Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Günaydın kızlar. Dün detaylı ultrasonum vardı. Çok şükür bebek iyiydi aşırı mutluyum. Hicbir sorun yok şükürler olsun. Rahim uzunluğu 41 mm çıktı dikislerime bakıldı hersey yolunda
Bu dönemde mesajları ve dualari ile yanımda olan kizlarima teşekkür ederim. Belki de sizin dualarınız ile iyileştim. Allah hepinize sağlıklı bebis kolay doğum versin.

Kızlar detaylıda veriyorlar değil mi fotoğraf renkli renkli? Her hastanede zorunlu mu bu yani özel veya devlet fark etmez
Bana vermedi perinatoloji de baktı doktor ayrıntılıyi sordum vermiyoruz dedi zaten pekde sevmedim doktoru ayrıntılı için gitmiştim kendim doktorum telefonuma yolluyor da saklıyorum ama belki her şehir farklıdır verirler

AA süper çok iyi boyu ya 41 harika canım

Sevindim canım rahim uzunluğu çok iyi. Alttan bakıyorlar dimi rahim uzunluğuna?

Kızlar benim de yarın detaylım var sabah, kızımda da bunda da detaylı ultrason sonrası alttan bakılmış olacak rahim uzunluğuna. Detaylıya giren arkadaşlar karından mı bakıldı? Acaba ikisi farklı çıkar mı

AA süper çok iyi boyu ya 41 harika canım
Evet çok güzel gerçekten
Sevindim canım rahim uzunluğu çok iyi. Alttan bakıyorlar dimi rahim uzunluğuna?
Alttan bakıldı canım. Ama ameliyatını yapan doktor karindan baktı 21 mm ile ameliyat dedi. Perinatolog vajinal ultrason ile baktı. En doğru ölçümü o ince uzun alet yapıyormuş.

Salı günü perinatoloji kalbini organlarını falan inceledi detaylı asla vermedi çıkartıp bi kare fotoğrafını çok gıcık oldum sonra neyse detaylıda alırım dedim. Ay vermezlerse otururum ağlarım en son 10. haftaya ait fotoğraf var elimde. Olmadı özele giderim yani olsun bebeğin bi fotoğrafı

kuzum çözümü buldum oturma simidi+ tuzsuz yemek. geçti ödemim de agrım da aşırı hafifledi

Kıııız demeeee hemen önlem al diycem de nasıl alınır ne kullanılır ki şu dönemde ben de ağrıyla uyanıyorum ama geçiyor gün içinde klima açık yattığımdan oluyor
Ay aşkım klimaya dikkat et çarpmasın oda sıkıntı.ya benim neyim var anlamadım eşim Salı günü başladı bacaklarım ağrıyo demeye önemsemedim magnezyum başla dedim . Dün hafif boğazım gıcıklandı gecede tam başladı boğaz ağrısı . Eşim şıan yine her yerim ağrıyor diyor inşallah influenza felan değildir

inceleyerek mi aldiniz acaba? ben de cybex modellerini internetten begendim ama bulundugum sehirde yok, yakindan nasildir diye dusunuyorum. su an bi’ de talios muydu indirimde olan bir modeli de var.
Evet çoook araştırdım. Tek başıma en rahat edeceğim bu olacak. Arabada yer kaplamıyor çok hafif tek elle açılıp kapanabiliyor. Arkadaşımda bundan aldı çok rahat ediyo çocuk içinde uyuyor. Bi de biz çok seyahat ediyoruz yılda 10-12 kez bineriz uçağa kabin boy ve bu kadar rahat açılıp kapanıyor oluşu çok yarayacak işimize. Yalnız puseti çok pahalı geldi bana. 4 ay kullanacak onu da çok az kullanacak kışa denk geldiği için. Sırf puseti arabaya adapte etmek için bile satılan adaptörü 3bin gibi bi şeydi. Puset konusunda çok kararsızım. Kanguru ya da slinge daha yakınım. Arabaya da oto koltuğu almıştım yolculuklarda ona koyabilirim diyorum. Tabi Allah nasip ederde görürsek o günleri
Hepsiburada da takibe alırsanız bazen yarı fiyata düşüyor bu arada, hem de orijinal satıcı ‘opera’

Çok sevindim canm benim her şey dahada güzel olacak inşallah bundan sonra

Yaaaa nasıl sevindim nasııııııllll rabbim bir daha göstermesin inşallah

Kızlar aranızda balık yağı omega 3 kullanan varmı ?
Ben kullanıyorum
Maşallah canım. Amin inşallah hepimize

Pusetini alır mıyım o konuda biraz kararsızım, 4 ay ya kullanacak ya kullanmayacak. Sırf puset adaptörü bile en son 3bin tl idi
puset ilk 6 ila 8 ay arasında gerekli diye biliyorum. Şöyle bir avantaja çevirebilirsiniz,böyle markaların sonra satılma ihtimali yüksek oluyor. Benim kafamdaki plan o. Ana kucağını da güzel bir markadan aldım,puseti de cybex alırsam sonrasında satıcam. (2. çocuk ihtimali doğumdan sonra kalır mı henüz bilmiyorum kalırsa saklarım)

Allah korusun ya salgın var mı orda? Çok pis bir şey o 2022 ocak ayında atlattım ben böyle bir şey görmedim ölüyorum zannetmiştim. Bi doktoruna danışsana ne yapabilirim kırgınlık için diye önlem alırsın en azından

bir de bildiğim kadarıyla arabaya oto koltuğu alsan da bebeklerin küçüklüğü dolayısıyla ilk 6 ay bebekler sabit duramıyormuş oto koltukta. o yüzden de pusetle yolculuğa devam ediyolar vilay

bir de bildiğim kadarıyla arabaya oto koltuğu alsan da bebeklerin küçüklüğü dolayısıyla ilk 6 ay bebekler sabit duramıyormuş oto koltukta. o yüzden de pusetle yolculuğa devam ediyolar vilay
Çoğu marka hem oto koltuk hem de puset şeklinde satıyor ve dediğin gibi bebeklerin maalesef uzun süre oturmaması gerekiyor uygun değil oto koltuk. Ama her ikili şekilde olursa sorun yok. Ben ayrı ayrı almamak için, tek elle kapanma özelliği daha kolay olduğu için chicco tercih ettim. Çokta efsane model

Ya arkadaşım aldı ama 4 ay bile kullanamadı pusetini çok çabuk büyüdü bebe çok kilo aldı. Bi de puset ağır ya, onu elde taşımak çok zor nasıl olacak bilmiyorum. Kanguru alsam 0-3 yaş arası kullanılabilen modeller var onlar değiyor. Hangisini aldınız babyjörn mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…