Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Git valla vermezse güzel yakalar belki bebisini Ya gerçekten çok sinir oldum bende Bi resim vermek zor olamaz yani daha gitmicem zaten o perinatolojiye çok sert Bi doktordu daha hikayemi dinlemeden ben sana iğne yazmam diyo bende bekledim bekledim sorularını sordu dedim ben dvt gecirdim genetik olarak pıhtı sorunum var kalp. Damar bana rapor yazdı bu sefer sildi başa sardı yazdıklarını e Bi dinleseydin gıcık doktor

Bende geçirdim o senelerde aşkım o daha başka başlamıştı . O direk ciğerden başlamıştı sonra aynı gün tüm vucüdüm ağrıdı ve ateşlenmeye başladım . Bu dün akşam başladı 7 gibi felan boğazımda gıcık oluştu , sonra boğazımın üst kısmı daha ağrıdı uykuda yutkunmada zorlandım galiba kuruyor diye . Şimdi başım hafif ağrıyor kırgınlık var üzerimde . Eşimin tüm vucüdüm ağrıyor aman vucüt ağrım olmasında böyle hafif hafif seyretsin bitsin. Çok kötüleşirsem acile giderim aşkım parol dışında birşey vermez doktorum versede ben kullanmam ama acilde parolu serum vs veriyorlarsa daha etkili olur dur bakalım inşallah hafif geçirririm.
Ya burada boğaz ağrısı vucüt ağrısı tarzı birşey dolaşıyor , türkiyedeki arkadaşımda burada influenza dolaşıyor dedi .

Karından bakıldı alttan değil, sanmıyorum farklı çıkacağını ya

Kızlar detaylıda veriyorlar değil mi fotoğraf renkli renkli? Her hastanede zorunlu mu bu yani özel veya devlet fark etmez
Bana verdiler 2 tane güzel pozlarını yakalamaya çalıştı basalım bunları dedi. Ama zorunlu mu bilmiyorum, bana devlette normal siyah beyaz bile vermiyorlardı 12.haftadan sonra özele başladım 12 haftaya kadar hiç fotoğraf yok elimde

Vajinal ölçüm en doğrusu canım perinatoloji benide öyle ölçtü benim 31 çıktı ya

Amaaan doğuma kadar araştırmadayım ben doğum da orda olcak. Ay gıcık bunlar ya gerçekten hep tüp bebek merkezinde verdiler bana başka da yok elimde fotoğraf. Rica edicem gittiğimde ya da videoya falan çekicem. Olmadı bir yer bulur giderim arada renkli görmek için ne uyuz bunlar

bunu bilmiyordum. başından beri cybex odaklı gittiğim için başka da çok araştırmadım. (benim bazı takıntılar ) bir de şimdi gündemde uygun fiyata puset vericek bir tanıdığımız o yüzden daha çok işime gelebilir. Oto koltuğu da dayısı ben alıcam dedi chicconun kapandığındaki ağırlığı nedir bu arada,bu büyük kriter benim için

Çok illet bir şey çoooook uzak dursun hastalık bizlerden hamileyiz elimiz kolumuz bağlı evet ben de kullanamam psikolojik olarak parol içesim gelmiyor annelik içgüdüsü işte. Dinlen, uyumaya çalış dinlenmekte iyi gelebilir. Ilık duş al vücudunu rahatlat başka da yapacak bir şey yok. Biraz baharatlı çorba, sıcak içecekler iyi gelebilir. C vitamini tüket meyvelerden inşallah iyice yakalanmadan geçer aşkım

Doktor önerisi ilemi markası nedir
Ocean 500mg Omega3, benim bunları kullanmaya başlama sürecim gecikmişti hem tanıdıklarıma hem burda L luckykus a sormuştum almıştım, sonra kendi doktoruma gittiğimde söyledim sorun olmadığını söyledi ben çok aşırı balık tüketen biriydim aniden yaz gelip bırakınca kendimi kötü hissediyordum ondan başladım

evet pusetin olayı o,zaten şöyle ki cybex in modelleri kendi içinde de dar ya da daha genişmiş. bebekler biraz büyük doğarsa ya da hızlı büyürse kullanım süresi her türlü azalıyor. ama zaten ben bebek arabasını da kullanmak istediğim için arabadan arabaya koyarken ağırlığı önemli sadece.
Kanguru hediye gelicek gibi. ama evet babybjörn. ben ana kucağını aldım o da babybjörn

Bende de var o takıntılar hiç sorma stokke diyip duruyordum vazgeçtim hantallığını görünce Yani şöyle benim evimin blok girişi düz değil 7-8 basamak bir merdiven çıkmak gerekiyor. Asansör için de 5-6 basamak çıkıyorsun. Aşırı hafif değil aşırı da ağır değil tek elle rahatlıkla çıkartabildim onu da denedik. Organize ettik yani bebekle eve çıkışımı

Eveeet ben de kullanıyorum ek olarak haftada 2 balık yiyordum ek olarak ama havalar sıcaklayınca balık işi bitiyor bende. O yüzden omega şart.

Eveeet ben de kullanıyorum ek olarak haftada 2 balık yiyordum ek olarak ama havalar sıcaklayınca balık işi bitiyor bende. O yüzden omega şart.
Mart ayına kadar yedim haftada iki kere de hava ısınıp da bulantı sürecini yönetemeyince bırakmıştım

Mart ayına kadar yedim haftada iki kere de hava ısınıp da bulantı sürecini yönetemeyince bırakmıştım
Aynıyız valla hava ısındıkça bana karpuz, peynir, zeytin perileri çöküyor çorba, balık, et, sıcak yemekler otomatik olarak kalkıyor. Eşim de tam tersi illa 2748283883 çeşit yemek istiyor geldi cinnet dönemlerim kdkdkd

Kocam çorba falan içmez değişik biri. Ne hazırlarsa onu yemek zorundayım elim mahkum şu an ama bi dokuz ay dolsun ayağa kalkayım o zaman rahat rahat ne istersem onu yicem

yani önemli olan o bence. Ben de tek başıma kapatabilmeli,bebeği pusetini her iki arabaya da koyabilmeliyim diye düşünüyorum. Her zaman eşim yanımda olmayabiliyor,doktora gitmem gerekebilir,gezmeye çıkmak isteyebilirim o zamanlar kendim halledeceğim. Bir de çok seyahat eden bir çiftiz,bebekle ne zaman nasıl olur bilmiyorum ama uçak için de uygun olsun istiyorum :)

Camım ben detaylıya gitmedim ama her on günde bir ölçüme gidiyorum servikal yetmezlik olduğu için vajinal ölçüyor, şu zamana kadar perinatoloji doktorları doçentler de dahil benim gibi sorunu olanları alttan ölçmek daha doğru oluyor demişti. Ama mesela normal olduğu zaman sorun olmayan gebeliklerde abdominal ölçüyorlar onda da 2-3mm uzun çıkıyo sadece genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…