• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    147
Kızlar detaylıdan çıktım çok şükür her şey yolunda, çok güzel geçti. Annesine poz da verdi 🥹🥹🥹 Normalde maalesef fotoğraf vermiyordu tam kalkıyorken rica ettim de çektim telefonumdan 😍
Çok şükür hersey yolundaymış canım doktorun da iyiymiş ya resim çekebildin ❤️ nasıl çıktı resimde

Kızlar selamm ☘️ bizim cinsiyet erkek kesinleşti detaylıyla,bı kız bı erkek derken gösterdi kendini ☺️ detaylıya girdik çok güzel geçti herşey yolunda çok şükür haftaya şeker yuklemesi için gideceğim ☺️
Ay ne kadar uzun sürmüş cinsiyet sağlıkla gelsin inşallah ❤️

23
Senin de travman hangi haftada canım benim 26 da böyle yaklaştıkça elim ayağım titriyor 🙁 inşallah bir daha hiç yaşamayız
23+1de suyum geldi 26 +2de doğdu kendi kendime diyorum benim için ilk sınırlar bunlar diye . Rabbim korktugumuzdan korusun ya

Çok şükür hersey yolundaymış canım doktorun da iyiymiş ya resim çekebildin ❤️ nasıl çıktı resimde

Çok şükür canım. Aslında vermiyordu tam kaldırmıştı beni sonra ben konuşunca tekrar yattım baktı da çekebildim fotoğrafını 🥹Gerçekten iyi birine denk geldim allah zaten hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Bir tane pozu yakaladı durdurdu iki üç tane çektim aynı kareden. Yine şükür elimde oldu en azından 😂

Benimkide bazen sabahları hareketli olur bazen akşamları ama bende plasenta önde olduğu için detaylıda doktorum hareketlerini yandan ve çok seyrek hissedersin demişti
Evet benimde ön duvarda bende hep yanlarda hissediyorum . Az önce uykudan uyandırdı beni .
Geçengün gece yüz üstü yatmışım zavallım tost olacaktı yine tekmeye uyandım . Keşke her zaman sık sık hissetsek

Evet benimde ön duvarda bende hep yanlarda hissediyorum . Az önce uykudan uyandırdı beni .
Geçengün gece yüz üstü yatmışım zavallım tost olacaktı yine tekmeye uyandım . Keşke her zaman sık sık hissetsek
Mesela dün sabah 10-11 gibi Baya hareketliydi akşam tık yoktu sonra gece fıkır fıkırdı 😅 iyi olsunlarda sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Çok şükür canım. Aslında vermiyordu tam kaldırmıştı beni sonra ben konuşunca tekrar yattım baktı da çekebildim fotoğrafını 🥹Gerçekten iyi birine denk geldim allah zaten hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Bir tane pozu yakaladı durdurdu iki üç tane çektim aynı kareden. Yine şükür elimde oldu en azından 😂
Ya gerçekten tekrar açıp bakmış doktor çok iyi bence ben detayliya gittiğim de hiç yüzünü bile göstermedi sadece organlara bakmisti❤️ artık resimlerine bakarak seversin oğlusunu ❤️

Ya gerçekten tekrar açıp bakmış doktor çok iyi bence ben detayliya gittiğim de hiç yüzünü bile göstermedi sadece organlara bakmisti❤️ artık resimlerine bakarak seversin oğlusunu ❤️
Herkes yapmaz gerçekten sağ olsun çok duamı aldı benim 😍🥹 yaaaa göstermedi mi yüzünü minnoş? Evet kuşum artık açar açar bakarım 🥰

23
23+1de suyum geldi 26 +2de doğdu kendi kendime diyorum benim için ilk sınırlar bunlar diye . Rabbim korktugumuzdan korusun ya
Amin valla canım benim de 26+4 te doğdu sağ salim 27 ye geçmeyi diliyorum 🙏 hepimiz için inşallah, sen detaylıya gittin mi? Rahim ağzı uzunluğu senin de mi sıkıntıydı serklaj falan öyle hatırlıyorum, kusura bakma öyle değilse de bu aralar her şeyi unutuyorum

Aşkolar ben de şimdi geldim detaylıdan, her şey yolunda çok şükür 🙏 Doktor çok güzel ilgilendi, 40 dk kadar sürdü muayene. ilk 15 dk sorun yok sonrasında sırtını döndü sıpa, bir o yana dön, bir bu yana dön, uzadı da uzadı, secdeye yattı resmen. Özellikle son 10 dk renkliye geçtikten sonra inat yapar gibi yüzünü hiççç göstermedi 🙈 bütün pozlar böyle 😂 luckykus luckykus iyi geçmesine çok sevindim, inşallah herkes böyle güzel haberlerle gelir 🙏🥹

