2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
En son cihazla 13 çıktı bizim ama sorun yok dediler.
ayy benim de uzerime oyle doktor atin allah rizasi icin, biz de kontrol icin goturmustuk, hani artik bir ayi da gectik modunda daha rahattim ben de ayni sekilde, bir de dunden beri burnu tikaniyor, serum fizyolojik disinda onerebilecekleri bir sey var mi sorayim dedim. bugunku doktor uzun sure dusmemesi karacigeri yoruyor da, allah korusun siroza sebebiyet verebilire kadar goturdu konuyu, afedersin moralimin icine etti. zaten uykusuzluktan terelelliyiz ayh!

Kızlar yüzüme ağır bir antibiyotik krem kullanma lazım .. gece uygulayacağım bebeğede temas ettirmemem lazım nasıl yapsam korurum yüz ve çene altından ?

ahahahah, ben de dun ayni seyi soyledim; esimle bir suru guzel fotografi var, annemle var, babaannesi, halasi, teyzemler vs. butun sulaleyle var, bir tek anasiyla yok olanlar ya memeli ya da fotograftaki ben miyim yoksa ruhsar mi belirsiz neyse buyuyunce bol bol sacimi supurge ettim edebiyati yapabilecek done oldu elimde, oyle dusunuyorum.

Yok kuzum ya biz biliyosun iki doktora gittik ikisi de sorun kalmamış dedi. Bildiğim kadarıyla sizin de tespit edilen bir sebebi yok di mi? Bize anne sütü sarılığı, uzamış sarılık dediler. Enzimlerle ilgili sıkıntı da çıkmadı çok şükür. Sizde de sorunlu bir durum yoksa takma kafana bence. Hatta bize yeni gittiğimiz doktor benim kızımda da oldu sakın üzülmeyin şu an yapılan araştırmalara göre ileride kalp hastalıklarına karşı çok daha dayanıklı olacak bizim bebekler falan dedi kilo alıyor mu, çişi yeterli mi onlara bakıcaz tamam. Gece 4 saate kadar uyandırmıyorum ben artık. Kendisi uyanırsa emiyor mesela.

Hahahaha senin için ruhsar oldum deriz daha orijinal olur sjsjsj

ayy darisi basima memleketteki butun doktorlari tuketecegim ben de bu gidisle, soyle sakin yapida bir doktor bulana kadar. kadin dogum doktorum ne guzel denk gelmisti, sag olsun hic panikletmiyordu beni.

ben de anne sutu sariligi diyebiliriz herhalde artik hocam, zaten butun tetkikler yapildi, hepsi normal gorunuyor dedim. bana dedigi; anne sutu sariligi diye bir sey yok aslinda, sebebini tespit edemedigimiz sarilik var, bir sey sebep oluyor ama bulamiyoruz testlerde.

zaten dusununce; anne sutu bir sekilde sebep oluyor ve anne sutuyle besleyin bol bol ilaci bu deniyorsa, ortada oksimoron bir durum var. yani bunun bir sebebi olmali, hani vucut bir sekilde ileride kendini bir seylerden korumak icin bu sariligi yapmali, yoksa bu kadar cocukta sarilik olmasi mantikli degil

Normal slingte biz de aynısını yaşıyoruz meme ememediği için kızıyor, emzirme slingi aldım o yüzden ebebekten heybe gibi bir şey bebek içinde emme pozisyonunda yatıyor senin başını bir kolunla desteklemen gerekiyor diğer el boşta kalıyor. Benim hayatımı kurtardı istersen link atayım

canim burada konusmustuk benzer donemde, 17-21 gunler arasi birinci buyume atagi diyor yapay zeka, hepimizin benzer seyler geldi basina, 1-2 gun huyu suyu degisiyor cocugun, sonra normallesiyor, tabii normallesmek de goreceli, su an 36. gunluk mesela benimki, 5/6 hafta atagi varmis, icimizden geciyor.

