Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
canim hayirli olsun, saglikla mutlulukla buyutun bebisinizi biraz minnos bir bebis olsa da cok sukur saglikla geldi, ilk yazdigindan bu yana bak yine epey zaman gecti cok sukur bundan sonrasi biraz sabir sadece, benim cevremden gozlemledigim kadariyla da sut illa ki geliyor, zaten orada ebeler hemsireler yardimci olacaklardir. her gecen gun daha da guzel haberlerini alalim umarim.

Perşembe günü sabah 7 de yatışım yapılcak doğumum gerçekleşcek, spinal sezeryan olarak nasipse kızlar. Dua bekliyorum hepinizden 3.700 şuan kilomuz
ayyy saglikla gelsin minnos dualarimdasin canim, umarim; hicbir sey anlamadim hic agri sizi hissetmedim miss gibi dogurdum dogumu olsun maasallah her sey yolunda zaten.

kizlar benim bu sabah bi’ anda gelen kahverengi akintim oldu ilk defa, icinde damarimsi parcacik var mi diye baktim goremedim, ama s seklinde gibiydi, nisanim mi geldi diye dusuncelerdeyim 35+2’deyim su an, bebis de; ptesi kontroldeydim, 2700gr 47cm, cok riskli zamanlari gectik artik diye dusunuyorum ama yine de 38-39’lari gorsek guzel olurdu

doktorumu aradim bu arada, rahim agzi biraz acilmis olabilir, bundan sonra istirahat edelim artik, gun icerisinde de takip et, bir daha gelecek mi, su sizmasi olacak mi, en onemlisi sanci hissedecek misin, bunlar olursa gelirsin bakariz, su an icin yatip istirahat et sadece panik olma dedi ama tabii ister istemez stres oluyor insan, sizin yorumlarinizi merak ettim ben de

Kızına inşallah en kısa zamanda kavuşursun canım birlikte sağlıkla eve dönersiniz, sütün de gelir sen stres yapma en önemlisi o zamanla mutlaka gelir hemşireler de yardım eder sen de bol bol sağım yaparsın

Günaydın
Hayır olsun bugün rüyamda bebeğim doğmuş kucagimdaydi.Yuzu net belli değildi tombiş birşeydi gazını cikariyorum.Ama nasıl dogurmusum hatirlamadim karnıma ellliyorum sezeryan kesigim yok heralde normal doğurdum diyorum.Ekim anneleri gruba haber vereyim sadece ben doğurdum yazayım çünkü detayları hatırlamıyorum ,hatırladıkça yazarım diyorum

A ayseipekalp25 canım Allah babalı büyütsün inş .Göğsüne elle masaj yap ,uyarilinca daha çabuk gelir sütun inş

Merveturann sağlıkla kolaylıkla gelir inş bebeğin Arkadaşların dediği gibi benim de sezeryanin en kolay aşaması o iğneydi diyebilirim.

Canım 3 model var maxi cosi de, muhtemel onlara baktın, benim ki pebble slidetech tam yatabilen Puset
Aaa bak bunu duymamıştım ben 360 Lara baktım.. hayırlı olsun güle güle kullan

Ben öncesinde makinayı temizlemedim canım zaten sürekli yıkanıyor diye . Temiz içi felan

Ben etiketleri kestim ama keşke kesmeseydim numara ve ay yazan kısımları dedim bazılarında unuttum kaç numara olduklarını .. 56 mıydı 62 miydi diye baya düşündüm Bebek için parfümsüz çok hassas bir deterjan kullandım baya araştırıp onu aldım

Kızlar ben bugün kıyafetlerini hazırlamaya başlayacağım, etiketleri nasıl kestiniz ve öncesinde makinenizi nasıl temizlediniz
Canım ben makinemi temizledim çünkü köpeğimin de eşyalarını yıkanıyor çarşafı, battaniyesi, tasması vs Böyle bir durum olmasaydı temizlemezdim bile ne gerek var. İçini, lastik aralarını temizledikten sonra çamaşır makinesi temizleme deterjanıyla bir kere boş çalıştırdım.

