Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
O zaman iyi düşünmek lazım markadan ziyade hem annenin konforu hem de bebeğin konforu için biraz daha hafif, kolay taşınabilen ve sığan model olmalı

Kızlar nasılsınız iki gündür yoktum yolculuk falan derken baya yoruldum. Bebişler dün hiç hareket etmedi ödüm koptu ilçe devlet hastanesine gittim kalpleri atıyor ama devlet hastanesi berbat bir yer bir dakika sürmedi bitti bebekleri göstermedi bile. Artık pazartesi Diyarbakır’a gidip görüncem özelde

Kanama alanı varsa muhtemelen o eski kan atılıyordur. Bebegin hareketlerini takip et. Bir ters durum olursa gidersin.

Nasıl geçti yolculuk yaaaa hareket halindeyken çok hissedilmiyor hareketleri ne zaman dinlenme moduna geçiyorum o zaman fıkır fıkır oluyor benimki de. Üf göstermiyor her doktor evet maalesef

İnşallah gelecekler, yapıyo kız eşim becerdiği kadarıyla ağlıyorum bazen o kadar zor ve aciz hissediyorum ki kendimi aaayyy allah kimseye vermesin
Bebeğin için acizlikle asla ama asla alakası yok bebeğin için dişini sıkıyorsun zaten. Biraz daha geçsin süreç belki ayaklanırsın daha rahat hissedersin kendini

Git git görürsün bebeğini

Bebeğin için acizlikle asla ama asla alakası yok bebeğin için dişini sıkıyorsun zaten. Biraz daha geçsin süreç belki ayaklanırsın daha rahat hissedersin kendini
Sonra çocuğumu alıp full gezcem otur az diyene dalarım

O zaman iyi düşünmek lazım markadan ziyade hem annenin konforu hem de bebeğin konforu için biraz daha hafif, kolay taşınabilen ve sığan model olmalı
bütün bunların başında en önemlisi güvenli olması tabi. Valla bir şey alıcakken bile 10 yerden araştırıyorum ve daha alınacak şeylerin yüzde 10unu bile almadım sen en güzelini yapmışsın alarak

Kesinlikle güvenlik en başta zaten. Araştırmak çok zaman alıyor o mu bu mu ay yok şu mu derken çok zaman geçiyor Ben yaz ayına bırakmak istemedim o yüzden her şeyi çok erkenden hallettik. İyi ki de öyle yapmışım artık çok sıcak oluyor fenalaşıyorum. Bi yatak odası ve bazı kıyafetleri kaldı onları da halledeceğim bayram sonrası sonra kapanış

darısı başımızaaa. Ben de aman düşük riski geçsin,aman şu hafta da geçsin diye diye zamanı geçirmişim şimdi de panik oluyorum bu kadar şeyi ne zaman alıcam diye

darısı başımızaaa. Ben de aman düşük riski geçsin,aman şu hafta da geçsin diye diye zamanı geçirmişim şimdi de panik oluyorum bu kadar şeyi ne zaman alıcam diye
O dönemler de kritik ama işte alsan dert almasan dert gerçekten. Of halledeceğiz inşallah ben bile panik oluyorum kalan azcık eşyaya

O dönemler de kritik ama işte alsan dert almasan dert gerçekten. Of halledeceğiz inşallah ben bile panik oluyorum kalan azcık eşyaya
olma olma,yarın doğurucak olsan (Allah korusun ) bebeğini idame ettiricek her şeyin var maşallah. Zor kısmı bitmiş,keyifle devamını getir :)

İnsancık tanelerinin her şeyini halledeceğiz inşallah
Amiiiiiiinnn. Sen böyle söyledin ben yine duygulandım.
Konudan bağımsız yarın doğum günüm ve sabah eşimle şöyle bir konuşma yaşandı: bu benim fiziksel olarak son çocuksuz yaşım olacak ama aynı zamanda ilk çocuklu yaşım da olacak. Anne birey çok heyecanlı ve duygusal

Yaaaaaaaa en güzel doğum günün olabilir mi? Çooook güzel bir yaş olsun şimdiden sağlıklı ve mutlu en önemlisi bebişinizle olsun tüm güzellikler insan bazen çok tuhaf hissediyor bazen evde bakıyorum bu zamana kadar hep ikimizdik + olarak köpeğimiz vardı şimdi bebek geliyor nasıl olacak ben nasıl bir kadın olacağım çocukla diye düşünüp duruyorum onlar doğacak biz de doğacağız anneliğe yeni bir bene

Akıl mı edemiyorlar, önemsemiyorlar mı yoksa ne bileyim maliyeti mi var bu işin el kadar kağıt yani ölür müsünüz verseniz. Gerçi bazı cihazların fotoğraf basma özelliği yokmuş ondan da olabilir. Bi söyle bakalım bidaha inşallah verirler

Sağolun kızlar cevaplarınız için, kızım erken doğdu sebep rahim uzunluğu değildi ama oğlum da bir sebepten erken doğsun istemiyorum onun için rahim uzunluğu önemli benim için bakalım yarına dair merak ettiğim en önemli şey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…