• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Selam kızlar bugün saat 14.00 da acil sezeryana alındım bebişimiz doğdu 4.5 kg 😍 normal doğum sancılarım başlamıştı zaten o sebeple acil sezeryan kararı verdim.
Ay maşallah tosuncuğa 😍 sağlıkla büyüt bebişini. En iyisini yapmışsın sezeryan olarak. 4.5 kilo normal dogum çok çok riskli ve zor olurdu. Şimdi seninde ağrın vardır ama 3 4 güne daha iyi olacaksın.

Canım benim bebeklerde de ilk kan olmuş kaka da alerji belirtisidir bu çoğunlukla. Bebek huzursuz hep gazlı gibi olur geçmez. Ya bağırır ya Ağlar. Anneler ise kolik sanar halbuki alerjidir bu. Kolikte kaka hariç hersey aynıdır. Doktoruna danış kaka da kan varsa
Aslında aman aman bor rahatsızlığı yok. Yani evet gazı var ama bir şekilde çıkarıyor. Büyük oğlum çok çok gazliydi ve kolikti. Takipteyim kaka durumunu. Ben Büyük ihtimalle çatlak oldugunuda düşünüyorum çünkü kaka yaptığında zorlanıyor zorla yapıyordu.

Amiiiiiiin aminnnnn canım benim inşallah allahın izniyle 🥺🩷

amin balım inşalllahhhh 🤍🤍🤍

Amin canım vallahi rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hastalık dert tasa vermesin 🥺 yaaa neden olurmuş turuncu leke?
amin amin aminn🙏🏻 yapay zekaya sordum acikcasi, urat kristalleri dedi, yenidoganlarda olabiliyormus, sadece emzirmeyle devam etmeye calisiyorum, ondan belki de 😔, bir hafta devam edebilir sonra gecer dedi ama bugun zaten doktor kontrolu var, ona da gosterecegim, her alt actigimda fotograf cekiyorum hem buyuk hem kucuk tuvaletlerinin, icim rahat olsun renklerini doktor yorumlasin diye.

Sabah 08.04de oğluşumu kucağıma aldım demeyi çok isterdim ama maalesef ani bir şekilde genel anestezi ile doğurmak durumunda kaldım.
Ama çok şükür ki bebitom çok iyi 🧿🧿🧿
Ben de iyi olmak istiyorum,dualarınıza talibim.
Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah 🌸
canim gozunuz aydin 🌸 allah saglikla, huzurla, mutlulukla buyutmeyi nasip etsin umarim 🙏🏻

ben de dogumdan sonra kendimi unuttum, oglumu dusunuyorum surekli, aman o iyi olsun da ben bir sekilde toparlarim kafasindayim. allah bizlere de sifa versin tez zamanda 🙏🏻🩵

Ben yarın kan verecem doz ayarlaması yapılacak tekrar. Zor ama evladının kokusunu alınca herşeye değer bence. Doğumun her türlüsü zor diyorlar. Astım bronşit gibi nefes almanı engelleyecek ciddi bir problemin yoksa korkma. Zaten hastane de olacaksın her türlü müdahale ederler. Sıcağa yakın ılık su iç arada boğazına iyi gelir
Teşekkür ederim canım🌺🌺🌺 inşallah sağlıcakla gelsin yavrular

Kızlar dün gece 23.56’da kucağımda bir çiçek açtı 🌸 Ben de elendim yarışmadan ve taze anneler kervanına katıldım 🥲🩷 Elhamdulillah 🤲🏻
Maşallah canım Gozunaydin sağlıkla huzurla büyüt inş♥️
Kızlar Almanyada hastalık sezonu açıldı . Dün misafirim vardı kızım 5 günlük . Gelen misafir kucağına aldı . Bugün burun tıkanıklığı va başlamış. ( o kişinin eşi hastanede ziyaretime geldi doğduğu gün ,kızı kucağına aldı ertesi gün oda hastalandı ama geçmemişti ) ne yapacağız
Süt en iyi ilaçtır cnm canını sıkma 🌹
Benim pipili 36+5 te 2680 gram doğduğu için geç prematüre olarak geçiyor. Doktor bize gerekmedikçe dışarı çıkartmayı, misafirlerin kucağına vermeyi, eve misafir davet etmeyi kısacası birçok şeyi yasakladı. Bağışıklığı da tam anlamıyla oturmadığı için bir de sarılıkla uğraşıyoruz o yüzden bu şekilde uyarı yapıldı. Şu an hasta olan bebekler hep covidmiş acile başvuran. Vermeyin kızlar kimsenin kucağına falan alınan alınsın valla dedelerinin dahi kucağına vermiyorum söyledim de herkes anlayışla karşıladı.
En doğrusu şuan misafir davet etmemek,bebeğin sağlığı en önemli sey..Hersey yolunda giderse inş gelene bişey diyemem ama Mevlüt yapmayı düşünmüyorum.Bir sürü insan geliyor bebeği sallıyorlar falan .Kaynanama söyledim ben Mevlüt düşünmüyorum dedim.O başkaları ne der kafasında yaşadığı için yaparız diyor.Ben yapmicam dedim hem oğlanın okulu sınavları kimseyle uğraşamam zaten geçmiş olsuna gelene minik hediyeliklerden vereceğim dedim.
Fazla bekletmesinler bence Ekim beklerken Kasım annesi olurmuşuz 🤣🤣
Şuan için agrilarim olsa da ,midem elden gitse de kasım annesi olmak beni çok mutlu eder açıkçası,hayırlısıyla tabi😂

