- 14 Mart 2025
- 331
- 308
- 18
- 33
Evet etkisi oluyor muhakkak. Bir gün iyi uyumadıysa diğer gün uyuyor bizimki de.Yok yok bitti çok şükür. Bir gün önce de neredeyse full uyanık olduğu için onun acısı çıktı belki de. Ama zorlanıyorum gerçekten
Ay sorma dün biz de doktora gittik bir güzel gezdik geldik. Eve gelince eşim dedi ki ee bu tulumun üstünde "Lady" yazıyor yakizlar bebem iki gundur asla uyumadigi icin dun artik ciddi ciddi tutana kadar uygun emzik arayip bulacagim dedim, onceden birkac basarisiz girisimim oldu zira. gittik eczaneden farkli bir tur emzik aldik, gece verdik, tuttu biraz, annem gordu, baska renk yok muydu diyor, pembe almisim ya ben emzigi
ahahahah kafalarimiz cok guzel ama nasil guzel oldugu icin, normal bunlarAy sorma dün biz de doktora gittik bir güzel gezdik geldik. Eve gelince eşim dedi ki ee bu tulumun üstünde "Lady" yazıyor ya
Yeni doktoru çok sevdim çok pozitif bir adam. Buradaki laboratuvarlarda böyle bulaş problemleri yaşıyoruz benim kızımda da yaşadık dedi idrar sonuçları için. Turunculuk için de ben böyle bir hastalık bilmiyorum dikkate değer bir şey değil merak etmeyin dedi. İçim rahatladı. bana da öyle geliyordu zaten.ahahahah kafalarimiz cok guzel ama nasil guzel oldugu icin, normal bunlar
doktor ne dedi bu arada, yolunda degil mi her sey?
İnsanız dostum. O unuttu bileyüksek sese korkarlar az unut ve başla yeni gününe
Uyu annesi uyuUyu da sabaha yavruna enerji depola. İnsanız elbette duygularımız ve yansıttıklarımız olacak. Geçti öyle düşün kendini kötü hissetme
Oy kuzum yaa hiçbir şey olmaz o kadardan. Yoruluyoruz zorlanıyoruz yapacak bir şey yok. Bu dudak büzmeleri de yeni öğrendiler di mibizimki de 1-2 gündür yapıyor. Ama aslında o ne kızdığını anlamıştır ne de hatırlıyordur. Sen de unut gitsin ki daha fazla stres yaşamayın,rahatlayın artık. Yardım isteyecek birileri varsa dinlendir biraz kendini.
Bugğn doktor bana her gün 1 saati kendine ayırmak zorundasın bu sütünün kalitesini de arttıracak buna çok ihtiyacımız var dedi mesela. İçeriği değişiyormuş sütün.
Uyuşukluk değil de dediğin gibi sızı oluyor arada. Dikişlerden bağımsız ama onlar eridi gitti zaten, biraz daha içerde bi sızı oluyorGünaydın kızlar, normal doğum yapan annelere sorum. Genital bölgede bir uyuşukluk var mı? Uyuşukluk geçmiyor ara ara sızlıyor hatta anlamadım.
Oyyy çok sevindimSabah beni gülücükleriyle karşıladı taze fasülyem. Biraz daha içim rahat şimdi, barışmışızOyy çok zor bu annelik işi be, ama mükemmel de aynı zamanda
evet çok tuhaf bi sızı sanki o an uyuşuyor gibi de hissediyorum, haftaya doktor kontrolüm var 42. Gün bugün daha böyle anlayamadımUyuşukluk değil de dediğin gibi sızı oluyor arada. Dikişlerden bağımsız ama onlar eridi gitti zaten, biraz daha içerde bi sızı oluyor
Kuruluk oluyor ciltte canım evet benimde bacaklarım öyle tamamen hormonelDoktorda şaka mı ya çözüm bulmak yerine daha çok kafa karıştırıcı oluyorlar bazen benim kaşıntı değil de yumuşaklıgi gitti sanki gergin derim
Canım öncelikle açıklaman için çok teşekkür ediyorumOldu canım bende de çok. Gazını çıkarmama rağmen yatınca burnundan geliyordu. Tıkanır gibi oluyordu. Kusuyordu. Deli gibi uykusuzken bu yüzden de uyuyamıyordum. Zamanla alışıyosunuz o da sen de. Kusuyo şimdi de ama ya bana denk geliyo ya yandan boşaltıyor. Doğal refleksleri imiş aslında bişi olmaz diyo gbt fakat anlayabiliyorum seni. Yan yatır diyenler var sırt üstü yatır kafasını çevir diyenler var. Ama en önemlisi bizim rahatlık. Gevşeklik değil rahatlıkinan azalıyor. Ya da öğreniyor bilemiyorum. Benim hafif depresyonla karışmıştı o durum. Şimdi en ufak sesinde uyanabiliyorum. Bunu farkettikçe rahatladım. Bir de sabah herkes gidince uykusunu yanımda yapıyo redflü yatağında beraber uyuyoruz. Yakın olunca çok iyi dinleniyoruz o da ben de.
