2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ne marka emzik aldınız acaba bende 4 emzik denedim başarısız

Hanımlar biz alerjiyle uğraşıyoruz yüzü çok kötü oldu bebeğimin, doktorumuz kakasını sesli yapıyorsa alerjidir dedi gerçekten hastaneden çıktığımız günden beri çok sesli yapıyor. Bugün babam cildiyeye bi gösterin başka hastalığı vs olmasın dedi içime kurt düştü. Sizin bebişler kakalarını sesli mi yapıyor

Nasıl canım yüzü? Bizimkinde de bir haftadır küçük küçük kırmızı noktalar var ve çok kurudu dökülüyo bize biodermanın bi kremini verdi. Henüz gelmedi başlayamadık da. Kakasını sesli yapıyo derken yani kakanın sesini duyuyorum çoğu zaman ne alerjisi olabilir ki benimki sadece anne sütü alıyor

Kızlar merhaba bende 14 günlük bebeğimle katılıyorum. Baya sıkıntılı süreçteyim yardımcı olun. İlk günlerde sütüm aşırı az geldi ve mamayla başladık. Ama beni emiyordu da çocuğum. Sonra sarılık olduk yenidoğan yoğun bakımda kaldık. Emziremedim mamayla devam ettik ondan dolayı. 14.gündeyim sarılık atlattik çok şükür ama şu anda emzirme sorunu yaşıyorum. Çocuğum mememi tutuyor Sütüm de hala fışkırır tarzda değil elimle sağınca 2-3damla geliyor. Mochi giyilebilir pompada da 2 tarafi sağıyorum 40cc filan çıkıyor. Çocuğum emiyor ama 3-5dk sonra uyuklamaya başlıyor aktif bir emzirme süreci geçirmiyoruz. Mamadan ayırmaya çalışıyorum, dün başladık, mama hiç vermemeye başladım. Sürekli emmek istedi. Emince de hemen uyumaya başlıyor. Yatağına koyunca 3dk sonra ağlayarak uyanıyordu. Kaka çıkışı olmadı idrar da koyulaşmaya başladı sizce mama ya dönüp bu sevdadan vazmi gecmeliyim yoksa sütüm gelir mi sabretmelimiyim. Yardim edin lütfen bütün çayları damlaları ilaçları kullanıyorum. Triod hastasiyim.

İnsanız canım kendimizi her zaman kontrol edemeyiz, o sadece yüksek sesten irkilmiştir ben bazen fark etmeden sesim hafif yüksek çıksın bebek kucağımdaysa hemen tepki veriyor, böyle zamanlarımız hepimizin olur hem de sabah düzelmiş bak o çoktan unutmuştur

Özelde tutar gibi geldi canım ya. Kan tahlilleri baya pahalı oluyor. 1800 çok iyiymiş canım bu arada

Evet canım muayene ücreti çok iyi oldu o yüzden kararsız kaldım gittiğimizde tahlilleri falan bi sormayı düşünüyorum

Kızlar geçen de yazmıştım sütüm kesilmek üzere, sürekli emzirmeye çalışıyorum ama doymuyor. Süt artırıcı damla kullanıyorum suyu artırdım başka ne yapabilirim hiç iyi değilim

Cnm 3 çocuk var ben de çıkamıyorm malesef yemeğe gidiyorz arada kaç defa süt veriyorm rezillk

Kakamız gayet sesli. Asitli mukuslu. Yüzünde de sivilceler çıktı boynuna attı ciltte kuruma var bunlar hep gıda alerjisi cnm. Oğlumda da vardı. Asla gazı bitmio hep ağlıo hep kucakta ama benm diyet yapacsk takatm yok. Gebelk boyunca şekerden doalıı hep aç kaldm çok kilo verdm şu an hala veriyorm. Sadece süt ve yumurtayı çüğden yemiyorm şimdilk pişmiş yiyyorm kurabiye kekte. Ama tabi onu da kesmem lazm. Toparlanırsam kesecdm onu da. Zor valla

