Maşallah canım Allah esirgesin kilo benimkide almış ama bı fark göremiyorum hala küçük neden acabaBu gün 1 ay kontrölümüz vardı sağlık ocağında çok şükür 1 kilo almış MaşAllah en azından gece uykusuz kalmamın eziyeti boşa gitmiyor dedim kendimegelen aya aşımız var
Ben de yarın tam 40 oluyorum doğumunuz nasıl başladı nasıl geçti kendi sancınız oldu mu ayy çok soru sordumBiz de tam 40a kadar bekledik küçük hanımı, o son günler geçmiyor ama geçince de insan bir garip oluyorgeçen gün bebeğim bir daha karnımda olmayacak diye ağladım 1 saat sağlıkla kavuşun inşallah
Ya ben hastanede bir kızla tanıştım bir hafta önce doğum yapmıştı ona demişler ki bebeğin kilosu 4 ün üstünde sezeryana almışlar ve bebek 3500 doğmuş ilk doğumuydu bir de kız da vajinal istiyormuş baya ilginç yaniAnladım canım hayırlısı bakalım
haftaya gittiğimde belki kilo almamiş olur kefirle ceviz tüketmeyi bıraktım aldırır kilo diye Aynı kiloda kalırsa belki normal doğum yapabilirim 3600 ile 39. Hafta.
Özeldemi yapmiş devlettemi acaba devlette kolay kolay sezeryan yapmıyorlar işte bende öyle olur diye endişe ediyorum düşünsene normal doğum yapmak istiyorsun kilolu diyorlar bi doğuyor 400-500gram eksik çok talihsz durum olmus Gerçekten Bu cihazların azizliğine uğruyoruz resmen hiç birebir kilosu aynı çıkan görmedim usg kilosuyla doğduğu kilonunYa ben hastanede bir kızla tanıştım bir hafta önce doğum yapmıştı ona demişler ki bebeğin kilosu 4 ün üstünde sezeryana almışlar ve bebek 3500 doğmuş ilk doğumuydu bir de kız da vajinal istiyormuş baya ilginç yani
Ne kadar doğmuştu canım benimki çok küçüktü ondan fark ediliyorMaşallah canım Allah esirgesin kilo benimkide almış ama bı fark göremiyorum hala küçük neden acaba
İşte şaşırdığım nokta devlette olması cihazla ilgili olabilir bebeğin pozisyonu falan da etkiliyor sanırım o yüzden muhakkak farklı bir hastaneden de teyit etmek lazım kilosunu 100 200 300 gr bile belki kabul edilir de fark olarak 500 gr fazla yaÖzeldemi yapmiş devlettemi acaba devlette kolay kolay sezeryan yapmıyorlar işte bende öyle olur diye endişe ediyorum düşünsene normal doğum yapmak istiyorsun kilolu diyorlar bi doğuyor 400-500gram eksik çok talihsz durum olmus Gerçekten Bu cihazların azizliğine uğruyoruz resmen hiç birebir kilosu aynı çıkan görmedim usg kilosuyla doğduğu kilonun
Yorumları okucam araştırırımÜrün bu canm en azından baş ucunda durur suyu mamayı koyarsın bebek ağlayınca basarsın hazırlar kendi kullanmış olduğum ürün deyil tiktokda görmüstüm kullanışlı birşeye benziyor
Yok canım nolcakk. Benim biraz garip oldu. Tam 40a kadar kendi gelmeyince planlı yatışım yapıldı. Suni sancı alacaktım. Ama hiç açılmam olmadığı için önce fitil verdiler, rahim yumuşayınca suni sancı takacaklardı. Fakat fitil bende alerji yaptı hemen ilacı vajinal yıkadılar. Ancak iyi de olmuş çünkü fitil benim kısa sürede sancılarımı tetikledi ve doğumum kendince başladıBen de yarın tam 40 oluyorum doğumunuz nasıl başladı nasıl geçti kendi sancınız oldu mu ayy çok soru sordum