Canım çok teşekkür ediyorum açıklaman için , çok sağolcok iyi anliyorum seni canim. benimki de oyle yapiyordu, hala da yapiyor, 33 gunluk oldu. hatta bir gun sut tazyikli geldi sanirim, burnu tikanmis, sut de bogazina takildi, nefes aldirana kadar omrumden omur gitti. o gunden sonra ders oldu burnunun tam acik olduguna emin olmadan emzirmiyorum mesela. yatirdigim zaman burnu tikali mi kontrol ediyorum nefesini surekli. bazen burunlari tikaniyor, geniz akintisi oluyor vs. oyle sesler cok cikariyorlar. serum fizyolojik yapip 30sn-1dk sonra manuel aspirator var bende onunla cekiyorum. ben yan yatiriyorum genelde, bazen kendi sirt ustu yatmak istiyor o zaman da kafasinin yan oldugundan emin oluyorum. dogdugundan beri hep reflu yataginda yatiriyorum bir de, duz yatirmiyorum zira benimki kusuyor maalesef. gunde birkac defa cok olmasa da kusuyor illa.
Kuzum çok teşekkür ederimAşkım Barlas’ın da kaçıyor daha dün gece yutamadı tükürüğünü öksürdü birkaç saniye üst üste. Mama içerken boğazına kaçıyor, emerken kaçıyor. Mama ve emerken kaçtığı zaman hemen müdahale ediyordum ters çevirip şimdi duruma göre hareket ediyorum kendi kendine toparladığı zaman ellemiyorum. Gece de duyduğum zaman bakıyorum elbette ama kaldırmıyorum ya da sarsmıyorum. Ha olası kötü senaryoda yine ters çevirip sırtına vururum ama sakin kalmaya çalışıyorum. Bu reflü her bebekte olan şey ilerleyen aylarda geçeceğini söylüyor doktorlar gaz gibi. Sen zaten dik tutarak yapman gerekeni yapıyorsun. Ben hep aynı yatmasın diye sağ, sol, sırt üstü yatırıyorum. Eğer kusacak gibiyse anlıyorum zaten takırdıyor midesi, hırıltı oluyor o zaman da sırt üstü yatırıyorum. En ufacık sese karşı duyarlı olduğum içinde ıhhh dese bakıyorum sorun yoksa vurup kafayı yatıyorumBüyüdükçe geçecek bu sorunlar
Evet canım ya tükürüğünü yutamıyor garip sesler çıkarıyor, doktor çok önemsemedi normal dedi ve öğlene yakındı hemen postaladı. Doktorunu değiştircem.. senin nasıl kuzumTükürüğünü yutamadığından Emin misin? Bizimki de uyurken değişik değişik sesler çıkarıyor Ama aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum. Doktoruna bir Danış istersen.
Ben vitamin içiyorum kuzum, ama yine dökülüyor. Şampuan alcam kaç gündür unutuyorumKızlar saçlarınız çok dökülüyor mu? Vitaminlere daha yeni başladım acaba kullanmadım ondan mı bu kadar dökülüyor diye düşünüyorum. Bir de ne kullanabilirim dökülmemesi için
Ben düşünüyorum, aralıkta yenilenme zamanı benim o zamana kadar araştırıp yaptırırımMerhaba kızlar! Bebeğinize tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdınız mı bu konudaki fikirleriniz ne? Ben kararsız kaldım. Benim tss var.
Özelde tutar gibi geldi canım ya. Kan tahlilleri baya pahalı oluyor. 1800 çok iyiymiş canım bu aradaCanım biraz araştırdım 10 muayene hakkı bana az geldi, gittiğimiz hastanede muayene ücreti 2250 lira benim çalıştığım kurumla anlaşmalı 1800'e iniyor ücret, sigortaları da bi yerden sordum geneli 30 binden başlıyor, ben de kararsız kaldım tahliller tetkikler o kadar tutar mı diye
Benim de aynı zımpara gibi yüzüm bol bol nemlendiriyorum ve bol su içiyorum yine de yetmiyor emzirdiğim için suyu 3 litreye çıkarcam yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?