Kızlar geçen de yazmıştım sütüm kesilmek üzere, sürekli emzirmeye çalışıyorum ama doymuyor. Süt artırıcı damla kullanıyorum suyu artırdım başka ne yapabilirim hiç iyi değilim
Merhaba, benim de azalma var. Bir emzirme danışmanına danıştım. Bana verdiği tavsiyeler bol emzirme ya da sık sağım, bebekle çıplak ten tene temas, oksitosin masajı, günde bir adet anne çayı, bestlak damla, malt içecekleri ve dinlenme. Çayı ters etki yapmasın diye sınırlı tüketmemi söyledi. Bir de mümkünse hastane tipi pompa ile sütü artırma ihtimalim olduğundan bahsetti çünkü benim bebeğim aktif ememiyor çok.

Benimkinin de kakası sesli duyuyorum yani yaparken bu alerjiyle mi alakalı? Süt ve süt ürünlerine alerjisi var mı diye çok sorguluyordum.

Bir de çok araştırdım alerjisi olan bebek kilo verir diyor doktorlar öyle sorun yok çok şükür.

Benimki hep sesli yapıyor. Emerken de yüzü nokta nokta kızarıyor . Ama çok önemsemedim geçer diye . Bi dahaki kontrolde doktora danışayım

Evet canım ya tükürüğünü yutamıyor garip sesler çıkarıyor, doktor çok önemsemedi normal dedi ve öğlene yakındı hemen postaladı. Doktorunu değiştircem.. senin nasıl kuzum
Bizimki son zamanlarda süt akıtmaya başladı ağzından, bir de devamlı acayip sesler çıkarıyor asla anlam veremiyorum ama boğulmaya benzemiyor. senin bahsettiğin şey biraz farklı sanırım. Seninki de Belli ki çok endişe edilecek bir şey değil. biraz daha rahat olabilsek Keşke ama çok zor ya o kadar iyi anlıyorum ki.

Ben de doktor değiştirmiştim yeni doktor bir liste verdi onda ikinci ayda sünnet yapılabileceği yazıyordu ama ben henüz hazır değilim. gaz çıkaramayınca bile çok üzülüyorum sünnete nasıl dayanacağımı bilmiyorum

Benimki hep sesli yapıyor. Emerken de yüzü nokta nokta kızarıyor . Ama çok önemsemedim geçer diye . Bi dahaki kontrolde doktora danışayım
Pepenin babaannesi bizimki de sesli yapıyor en başından beri. Yüzünde de kırmızı sivilceler var Onu da mustelanın bir losyonunu verdiler vücudundaki şeyler de döküntü Bunlar 2 ay içerisinde geçer gibi bir şey söyledi dikkate almadı ve alerjiden de söz etmedi yani

Çocuk doktorumuz 15-20 gün önce baktığında ucu dar gibi,sünneti bir an önce yaptırabilirsiniz dedi.
Kendi kadın doğumcum (görüşleri ve yönlendirmeleri benim için daha önemli) 40ın çıkınca geldiğinde konuşalım tavsiye ettiğim kişiyle,sonra yaptırırsınız içinize sinerse dedi. Biz de öyle yapacağız,40ımızdan sonra en kısa sürede halledeceğiz

B12 ve bira mayası içeren bir hap yazmışlardı bana. Bir de malt içeceği maltana içebilirsin. Bir de lacmix diye bir multivitamin var o da yardımcı oluyormuş süt üretimine.

Kuzum ben senin yerinde olsam azaltarak bitirirdim mamayı. Daha çok meme daha az mama gibi giderek azalt direkt bırakma bence takviyeyi. Önce ısrarlı şekilde emzirip en son biraz mama ver bence. Anne sütüne geçmek tabii ki çok önemli ama yetersiz kalmasını göze alma, biraz daha destekli git derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…