Ya inşallah. Canım hareket hissetmedim dahaBenimde dün bariz sekilde sertti , Dr muayenem vardı ve herşey yolundaydı.Sanci yoksa normaldir diye düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya inşallah. Canım hareket hissetmedim dahaBenimde dün bariz sekilde sertti , Dr muayenem vardı ve herşey yolundaydı.Sanci yoksa normaldir diye düşünüyorum.
Anlıyorum seni diyorum ya oturdum ağladım yine aynı şeyi mi yaşıcam diye çok korktum soluma yattım öyle ağlayarak uyumuşum, sonra geçmişti, inşallah bir şey yoktur dikkat et olmadı akşam gidersinUzanıyorum canım ya sertlik beni korkutuyor gözümde canlanıyor yasadiklarimeşim gelene kadar beklicem geçmezse gidicem
![]()
Benim ismimde babannemin ismi sevmiyorum ismimi .Bizde yani kendi tarafimda kaynana kayinbaba isimleri çok konur .Hatta iki dayimda ogullarina dedemin ismini verdilerÇok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız umarım altından kalabilirim bu ara zaten gereksiz bir duygusallık var dün sabaha kadar kafamda kurdum anlayış bekliyorum sadece
Benim bildiğim tsh i düşürmek için eutrox veya levotiron kullanilirYani benim hafif yüksek eutrox kullanıyorum.Daha önceki yillarda da troidle ilgili sorunlarım oldu ama tsh düşmesi adina hiç bu ilacın kullanildigini duymadim.Arkadaşlar aranızda TSH düşüklüğü için Propycil 50 mg kullanan var mı
Yolundadır eğer riskli bir gebeliğin yoksa çok sorun olacağını sanmıyorum ama yine de ne bileyim senin yerinde olsam ben de tedirgin olurdum. Korkar, kızardımKızlar bugün sabahtan beri çok kötüyüm. Servis ile işe geliyorum. Servisimiz değişmiş ve şoförümüz çok hızlı gidiyor yollar kötü. Zıplamalı bebeğe zararı olur mu? Uyarmama rağmen hızlıydı. Şimdi tekrardan uyarcam. Ama korktum bu sabah ki yolculuktan Allah korusun… kustum da biraz. Her şey yolundadır değil mi![]()
Teşekkür ederim cevap verdiğin için gerçekten kötüyüm sabahtan beri… riskli gebeliğim yok ama panik oldum çok…Yolundadır eğer riskli bir gebeliğin yoksa çok sorun olacağını sanmıyorum ama yine de ne bileyim senin yerinde olsam ben de tedirgin olurdum. Korkar, kızardım
Anladım canım teşekkür ederimBenim bildiğim tsh i düşürmek için eutrox veya levotiron kullanilirYani benim hafif yüksek eutrox kullanıyorum.Daha önceki yillarda da troidle ilgili sorunlarım oldu ama tsh düşmesi adina hiç bu ilacın kullanildigini duymadim.
Mide bulantısı bendede yaptı gece yatarken içiyorum artıkKızlar demir ilacına bugün başlamıştım, Gyno Ferro Sanol ilacı. Midem bulanıyordu biraz önce çıkardım, ilaçtan mı oldu acaba yoksa başka bi sorun olabilir mi
Şoför ciddiye almıyorsa ilgili birime şikayet et canım, sağlık sonuçta bu. Bebeğe bir şey olmaz inşallah ama bulantılarını tetiklemesi yeterliKızlar bugün sabahtan beri çok kötüyüm. Servis ile işe geliyorum. Servisimiz değişmiş ve şoförümüz çok hızlı gidiyor yollar kötü. Zıplamalı bebeğe zararı olur mu? Uyarmama rağmen hızlıydı. Şimdi tekrardan uyarcam. Ama korktum bu sabah ki yolculuktan Allah korusun… kustum da biraz. Her şey yolundadır değil mi![]()
Benimde 3 güm öyleydi canım gittim ama doktorum normal karnınız bu hafta büyüyor ve deri inceliyor o yüzden karım sertleşiyor benim baya sertti uyurken nefes alamıyordumKızlar karnımın alt. Kısmında sertlik var daha önce yoktu ayaga kalkınca dahada sertleşiyorgeçmezse gideyim mi doktora bebek asayami iniyor acaba
![]()
Yaa maşallah canım, işte her an hissetmek isteyeceksin bundan sonra ama bizimkiler kendini sakıncakKızlarr burda tam bebek hareketleriyle ilgili yazılanları okurken ilk defa hissettimTık tıkladı 2 tane ayyy hemen gökyüzüne baktım ağliycam
Gerçekten ayırt edilebiliyormuş başka bir şey olamaz o bebiş yaptı
![]()
Sırf isim kavgası olmasın diye ben de eşimle ilk başta sözleşme yaptımArkadaşlar bugün bişey yaşadım çok moralim bozuldu baya ağladım kimseyle de konuşamadım biz isime az çok karar verdik esimle ortak bugün eşim annesine demiş isimde bu olcak karar verdik sayılır diye kayınvalidem neden babanın adını koymuyorsun herkes koyar sen neden koymuyorsun demiş (babası vefat etmişti ) eşimde arada kalmış biraz .. çok zor hamile kaldım aşılama oldum 2 sene hastanelerde gezdim artık düşük tehlikesi yaşadım bulantilarim hala devam ediyor kimse bunları sormuyor bana isim için heveslenerek seçtik şimdi böle olunca çok üzüldüm.. düşük riski olunca sevinenedim bile ilk başlarda hep dualar ettim sağlıcakla kavusalim inşallah.. biraz uzun oldu kusura bakmayın
Sağol canım şimdi sertlik baya geçti Yatınca geçiyor ama ayaga kalkınca yine sertAnlıyorum seni diyorum ya oturdum ağladım yine aynı şeyi mi yaşıcam diye çok korktum soluma yattım öyle ağlayarak uyumuşum, sonra geçmişti, inşallah bir şey yoktur dikkat et olmadı akşam gidersin
Kalkma kalkmaSağol canım şimdi sertlik baya geçti Yatınca geçiyor ama ayaga kalkınca yine sert
Ay inşallah benim de öyledir canımBenimde 3 güm öyleydi canım gittim ama doktorum normal karnınız bu hafta büyüyor ve deri inceliyor o yüzden karım sertleşiyor benim baya sertti uyurken nefes alamıyordum
Süt severim soğukça iyi gelir deneyeyim sağ ol canımMuz ye evde varsa canım yada Soda iç en çok soğuk süt diyorlar ama ben içemedim sütü acil durumlar için aldım kenarda duruyor
Ay stresten devamlı wc ye kalkiyorum hayırlısı ya,Kalkma kalkma
Ettim canım bakalım bekliyorum. Teşekkür ederim, panik oldum ya gerçekten. Gerçekten hamilelikte insan çok duygusal ve sürekli koruma iç güdüsü var. Allahım korusun bütün bebişlerimizi ❤Şoför ciddiye almıyorsa ilgili birime şikayet et canım, sağlık sonuçta bu. Bebeğe bir şey olmaz inşallah ama bulantılarını tetiklemesi yeterli
Bol bol israhat etmen gerekiyor ben öyle yaptım geçtiAy inşallah benim de öyledir canımşimdi sadece ayakta sertleşiyor yatınca geciyor