Öyle bir ağrım olmadı.Kemiklerde ağrı felan var mı ? Canım hastaneye gidersen serum va yapıyorlar çok artmadan oraya gidebilirsin
Biraz uyudum ateşim daha düşmüş ama gözlemeye devam edeceğim,sabah belki giderim diye düşündüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir ağrım olmadı.Kemiklerde ağrı felan var mı ? Canım hastaneye gidersen serum va yapıyorlar çok artmadan oraya gidebilirsin
Benim de 37. Gün bana da daha erken gibi gelmişti ama demek ki olcazBen galiba oldum şuan 35. Gün erken geliyor bana umarım kanama değildir adettir baya kanamam var çünkü doktor haftaya cumaya bitmezse gel dedi
Geçmiş olsun. Sıcak daha da arttırıyor. Mümkünse bebeği emzirdikten ya da sağım yaptıktan sonra Soğuk uygulama yapmalısın. Beyaz Lahanayı yıka buzdobında beklet göğsüne sar yarım saat beklet. Şifa olur inşaallah. Bununla alakalı videolar var youtubeda. Göğüs ucu içinde eğer şansın varsa göğsünü emzirdikten sonra lansinoh mesela sür sonra açıkta beklet. En iyi o şekilde iyileşiyor.Kizlar sağ göğsüm mastit oldu sanirim düğüm düğüm bişeyler var aciyor dokunamiyorum bile göğüs ucum zaten yara iyileşmedi hala sicak su ile defalarca masaj yaptim ama gecmiyor basina gelen oldumu![]()
ben kanguru almadim tatlim ama bu donemlerde bebislere genelde buyuk geliyormus zaten, arkadaslarim slingle baslayip 3. aydan sonra kanguruya gectiklerini oyle daha rahat oldugunu soyluyorlar hep.Kızlar şu an babybjörn kanguru kullanan var mı? Varsa memnun musunuz? Ben benim kanguruyu kullanamıyorum pipilime çok ama çok büyük geliyor![]()
Sling beceremem korkuyorum onlardan yapamam diye de aşkım bahsettiğim kangurunun maşallahı var kocaman öyle böyle değil modeli de kaba yani babybjörn e göre.ben kanguru almadim tatlim ama bu donemlerde bebislere genelde buyuk geliyormus zaten, arkadaslarim slingle baslayip 3. aydan sonra kanguruya gectiklerini oyle daha rahat oldugunu soyluyorlar hep.
Bende sling var ama kucakda uyuyor diye onda uyur düşündüm uyumadiSling beceremem korkuyorum onlardan yapamam diye de aşkım bahsettiğim kangurunun maşallahı var kocaman öyle böyle değil modeli de kaba yani babybjörn e göre.içinde fasulye gibi kalıyor gözükmüyor hahaha
İşte bende iş güç yemek yaparım diye taktım kanguruya. Sling nasıl peki ben paniğim sling kokusunda daBende sling var ama kucakda uyuyor diye onda uyur düşündüm uyumadidenemeye devam ediyorum en azindan evde dursa
Cok rahat aslinda alistirabilsem tam anne karni gibi oluyo bendevtedirgindim nasil olur diye ama cok rahatİşte bende iş güç yemek yaparım diye taktım kanguruya. Sling nasıl peki ben paniğim sling kokusunda da
Ben hic biseye vakit bulamıyorum kucakda uyuyor yada ayagimdaSelamlar nasılsınız kuşlar.bebişlerde iyidir umarım. Bizde iyiyiz şükür. Bazi geceler konser veriyor gece 3 4 e kadar. Gazıda var ama idare edilir. Ben evle büyük bebişle uğraşıp buraya pek giremiyorum bu günler
Rica ederim dediğim gibi beni çok kurtardı sırtım ve kolum göçse deÇok teşekkür ederim hiç haberim yoktu böyle bir üründen
Eti sıkışmış gibi çığlık atarak uyanmaları benim psikolojimi bozdu. Ev sessizken gaipten çığlık sesleri duyuyorum… Ben de 4 gözle bekliyorum geçsin şu günler diye. Tadını çıkartayım diyorum, gün ağarınca kalkıyoruz güneşe bakıyoruz falan sonra bi kıyamet kopuyor tüm tadımız kaçıyorkizlar bu bebeler bir ara az da olsa duzene giriyor mu? biri tunelin ucunda isik ver desin, ne atakmis arkadas bi’ girdik cikamadik… uyumamaya yemin etti sanirim, hayir ben bu yasimda bu kadar uykusuz kalamiyorum![]()
Benimki hiç sevmedi slingi. Çok heves ettim çok denedim ama yok. Milletin bebesi slinge oturunca kafasını yaslıyor anasının göğsüne uyuyor falan. Benimki elleriyle göğsümden destek alıp kendini geri ittiriyor, sıkılıyorİşte bende iş güç yemek yaparım diye taktım kanguruya. Sling nasıl peki ben paniğim sling kokusunda da
Ay dilimi ısırayım ama bizimki gazı olmadığı sürece daha iyi gibi. Gece uyuyor çok şükür, gündüz de yatırırsam hemen uyanıyor ama kucakta olduğu sürece uyuyorkizlar bu bebeler bir ara az da olsa duzene giriyor mu? biri tunelin ucunda isik ver desin, ne atakmis arkadas bi’ girdik cikamadik… uyumamaya yemin etti sanirim, hayir ben bu yasimda bu kadar uykusuz kalamiyorum![]()
Slingten neden korkuyorsunuz ki? Çok rahat bir kullanımı var içinde çok rahat ve sıkı duruyor bebek, güzel sarınca sürekli tutmanıza da gerek kalmıyor. Slingi ben bebek kokumu alıp emmek istediği için kullanamıyorum ama eşim takıyor 1 2 saat yürüyüş yapıp gelebiliyoruzİşte bende iş güç yemek yaparım diye taktım kanguruya. Sling nasıl peki ben paniğim sling kokusunda da