2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar mantar belası bende de var doktorum bağışıklık düştüğü için oluyor dedi c vit d vit calsiyum kan ilacı verdi yine uyuyabildiğiniz her saniye uyuyun ben önceden nasılsa bi saat sonra uyancam zaten kalkmak zor geliyor diyip uyumuyordum vücudum uykusuzluktan alarm verdi her yanım kaşınmaya başladı.

Bence candida mantarı vücudumuzda artıyor direnç düştüğü için. Ben ek olarak kefir tüketiyorum ve probiotic aldım. Doktora sordum kullanabilirsin dedi. Güçlü bağışıklık ve uyuma ile direncim ve sütüm az daha arttı sanki

Ay sorma dün biz de doktora gittik bir güzel gezdik geldik. Eve gelince eşim dedi ki ee bu tulumun üstünde "Lady" yazıyor ya

Günaydın kızlar, normal doğum yapan annelere sorum. Genital bölgede bir uyuşukluk var mı? Uyuşukluk geçmiyor ara ara sızlıyor hatta anlamadım.

ahahahah kafalarimiz cok guzel ama nasil guzel oldugu icin, normal bunlar

doktor ne dedi bu arada, yolunda degil mi her sey?
Yeni doktoru çok sevdim çok pozitif bir adam. Buradaki laboratuvarlarda böyle bulaş problemleri yaşıyoruz benim kızımda da yaşadık dedi idrar sonuçları için. Turunculuk için de ben böyle bir hastalık bilmiyorum dikkate değer bir şey değil merak etmeyin dedi. İçim rahatladı. bana da öyle geliyordu zaten.

İnsanız dostum. O unuttu bile yüksek sese korkarlar az unut ve başla yeni gününe

Uyu annesi uyu Uyu da sabaha yavruna enerji depola. İnsanız elbette duygularımız ve yansıttıklarımız olacak. Geçti öyle düşün kendini kötü hissetme

Sabah beni gülücükleriyle karşıladı taze fasülyem. Biraz daha içim rahat şimdi, barışmışız Oyy çok zor bu annelik işi be, ama mükemmel de aynı zamanda

Günaydın kızlar, normal doğum yapan annelere sorum. Genital bölgede bir uyuşukluk var mı? Uyuşukluk geçmiyor ara ara sızlıyor hatta anlamadım.
Uyuşukluk değil de dediğin gibi sızı oluyor arada. Dikişlerden bağımsız ama onlar eridi gitti zaten, biraz daha içerde bi sızı oluyor

Sabah beni gülücükleriyle karşıladı taze fasülyem. Biraz daha içim rahat şimdi, barışmışız Oyy çok zor bu annelik işi be, ama mükemmel de aynı zamanda
Oyyy çok sevindim
Uyuşukluk değil de dediğin gibi sızı oluyor arada. Dikişlerden bağımsız ama onlar eridi gitti zaten, biraz daha içerde bi sızı oluyor
evet çok tuhaf bi sızı sanki o an uyuşuyor gibi de hissediyorum, haftaya doktor kontrolüm var 42. Gün bugün daha böyle anlayamadım

Doktorda şaka mı ya çözüm bulmak yerine daha çok kafa karıştırıcı oluyorlar bazen benim kaşıntı değil de yumuşaklıgi gitti sanki gergin derim
Kuruluk oluyor ciltte canım evet benimde bacaklarım öyle tamamen hormonel

Canım öncelikle açıklaman için çok teşekkür ediyorum gerçekten kötüydüm bir kaç gündür yazılanları okuyunca biraz rahatladım teşekkür ederim kuzumşuan bende de depresyonla karıştı galiba. Bende uyanıyorum ama yine de rahat edemedim. Önce juno vardı onu hiç sevmedi rahat yatamadı, sonra e bebekten reflü yatağı aldım onunla yatıyoruz bizde, bizim sorun kafası düzken tükürüğünü yutamıyor garip sesler çıkarıyor öyle olunca bende çok korkuyorum..

Canım çok teşekkür ediyorum açıklaman için , çok sağol burnuna bakıyorum bende mutlaka. Reflü yatağına yatırıyorum bende ama onda bile tükürüğünü yutamıyor günde bir kaç kere kafası düzken etrafa bakarken oluyor genelde. Öyle olunca ben çok panik oluyorum. Seninde öyleyse rahatladı içim kuzum çok sağol beni de aklıma türlü türlü şeyler geliyordu.. gerçekten annelik delilikmiş

Kuzum çok teşekkür ederim gerçekten okudukça içim çok rahatladı iyi ki varsınız kızlar annelik delilik, ve bende aşırı düşünce aldı başını kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.. ya uyurken olursa ya göremezsem ya yutamazsa diye çok panik oluyorum. Reflü yatağı var, onda yatıyor kafası düz olunca illa ki bogazına kaçıyor tükürük garip sesler çıkarıyor. Sende de öyle oluyor mu yani kuzum..Öyle olunca çok korkuyorum. Hala yalnız kalamıyorum evde mesela aşmaya çalışıyorum..

Tükürüğünü yutamadığından Emin misin? Bizimki de uyurken değişik değişik sesler çıkarıyor Ama aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum. Doktoruna bir Danış istersen.
Evet canım ya tükürüğünü yutamıyor garip sesler çıkarıyor, doktor çok önemsemedi normal dedi ve öğlene yakındı hemen postaladı. Doktorunu değiştircem.. senin nasıl kuzum

Kızlar saçlarınız çok dökülüyor mu? Vitaminlere daha yeni başladım acaba kullanmadım ondan mı bu kadar dökülüyor diye düşünüyorum. Bir de ne kullanabilirim dökülmemesi için
Ben vitamin içiyorum kuzum, ama yine dökülüyor. Şampuan alcam kaç gündür unutuyorum

Merhaba kızlar! Bebeğinize tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdınız mı bu konudaki fikirleriniz ne? Ben kararsız kaldım. Benim tss var.
Ben düşünüyorum, aralıkta yenilenme zamanı benim o zamana kadar araştırıp yaptırırım

Özelde tutar gibi geldi canım ya. Kan tahlilleri baya pahalı oluyor. 1800 çok iyiymiş canım bu arada

Kızlar benim doktor ilk üç ay sünnet olmasını öneriyorum dedi sünnet konusunu araştırdınız mı? İlk 6ay öneriliyor 6ay 2 yaş arası önerilmiyor travmatik bir durum olmasın diye. Ben 3. Ay yapmayı düşünüyorum. Daha önce yaptıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…