Canım çok geçmiş olsun şu an etki eder mi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez soğanı dövüp suyuyla beraber 5-10 dk memelerine kapat o iyileşmesini hızlandıracaktır.Benim de kendime hayrım yokmuş canım saatlerdir ağlıyorum, bebeğim küçük doğduğu için bana sağ ver dediler sağdıkça süt daha çok artıyo ve sürekli sağmazsam ağrı yapıyo 3 saatte bir 20şer dakika sağıyorum ama ucu o kadar yara ki sütle birlikte kan da sağmışım görünce artık patlama noktam oldu
Ne yaptıysak 2 haftadır geçmiyo yaralarım napıcam bilmiyorum
Deneyeyim canım, blenderla çeksek olur muCanım çok geçmiş olsun şu an etki eder mi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez soğanı dövüp suyuyla beraber 5-10 dk memelerine kapat o iyileşmesini hızlandıracaktır.
Çok parçalamana gerek yok bi poşete koyup sulanacak şekilde ez onu koyuver meme üstüne. Blender da çekince uygulaması zor olur.Deneyeyim canım, blenderla çeksek olur mu
Bana hastanede hemşire memelerini açıkta bırakma kuruyup catlar demisti, lansinoh göğüs ucu kremi ise yarıyor, Hindistan cevizi yağı da faydalı. İkisini de denedim sadece bir kere hafif yara oldu bir göğsümKullanıyorum o daha kötü yapar dedi hemşire sürekli nemli kaldığı için aç havalandır dedi, içine süt de birikiyo şimdilik bıraktım bakalım garmastan pomat aldık inşallah işe yarar sabaha kadar, gerçekten çok üzgünüm emzirmeyi başaramıcam galiba
yok 4200 demişti son kontrolümde. 5 gün sonrasında sezaryen oldum 3760 doğdu. Hastaneden çıkarken 3540 çıktıkDoğduğunda söyledikleri kilo ile aynı mıydı peki kilosu canım
Soğan memede kokmuyor mu ya elde bile geçmiyor kokusuCanım çok geçmiş olsun şu an etki eder mi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez soğanı dövüp suyuyla beraber 5-10 dk memelerine kapat o iyileşmesini hızlandıracaktır.
Fırsat bulursam denicem inşallahÇok parçalamana gerek yok bi poşete koyup sulanacak şekilde ez onu koyuver meme üstüne. Blender da çekince uygulaması zor olur.
Yara olunca herhalde iyileşmesi gecikiyo hava almazsa, bilmiyorum ki tecrübesizlik çok zor göğüs kalkanı aldım delikli bi de onu denicemBana hastanede hemşire memelerini açıkta bırakma kuruyup catlar demisti, lansinoh göğüs ucu kremi ise yarıyor, Hindistan cevizi yağı da faydalı. İkisini de denedim sadece bir kere hafif yara oldu bir göğsüm
Biz de tam 40a kadar bekledik küçük hanımı, o son günler geçmiyor ama geçince de insan bir garip oluyorEvet beklemeye karar verdim artık bakalım bebeğim nasıl gelmeyi seçecek
Son haftalarda bazen 1 haftada hiç kilo almayabiliyormuş. Benim 37de 38e geçerken almamıştı. Eğer bu düzeylerde kalırsa rahat rahat yaparsınız. Ben de 3620 normal doğurdum.Selam kızlar 38.haftada bebişin kilosu şekerden dolayı 3.600 çıktı usg de doktor haftaya kadar 4kilo olursa sezeryana alcakmiş başına böyle bişey gelen oldu mu ? Ben normal doğum çok istiyordum.
Gebe okulundaki ebe bana da kalkan kullan demişti. Hava alsın diye. Ama bana sanki gümüş kapak daha iyi geliyor. Kalkanın açık kısmı göğüs ucumu sıkıyor gibi.Yara olunca herhalde iyileşmesi gecikiyo hava almazsa, bilmiyorum ki tecrübesizlik çok zor göğüs kalkanı aldım delikli bi de onu denicem
Çok geçmiş olsunMalesef yarın bebişim çıkıyor ben hala hastanede yatışdayım değerler inmeden çıkaramayız dediler şuan böbrekleri düzeltiyorlar sonda ciğerlere geçecekler
Doktorlarda bulamıyor bi hafta oldu yatışdayımÇok geçmiş olsunneden olmuş acaba
İnşallah ikiniz de çabucak toparlanıp kavuşursunuzDoktorlarda bulamıyor bi hafta oldu yatışdayım
Ben tiktok kullanmıyorum karşına çıksa resmini atsan sevinirimBu gün tiktokda gezinirken bir ürün gördüm mama ısıtıcı sarjlı bir arastir istersen baş ucuna koyarsın en azından suyu ayarlayinca ötüyor baya güzel birseye benziyordu belki işine yaraya bilir
Baya bir fark varmiş ölçümle doğduğu kilo arasında.Bana 3300 demişlerdi 2825dogdu canm ölçümler net olmuyor sanırım
Anladım canım hayırlısı bakalımyok 4200 demişti son kontrolümde. 5 gün sonrasında sezaryen oldum 3760 doğdu. Hastaneden çıkarken 3540 çıktık
Normalde kefir cevız surekli tüketiyordum onları kestim bu hafta bakalım aynı kiloda kalırsa normal doğum yapabilirim belki 39.haftaSon haftalarda bazen 1 haftada hiç kilo almayabiliyormuş. Benim 37de 38e geçerken almamıştı. Eğer bu düzeylerde kalırsa rahat rahat yaparsınız. Ben de 3620 normal doğurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?