Bir doğum yaptım vücudum tanınmaz hale geldi derim bileKuruluk oluyor ciltte canım evet benimde bacaklarım öyle tamamen hormonel
Ne marka emzik aldınız acaba bende 4 emzik denedim başarısızkizlar bebem iki gundur asla uyumadigi icin dun artik ciddi ciddi tutana kadar uygun emzik arayip bulacagim dedim, onceden birkac basarisiz girisimim oldu zira. gittik eczaneden farkli bir tur emzik aldik, gece verdik, tuttu biraz, annem gordu, baska renk yok muydu diyor, pembe almisim ya ben emzigi
Nasıl canım yüzü? Bizimkinde de bir haftadır küçük küçük kırmızı noktalar var ve çok kurudu dökülüyoHanımlar biz alerjiyle uğraşıyoruz yüzü çok kötü oldu bebeğimin, doktorumuz kakasını sesli yapıyorsa alerjidir dedi gerçekten hastaneden çıktığımız günden beri çok sesli yapıyor. Bugün babam cildiyeye bi gösterin başka hastalığı vs olmasın dedi içime kurt düştü. Sizin bebişler kakalarını sesli mi yapıyor
Oğlum bugün öğlen uykuya çok direndi. O kadar uğraştım ki. Çok acıkmıştım, uykusuzdum ve inanılmaz yorgundum. En son ayağımda sallarken bi anda yine kundağından o elini çıkartınca “offf Bera yeter ama” diye sadece 1 ton sesimi yükselttim. O dudaklarını büzüştürüp içini çektiya… Orda dedim ki ya şu an keşke yok olsaydım da bunu görmeseydim. Kendime öğlenden beri öyle kızgınım öyle kızgınım ki. Bu saat oldu, çok kere uyudu uyandı emzirdim mama yedirdim. Ama 1 aylık çocuktan kaç kere özür diledim, kaç kere gönlünü alırım belki diye öpüp kokladım saymadım. Ömrümde böyle vicdan azabı çekmemiştim. Uyuyamıyorum…
Özelde tutar gibi geldi canım ya. Kan tahlilleri baya pahalı oluyor. 1800 çok iyiymiş canım bu arada
Cnm 3 çocuk var ben de çıkamıyorm malesef yemeğe gidiyorz arada kaç defa süt veriyorm rezillkTaşlı kaldırımda bebek arabası sür kolik molik kalmıyor tüm gazlar çıkıyorevde zır zır ağlayan bebek dışarda mışıl mışıl uyudu
Eşim istedi ilk başta ben yok öksürüğü var yok durmaz yok 40 ı cıkmadı diye türlü bahanelerle erteledim. Ama gidince iyi ki gittim dedim. Hani diyorlar ya siz bebeğe değil bebek size uysun. Madem bizim canımız gezmek istiyor o da gezecekona da çok iyi geldi tabi çok çabuk döndük (20dk) ama ikimize de yetti.eşime de iyi geldi.sinirlerimiz yatıştı
Kakamız gayet sesli. Asitli mukuslu. Yüzünde de sivilceler çıktı boynuna attı ciltte kuruma var bunlar hep gıda alerjisi cnm. Oğlumda da vardı. Asla gazı bitmio hep ağlıo hep kucakta ama benm diyet yapacsk takatm yok. Gebelk boyunca şekerden doalıı hep aç kaldm çok kilo verdm şu an hala veriyorm. Sadece süt ve yumurtayı çüğden yemiyorm şimdilk pişmiş yiyyorm kurabiye kekte. Ama tabi onu da kesmem lazm. Toparlanırsam kesecdm onu da. Zor vallaHanımlar biz alerjiyle uğraşıyoruz yüzü çok kötü oldu bebeğimin, doktorumuz kakasını sesli yapıyorsa alerjidir dedi gerçekten hastaneden çıktığımız günden beri çok sesli yapıyor. Bugün babam cildiyeye bi gösterin başka hastalığı vs olmasın dedi içime kurt düştü. Sizin bebişler kakalarını sesli mi yapıyor
Merhaba, benim de azalma var. Bir emzirme danışmanına danıştım. Bana verdiği tavsiyeler bol emzirme ya da sık sağım, bebekle çıplak ten tene temas, oksitosin masajı, günde bir adet anne çayı, bestlak damla, malt içecekleri ve dinlenme. Çayı ters etki yapmasın diye sınırlı tüketmemi söyledi. Bir de mümkünse hastane tipi pompa ile sütü artırma ihtimalim olduğundan bahsetti çünkü benim bebeğim aktif ememiyor çok.Kızlar geçen de yazmıştım sütüm kesilmek üzere, sürekli emzirmeye çalışıyorum ama doymuyor. Süt artırıcı damla kullanıyorum suyu artırdım başka ne yapabilirim hiç iyi değilim
Benimkinin de kakası sesli duyuyorum yani yaparken bu alerjiyle mi alakalı? Süt ve süt ürünlerine alerjisi var mı diye çok sorguluyordum.Kakamız gayet sesli. Asitli mukuslu. Yüzünde de sivilceler çıktı boynuna attı ciltte kuruma var bunlar hep gıda alerjisi cnm. Oğlumda da vardı. Asla gazı bitmio hep ağlıo hep kucakta ama benm diyet yapacsk takatm yok. Gebelk boyunca şekerden doalıı hep aç kaldm çok kilo verdm şu an hala veriyorm. Sadece süt ve yumurtayı çüğden yemiyorm şimdilk pişmiş yiyyorm kurabiye kekte. Ama tabi onu da kesmem lazm. Toparlanırsam kesecdm onu da. Zor valla
