanlar. Ama 5 dakika sonra sanki meme ucum içinde şişiyor komple kalkanı dolduruyor hiç hava alacak yer kalmıyor. Kalkan neredeyse vakumluyor memeyi. Süt dolunca mı böyle oluyor sebebini anlamadım ama bildiğiniz her yeriyle yapışıyor kalkana. Ne anlamı kalıyor ki? Var mı kalkan kullanıp memnun kalanlar? Bana biraz bilgi verir misiniz nasıl yaptığınıza dair.
Veririm canımİnşallah işe yarar canım doktorun dediğini ve kullanırsan ile yararsa bize de haber ver
Bir gün güzel beslensem diğer gün leş gibi besleniyorum. Henüz beslenmemi oturtamadım maalesef yaKızlar öğünlerinizde ne yemek yapıp yiyorsunuz ? Gaz belası yüzünden çok seçici olmak zorunda kalıyoruz doğal olarak . Sürekli de aynı tarz yemekler de bıkkınlık veriyor bi süre sonra.
Allah kolaylık versinBenim bebe gününü 1 gün bile sektirmeden 5.hafta (b)atağına giriş yaptı arkadaşlarDoymuyor, uyumuyor, ağlıyor. Gündüz uykuları max 1 saat. Mama yedirirken ağlıyor istemiyor ama yutacak gibi elini emiyor. Sürekli kucak istiyor. Dik bir şekilde o gaz çıkartma pozisyonunda omuzda yatmak istiyor. Orda uyuyor yatağa geçince uyanıyor. Zormuş be
Biz biraz rahatladık sanki canım. Gece saat kurmuyordum kendi kalkıyordu çünkü 3-4 saate. Bu ara 6-7 saat kaçırdık acayip üzüldüm. Sabah ezanındna sonra bi çok gazlanıyor. Gündüz uykuları da uzadı sanki ama günü gününin tutmadığı da oluyor. İyi zamanları çok düşünmek istemiyorum olmaz bi daha falanMakine sagiminda ml yeterli geliyorda bilemedim radyonumdan rahatsız da uyku problemimiz var yani ayağından indirme diyor gündüz uykusu çok çok az parça parça onun haricı çok şükür bir sıkıntımız yok sen nasılsın senin nasıl gidiyor
Canım suyuna kırk taş attı büyük oğlum her birinde ihlas okuyarak. Gül yaprağı altın un tuz şeker makas her birinin bir anlamı var ama ne bilmiyorumKızlar kırk uçurmasında ne yapacaksınız annem bi sürü şey söyledi kafam çorba oldu
En son kırk dereden kırk taş getireceksin filan diyorduyumurta kabuğu pirinç tuz filan ay hangi birini yapcam
Offf sorma ya. Depresyon falan tadını çıkaramadım diye ağlıyorum şimdilerdeGün geçtikçe doğduğu zamanlari özlemem şoku5.gün 10.gün 45-50 lerden bildiriyorum
Aşkım 10. günde de durmuyordu ki ben anlamadım yenidoğanı hiç görmeden mi geçti ne olduGün geçtikçe doğduğu zamanlari özlemem şoku5.gün 10.gün 45-50 lerden bildiriyorum
Ayy ay en azından çok aglamiyorduOfff sorma ya. Depresyon falan tadını çıkaramadım diye ağlıyorum şimdilerde
Bugünleri yaşayınca o günleri mumla arar oldum ahahahshsjsj ben bir tek benim ki böyle sanıyordumAşkım 10. günde de durmuyordu ki ben anlamadım yenidoğanı hiç görmeden mi geçti ne oldubir bebe yarım saat uyur mu? Az önce uyuttum oh dedim bir kahve içeyim kahve içemeden çamaşırı makineye attım ve ağlama sesini duymamla yerlere attım kendimi hajsjsj
buyuk sozume tovbe ama ben ozlemem gibime geliyor, bol bol aglamali, krizli, ayy sarilik yukseldi de dustu de… soyle iyi. ele avuca geliyor hem artikGün geçtikçe doğduğu zamanlari özlemem şoku5.gün 10.gün 45-50 lerden bildiriyorum
