• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
35+5 den sesleniyorum uyuyamıyorum 🤣 zaten geç uyuyabilmiştim 1 saattir yatakta dönüyorum geri uyuyayım diye yok, uyandığımı kabul edince aldım telefonu elime Napim 🥲
Ayy geceleri sinir geliyor bana uyu diyor eşim dövesim geliyor eşimi sanki bilerek uyuyamıyorum hangi tarafa dönsem rahat edemiyorum diyorum bilincli bi şekilde uyumuyorum saniyor adam gece uyurken adama kurekle vurmasim geliyo😅😅😂😂mişil mişil uyuyo kendisi çünkü,🤷

Hadi diyelim normal zor. İlla zorlanmak zorundamiyiz ki. Elbet ikisininde zorlukları var. Evet normal dogum sancısı inanılmaz dayanılmaz. Ama çok zor dogum olmadıkça bebekte annede hasar almıyor. Ama sezeryan bir ameliyat adı üstünde nesi kolay ki biz yavrularımızı dünyaya getirmek için bir tereddüt etmeden ameliyat oluyoruz kolay değil ki. Aslında iki doğum da kutsal, avantajları dezavantajları var. Bizim durumumuz ve bebegin durumuna göre karar vereceğiz ve yapacağız o yüzden herkesi bir kenara bırak insanlar ne düşünüyor dememeliyiz.
Evet canım aslında söyledim doktor bile büyük karın operasyonlarından biri diyor . Siz küçümsüyorsunuz diye ama işte cahile ne kadar anlatırsan anlat anlamıyor ☺️ eşime doktor döndü riskleri anlattı normal doğum için ve dediki prof eşin olurda vajinal doğum isterse sen bebeğini ve eşini düşün ve asla böyle bir şey kabul etme . Olsası bir komplikasyonda ikimiz içinde riskli çünki .. benim kanama bozukluğumdan dolayı , tedbirler tabiki alınıyor ama kan durmamaya biliyor . Annem son kardeşimde 12 saat ameliyatta kaldı zor bela durdurdular . ( onda bilinmiyordu hastalık) çünki doğum kanamaları dışında sorumu yoktu . Bende kendini normal gündede burun kanamasıyla belli ediyor bir tık ona göre fazla.

hayırla sağlıkla gelsin inşallah liocum:)
benim ilk bebişim de 37+2 doğmuştu, sat'a göre şu an 34'üm ama doktor en son gittiğimde 2 hafta öndesin demişti, ona göre 36 ise benim de 10 günüm var demektir, çok heyecanlı gerçekten🙊
ve galiba delirmişim bugün konserve yapıcam.....
Amin inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin 😍
Eylüle bir geçsek doğurmaya başlayacaz çoğumuz.
Niye deliresin Kız sen bide beni gör elbise dikiyorum 🤣 dün önce düğündeydim sonra annemlere geçtim. Şimdide kursa geldim bu akşam da sünnet düğünü var ona gidicem benim konserveler bitti bile

Kizlar günaydin benim bu oğluş sağima yatinca sagda toplanıyor soluma yatinca solda toplaniyo iki tarafımada yatinca rahat edemiyorum toplandıği için bu durumu yaşayan varmı uyku kalitem iyice düştü hic uykumu alamıyorum birde göğsüm çok ağrimaya başladi🤷son aylar ne zormuş hemen 38-39lara işinlnmk istiyorum 🥺

Niye deliresin Kız sen bide beni gör elbise dikiyorum 🤣 dün önce düğündeydim sonra annemlere geçtim. Şimdide kursa geldim bu akşam da sünnet düğünü var ona gidicem benim konserveler bitti bile
Liocum enerjine hayranım maşallah🧿💓

Geceleri uyuyabiliyor musunuz ? Ben bir haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum 🤦‍♀️
Mide yanması ve sıcak beni mahvediyor o yüzden doğru dürüst uykum yok. Evde klima olmasına rağmen terliyorum sanki etki etmiyor, eşime diyorum bu kilma bozuk soğutmuyor, hayır içerisi buz gibi diyor o da. Şu sıcak günleri bir atlatsaydık keşke hayırlısıyla 😕

