• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Kızlar bebişleri neyle nemlendiriyorsunuz. Bide bizim geçmeyen pişik sorunumuz var bezinide değiştirdim. Bir arkadaşım patates nişastasi çok işe yarıyor dedi. Evde mısır nişastasi vardı dünden beri onu kullanıyorum. Sanki iyi geliyor gibi.
Bebek nemlendiricisiyle canım, mustela, bioderma, incia bunları deneyebilirsin. Bi de yazık yeni doğan bebişe bence nişasta falan sürme pişik kremleri var yine bu markaların

Sonuç çok güzel olmuş hikayeni okurken duygulandım aynı süreçlerden ablamda geçti ailecek gözümüz kulağımız onlardan gelecek haberdeydi yıllarca burdada nam yapmış bir doktor var ona gitti çok şükür şimdi bebeğini seviyoruz hatta stajımı kendi yeğenimde yaptım gibi bişey oldu ☺️ rabbim herkesi güzel sonuçlara kavuştursun
Amiin canım benim inşallah 🥰

Gebelik şekeri çıktı. Aslında özeldeki doktorum beni rahatlatıyor gittiğimde ama çok rahat gibi geliyor bana dün gittiğimizde doğum için tarih alırız diye gittik mesela tarih vermedi haftaya yine kontrole gel dedi. Yani bebeğin kendi gelmesini bekliyor gibi geldi bana ben de planlı olsun istiyorum. Haftaya kadar doğum olmazsa gittiğimde tarih olsun artık diyeceğim çünkü böyle beklemek daha zor. Şehir hastanesine de güvenmiyorum açıkçası perinatolojiye gitmiştim daha önce bebek açısından hiçbir risk olmadığı halde amniyon sıvısı almak için ikna etmeye çalışmışlardı, vaka gözüyle bakıyorlar insanlara. Sizin de az kalmış belli mi gününüz yoksa vajinal doğum mu bekliyorsunuz?
Benim de doktorum öyle rahat, beni de aslında çok rahatlatıyor iyi geliyor bana. 39 haftalık oldum tam , Salı günü kontrolüm var bana da bişey demedi 40 a kadar durcak gibi dedi. Bende Salı günü bişey söyler diye bekliyorum artık. Vajinal ilk tercihim tabi yine de bebişim bilir. Cinsiyet ne sizin bizim erkek ve erkekler genelde 40 I dolduruyor diyorlar 🥰

KIZLAR 🩷 Doğuran herkesi tek tek tebrik ediyorum maşallah size 🧿 %80’imiz doğurdu sanırım vajinal doğum bekleyenler 3-4 kişi falan kaldı ben dahil 😄 Merak etmeyin geliyoruz arkanızdan konuşucaz emzirmeyi gazı uykusuzluğu burda rahat rahat 😂🫶🏻
Bende bekliyorum 39 hafta ile 🥲🥲

Benim de doktorum öyle rahat, beni de aslında çok rahatlatıyor iyi geliyor bana. 39 haftalık oldum tam , Salı günü kontrolüm var bana da bişey demedi 40 a kadar durcak gibi dedi. Bende Salı günü bişey söyler diye bekliyorum artık. Vajinal ilk tercihim tabi yine de bebişim bilir. Cinsiyet ne sizin bizim erkek ve erkekler genelde 40 I dolduruyor diyorlar 🥰
Benim doktorum da şimdilik gelecek gibi durmuyor ama hiç belli olmaz artık erken doğum sayılmaz gelse de sorun değil dedi. Benim kız, evet kızlar bir hafta erken gelir diyorlar genelde. Benim hem şekerden dolayı iri biraz bebek, hem kan sulandırıcı kullanıyorum bu yüzden iğneyi doğumdan en az 12 saat önce yapmak gerekiyor, hem de hemoroid çıktı hamilelikte bu yüzden sezaryen istiyorum. Doktoruma kalsa vajinali deneriz dedi ama ben riske atmak istemiyorum. Sağlıcakla kucağımıza alalım🌼

Benim doktorum da şimdilik gelecek gibi durmuyor ama hiç belli olmaz artık erken doğum sayılmaz gelse de sorun değil dedi. Benim kız, evet kızlar bir hafta erken gelir diyorlar genelde. Benim hem şekerden dolayı iri biraz bebek, hem kan sulandırıcı kullanıyorum bu yüzden iğneyi doğumdan en az 12 saat önce yapmak gerekiyor, hem de hemoroid çıktı hamilelikte bu yüzden sezaryen istiyorum. Doktoruma kalsa vajinali deneriz dedi ama ben riske atmak istemiyorum. Sağlıcakla kucağımıza alalım🌼
Amin inşallah sağlıkla gelsinler 🥰 bende kullanıyorum kan sulandırıcı iğne hala bırakmadım

Kızlar doğum yapanlardan Oksapar kullananlar ne zaman kesti acaba veya yaklaşan olupta kesenler var mı🌸 bir de doğum şekliniz nasıl🌸

Yaa bende de çıktı ve ilk gün ağrım çok yoktu bugün ağrısı da arttı nasıl geçecek bu hemoroid😪

Amin inşallah sağlıkla gelsinler 🥰 bende kullanıyorum kan sulandırıcı iğne hala bırakmadım
Doğumdan sonra da birkaç hafta daha kullanmak gerekiyormuş doktorum öyle demişti. Doğumdan sonra öncesine göre daha iyi oluruz umarım hem biz hem bebeklerimiz 🌼

Merhaba teşekkür ederim. Sizde sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu 😍. Ben biberonla veriyorum 30 ml. Bazen göğüslerim yumuşak olduğu zaman yani süt olmadığını düşündüğüm zaman veriyorum ben.
Teşekkürler cevabınız için 🥰

Kızlar doğum yapanlardan Oksapar kullananlar ne zaman kesti acaba veya yaklaşan olupta kesenler var mı🌸 bir de doğum şekliniz nasıl🌸
Sezaryen oldum 40 gün kullanılacak ama ben de hafif pıhtılaşma sorunu da var. Sorunu olmayan yakınlarım 10 gün kullandı.

Acıktığında önce emzirmeye çalışıyorum çok emmiyor zaten sonra pompayla sağlıyorum, mamayı da önce enjektörle ve kaşık biberonla denedik ama ağzından çıkardı ya da hep kenardan aktı o yüzden biberonla veriyoruz
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için. Ben de biberon meme reddi yapar mı diye korkuyorum ama kaşık olayı da çok zor .

Back
X