• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızlar biraz önce tuvalette bi anda akıntı olduğunu hissettim baktığımda klozette kahverengi akıntı gördüm, sildiğimde tuvalet kağıdı pembeydi ve içinde 2 nokta şeklinde kan vardı, nişanım gelmiş olabilir mi
canim doktorun senin surecine gore en dogrusunu soyler muhakkak ama 2 gun once benim de basima geldi benzeri, sabah tuvalette bir anda kahverengi akinti geldi, insanin bir anda eli ayagi titriyor nisan mi geldi ne oldu diye, sonra doktorumu aradim, benim doktorum oldukca sakin bir yapida, “bu haftalardan sonra normal, panik yapma, nisan da olabilir, hafif aciklik da olusmus olabilir ya da rahim agzin bir sekilde biraz yumusamis/catlak olusmus olabilir, bundan sonra ayakta kalmayalim mumkun oldugunca, su sizmasi olacak mi kontrol edelim, sanci hissi olursa haberleselim. kendini strese sokma.” dedi. o zamandan beri mumkun oldugunca yatiyorum, bebek bas asagi pozisyonda benim, bir de sehre uzaktayim ben, sik sik hastaneye gidemiyorum. nisan gelse bile su ve sanci olmadigi surece, bebek hareketlerinde de sikinti ve baska belirti yoksa evde dinlenerek gecirebiliriz bu sureci dusuncesinde benim doktorum sonuc olarak. umarim her sey yolundadir sende de 🙏🏻

Bebegin büyüyüp asagi yerleşmesinden kaynaklı oluyor. ilk trimesterde de az az olmustu bana böyle kas çekilmesi tarzı bir ağri oluyor masaj yaptıktan sonra 5 dk içinde geçiyor benimki
Bak bunu yeni duydum canım .. geçmiş olsun

Günaydın
Merveturann Merveturann Allah analı babalı büyütsün cnm inş bebeğini bir an önce sağlıcakla kucağına alirsinsen ve diğer doğum yapan arkadaşlarımız🌹
Benim kontrolüm vardı .Tahlilleri verdim her zamanki gibi öğleden sonra çıkacak tekrar sonuç göstermeye gideceğim.
30 +6 olduk .Şimdilik herşey yolunda vok şükür .1660 olmuş.Popo geliş şuan.Doktora ilk sezeryanim 10 seneyi geçti bu dogumumun normal olma ihtimali var mı dedim,o da yok dedi.Zaten hastane de uygun değilmiş bunun için.Sezeryanin ne zaman olabileceğini sordum,herşey yolunda giderse şekerim böyle normal devam ederse 39 haftada olacakmış .39 olur inş 🤲
Merhaba, hangi şehirdesin canım? Bebeğin pozisyonu ile alakalı mı dedi yoksa yapmak istemediği için mi dedi onu tam anlayamadım ama eğer vajinal düşünüyorsan İstanbul’da takip ettiğim çok tatlı bir doktor var SSVD öncülerinden. 10 sene geçmiş sezaryene direkt yok demesi garibime gitti denk gelince yazmak istedim dediğim gibi, İstanbuldaysan ismini yazabilirim 😌

Merhaba, hangi şehirdesin canım? Bebeğin pozisyonu ile alakalı mı dedi yoksa yapmak istemediği için mi dedi onu tam anlayamadım ama eğer vajinal düşünüyorsan İstanbul’da takip ettiğim çok tatlı bir doktor var SSVD öncülerinden. 10 sene geçmiş sezaryene direkt yok demesi garibime gitti denk gelince yazmak istedim dediğim gibi, İstanbuldaysan ismini yazabilirim 😌
Detayını sormadım ama hastanede bebek yoğun bakım olmadığı için ,normal doğumda bebekte herhangi bir komplikasyon gelişebilir diye söylediğini dusunuyorum cnm.Bilecik devlet Hastanesi'ne gidiyorum.Aslinda meraktan sordum illa normal veya illa sezeryan isteğim yok,doktor nasıl yonlendirirse 🙂Teşekkürler Ilgın için❤️

Ben kefir hergün tüketiyorum canım probiyotik dediğin ne markette bulabilir miyim onuda deneyim 😊
Merhaba, probiyotik toz. Eczaneden alabilirsin. Ben enterogis marka kullanıyorum fiyatı da uygun. Gaz sancım çok oluyodu hamilelik öncesinde de kullanıyodum bu yüzden. Bi kase yoğurda 1 şase döküp yiyorum. Trendyoldan 3 kutu olandan aldım en son.

Eklentiler

• Screenshot_20250829_124115_Trendyol.webp
    Screenshot_20250829_124115_Trendyol.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Nefes problemi çıktı, daha sonra zatüre dediler ve yatışı yapıldı
Bi kere bile kucağıma alamadım
Lütfen dua edin entübe edildi
canim dualarim seninle 🙏🏻 cok sukur sen saglikla sonlandirdin bu sureci, minnos icin de hepimiz dua ederiz, saglikla sana kavusur 🙏🏻 cok daha erken donemde gelmeyi secen minnoslar da yavas yavas iyilestiler, iyilesiyorlar senin oglan da cok gucludur eminim. 🩵

Vajinal doğum istiyorum ve şu an öyle duruyor ama hiç düşünmemiştim bunu. Ben de merak ediyorum tecrübeli anneler varsa öneriniz, bilginiz 🥰
Çok yakın bir arkadaşım prenses doğum yaptı yani epiduralli çok konforlu olduğunu söylemişti ama belli bir sancıdan sonra epidural yapılıyor son aşamalarda sancı hissetmedim sadece ıkındım demişti 😅

Park yatak alan kızlar bir sorum var. İçine yatak olarak ne aldınız ? 70x110 benim aldığım, içine yatağa bir türlü karar veremedim
ben park yatak aldim, anne yani olanlardan ama 70x120 olcusu, babymall’de kanz’in isbir’e yaptirdigi bi’ yatak varmis, yuksekligi ve sertligi iyi geldi gozume indirim de vardi, bin liraya onu aldim, zaten biraz sert olmasi gerekiyor diyorlar, uzerine de yine ilk aylarda kullanmak icin hafif egimli kenari destekli reflu yataklari oluyor ya ondan aldim, hatta toplu alisveris yaptigim icin rica ettim onu hediye ettiler. uzerine de vionel home’dan alez, tinylamb’den de lastikli carsaflari aldim duz beyaz. reflu yatagina da muslin ortu sererim diye dusunuyorum, muslin kumas alip alt acma ortusu gibi bir suru ortu dikmistik zaten.

Back
X