- 12 Ocak 2017
- 396
- 388
- 103
- 32
KesinlikleAslında mantı börek dolma sarma o konuda çok iyi oluyor evet . Ah ah kadınların stresi bitmez
Canım herşey yolundaymış çok şükür o gelen suyum değilmiş muhtmelen idrarını kaçırmışsındır diyor doktor suyu iyi dedi sarı akıntım var dedim tahlil bile istemedi fitil yazıyım dedi diğer ilaçlarla yzdı sandm yazmamış.Canım naptın
Çok şükür iyiyiz cnm bi sıkıntı yokSen nasılsın bebişin nasıl
Ben de yüksek enfeksiyon ve protein kaçağı ile mücadele ediyorum 35 haftamdayım hiçbir şekilde fitil antibiyotik vesaire başlamadı beni de 15 gün sonra çağırdı yapacak bir şey yok artık dedi tansiyon ölçüyorum sadece evde önceki haftalarda antibiyotik ve fitil kullandım fayda etmedi belki o yüzden yazmamıştır ama benim de iki gündür canım buna sıkılıyor açıkçasi 15 gün süre bana çok fazla geliyor enfeksiyon gibi bir durumdaCanım herşey yolundaymış çok şükür o gelen suyum değilmiş muhtmelen idrarını kaçırmışsındır diyor doktor suyu iyi dedi sarı akıntım var dedim tahlil bile istemedi fitil yazıyım dedi diğer ilaçlarla yzdı sandm yazmamış.
3 hafta sonra çağırdı 37.haftada gidicem aklıma takıldı niye bu kadar geç çağırdı diye Nst daha hiç çekilmedi şekerim yüksek çıkıyor dedim diyete devam et gerekirse ünsilin başlarız dedi ztn 37'den sonra doğuma pek bşy kalmıyor bugun doktorum bi tuhaftı anlamadım canım sıkıldı.
Yani tahlil istemedi Birde şekerim olduğu halde bu kadar geç çağırması enteresan yükseliyor bu ara dedim diyete devam dedi ztn diyete devam ettiğim halde yükseliyor diyorumBen de yüksek enfeksiyon ve protein kaçağı ile mücadele ediyorum 35 haftamdayım hiçbir şekilde fitil antibiyotik vesaire başlamadı beni de 15 gün sonra çağırdı yapacak bir şey yok artık dedi tansiyon ölçüyorum sadece evde önceki haftalarda antibiyotik ve fitil kullandım fayda etmedi belki o yüzden yazmamıştır ama benim de iki gündür canım buna sıkılıyor açıkçasi 15 gün süre bana çok fazla geliyor enfeksiyon gibi bir durumda
Sen de şeker bende enfeksiyonu ikisi de zor ve enfeksiyonun erken doğumu tetikliyor 2 hafta tahlil aldı yükseldiği halde haftaya almayacağım dedi yani bazen çok şaşırıyorum olmadı aile hekiminde gitti bir tahlil var en azından bakarsın daha yükseliyor muYani tahlil istemedi Birde şekerim olduğu halde bu kadar geç çağırması enteresan yükseliyor bu ara dedim diyete devam dedi ztn diyete devam ettiğim halde yükseliyor diyorum
Ya iyi herşey yolundaymış suyunda değilmiş canım..Canım herşey yolundaymış çok şükür o gelen suyum değilmiş muhtmelen idrarını kaçırmışsındır diyor doktor suyu iyi dedi sarı akıntım var dedim tahlil bile istemedi fitil yazıyım dedi diğer ilaçlarla yzdı sandm yazmamış.
3 hafta sonra çağırdı 37.haftada gidicem aklıma takıldı niye bu kadar geç çağırdı diye Nst daha hiç çekilmedi şekerim yüksek çıkıyor dedim diyete devam et gerekirse ünsilin başlarız dedi ztn 37'den sonra doğuma pek bşy kalmıyor bugun doktorum bi tuhaftı anlamadım canım sıkıldı.
Sarı akıntı geliyor sürekli tahlilde istemiyo fitil yazcam dedi yazmamişta birde özel yani devlet olsa neysedeSen de şeker bende enfeksiyonu ikisi de zor ve enfeksiyonun erken doğumu tetikliyor 2 hafta tahlil aldı yükseldiği halde haftaya almayacağım dedi yani bazen çok şaşırıyorum olmadı aile hekiminde gitti bir tahlil var en azından bakarsın daha yükseliyor mu
Sarı akıntı için bana fitil yazmıştı ama devam ediyor hala artık sona yaklaştık diye ya onlar rahat ya biz pimpirikliyiz ortası yokSarı akıntı geliyor sürekli tahlilde istemiyo fitil yazcam dedi yazmamişta birde özel yani devlet olsa neysedebizmi pimpirikliyz onlarmı rahat blmyrm
Yok nst için erken dedi gittiğimde 37olucağım geç değilmi nst kalp atısıds dinlemedi herşyi guzel dedi o kadar ki gebelik şekerim olduğu halde geç çağrması garipYa iyi herşey yolundaymış suyunda değilmiş canım..