D dulu2018 Geçmiş olsun ,gozunaydin cnm saglikla mutlulukla büyüt inş.Dogum hikayeni merak ettim ,etkilenilir diyorsan zaten çoğunluk doğurdu😂

Psikolojik durumum ektedir.An itibariyle yatak odam bu şekilde gardrop ,beşik kurulacak,yatak alinacak ,dediğim gibi de heryer heryerde .Benim şuan herşeyin hazır olup huzurla doğumunu beklemem gerekirken yaşadığım durum.Hayat memat meselesi değil tamam ama yildim ,bunaldım.Oglanda da ben dogumdayken boyle tadilat işi vardı yine .Tarih niye hep kötü tekkerrur etmek zorunda .Dua edin su arkadaşınıza, doğmadan herşey hallolsun.Zaten hayat daha da zorlasacak bari şimdi biraz rahat olayim.Dogum korkusu gitti resmen bunlara kafayı takmaktan.Kusura bakmayın burası yeri değil ama doldum baya.

Eklentiler

• IMG-20251007-WA0004.webp
    IMG-20251007-WA0004.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 30
amin amin aminn🙏🏻 yapay zekaya sordum acikcasi, urat kristalleri dedi, yenidoganlarda olabiliyormus, sadece emzirmeyle devam etmeye calisiyorum, ondan belki de 😔, bir hafta devam edebilir sonra gecer dedi ama bugun zaten doktor kontrolu var, ona da gosterecegim, her alt actigimda fotograf cekiyorum hem buyuk hem kucuk tuvaletlerinin, icim rahat olsun renklerini doktor yorumlasin diye.
Neler var daha neler öğreneceğiz bu bebeleri büyütürken 🥺 canları yanmasın da bebelerimizin kıyamam hepsine. Haber ver bize de yaz muhakkak ne dedi diye inşallah önemsiz geçer falan der

En çok korktuğum şeyi yaşıyorum arkadaşlar, lohusalıpım sendromdan çıktı depresyona dönüyo bence. 🥹 Bu süreci pozitif güzel güzel geçiren arkadaşlarımın desteğine ihtiyacım var 😕

En çok korktuğum şeyi yaşıyorum arkadaşlar, lohusalıpım sendromdan çıktı depresyona dönüyo bence. 🥹 Bu süreci pozitif güzel güzel geçiren arkadaşlarımın desteğine ihtiyacım var 😕
Kelin merhemi olsa başına sürermiş.Ben şimdiden girdim o moda.Bilmiyorum doğunca ne olacak yazarım buraya da .Bazı şeyler yaşanacak cnm işte ve bitecek.Bizim ilk çocuk değil çocuklarda büyüdüğü ,rahata alıştığımız için zor olacak,ama alisacagiz buna da.Sonrasi iyi ki doğurmuş diyeceğiz inş♥️
Çocuğunun tepkisi nasıl şuan

Psikolojik durumum ektedir.An itibariyle yatak odam bu şekilde gardrop ,beşik kurulacak,yatak alinacak ,dediğim gibi de heryer heryerde .Benim şuan herşeyin hazır olup huzurla doğumunu beklemem gerekirken yaşadığım durum.Hayat memat meselesi değil tamam ama yildim ,bunaldım.Oglanda da ben dogumdayken boyle tadilat işi vardı yine .Tarih niye hep kötü tekkerrur etmek zorunda .Dua edin su arkadaşınıza, doğmadan herşey hallolsun.Zaten hayat daha da zorlasacak bari şimdi biraz rahat olayim.Dogum korkusu gitti resmen bunlara kafayı takmaktan.Kusura bakmayın burası yeri değil ama doldum baya.
Halledilir canım sen stres yapma benim de öyle oldu oğluma hamileyken alt kata şu akıyormuş komşu gelmişti banyo wc bastan kırılıp yapılmıştı şimdi de doğumdan önce yine klozette sorun cıktı kırılıp degisildi 😃😃😃 sağlık olsun diyelim 😃

İdrarda ki turuncu leke geçici. Benimde oğlum da oldu korkup gece yarısı doktora götürdüm ama boşa gittik birkac güne geçti, düzenli beslendiğinden emin ol

Back
X