• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
20.haftaya geldim 1 kere balık yedim birkaç kere tavuk yedim hiç kırmızı et yemedim. Üzgünüm böyle olduğu için ama içim almıyor 🤷🏻‍♀️ Ben her sabah iş yerinde sandviç poğaça börek yiyorum valla bu zamanlara gelene kadar mide bulantısından o kadar hiçbir şey yiyemedim ve iştahım açılsın diye dua ettim ki şu an canım ne çekiyorsa (cips kola noodle gibi net zararlı şeyler hariç) yiyorum Allah affetsin 😂 Vicdan yapma yani yalnız değilsin, oluyor böyle şeyler
Ben hiç et tüketmiyorum nerdeyse tavuk 0 balık hiç, yumurta ceviz avokado falan yemeye çalışıyorum ama bunlarla da başa çıkmak zor, sonrasında vermeyi düşünmüyorum sadece çok hızlı almak istemiyorum…

Hahahaha ama sen sanırım biraz fazla abartmışsın 😀 böyle dengele bari bir sebze bi karbonhidrat belki öyle toparlarsın, benim zaten kilo problemim var onun için kilo aldım verdim hesabı yapamıyorum ama hissediyorum şiştiğimi😀 sen de rahatsız olmuyorsan ye dicem de şu şeker yükleme falan filan mevzuları bari geçseydi ya 😀
Ben hiç 63-64 üstü görmedim korkuyorum o yüzden belki de almam normal bebeğim de büyüdü çünkü..

Maşallah cinsiyetlerimiz hep belli oldu ☺️ ama şu instagramda erkek çocuk kötüleyenleri boğmak istiyorum yalan yok 😅
Benim sülalemde ve eşimin sülalesinde hiç kız yok, ben gelmişim bi gelin olarak 😀 ailemde de yok ama erkek çocuğu hepsi hiç kötü tarafını görmedim maşallah 💙 çok nazikler çok düşünceliler hemde çok düşkünler, sen takma onları 💙😀😀

Benim sülalemde ve eşimin sülalesinde hiç kız yok, ben gelmişim bi gelin olarak 😀 ailemde de yok ama erkek çocuğu hepsi hiç kötü tarafını görmedim maşallah 💙 çok nazikler çok düşünceliler hemde çok düşkünler, sen takma onları 💙😀😀
Takmıyorum, sadece kızıyorum, niye illa biri birinden üstte olmak zorunda. Eskiden de erkek çok kıymetliymiş ne saçma

Takmıyorum, sadece kızıyorum, niye illa biri birinden üstte olmak zorunda. Eskiden de erkek çok kıymetliymiş ne saçma
Evlat evlattııır💙 sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil, ay ben sana ne dicem b tanıdığım var hep kızı doğmuş diğer eltisinin de oğlu oldu, kayınvalidesi kayınbabası falan sadece o erkek çocukla falan story atıyo biliyo musun ay ben bile gördükçe çok üzülüyorum

Evlat evlattııır💙 sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil, ay ben sana ne dicem b tanıdığım var hep kızı doğmuş diğer eltisinin de oğlu oldu, kayınvalidesi kayınbabası falan sadece o erkek çocukla falan story atıyo biliyo musun ay ben bile gördükçe çok üzülüyorum
Al işte, insanlar ne kadar cahil benim aklım almıyor. Ben ilk evlendiğimde falan çocuğum olacağı aklıma gelirdi sadece hiç cinsiyetini düşünmemiştim, şimdi erkek olunca üzülenleri görünce garipsiyorum, kesinlikle sağlıklı olması çok önemli. Ben onu çok severim o da beni 🥹

Al işte, insanlar ne kadar cahil benim aklım almıyor. Ben ilk evlendiğimde falan çocuğum olacağı aklıma gelirdi sadece hiç cinsiyetini düşünmemiştim, şimdi erkek olunca üzülenleri görünce garipsiyorum, kesinlikle sağlıklı olması çok önemli. Ben onu çok severim o da beni 🥹
Aynen öyle canım 😀 sevgi bağı çok büyük bir kere 🫠

Hiiiç keyfini kaçırma canım benim. Bak seni güldüreyim biraz. Bizim kızımız olacak, ona rağmen kayınpederim babamın ismini koyun dedi! Kızımız olacak yahu kızımız🤣 eşim de dalga geçti napalım ismin sonuna su mu ekleyelim kız ismi olsun diye dedi🤣 ben de gayet münasip bir dille babacım senin abilerin erkek torunlarına babanın ismini koymamış benim ne haddime dedim🤣 ama hiç merak etme kızın da 2 oğluna koymamış ama çok içinde kaldıysa 3. Yü doğurur o koyar dedim🤣🤣🤣
Yaa sen çok yaşa 🤭🥰🥰

Güzel anneler size bir sorum daha olacak 17. Haftama girdim ama bugün gobegimde bir yumuşama oldu semsert ti gobegim normal mi acaba

Hiç kulak asma onlara hiç susmuyor onlar akraba baskısı gibi yok yaramaz oluyo yok söz dinlemiyorlar falan bana da çok zorba sözler söylenmişti ama hiç de öyle olmadı 😀

Aynen ikisi de eşit..Dün kontrole gittim dışarıda bekliyorum bı teyze 9 aylık hamile birine cinsiyetini sordu ,kız dedi o da.Teyze de olsun diyo 😂Kız olunca hep olsun ,erkek olursa maşallah diyorlar😑

Back
X