Aşkolar ben de şimdi geldim detaylıdan, her şey yolunda çok şükür 🙏 Doktor çok güzel ilgilendi, 40 dk kadar sürdü muayene. ilk 15 dk sorun yok sonrasında sırtını döndü sıpa, bir o yana dön, bir bu yana dön, uzadı da uzadı, secdeye yattı resmen. Özellikle son 10 dk renkliye geçtikten sonra inat yapar gibi yüzünü hiççç göstermedi 🙈 bütün pozlar böyle 😂 luckykus luckykus iyi geçmesine çok sevindim, inşallah herkes böyle güzel haberlerle gelir 🙏🥹
Hahahha ciddi misin yerim o ellerini annecim çek diye dürtükleseydiniz 😂😂😍 Sağlıklı oluşuna, her şeyin güzel geçmesine çok sevindim canım. Gözün aydın, koca bir oh çekmişsindir 😍😍😍 Herkes güzel haberlerle gelsin çooook amin. Ben de çok sevindim kocam da aşırı sevindi fotoğraflara falan çok şükür güzel bir gün oldu

Hahahha ciddi misin yerim o ellerini annecim çek diye dürtükleseydiniz 😂😂😍 Sağlıklı oluşuna, her şeyin güzel geçmesine çok sevindim canım. Gözün aydın, koca bir oh çekmişsindir 😍😍😍 Herkes güzel haberlerle gelsin çooook amin. Ben de çok sevindim kocam da aşırı sevindi fotoğraflara falan çok şükür güzel bir gün oldu
Dürtükledik, yan yattım düz yattım sağa dön sola dön, dr karnımı da salladı baya, o kadar sarstı ki karnım ağrıdı 😂 babası da bana çekmiş inadı diyor, kabullenmesi hoş 😂😂

Kızlar ben kendi doktoruma giderken de flash bellek götürüyorum, bugün gittiğim doktor da istedi mesajda yazmışlar, devlet hastanelerinde o imkan var mı bilmiyorum genelde cihazları eski ama, bugün hem ultrasonun tamamının videosunu, hem de 50 küsür görüntü verdiler bana bu sayede. Sizlerin de aklında olsun yanınızda götürüp bir rica edin çünkü kendi doktorumuza da eşim sormuştu, o şekilde öğrendik görüntü video kaydedilebildiğini 🥹🥹

Kızlar ben kendi doktoruma giderken de flash bellek götürüyorum, bugün gittiğim doktor da istedi mesajda yazmışlar, devlet hastanelerinde o imkan var mı bilmiyorum genelde cihazları eski ama, bugün hem ultrasonun tamamının videosunu, hem de 50 küsür görüntü verdiler bana bu sayede. Sizlerin de aklında olsun yanınızda götürüp bir rica edin çünkü kendi doktorumuza da eşim sormuştu, o şekilde öğrendik görüntü video kaydedilebildiğini 🥹🥹
Ayy çok sevindimmm🌸 ben de randevumu 12’sinde saniyordum ustunden de 1 ay gecince unutmusum 13’u olarak almisim randevuyu. Cuma gunu gidecegim, yaklastikca kaciyor gibi bu detayli ultrason gunu cok heyecanliyim:)

Bugun bana da mesaj attilar pos olmamasi surpriz oldu ama halledecegiz, usb de istemisler goruntuler icin kalitesi nasildi goruntulerin icine sindi mi mi doktor randevu her sey :) Hoff hemen cuma olsun 🙏🏻

Evet pozisyonla alakalı tam göstermedi ☺️ artık bırakmıştım doktorda detayliyi bekleyelim deyince bekledik ☺️

Vallahi rahatladımmmm sağlığı iyi, renkli de gördüm ya nasıl rahatladım. Bu arada kızlar benim karnımın içinde küçük kocam var hahahah kocamın aynısı delireceğim 😍😍😍😂
Ayy süper ya maşallahh darısı başımızaa. Ben de yarın gideceğim ve şimdiden elim ayağım dolanıyor :D ne kadar sürdü seninki?

Ahhh ahhhh eğitimde detaylıya girdim asla katiyen vermiyorlar. Tam hayırlı olsun gözün aydın diyip peçete uzattı karnımı silmem için eee fotoğraf vermeyecek misiniz dedim hayır dedi konuşup ikna ettim de tekrar yattım renkliye geçti birkaç fotoğraf çektirdi 😂😂 buna şükrediyorum yani

Back
X