Mide yanması ve sıcak beni mahvediyor o yüzden doğru dürüst uykum yok. Evde klima olmasına rağmen terliyorum sanki etki etmiyor, eşime diyorum bu kilma bozuk soğutmuyor, hayır içerisi buz gibi diyor o da. Şu sıcak günleri bir atlatsaydık keşke hayırlısıyla 😕
İnşallah sıcak artık baygınlık gecirtiyor banada 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Geceleri uyuyabiliyor musunuz ? Ben bir haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum 🤦‍♀️
Kızlar ben de uyuyamıyorum geceleri zombi gibi ayaktayım 😂😂 veeee son 1 haftadır aşırı terleme, yanma başladı. Klima resmen yetersiz geliyor. Eşim donuyor yeter artık hasta olucaz diyor ama bana gerçekten faydasız 😂 çiş deseniz oldukça fenalaştırdı saat başı tuvaletteyim. Bu gece toplasanız 1,5 saatlik uyku anca uyumuşumdur.

Kızlar ben de uyuyamıyorum geceleri zombi gibi ayaktayım 😂😂 veeee son 1 haftadır aşırı terleme, yanma başladı. Klima resmen yetersiz geliyor. Eşim donuyor yeter artık hasta olucaz diyor ama bana gerçekten faydasız 😂 çiş deseniz oldukça fenalaştırdı saat başı tuvaletteyim. Bu gece toplasanız 1,5 saatlik uyku anca uyumuşumdur.
Mesela ev çok sıcak diyorum yooo iyi diyor gönlümdeki yastıkta vur kafasına 🤣🤣🤣🤣🤣 ben pozisyonda hiç ayarlayamıyorum tuvalet ayrı bir dert ellerim uyuşmaya başladı bu aralar bir sag elim uyuşuyor 38 bir an önce gelsin istiyorum 🤣🤣🤣🤣

Son düzenleme:
Mesela ev çok sıcak diyorum yooo iyi diyor gönlümdeki yastıkta vur kafasına 🤣🤣🤣🤣🤣 ben pozisyonda hiç ayarlayamıyorum tuvalet ayrı bir dert ellerim uyuşmaya başladı bu aralar mesaili bu ışığı bir sol elim yani gerçekten 38 bir an önce gelsin istiyorum 🤣🤣🤣🤣
Ben de benimkini dövmek istiyorum seni çok iyi anlıyorum hahahha bana da gelmiş aşkım eeee sen de uyu o zaman diyor 😂😂😂 ciddi olamazsın ya ben de keyfimden uyumuyordum diyorum ama öldüresim geliyor hajsjsj

Magnezyumu sakın bırakma, kullan perişan eder bu haftalar seni.

Ben de benimkini dövmek istiyorum seni çok iyi anlıyorum hahahha bana da gelmiş aşkım eeee sen de uyu o zaman diyor 😂😂😂 ciddi olamazsın ya ben de keyfimden uyumuyordum diyorum ama öldüresim geliyor hajsjsj

Magnezyumu sakın bırakma, kullan perişan eder bu haftalar seni.
Bu arada yeni telefona geçtiğim için klavye azizliği yaşıyorum düzelttim hep yazdığımı bile okuyamadım düşün 🤣🤣🤣🤣 magnezyum alıyordum kalsiyum da ekledi kramp falan yok ama aşırı uyuşma var sabaha kadar evde ekip arabası gibi geziyorum odaya giriyorum nasıl iyi mi öyle diyip geri çıkıyorum odadan hayatım sen de uyusana diyor ayniii işte böyle nasıl bir sıcak basıyor kafamdan aşağı 🤣🤣🤣🤣