İnşallah canım herkes uyku uyku diyor ama 2 çocukla uyku 0 yaşamaya çalışıyorum umarım bunlar ise yarar

Diğer çocuk da küçük mü canım ben bebekle bu kadar yoruluyorsam seni düşünemiyorum Allah kolaylığını verir inşallah

Oğlumu sagarak besliyorum emmiyor maalesef ama dün geceden beri sağ memem tam bosalmiyor sanki beze beze geliyor elime yumusamiyor masaj da yaptım geçmedi mastıt felan olurum diye korkuyorum

Bence çok güzel tespit sizin durumunuzla bizimki aynı gibi. Çocukların günü de aynı. Hatta bizim değerler daha yüksek şu an. Bence endişelenme, rafa kaldır artık o işi. Yeterince stres olduk, çocuklar da çok şükür iyi artık. sadece çiş-kilo-uyanıklık süresi gibi şeyleri takip edelim yeter. Bebeklerin güzel tarafını yaşayalım biraz da zaten şimdi de gaz konusu çıktı. Bir dert gelince diğerini unutalım bari, üst üste binmesin
Bu arada 2. Gün gittiğimiz doktor felaket tellalı gibiydi. Bebek beslenememiş hemen mamaya başlayın yoksa yatış yapıcaz falan dedi ama telaş düzeyini görmen lazım. O gün mama verdik ama ertesi gün hemen yeni bir doktora gittik. O doktorla yatış yapmadan ve sadece 1-2 kez mama vererek atlattık süreci. Doktorun tarzı çok etkili dediğin gibi

Diğer çocuk da küçük mü canım ben bebekle bu kadar yoruluyorsam seni düşünemiyorum Allah kolaylığını verir inşallah
Kızım 7 yaşında küçük değil ama babamız vardiyali çalışıyor okulu ve derslerine de ben bakıyorum çoğunlukla yorucu oluyor

Ay süper olur. Bir deneyeyim.

Kızlar şu an babybjörn kanguru kullanan var mı? Varsa memnun musunuz? Ben benim kanguruyu kullanamıyorum pipilime çok ama çok büyük geliyor

Kızlar bugün doktor sonrası eve gelirken bir halsizlik hissettim. Uykusuzdum ondan sandım uzandım ama uyuyamadım. Bir ara yataktan kalktım,sıtma gibi üşüme geldi giyinip geri yattım. Sonra ateşimi ölçtük ilk 38.6 çıktı,hemen paracetamol aldım. Biraz önce ölçtüm 39 çıktı. Vücudumun hissettirdiği 39 derece ateşim var gibi his değil,sadece başım ağrıyor biraz yine uykusuzluğa yordum ama çok tedirginim mastit oldum sanırım. Zaten süt balonu da vardı göğsümün ucunda

cok gecmis olsun canim, allah’im tez zamanda sifa versin. bu aralar mevsim dolayisiyla hastaliklar da cok yaygin durumda, oyle bir sey de olabilir mi? memende kitle seklinde sertlik ve agri var mi? ben olmadim ama yakin iki arkadasim olmustu, memede sert kitle, memeden ates basmasi ve asiri agri seklinde tanimliyorlardi.

Valla biz evde 1.ayını ufak pastayla kutladık ve o malum videodan çektik maksat anı kalsın.. tesettürlüyüm giyindim süslendim ufak bi rimel ruj sürdüm eşim diyo ki napıyon niye giyindindedim ki kalk sen de şunları giyeceksin dksksk iyi ki yapmışım evin içinde de olsa oğlumla birkaç pozum oldu tipimiz düzgünken. O yüzden aslında çekmek lazım. Bi de yenidoğan çekimi yaptık içinde aile çekimi de vardı orda da güzel fotolarımız oldu oğlumla, diyorum ya böyle şeyleri yapmak lazım ilerde çünkü saatlerimizi günlerimizi onunla harcarken doğru düzgün üç beş poz yok diye üzüleceğiz. O yüzden sizde yapın bence çok iyi hissettiriyor

Ayy içime su serpildi yani tabi bizim için üzüldüm ama normal bi süreç olduğunu bilmek çok iyi geldi çokk sağolunn

cok iyi yapmissiniz vallahi o sirada 36 gunluk olup bir aylik fotografi bile cekemeyen ben allah’tan hastanede dogum fotografi cekilmistik de, bi’ onlar var

kesinlikle haklisin ama ben cok dagittim, toparlayamiyorum, sarilikti, ardindan ust solunum yollari enfeksiyonu oldum, ben iyilesirken esim hasta oldu, iki gundur de oglanin burnu tikali, ona mi gecirdik diye yusuf yusufum. bir de bu cocuk dogdugu gunden bugune uyumuyor annelige alisacagim gunu bekliyorum, bahari bekleyen kumrular gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…