Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
benim de hep hayalimdi evcil hayvanla büyüsün bebeğim diye,kısmet olucak ikimize de :)
yerim köpüşünü de ya,allah ona da ömür versin
Ahhhh amiiiin rabbim hepsine tüyleri kadar uzun sağlıklı ömür nasip etsin. Çok güzel duygu patililerle bebişler nasip olacak allahın izniyle

Hahahhahhaha ben de 18 ekimdeki antalya cem yılmaz etkinliğine gidiyordum sonra aaa ben o gün doğuruyorum tahmini doğum tarihi demiştim hahahaha

yaa bence de çok güzel,hem kedi hem köpek hem de bebek
hahahahahha,ya sen ben misiiinn ben iki gün önce aralık'a yurtdışı bileti aldım,2 aylık bebemi bırakıp gidicekmişim kafam o kadar gitmiiş

Biz Amsterdam'da iki gece kaldık çok keyifliydi ama domuz eti ve malum kekleri çok merak ediyordum yiyemedim bu açıdan eşimi kıskandım tatil boyunca ☺

Biz Amsterdam'da iki gece kaldık çok keyifliydi ama domuz eti ve malum kekleri çok merak ediyordum yiyemedim bu açıdan eşimi kıskandım tatil boyunca ☺
ahahhaha,o zaman bu size tekrar gitmek için bahane olsun
benim daha önceden denemişliğim var o sebeple aklım kalmadı hiçbir şeyde :)

Kızlar merhaba, buradan mı haberleşiyorsunuz wp grubunuz var mı? Sitede yeniyim ne yapacağımı bilemedim

Bişey dicem ya siz de gülerken karnınızda minik bi top var gibi hissediyor musunuz ? Gülünce karnımız kasılıyor ya hani bakıyorum resmen top var sivri dışarı doğru. Acaba rahatsız mı oluyor bebek diye gülemez oldum

Kızlar dün kahverengi akıntım olmuştu pazartesi detaylı ultrason randevum var ama sabahtan beri bel ağrım vardı içim rahat etmedi doktora gittim, bebeğin iyi olduğunu söyledi. Plasenta biraz aşağıdaymış çikolata kistim var o da rahim ağzına yakınmış canım sıkıldı biraz

Baska ne dedi doktor leke o yüzden mi gelmiş canım

Çok geçmiş olsun. Şimdi ne olacak peki istirahat mi edeceksin herhangi bir riskten bahsetti mi?

Doktor sebebini söylemedi canım rahim ağzını ölçtü normal dedi bebeğin iyi olduğunu söyledi, kist başımızın belası dedi
Ya canım çok geçmiş olsun dinlen falan dedimi doktor benim de başlar da vardı ama kayboldu doktor önemsiz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…