Etiketler duruyor sadece bu sağ veya solda yıkama talimatı olan büyük etiketler varya onları kestim. Bu ensedeki ay belirtilmiş olan etiketleri tahriş falan ederse keserim diyerek bıraktım. Hem iyi ki de bırakmışım yoksa çok karışırdı hangisi kaç aylıktı vs diye zorlanırdım.

Eşyalar çok minik olduğu için file almıştım çorap, eldiven, şapka gibi küçük parçaları filede yıkadım. Ek olarak domolun renk ayırıcı mendilleri çok işime yaradı aşırı kategorize etmeden hepsini bir yıkamış oldum.

Canım çok geçmiş olsun dinlen istirahat et umarım aksi bir durum yoktur vaktinde gelir bebeğin

Kızlar ben bugün kıyafetlerini hazırlamaya başlayacağım, etiketleri nasıl kestiniz ve öncesinde makinenizi nasıl temizlediniz
Çamaşır makinemi kazan temizleme özelliğinde boş çalıştırdım etiketleri ise içindeki saginda yada solundaki büyük olanları kestim ama ay yazılı olanları kesmedim çünkü çok karışıklık oluyor bakacağım eğer kızarıklık falan yaparsa keserim

Ben de makinamın içine karbonat koyup tambur temizlemede çalıştırdım önce.
Bebeğin çoğu şeyinin ense ve bel kısmında aylar yazdığı için tüm etiketleri kestim,yazmayanlar daha ileri aylar olduğu için onları bıraktım zaten zamanı gelene kadar diğerleri küçüleceği için o zaman keserim,karışmaz dedim.
Ben de L luckykus gibi domol’un mendillerini kullandım ve gerçekten renl renk ayırıp yıkama zahmetini ortadan kaldırdığı için çok işime yaradı.
Kolaylık olsun diye bir de ay ay yıkadım,yenidoğan ve 0-3 ay,3-6 ve 6-9 gibi. Ütü için ayırırken de büyük rahatlık oldu

Canım. eğer nışan geldiyse bile endişelenme artık her an doğum yapabileceğimiz zamanlardayız .. bir kaç defa yazmıştım geçen hafta doktor kontrolüm vardı 31+6 da doktorum dediki artık 1 haftaya 1 aya ne zaman olursa bebek gelebilir hiç streslik bir durum yok en sıkıntılı dönemler geçti sağlıkla kolaylıkla en güzel zamanda gelsinler içini rahat tut

Gözün aydın canım Korkma bebişin kilosu çok iyi maşallah süt de de ikinci günden sonra yavaş yavaş geliyor zaten Zaten ilk günler biliyorsun midesi çok küçük az çok gönderirsin yeterli geliyor eve gidip duş aldığında zaten çoğalacak hiç kafana takma onu bebişin solunumu nasılmış desteksiz solunum yapabiliyor değil mi

Yaklaşık 3 hafta önce yaşadım aynı şeyi. İki gün üst üste oldu. Başka hiç bir şey olmadı devamında. İki dr a gidiyorum ikisi de nişan değildir dedi.sizin de öyledir inşallah

oyle vallahi ben de her hafta chatgpt’ye dogum olursa risk durumu ne olur, desteksiz nefes alabilir mi vs. soru sorup duruyorum bir suredir. doktor da soyluyor tabii de, analik hali iste iste sonucta kendimizi 37 sonrasi diye hazirladigimiz icin hep insan endise ediyor. cok sag ol canim ya hepimizinki saglikla en olmasi gereken zamanlarda gelsin umarim.

Eksi kan gibi bir şey her halde . Nişan o şekilde gelmiyor canm
Doktorunda dediği gibi artık sona geldinz kızlar bol bol dinlen . Kilosuda iyi cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…