- 8 Şubat 2025
- 261
- 280
- 18
canim hayirli olsun, saglikla mutlulukla buyutun bebisiniziKızlar günaydınhepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
Hadi bakalım biz erken gelen aceleci bebiş anneleri olarak sizlere bu uzun yolculukta zamanında gelecek sağlıklı bebişler sağlıklı anneler diliyoruz
ayyy saglikla gelsin minnosPerşembe günü sabah 7 de yatışım yapılcak doğumum gerçekleşcek, spinal sezeryan olarak nasipse kızlar. Dua bekliyorum hepinizden3.700 şuan kilomuz
Kızlar günaydınhepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
Hadi bakalım biz erken gelen aceleci bebiş anneleri olarak sizlere bu uzun yolculukta zamanında gelecek sağlıklı bebişler sağlıklı anneler diliyoruz
Canım 3 model var maxi cosi de, muhtemel onlara baktın, benim ki pebble slidetech tam yatabilen PusetMaxi cosi Pebble 360 diye geçiyorlar aynı modelmi aceba .. bilemedim yarım yatar pozisyon gibiydi vize gösterdikleri .
Aaa bak bunu duymamıştım ben 360 Lara baktım.. hayırlı olsun güle güle kullanCanım 3 model var maxi cosi de, muhtemel onlara baktın, benim ki pebble slidetech tam yatabilen Puset
Ben öncesinde makinayı temizlemedim canım zaten sürekli yıkanıyor diye . Temiz içi felanKızlaaar??
Canım ben makinemi temizledim çünkü köpeğimin de eşyalarını yıkanıyor çarşafı, battaniyesi, tasması vsKızlar ben bugün kıyafetlerini hazırlamaya başlayacağım, etiketleri nasıl kestiniz ve öncesinde makinenizi nasıl temizlediniz
Canım çok geçmiş olsun dinlen istirahat et umarım aksi bir durum yoktur vaktinde gelir bebeğinkizlar benim bu sabah bi’ anda gelen kahverengi akintim oldu ilk defa, icinde damarimsi parcacik var mi diye baktim goremedim, ama s seklinde gibiydi, nisanim mi geldi diye dusuncelerdeyim35+2’deyim su an, bebis de; ptesi kontroldeydim, 2700gr 47cm, cok riskli zamanlari gectik artik diye dusunuyorum ama yine de 38-39’lari gorsek guzel olurdu
doktorumu aradim bu arada, rahim agzi biraz acilmis olabilir, bundan sonra istirahat edelim artik, gun icerisinde de takip et, bir daha gelecek mi, su sizmasi olacak mi, en onemlisi sanci hissedecek misin, bunlar olursa gelirsin bakariz, su an icin yatip istirahat et sadece panik olma dedi ama tabii ister istemez stres oluyor insan, sizin yorumlarinizi merak ettim ben de
Çamaşır makinemi kazan temizleme özelliğinde boş çalıştırdım etiketleri ise içindeki saginda yada solundaki büyük olanları kestim ama ay yazılı olanları kesmedim çünkü çok karışıklık oluyor bakacağım eğer kızarıklık falan yaparsa keserimKızlar ben bugün kıyafetlerini hazırlamaya başlayacağım, etiketleri nasıl kestiniz ve öncesinde makinenizi nasıl temizlediniz
Gozunaydin canımSağolun kızlardarısı zamanında, sağlıklı bi şekilde sizlere olsun inşallah
Ben de makinamın içine karbonat koyup tambur temizlemede çalıştırdım önce.Kızlaaar??
Canım.kizlar benim bu sabah bi’ anda gelen kahverengi akintim oldu ilk defa, icinde damarimsi parcacik var mi diye baktim goremedim, ama s seklinde gibiydi, nisanim mi geldi diye dusuncelerdeyim35+2’deyim su an, bebis de; ptesi kontroldeydim, 2700gr 47cm, cok riskli zamanlari gectik artik diye dusunuyorum ama yine de 38-39’lari gorsek guzel olurdu
doktorumu aradim bu arada, rahim agzi biraz acilmis olabilir, bundan sonra istirahat edelim artik, gun icerisinde de takip et, bir daha gelecek mi, su sizmasi olacak mi, en onemlisi sanci hissedecek misin, bunlar olursa gelirsin bakariz, su an icin yatip istirahat et sadece panik olma dedi ama tabii ister istemez stres oluyor insan, sizin yorumlarinizi merak ettim ben de
Gözün aydın canım Korkma bebişin kilosu çok iyi maşallah süt de de ikinci günden sonra yavaş yavaş geliyor zaten Zaten ilk günler biliyorsun midesi çok küçük az çok gönderirsin yeterli geliyor eve gidip duş aldığında zaten çoğalacak hiç kafana takma onu bebişin solunumu nasılmış desteksiz solunum yapabiliyor değil miKızlar günaydınhepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
Yaklaşık 3 hafta önce yaşadım aynı şeyi. İki gün üst üste oldu. Başka hiç bir şey olmadı devamında. İki dr a gidiyorum ikisi de nişan değildir dedi.sizin de öyledir inşallahkizlar benim bu sabah bi’ anda gelen kahverengi akintim oldu ilk defa, icinde damarimsi parcacik var mi diye baktim goremedim, ama s seklinde gibiydi, nisanim mi geldi diye dusuncelerdeyim35+2’deyim su an, bebis de; ptesi kontroldeydim, 2700gr 47cm, cok riskli zamanlari gectik artik diye dusunuyorum ama yine de 38-39’lari gorsek guzel olurdu
cok tesekkur ederim canim ya, umarim oyle olur, kendi kendimi telkin etmeye calisiyorum ben de, bir sey yoksa bile insan psikolojik olarak ayy akintim mi oldu ayy su mu geldi triplerden triplere giriyorCanım çok geçmiş olsun dinlen istirahat et umarım aksi bir durum yoktur vaktinde gelir bebeğin
oyle vallahi ben de her hafta chatgpt’ye dogum olursa risk durumu ne olur, desteksiz nefes alabilir mi vs. soru sorup duruyorum bir suredir. doktor da soyluyor tabii de, analik hali iste iste sonucta kendimizi 37 sonrasi diye hazirladigimiz icin hep insan endise ediyor. cok sag ol canim yaCanım.eğer nışan geldiyse bile endişelenme artık her an doğum yapabileceğimiz zamanlardayız .. bir kaç defa yazmıştım geçen hafta doktor kontrolüm vardı 31+6 da doktorum dediki artık 1 haftaya 1 aya ne zaman olursa bebek gelebilir hiç streslik bir durum yok en sıkıntılı dönemler geçti sağlıkla kolaylıkla en güzel zamanda gelsinler içini rahat tut
Eksi kan gibi bir şey her halde . Nişan o şekilde gelmiyor canmkizlar benim bu sabah bi’ anda gelen kahverengi akintim oldu ilk defa, icinde damarimsi parcacik var mi diye baktim goremedim, ama s seklinde gibiydi, nisanim mi geldi diye dusuncelerdeyim35+2’deyim su an, bebis de; ptesi kontroldeydim, 2700gr 47cm, cok riskli zamanlari gectik artik diye dusunuyorum ama yine de 38-39’lari gorsek guzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?