Ya evet insanlar soruyor normal mi sezeryan diye. Yada bu sefer de sezeryan değilsin demi diye. Bende tabiki sezeryan deyince acıyarak bakma ifadesi seziyorum. Ya ne alaka ne alaka. Ben normal dogum yüzünden tam bebeğimi toprağa vermişim en en nefret ettiğim konu bu. Bu arada zor vajinal doğumdan sezeryan bin kat iyidir Hem bebek için hem anne için.
İnsanlar hadsiz maalesef ve bu beni çok sinirlendiriyor :D ben fikir ve yorum istemediğim sürece bu tarz çok özel ve kişiye özgü konularda,konuşanlara da kendimce cevaplarını veriyorum karşımdakinin kim olduğu fark etmeksizin.
Allahım cennet kuşuna gani gani rahmet eylesin 🙏🏻

İnsanlar hadsiz maalesef ve bu beni çok sinirlendiriyor :D ben fikir ve yorum istemediğim sürece bu tarz çok özel ve kişiye özgü konularda,konuşanlara da kendimce cevaplarını veriyorum karşımdakinin kim olduğu fark etmeksizin.
Allahım cennet kuşuna gani gani rahmet eylesin 🙏🏻
Öff maalesef, bende artık çenemi tutamadığım zamanlara geldim sanırım, hadi doğurmuş olanı vs sinirleniyorum ama yine de geçiyorum geçen işyerinde canım kahve istedi kafeinsiz kahve almıştım kendime taa ne zaman, bı fincan yaptım aldım kenarda içiyorum adam gelmis yalnız karnındaki çocuğa yazık kahve fln.. ya sen ne büyüttün içinde ne doğurdun da yargiliyosun samimiyetim de yok..dayanamadım senden iyi düşünürüm heralde karnimdaki çocuğu diye çıkışınca bı daha ses etmedi😂doğum fasli da spinal sezeryan planladık bizde, sorana Eylül sonu bekleniyo bakalım diip detay vermiyorum, ilk başta soyluyodum baktım millet manyak😂

Bu arada yeni telefona geçtiğim için klavye azizliği yaşıyorum düzelttim hep yazdığımı bile okuyamadım düşün 🤣🤣🤣🤣 magnezyum alıyordum kalsiyum da ekledi kramp falan yok ama aşırı uyuşma var sabaha kadar evde ekip arabası gibi geziyorum odaya giriyorum nasıl iyi mi öyle diyip geri çıkıyorum odadan hayatım sen de uyusana diyor ayniii işte böyle nasıl bir sıcak basıyor kafamdan aşağı 🤣🤣🤣🤣
Hahhaha çok komikler gerçekten ya 😂😂 insan komikliklerini görünce tam cinnete de gelemiyor 😂😂 Neyse grup olarak sabahlarız şurda artık ne yapalım goygoy yaparız 🤩

maşallah maşallah hareket hareket😁 inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Elim dursa ayağim durmuyor eşim yine temizlik yapmiş bak diyor kurt var diyo😂napim ben yapmasam kim yapacak diyorum
Haklısın vallahi biz yapmasak kim yapacak 😂😂 benim de eşim çok söyleniyor yeter sabah akşam temizlik mi olur diye valla olur diyorum ve yapmaya devam ediyorum. Astımım var, köpeğim var mecburum hep bir şeyler çalışıyor evde resmen sürekli bayram temizliği edası var. O yüzden aşırı doğum temizliği yapmadık zaten temiz.

Haklısın vallahi biz yapmasak kim yapacak 😂😂 benim de eşim çok söyleniyor yeter sabah akşam temizlik mi olur diye valla olur diyorum ve yapmaya devam ediyorum. Astımım var, köpeğim var mecburum hep bir şeyler çalışıyor evde resmen sürekli bayram temizliği edası var. O yüzden aşırı doğum temizliği yapmadık zaten temiz.
Benim bi perdelerim kaldi yikanacak Onlar gözümde büyüyor çünkü eşim perde takmayi hic sevmiyor😄hep erteliyor haftaya yaparz bakalim o hafta ne zaman gelecek😅haftaya çikarcam yikayinca mecbur takar :))

Back
X