Ay teşekkür ederim paylaştığın için ben de çok korkuyorum süreç nasıl ilerler diye ama bunları okudukça da güç alıyorum zor olacağını biliyorum elbette ama tüm her şeye rağmen kavuşma anına odaklanıyorumYok canım nolcakk. Benim biraz garip oldu. Tam 40a kadar kendi gelmeyince planlı yatışım yapıldı. Suni sancı alacaktım. Ama hiç açılmam olmadığı için önce fitil verdiler, rahim yumuşayınca suni sancı takacaklardı. Fakat fitil bende alerji yaptı hemen ilacı vajinal yıkadılar. Ancak iyi de olmuş çünkü fitil benim kısa sürede sancılarımı tetikledi ve doğumum kendince başladıtoplam 8 saat içerisinde doğum yaptım. Doğum anım çok kolaydı hatta bebeğin ağlamasını duyunca inanamadım, sürekli doğurdum mu ben diye sordum doktora öncesindeki sancı kısmı illaki olacak, doğduğu an unuttum bile
Bizim de pazartesi idi. Bir kilo almışız 3060 gramdı 37+4 te 2 800 e düşmüştü şimdi 4 üstüne çıktık çok şükür darısı tüm bebeklerin başına. İlk ayımız geçti bileBu gün 1 ay kontrölümüz vardı sağlık ocağında çok şükür 1 kilo almış MaşAllah en azından gece uykusuz kalmamın eziyeti boşa gitmiyor dedim kendimegelen aya aşımız var
Tabi doktordan doktora değişebilir ama benim doktorum 41 e kadar bekleyeceğiz dedi devlete de gittim aynı şeyi söyledi ben de yarın 40 oluyorum39+4 ten selamlar. Benim oğlanın gelmeye hala niyeti yok sabah kontrolümüz vardı suyu iyiymiş sancıda çıkmadı cumartesi tekrar nst istedi. Cumartesi 40 haftamız dolmuş oluyor. Sizce yatış verirler mi devlet hastanesine gidiyorum çok bekletmiyorlarmış
En güzeli ne zaman olacaksa o an olsun sizin içinAy teşekkür ederim paylaştığın için ben de çok korkuyorum süreç nasıl ilerler diye ama bunları okudukça da güç alıyorum zor olacağını biliyorum elbette ama tüm her şeye rağmen kavuşma anına odaklanıyorumbir de benim doktorum 40 a kadar değil de 41 e kadar bekleyelim dedi
Nerdeyse aynıyız ya doğdu 3070 çıktık 2800Bizim de pazartesi idi. Bir kilo almışız 3060 gramdı 37+4 te 2 800 e düşmüştü şimdi 4 üstüne çıktık çok şükür darısı tüm bebeklerin başına. İlk ayımız geçti bile
Memnun kaldığın link var mı canım birsürü çeşit var
Ben de yine şiştim. Etrafımın desteğine açık olayım diyorum sabahları 2-3 saat anneme emanet edip uyuyorum. Yatağında uyuyarak bıraktığım çocuğu dönüşte hep annemin kucağında buluyorum ve tüm gün tekrar yatağa alıştırmaya çalışmakla geçiyor. Eşim alt değiştiriyor gaz çıkarıyor ama onun değiştirdiği 5 bezden 3 ünde kaçak oluyor. Üst baş komple değiştirmek zorunda kalıyorum.
Normal zamanda ben olsam kendim yaparım bırakın yaaa derim ama bir günlük mesele değil ihtiyacım var. Dişlerimi sıka sıka susup oturuyorum ama gerçekten tahammülümün sınırındayım.
MaşallahBu gün 1 ay kontrölümüz vardı sağlık ocağında çok şükür 1 kilo almış MaşAllah en azından gece uykusuz kalmamın eziyeti boşa gitmiyor dedim kendimegelen aya aşımız var
Hafta sonu olduğu için acile gidip nst baktır dedi. O zaman acildeki doktorlar karar vericek kafam karıştı iyice cuma falan gel deseydi keşkeTabi doktordan doktora değişebilir ama benim doktorum 41 e kadar bekleyeceğiz dedi devlete de gittim aynı şeyi söyledi ben de yarın 40 oluyorumsen yine de hazırlıklı git ne olur ne olmaz yatış verirse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?