İnsan şey diyor dimi her günü de atak değildir herhalde dimi niye böyle bu bebekAyy ay en azından çok aglamiyorduo günleri özledim her haftanın depresyonu ayriymissss meger
Bugünleri yaşayınca o günleri mumla arar oldum ahahahshsjsj ben bir tek benim ki böyle sanıyordumhiç uyumuyor uyuduğu max yarım saat ve sürekli ağlıyor karnı tok altı temiz gazıda yokkk neden yani nedennnnn şimdi arabayla biraz cikicaz delircem yoksa gecede uyuyor ama nasıl bı sorrrrr 5 ten sonramizzz gunaydi
Iyyy sarılık lafını duydukça tüylerim ürperiyor jsjsjs evdeki muza bile öfkeliydim sarılıktan dolayı sarı olan hiçbir şeye tahammülüm yoktu hahahahbuyuk sozume tovbe ama ben ozlemem gibime geliyor, bol bol aglamali, krizli, ayy sarilik yukseldi de dustu de… soyle iyi. ele avuca geliyor hem artikhele ki lohusalik git-gellerinin ilk donemi… aman aman…
Ne olduysa zaten 40 insan sonra oldu düzelir diyorlardı benimki terse döndü asjasj üç gündür duş alamıyorum benimle yapışık yaniİnsan şey diyor dimi her günü de atak değildir herhalde dimi niye böyle bu bebekvallahi çok zor seni acayiiiiip iyi anlıyorum her tuşa basıp hiçbir sorunu olmadığını anlayınca insan daha da geriliyor eeee şimdi ne yapacağım diye Biraz bayıltın çakıllı çukullj yollara girin sersemlesin uyusun hahahhjs
Benim eşim rahatsızlandı annesine gitti kalmaya ben dünden bu yana tekim zaten kaka, gaz, uyku sorunu var iyice pertim çıktı. Hiç bakmasa bile tut pipiliyi bi tuvalete gidicem falan diyordum hajsj o da yok. Yarın kırkı çıkıyor ikimizin vücudu da bi su görürse canımıza minnet yani
Offff aynıyız ben de 3 gündür duş alamadım inan çişimi yapacak vaktim yok bırak duş almayıNe olduysa zaten 40 insan sonra oldu düzelir diyorlardı benimki terse döndü asjasj üç gündür duş alamıyorum benimle yapışık yanitam uyuyor gireceğim bir bağırtı kopuyor gece gireyim ona da bir şey çıkıyor halim kalmıyor 40 banyonuzu yaparken duanızı güzel yapın adjadhjdfh ben bir yerde yanlışlık yaptım ama nerede
ahahahah ayy sorma! muz deyince, muzlu sut yaptik bugun, su muz da iyi hos ama rengi kotu dedim tamamen istemsizIyyy sarılık lafını duydukça tüylerim ürperiyor jsjsjs evdeki muza bile öfkeliydim sarılıktan dolayı sarı olan hiçbir şeye tahammülüm yoktu hahahah
Hahahahah kıyamamahahahah ayy sorma! muz deyince, muzlu sut yaptik bugun, su muz da iyi hos ama rengi kotu dedim tamamen istemsiz
ayy gecmis olsun kuzumOffff aynıyız ben de 3 gündür duş alamadım inan çişimi yapacak vaktim yok bırak duş almayıhahahahha koalalar işte yalandan ağlıyorlar kucağa alınca kesiliyor minik deliler annem çalıştığı için gelemiyor tek başına da olsa yap annecim kırklanır bebekler sonra rahat eder dedi ay anne yemek yiyecek tuvalete gidecek vaktim yok nasıl hazırlık yapayım haftaya müsait olduğunda götürürüz spaya orda yaptırırız demiştim, 1 hafta daha dayansın cinlenmesin pipili de vakit yok hiçbir şeye 24 saatin yetmediği bir dünyada bu analar ne yapsın
Bir de gribim eşimden geçti maskeyle geziyorum tuhaf tuhaf bakıyor suratıma hajsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?