2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar uyksuzluktan ve yorgunluktan 2 buçuk kilo vermişim. Nasıl kilo veririm diye dertleniyordum ben de . Bi işe yaradı yorgunluğum en azından
Tartının pili bitmiş. Hiç bilmiyorum ne durumdayım ama bu yorgunluğa rağmen deli gibi kilo alıyor olmam lazım çünkü sürekli paketli ürün özellikle tatlı falan yiyorum. Of çok canım sıkılıyor bu işe

İkisinin de farklı zorlukları var bence. Herkes gittiğinden beri daha rahat gibiyim. Ama halim de anlattığım gibi işte. İleride hatırlamak için şöyle tatlı tatlı bana gömülürken ya da beşikte gerinirken falan videolarını çekeyim diyorum ona bile vakit bulamıyorum hiç ya. Vakit olsa onun ağlayası tutuyor ya da en tatlı halini yakalıyorum ama daima yanında çıplak bi meme olduğu için videoya alamıyorum Ama bir taraftan da çok hızlı büyüyorlar çok da özlicez belli ki bu hallerini

Bu çıplak meme olayına çok katılıyorum. Babasıylq çok güzel fotilerini çekiyorum ama annesiyle yok,niye,bebeden çok meme var fotoğrafta çünkü
Kesin özlicez ya,o yüzden ben de hep alıp kucaklamaya,kokusunu içime çekmeye ve her anı kaydetmeye çalışıyorum

Hepimize bol sabırla tadını çıkaracağımız günler diliyorum o zaman

Valla o videolar beni de delirtiyor, biraz aktivite yaptırmaya çalışsam uyku penceresini kaçırıyoruz sonra çığlık çığlığa uykuya dalamıyor yavrum. İnsanı bazen çok kötü hissettiriyor o videolar.

Eminim biliyorsundur ama sling beni gün içinde çok rahatlatıyor, karnımı doyurabiliyorum biraz evi falan toplayabiliyorum. Bizimki emme bağımlısı olduğu için emzirme slingi kullanıyorum, bir kolumla başını destekliyorum diğer elimle işlerimi yapıyorum.

Al benden de o kadar çocuğun tüm fotoğrafları memeli

kizlar sarilik durumlariniz nasil? dustu mu degerler, doktorlariniz ne diyor dusmeyen varsa?

biz bugun yine gittik kontrole, cihazla 9, damardan kanda 12 cikti artmiyor ama dusmuyor da.

Slingle emzirmeyi beceremedim ya. Normal takınca da bizimki de emme bağımlısı olduğu için neden emmiyorum diye bağırıyor, birkaç dakika zor dayanıyor biraz video bakayım bakalım belki ben de yapabilirim. Ama meme uçlarımda çok hassasiyet var pek beceremeyiz gibi geliyor

kizlar sarilik durumlariniz nasil? dustu mu degerler, doktorlariniz ne diyor dusmeyen varsa?

biz bugun yine gittik kontrole, cihazla 9, damardan kanda 12 cikti artmiyor ama dusmuyor da.
Kuzum bizim de çok çok yavaş düşüyor. Kan bakılmadığı için o da kesin değil hatta. Ama doktor yatış sınırını geçtiniz artık endişelenecek bir şey kalmadı tehlikeli bir durum oluşmaz dedi sadece çiş sayısını takip edin yeter dedi Ben de o yüzden gündemimden çıkardım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…