• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kizlar sağ göğsüm mastit oldu sanirim düğüm düğüm bişeyler var aciyor dokunamiyorum bile göğüs ucum zaten yara iyileşmedi hala sicak su ile defalarca masaj yaptim ama gecmiyor basina gelen oldumu🥺
Geçmiş olsun. Sıcak daha da arttırıyor. Mümkünse bebeği emzirdikten ya da sağım yaptıktan sonra Soğuk uygulama yapmalısın. Beyaz Lahanayı yıka buzdobında beklet göğsüne sar yarım saat beklet. Şifa olur inşaallah. Bununla alakalı videolar var youtubeda. Göğüs ucu içinde eğer şansın varsa göğsünü emzirdikten sonra lansinoh mesela sür sonra açıkta beklet. En iyi o şekilde iyileşiyor.

Günaydın kızlar dun 16. günümüzdu akşama kadar hiç uyuyamadi.Aksamda gaz sancısı oldu ,en korktuğum şey..Çocuğun ağlama tonu değişti,direk yoğun bakım günleri aklıma geldi ya orda da bu kadar agladiysa diye.O tramvayı atamıyorum üstümden.Aksam sürekli kucagimdaydi ,kucağımda hafif zıplar gibi yapinca rahatladı biraz.İns ataktir,oğlanda çok çektim gazdan.Dikkat ediyorum yediklerime ama bilemiyorum.
Ustumu ortmuyorum ne zamandır sanki ateş basiyo beni.Dunde ortmedim dönmüştüm,kaynar suya girdim banamisin demedi.Hepimize gazsız günler diliyorum inş

Kızlar şu an babybjörn kanguru kullanan var mı? Varsa memnun musunuz? Ben benim kanguruyu kullanamıyorum pipilime çok ama çok büyük geliyor 🫣
ben kanguru almadim tatlim ama bu donemlerde bebislere genelde buyuk geliyormus zaten, arkadaslarim slingle baslayip 3. aydan sonra kanguruya gectiklerini oyle daha rahat oldugunu soyluyorlar hep.

kizlar bu bebeler bir ara az da olsa duzene giriyor mu? biri tunelin ucunda isik ver desin, ne atakmis arkadas bi’ girdik cikamadik… uyumamaya yemin etti sanirim, hayir ben bu yasimda bu kadar uykusuz kalamiyorum 😵

ben kanguru almadim tatlim ama bu donemlerde bebislere genelde buyuk geliyormus zaten, arkadaslarim slingle baslayip 3. aydan sonra kanguruya gectiklerini oyle daha rahat oldugunu soyluyorlar hep.
Sling beceremem korkuyorum onlardan yapamam diye de aşkım bahsettiğim kangurunun maşallahı var kocaman öyle böyle değil modeli de kaba yani babybjörn e göre. 😂 içinde fasulye gibi kalıyor gözükmüyor hahaha

Sling beceremem korkuyorum onlardan yapamam diye de aşkım bahsettiğim kangurunun maşallahı var kocaman öyle böyle değil modeli de kaba yani babybjörn e göre. 😂 içinde fasulye gibi kalıyor gözükmüyor hahaha
Bende sling var ama kucakda uyuyor diye onda uyur düşündüm uyumadi 🤣 denemeye devam ediyorum en azindan evde dursa

Kızlar 2 gündür gözlemliyordum tam da tahmin ettiğim gibi oldu. Nurse harveys benim oğlumda çok felaket yan etki yapıyormuş. Daha fazla gaz, çığlık çığlığa ayaklarını karnına çeke çeke ağlama, daha fazla kusma gibi gibi şeyler. 2 gündür bu bahsettiğim şeyler de azalma var. Sab simplex doğru dozda kullanıldığı taktirde bence işe yarayan bir gaz damlası. Bir de biberon kullanan anneler varsa comotomo 0-3 ay yavaş akışlı antikolik biberon kullanıyorum 1,5 2 haftadır oldukça rahatlattı.

Mama konusu da eğer kaka yapamadığını düşünüyorsanız bence değiştirin vakit kaybetmeden. Kabızlık mama kullanırken geçecek bir şey değil.

Bir de bu stickten almıştım hamileyken çok ama çok iyi geldi. Yüzü çok pullanıyordu kabuk kabuk ne sürdüysem iyi gelmedi bu çok hafifletti şimdi pullanmıyor.

Eklentiler

• IMG_2735.webp
    IMG_2735.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 10
Selamlar nasılsınız kuşlar. 🥰 bebişlerde iyidir umarım. Bizde iyiyiz şükür. Bazi geceler konser veriyor gece 3 4 e kadar. Gazıda var ama idare edilir. Ben evle büyük bebişle uğraşıp buraya pek giremiyorum bu günler

İşte bende iş güç yemek yaparım diye taktım kanguruya. Sling nasıl peki ben paniğim sling kokusunda da
Cok rahat aslinda alistirabilsem tam anne karni gibi oluyo bendevtedirgindim nasil olur diye ama cok rahat

Selamlar nasılsınız kuşlar. 🥰 bebişlerde iyidir umarım. Bizde iyiyiz şükür. Bazi geceler konser veriyor gece 3 4 e kadar. Gazıda var ama idare edilir. Ben evle büyük bebişle uğraşıp buraya pek giremiyorum bu günler
Ben hic biseye vakit bulamıyorum kucakda uyuyor yada ayagimda 🙄

Nasıl takıyorsunuz slingi ben denedim 2 3 sefer de pek güven vermedi düşecek gibi hissettim çıkarttım

kizlar bu bebeler bir ara az da olsa duzene giriyor mu? biri tunelin ucunda isik ver desin, ne atakmis arkadas bi’ girdik cikamadik… uyumamaya yemin etti sanirim, hayir ben bu yasimda bu kadar uykusuz kalamiyorum 😵
Eti sıkışmış gibi çığlık atarak uyanmaları benim psikolojimi bozdu. Ev sessizken gaipten çığlık sesleri duyuyorum… Ben de 4 gözle bekliyorum geçsin şu günler diye. Tadını çıkartayım diyorum, gün ağarınca kalkıyoruz güneşe bakıyoruz falan sonra bi kıyamet kopuyor tüm tadımız kaçıyor 😂

İşte bende iş güç yemek yaparım diye taktım kanguruya. Sling nasıl peki ben paniğim sling kokusunda da
Benimki hiç sevmedi slingi. Çok heves ettim çok denedim ama yok. Milletin bebesi slinge oturunca kafasını yaslıyor anasının göğsüne uyuyor falan. Benimki elleriyle göğsümden destek alıp kendini geri ittiriyor, sıkılıyor 😂 Ama güvenli gayet yani paniklik bir durum yok hatta bence kangurudan daha rahat, dene istersen bi

Ay dilimi ısırayım ama bizimki gazı olmadığı sürece daha iyi gibi. Gece uyuyor çok şükür, gündüz de yatırırsam hemen uyanıyor ama kucakta olduğu sürece uyuyor 😅

Slingten neden korkuyorsunuz ki? Çok rahat bir kullanımı var içinde çok rahat ve sıkı duruyor bebek, güzel sarınca sürekli tutmanıza da gerek kalmıyor. Slingi ben bebek kokumu alıp emmek istediği için kullanamıyorum ama eşim takıyor 1 2 saat yürüyüş yapıp gelebiliyoruz

Back
X