• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Oh ya şükür normal diyen biri çıktı. Dr bana bugün şimdiye geçmesi lazımdı dikiş ağrın değildir vs gibi konuştu ama dikiş ağrısı yani ben anlıyorum onu. Annem falan şaşırıyor ben ah uh dedikçe bu kadar sürmemesi lazım vs.. bende mi bi sıkıntı var diye iyice canım sıkıldı. Böyle çekiştiriyor gibi falan ağrım oluyor bazen hiç olmuyor bazen aniden giriyor desteksiz kalkamıyorum yataktan mesela. Emzirirken aniden batıyor gibi bi şeyler giriyor. Canım sıkıldı yani artık
Aynen öyle kuzum o dikişin başlangıç ve bitiş yerinden kaynaklanıyor geçiyor sonradan. Ama dikkatli otur kalk. Merak etme dikişin parlayacakmış gibi oluyor ama aslında patlamıyor sadece geriliyor ondan

Doktora sormuştum neden artmıyır diye bebek de alıyor senden o yüzden demişti ama artık hiç kullanasım yok... İnşallah sağlıkla gelsin minikler, gülüşleriyle, kokularıyla unuttursunlar bu yaşadıklarımızı bize 🙏🙏🙏

Yaa ben hiç duymadım ilk kızmda da kullandıpımı hatırlamıyorum, herkes mi kullanıyor?
Bana 2 doğumdada verdiler

Kızlar sezaryen doğum yapanlar kan sulandırıcı iğne kullandı mı acaba, bende pıhtılaşma sorunu yok hamilelikte kullanmadım sezaryen sonrası 10 günlük oksapar vermiş doktor ama ilk defa
Evet canım ben 10 tane kullandım her iki doğumda da üstelik fazla fazla sıvı olduğu halde

Allah Allah Rabbim şifa versin canım benim doktorum hiç tahlil istemiyor garip yani Sağlık ocağında o protein kaçağına filan bakarlarmı ki .
Teşekkür ederim sağlık ocağında takip hiç yaptırmadım bilemiyorum ama kesinlikle çok önemli idrar ve kan. 39.haftaya dek hiçbir sıkıntı yoktu kan ve idrarda birden çıktı tam da aman artık kan vermeye ne gerek var ya dediğim zamanda hatta gönülsüz vermiştim tahlilleri de çok uzuyor işlemler diye iyi ki doktorum istemiş diyorum şimdi

Kızlar ben çarşamba günü doğurdum ve minik Mete dünyaya geldi ay resmen ona 😍 ameliyat çok iyi gecti spinal oldum içten içe korkuyordum hiç korkulacak bir şey olmadı ama sonrasında ağrılarım çok oldu hala da var ondan buraya pek giremedim ama her şeye değer memeyi tutturmakta bir gün zorlandık onu da şimdi iyi kötü yapıyor çok şükür şimdilik meme ve mama destekli gidiyoruz 3015 gr 49 cm dogdu yavrusum 🧿🧿🧿🧿💙

Kızlar yarım saattir aynı düzeyde regl sancısı gibi ağrım var 37+5 haftalık hamileyim suyum ve nisanim gelmedi ağrı hep aynı yerde belime yayilmiyor doğumu başlangıcı olabilir mi yinede? Bana değil gibi geldi ama öncekilerden de uzun sürdü braxton hicks mi?

Doğum yapan annelerden tavsiye bekliyorum. Sütüm gelmiyor . Haliyle mama takviyesi yapmak zorundayım. Boş da olsa emziriyorum ama bi değişiklik yok. Bol bol sıvı tüketiyorum, duş da aldım bugün. Başka ne yapabilirim? Canım gerçekten çok sıkılıyor.
Canım öncelikle bol su ve uyku. Sonrada komposto ve dere otu sütünü arttırıyor ve bebegin gazına inanılmaz iyi geliyor. Ben dün yemeye başladım. Bebeğim çıkaramadığı gazi maşallah bir güzel çıkardı.

Yok aynen gaz sancısı gibi değil baya bildiğin mesela dışardan dokunduğumda dikişlerin çevresi altı üstü falan acıyor. Kontrolde karnın alt kısmına doğru ultrasonla baktı hızlıca, öyle çok canım yanmadı
Ayyy canım dikiş yerin çevresi benimde hala acıyor dokunduğunda. Yanma gibi bir ağrı. Bide 10 15 günlükken de dikiş yerinde dediğin çekiştirme ve sızı şeklinde ağrı oldu. Şimdi geçti

Canım öncelikle bol su ve uyku. Sonrada komposto ve dere otu sütünü arttırıyor ve bebegin gazına inanılmaz iyi geliyor. Ben dün yemeye başladım. Bebeğim çıkaramadığı gazi maşallah bir güzel çıkardı.
Canım kase kase komposto içiyorum. Dereotu da aynı şekilde . Dün gece uyuyunca mememin dolduğunu hissettim. Uyku sanırım en önemlisi

Canım kase kase komposto içiyorum. Dereotu da aynı şekilde . Dün gece uyuyunca mememin dolduğunu hissettim. Uyku sanırım en önemlisi
Evet uykuda çok etki ediyor. Sen daha dogurali kaç gün oldu ki. Bende ilk 3 4 gün mama destekli gittim. Sonra memeye geçtim şimdi de ara ara sütüm olmadığını düşündüğüm an mama veriyorum

Evet uykuda çok etki ediyor. Sen daha dogurali kaç gün oldu ki. Bende ilk 3 4 gün mama destekli gittim. Sonra memeye geçtim şimdi de ara ara sütüm olmadığını düşündüğüm an mama veriyorum
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle 🥰 ben de 8 ekimde sezeryan olacağım. Mama ve meme gidenler sütü mamayla nasıl veriyorsunuz?

Back
X