O zaman iyi düşünmek lazım markadan ziyade hem annenin konforu hem de bebeğin konforu için biraz daha hafif, kolay taşınabilen ve sığan model olmalıyani önemli olan o bence. Ben de tek başıma kapatabilmeli,bebeği pusetini her iki arabaya da koyabilmeliyim diye düşünüyorum. Her zaman eşim yanımda olmayabiliyor,doktora gitmem gerekebilir,gezmeye çıkmak isteyebilirim o zamanlar kendim halledeceğim. Bir de çok seyahat eden bir çiftiz,bebekle ne zaman nasıl olur bilmiyorum ama uçak için de uygun olsun istiyorum :)
Olsun eşin yapar sana bence ne istersenYapan biri yok tekim ben
Kanama alanı varsa muhtemelen o eski kan atılıyordur. Bebegin hareketlerini takip et. Bir ters durum olursa gidersin.Başında kanama alanlarım vardı 2 ay önce kahverengi akıntım olmuştu doktora gittiğimde kırmızıya dönmediği sürece korkma demişti. 1 ay önce de eski kanama alanlarının durduğunu söylemişti doktor, tekrar olmadı ama pazartesi detaylı ultrason randevum var beklesem mi gitsem mi kararsız kaldım
İnşallah gelecekler, yapıyo kız eşim becerdiği kadarıyla ağlıyorum bazen o kadar zor ve aciz hissediyorum ki kendimi aaayyy allah kimseye vermesinOlsun eşin yapar sana bence ne istersenannenler gelecek mi peki doğuma doğru?
Nasıl geçti yolculukKızlar nasılsınız iki gündür yoktum yolculuk falan derken baya yoruldum. Bebişler dün hiç hareket etmedi ödüm koptu ilçe devlet hastanesine gittim kalpleri atıyor ama devlet hastanesi berbat bir yerbir dakika sürmedi bitti bebekleri göstermedi bile. Artık pazartesi Diyarbakır’a gidip görüncem özelde
Bebeğin için acizlikle asla ama asla alakası yok bebeğin için dişini sıkıyorsun zaten. Biraz daha geçsin süreç belki ayaklanırsın daha rahat hissedersin kendiniİnşallah gelecekler, yapıyo kız eşim becerdiği kadarıyla ağlıyorum bazen o kadar zor ve aciz hissediyorum ki kendimi aaayyy allah kimseye vermesin
Git git görürsün bebeğiniKızlar nasılsınız iki gündür yoktum yolculuk falan derken baya yoruldum. Bebişler dün hiç hareket etmedi ödüm koptu ilçe devlet hastanesine gittim kalpleri atıyor ama devlet hastanesi berbat bir yerbir dakika sürmedi bitti bebekleri göstermedi bile. Artık pazartesi Diyarbakır’a gidip görüncem özelde
Sonra çocuğumu alıp full gezcemBebeğin için acizlikle asla ama asla alakası yok bebeğin için dişini sıkıyorsun zaten. Biraz daha geçsin süreç belki ayaklanırsın daha rahat hissedersin kendini
bütün bunların başında en önemlisi güvenli olması tabi. Valla bir şey alıcakken bile 10 yerden araştırıyorum ve daha alınacak şeylerin yüzde 10unu bile almadımO zaman iyi düşünmek lazım markadan ziyade hem annenin konforu hem de bebeğin konforu için biraz daha hafif, kolay taşınabilen ve sığan model olmalı
Kesinlikle güvenlik en başta zaten. Araştırmak çok zaman alıyor o mu bu mu ay yok şu mu derken çok zaman geçiyorbütün bunların başında en önemlisi güvenli olması tabi. Valla bir şey alıcakken bile 10 yerden araştırıyorum ve daha alınacak şeylerin yüzde 10unu bile almadımsen en güzelini yapmışsın alarak
Hahaha gezeceğiz tabii bebelerimiz fıldır fıldır gezecek inşallahSonra çocuğumu alıp full gezcemotur az diyene dalarım
darısı başımızaaa. Ben de aman düşük riski geçsin,aman şu hafta da geçsin diye diye zamanı geçirmişim şimdi de panik oluyorum bu kadar şeyi ne zaman alıcam diyeKesinlikle güvenlik en başta zaten. Araştırmak çok zaman alıyor o mu bu mu ay yok şu mu derken çok zaman geçiyorBen yaz ayına bırakmak istemedim o yüzden her şeyi çok erkenden hallettik. İyi ki de öyle yapmışım artık çok sıcak oluyor fenalaşıyorum. Bi yatak odası ve bazı kıyafetleri kaldı onları da halledeceğim bayram sonrası sonra kapanış
O dönemler de kritik ama işte alsan dert almasan dert gerçekten. Of halledeceğiz inşallah ben bile panik oluyorum kalan azcık eşyayadarısı başımızaaa. Ben de aman düşük riski geçsin,aman şu hafta da geçsin diye diye zamanı geçirmişim şimdi de panik oluyorum bu kadar şeyi ne zaman alıcam diye
olma olma,yarın doğurucak olsan (Allah korusunO dönemler de kritik ama işte alsan dert almasan dert gerçekten. Of halledeceğiz inşallah ben bile panik oluyorum kalan azcık eşyaya
İnsancık tanelerinin her şeyini halledeceğiz inşallaholma olma,yarın doğurucak olsan (Allah korusun) bebeğini idame ettiricek her şeyin var maşallah. Zor kısmı bitmiş,keyifle devamını getir :)
Amiiiiiiinnn. Sen böyle söyledin ben yine duygulandım.İnsancık tanelerinin her şeyini halledeceğiz inşallah
Yaaaaaaaa en güzel doğum günün olabilir mi?Amiiiiiiinnn. Sen böyle söyledin ben yine duygulandım.
Konudan bağımsız yarın doğum günüm ve sabah eşimle şöyle bir konuşma yaşandı: bu benim fiziksel olarak son çocuksuz yaşım olacak ama aynı zamanda ilk çocuklu yaşım da olacak. Anne birey çok heyecanlı ve duygusal
Akıl mı edemiyorlar, önemsemiyorlar mı yoksa ne bileyim maliyeti mi var bu işin el kadar kağıt yani ölür müsünüz verseniz. Gerçi bazı cihazların fotoğraf basma özelliği yokmuş ondan da olabilir. Bi söyle bakalım bidaha inşallah verirlerAmaaan doğuma kadar araştırmadayım ben doğum da orda olcak. Ay gıcık bunlar ya gerçekten hep tüp bebek merkezinde verdiler bana başka da yok elimde fotoğraf. Rica edicem gittiğimde ya da videoya falan çekicem. Olmadı bir yer bulur giderim arada renkli görmek için ne uyuz bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?