Benimki hep sesli yapıyor. Emerken de yüzü nokta nokta kızarıyor . Ama çok önemsemedim geçer diye . Bi dahaki kontrolde doktora danışayımHanımlar biz alerjiyle uğraşıyoruz yüzü çok kötü oldu bebeğimin, doktorumuz kakasını sesli yapıyorsa alerjidir dedi gerçekten hastaneden çıktığımız günden beri çok sesli yapıyor. Bugün babam cildiyeye bi gösterin başka hastalığı vs olmasın dedi içime kurt düştü. Sizin bebişler kakalarını sesli mi yapıyor
Bizimki son zamanlarda süt akıtmaya başladı ağzından, bir de devamlı acayip sesler çıkarıyor asla anlam veremiyorum ama boğulmaya benzemiyor. senin bahsettiğin şey biraz farklı sanırım. Seninki de Belli ki çok endişe edilecek bir şey değil. biraz daha rahat olabilsek Keşke ama çok zor ya o kadar iyi anlıyorum ki.Evet canım ya tükürüğünü yutamıyor garip sesler çıkarıyor, doktor çok önemsemedi normal dedi ve öğlene yakındı hemen postaladı. Doktorunu değiştircem.. senin nasıl kuzum
Ben de doktor değiştirmiştim yeni doktor bir liste verdi onda ikinci ayda sünnet yapılabileceği yazıyordu ama ben henüz hazır değilim. gaz çıkaramayınca bile çok üzülüyorum sünnete nasıl dayanacağımı bilmiyorumKızlar benim doktor ilk üç ay sünnet olmasını öneriyorum dedi sünnet konusunu araştırdınız mı? İlk 6ay öneriliyor 6ay 2 yaş arası önerilmiyor travmatik bir durum olmasın diye. Ben 3. Ay yapmayı düşünüyorum. Daha önce yaptıran var mı?
Benimki hep sesli yapıyor. Emerken de yüzü nokta nokta kızarıyor . Ama çok önemsemedim geçer diye . Bi dahaki kontrolde doktora danışayım
Çocuk doktorumuz 15-20 gün önce baktığında ucu dar gibi,sünneti bir an önce yaptırabilirsiniz dedi.Kızlar benim doktor ilk üç ay sünnet olmasını öneriyorum dedi sünnet konusunu araştırdınız mı? İlk 6ay öneriliyor 6ay 2 yaş arası önerilmiyor travmatik bir durum olmasın diye. Ben 3. Ay yapmayı düşünüyorum. Daha önce yaptıran var mı?
Aklıma geldin de bilerek sormamıştım. Hala az mı durum nasıl?Kızlar geçen de yazmıştım sütüm kesilmek üzere, sürekli emzirmeye çalışıyorum ama doymuyor. Süt artırıcı damla kullanıyorum suyu artırdım başka ne yapabilirim hiç iyi değilim
B12 ve bira mayası içeren bir hap yazmışlardı bana. Bir de malt içeceği maltana içebilirsin. Bir de lacmix diye bir multivitamin var o da yardımcı oluyormuş süt üretimine.Kızlar geçen de yazmıştım sütüm kesilmek üzere, sürekli emzirmeye çalışıyorum ama doymuyor. Süt artırıcı damla kullanıyorum suyu artırdım başka ne yapabilirim hiç iyi değilim
Kuzum ben senin yerinde olsam azaltarak bitirirdim mamayı. Daha çok meme daha az mama gibi giderek azalt direkt bırakma bence takviyeyi. Önce ısrarlı şekilde emzirip en son biraz mama ver bence. Anne sütüne geçmek tabii ki çok önemli ama yetersiz kalmasını göze alma, biraz daha destekli git derim ben.Kızlar merhaba bende 14 günlük bebeğimle katılıyorum. Baya sıkıntılı süreçteyim yardımcı olun. İlk günlerde sütüm aşırı az geldi ve mamayla başladık. Ama beni emiyordu da çocuğum. Sonra sarılık olduk yenidoğan yoğun bakımda kaldık. Emziremedim mamayla devam ettik ondan dolayı. 14.gündeyim sarılık atlattik çok şükür ama şu anda emzirme sorunu yaşıyorum. Çocuğum mememi tutuyor Sütüm de hala fışkırır tarzda değil elimle sağınca 2-3damla geliyor. Mochi giyilebilir pompada da 2 tarafi sağıyorum 40cc filan çıkıyor. Çocuğum emiyor ama 3-5dk sonra uyuklamaya başlıyor aktif bir emzirme süreci geçirmiyoruz. Mamadan ayırmaya çalışıyorum, dün başladık, mama hiç vermemeye başladım. Sürekli emmek istedi. Emince de hemen uyumaya başlıyor. Yatağına koyunca 3dk sonra ağlayarak uyanıyordu. Kaka çıkışı olmadı idrar da koyulaşmaya başladı sizce mama ya dönüp bu sevdadan vazmi gecmeliyim yoksa sütüm gelir mi sabretmelimiyim. Yardim edin lütfen bütün çayları damlaları ilaçları kullanıyorum. Triod hastasiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?