• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Sen ve bebeğin sağlıklı olun da canım. Sen onu zaten o an uyusan da kucağına almış oluyorsun. Allah anali babali büyütsün hayirli evlat eylesin🤱🤲🏻 Sağlicakla kalın.
Oyy amin güzel dileklerin içinnn 😍😍😍
Şu an kıcağımda uyuyor ben bucevabı yazarken ve ben sadece şükrediyorum bu anımıza 🥹

Selam kızlar bugün saat 14.00 da acil sezeryana alındım bebişimiz doğdu 4.5 kg 😍 normal doğum sancılarım başlamıştı zaten o sebeple acil sezeryan kararı verdim.
Ay maşallah tosuncuğa 😍 sağlıkla büyüt bebişini. En iyisini yapmışsın sezeryan olarak. 4.5 kilo normal dogum çok çok riskli ve zor olurdu. Şimdi seninde ağrın vardır ama 3 4 güne daha iyi olacaksın.

Canım benim bebeklerde de ilk kan olmuş kaka da alerji belirtisidir bu çoğunlukla. Bebek huzursuz hep gazlı gibi olur geçmez. Ya bağırır ya Ağlar. Anneler ise kolik sanar halbuki alerjidir bu. Kolikte kaka hariç hersey aynıdır. Doktoruna danış kaka da kan varsa
Aslında aman aman bor rahatsızlığı yok. Yani evet gazı var ama bir şekilde çıkarıyor. Büyük oğlum çok çok gazliydi ve kolikti. Takipteyim kaka durumunu. Ben Büyük ihtimalle çatlak oldugunuda düşünüyorum çünkü kaka yaptığında zorlanıyor zorla yapıyordu.

Amiiiiiiin aminnnnn canım benim inşallah allahın izniyle 🥺🩷

amin balım inşalllahhhh 🤍🤍🤍

Amin canım vallahi rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hastalık dert tasa vermesin 🥺 yaaa neden olurmuş turuncu leke?
amin amin aminn🙏🏻 yapay zekaya sordum acikcasi, urat kristalleri dedi, yenidoganlarda olabiliyormus, sadece emzirmeyle devam etmeye calisiyorum, ondan belki de 😔, bir hafta devam edebilir sonra gecer dedi ama bugun zaten doktor kontrolu var, ona da gosterecegim, her alt actigimda fotograf cekiyorum hem buyuk hem kucuk tuvaletlerinin, icim rahat olsun renklerini doktor yorumlasin diye.

Sabah 08.04de oğluşumu kucağıma aldım demeyi çok isterdim ama maalesef ani bir şekilde genel anestezi ile doğurmak durumunda kaldım.
Ama çok şükür ki bebitom çok iyi 🧿🧿🧿
Ben de iyi olmak istiyorum,dualarınıza talibim.
Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah 🌸
canim gozunuz aydin 🌸 allah saglikla, huzurla, mutlulukla buyutmeyi nasip etsin umarim 🙏🏻

ben de dogumdan sonra kendimi unuttum, oglumu dusunuyorum surekli, aman o iyi olsun da ben bir sekilde toparlarim kafasindayim. allah bizlere de sifa versin tez zamanda 🙏🏻🩵

Ben yarın kan verecem doz ayarlaması yapılacak tekrar. Zor ama evladının kokusunu alınca herşeye değer bence. Doğumun her türlüsü zor diyorlar. Astım bronşit gibi nefes almanı engelleyecek ciddi bir problemin yoksa korkma. Zaten hastane de olacaksın her türlü müdahale ederler. Sıcağa yakın ılık su iç arada boğazına iyi gelir
Teşekkür ederim canım🌺🌺🌺 inşallah sağlıcakla gelsin yavrular

Back
X