Bugün de girmedin mi nstye canım 3 haftada çokmuş gerçekten sonucta doğuma bişey kalmadı daha sık cagirmaliydi
Sonucunu ne oldu acaba11+2 de yaptırdım ense kalınlıgı 2,8 ölçüldü bebegin kontrolde, doktor önerdi down olasılıgı var dedi, gerci burun kemiğini de gördü belki de kromozomal bişi degildir kesin bişi diyemeyiz suan diyince ben de hemen yaptırdım natera panaroma yaptırdım sonuc bekliyorum 5 gün oldu rüyalarım kabus oldu
Bu gidişle nstye hiç girmeden doğuma gidicemSarı akıntı için bana fitil yazmıştı ama devam ediyor hala artık sona yaklaştık diye ya onlar rahat ya biz pimpirikliyiz ortası yok
Allah iyilik versin canimÇok şükür iyiyiz cnm bi sıkıntı yok
Şöyle düşün zaten gerekli ilaçları almışsın tedavini olmuşsun 15 gün vücudun dinlenme ve arinma süresi vücudun enfeksiyonu atması için ilaç tek başına yeterli değil bol bol dinlenmek de önemli hem bedenin hemde zihnin dinlenmeli. Bu ara bende aynı süreçten geçiyorum 25. Haftadan beri enfeksiyon ve protein kaçağı vardı şimdi iyiyiz doktorumu dinledim bol bol dinlendim tüketmemi istediği besinleri tükettim şimdi daha iyiyim ama minimum da olsa enfeksiyon var. Enfeksiyona nane iyi geliyor ama her doktor önermiyor.Ben de yüksek enfeksiyon ve protein kaçağı ile mücadele ediyorum 35 haftamdayım hiçbir şekilde fitil antibiyotik vesaire başlamadı beni de 15 gün sonra çağırdı yapacak bir şey yok artık dedi tansiyon ölçüyorum sadece evde önceki haftalarda antibiyotik ve fitil kullandım fayda etmedi belki o yüzden yazmamıştır ama benim de iki gündür canım buna sıkılıyor açıkçasi 15 gün süre bana çok fazla geliyor enfeksiyon gibi bir durumda
Kız ne mana artık 2 haftaya düşmesi lazım değilmi ? Ben geçen gittim 31+6 dı 12 gün sonra tekrar gel dediler artık 2 haftada bir gidilmesi gereken zamanlardaymılız . Birde ctg için 37 cidden geç ,benim doktor aşırı abartılı 25 de başlıyor ama 37 de abartılı geç .Canım herşey yolundaymış çok şükür o gelen suyum değilmiş muhtmelen idrarını kaçırmışsındır diyor doktor suyu iyi dedi sarı akıntım var dedim tahlil bile istemedi fitil yazıyım dedi diğer ilaçlarla yzdı sandm yazmamış.
Sordum kuzum hiçbir şekilde tavsiye bir şey vermiyor dut kurusunu sordum bazı Doktorlar öneriyor mesela benim doktorum hiçbir şekilde önermedi sadece tansiyon ölçü 14'e 9 olursa gel dedi çantan hazır olsun dedi o kadarŞöyle düşün zaten gerekli ilaçları almışsın tedavini olmuşsun 15 gün vücudun dinlenme ve arinma süresi vücudun enfeksiyonu atması için ilaç tek başına yeterli değil bol bol dinlenmek de önemli hem bedenin hemde zihnin dinlenmeli. Bu ara bende aynı süreçten geçiyorum 25. Haftadan beri enfeksiyon ve protein kaçağı vardı şimdi iyiyiz doktorumu dinledim bol bol dinlendim tüketmemi istediği besinleri tükettim şimdi daha iyiyim ama minimum da olsa enfeksiyon var. Enfeksiyona nane iyi geliyor ama her doktor önermiyor.
Ya ozaman başka yere yönlendirsin bir seferliğine yani 3 hafta çok uzun artık bizler için zaman geldi çattı ve 37 den sonra zaten haftalık almalıAy benim doktorum da izne çıkmış ta ayın 15i çağırdı . Bende ara çok uzun neredeyse 3 hafta diye pazartesiye devletten randevu aldım
Mesela arkadaşım da aynı dertten muzdarip ona vajina için probiyotik başlamışlar ilacı doktoruma danıştım ne kullan dedi ne kullanma tepkisizdiŞöyle düşün zaten gerekli ilaçları almışsın tedavini olmuşsun 15 gün vücudun dinlenme ve arinma süresi vücudun enfeksiyonu atması için ilaç tek başına yeterli değil bol bol dinlenmek de önemli hem bedenin hemde zihnin dinlenmeli. Bu ara bende aynı süreçten geçiyorum 25. Haftadan beri enfeksiyon ve protein kaçağı vardı şimdi iyiyiz doktorumu dinledim bol bol dinlendim tüketmemi istediği besinleri tükettim şimdi daha iyiyim ama minimum da olsa enfeksiyon var. Enfeksiyona nane iyi geliyor ama her doktor önermiyor.
Yalnız değilsin benim doktorum da henüz nst istemedi bana 4hafta demişti kontrol için 12 eylül de gideceğim bakalım doğum hakkında konuşacağız çok heyecanlıyım.Bu gidişle nstye hiç girmeden doğuma gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?