Biz babybjörn kullanıyoruz,kilo alt sınırının üzerindeyken başladık,bebiş 16 günlükmüş başladığımızdakızlar? Ya ana kucağım Mamma marka kaç aylık veya kaç kg iken kullanmaya başladınız olan varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz babybjörn kullanıyoruz,kilo alt sınırının üzerindeyken başladık,bebiş 16 günlükmüş başladığımızdakızlar? Ya ana kucağım Mamma marka kaç aylık veya kaç kg iken kullanmaya başladınız olan varsa
Saol kuzum lahana işe yaramadi bende buz daha işe yarıyorGeçmiş olsun. Sıcak daha da arttırıyor. Mümkünse bebeği emzirdikten ya da sağım yaptıktan sonra Soğuk uygulama yapmalısın. Beyaz Lahanayı yıka buzdobında beklet göğsüne sar yarım saat beklet. Şifa olur inşaallah. Bununla alakalı videolar var youtubeda. Göğüs ucu içinde eğer şansın varsa göğsünü emzirdikten sonra lansinoh mesela sür sonra açıkta beklet. En iyi o şekilde iyileşiyor.
Genelde alt sınır 3.2 kg oluyor canım yine de bi bakmak lazım markanın açıklamasınakızlar? Ya ana kucağım Mamma marka kaç aylık veya kaç kg iken kullanmaya başladınız olan varsa
Canim çözüm bulabildinmi bende ayni skntidayimKızlar morelim çok bozuk mastit oluyorum sanırım meme uclarım yara ve içi sertleşiyor bebek emse de sağarak düzeltebilir miyim
Buldum doktora gittim genel cerrahi mastit olmamışsın ama olmak üzeresin dediCanim çözüm bulabildinmi bende ayni skntidayim
Teşekkür ederim canımBiz babybjörn kullanıyoruz,kilo alt sınırının üzerindeyken başladık,bebiş 16 günlükmüş başladığımızda
Bakayım canım belki kullanan vardır demiştimGenelde alt sınır 3.2 kg oluyor canım yine de bi bakmak lazım markanın açıklamasına
Canım bizim kartta 1.ayda yazıyordu ama 2. Aydaymis bu cuma karma aşısı var onu yaptircaz birde rotayı sorcam iki sözlük olanı bu aydi sanirimKızlar aşılara başlayan oldu mu bir yerde 1. Ayın sonunda hepatit b 2. Doz olması lazım dile okudum. Bilginiz var mı
Telefon otomatik düzeltip duruyor bazenCanım bizim kartta 1.ayda yazıyordu ama 2. Aydaymis bu cuma karma aşısı var onu yaptircaz birde rotayı sorcam iki sözlük olanı bu aydi sanirim
İbrahim saraçoğlunun kimyon kürü var. Bir çay kaşığı veriyorsun bebeğe. Ben bu tarz şeylere karşıydım ama çaresiz kalınca veriyormuşsun. İçirdiğim zamanlarda gazını daha rahat çıkarıyor .Önce kendi sonra bebenin totosunu kaşı maşallah hahah![]()
O eskidenmiş öyle biliyorum benim bu ay sonunda aşılar canımKızlar aşılara başlayan oldu mu bir yerde 1. Ayın sonunda hepatit b 2. Doz olması lazım dile okudum. Bilginiz var mı
Benimkisi 12 ci ayda ilk aşısıO eskidenmiş öyle biliyorum benim bu ay sonunda aşılar canım
Çaresizlik insana her şeyi yaptırırmış gerçekten yani doktoruna sormadan veremem korkarım da 2. ayda sorarım verme der doktorlar genel de karşı da bi danışmak lazımİbrahim saraçoğlunun kimyon kürü var. Bir çay kaşığı veriyorsun bebeğe. Ben bu tarz şeylere karşıydım ama çaresiz kalınca veriyormuşsun. İçirdiğim zamanlarda gazını daha rahat çıkarıyor .
1 yaşında mı oluyor orda? Rota menenjit falan ?Benimkisi 12 ci ayda ilk aşısı
allah korusun aşkım bakma internete falan doktora danış en doğru cevabı o verir. Benim başıma gelmedi bilmiyorum ama panikleme düşünüp sadece danışKızlar selam köprücük kemiğin hemen üzerinde elime lenf bezi geliyor. Google yazdım biliyorsunuz felaket tellalı o kötü hastalık çıkıyor ,chat Gpt ise emzirirken olabilir diyor. Benim zaten panik atağım var başına böylr birşey gelen varmı ?
Ben de korkarak verdim ama şükür bi şey olmadı. Doktorlar evet karşı çıkıyor . Annem ablam hep vermişler . Hayır asla vermem beni ikna etmeye çalışmayın diyorduma ama büyük konuştum .Çaresizlik insana her şeyi yaptırırmış gerçekten yani doktoruna sormadan veremem korkarım da 2. ayda sorarım verme der doktorlar genel de karşı da bi danışmak lazım
Yok aşkım ilk aşımı bu Aralık ayında yani1 yaşında mı oluyor orda? Rota menenjit falan ?