2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Canım çok geçmiş olsun şu an etki eder mi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez soğanı dövüp suyuyla beraber 5-10 dk memelerine kapat o iyileşmesini hızlandıracaktır.

Bana hastanede hemşire memelerini açıkta bırakma kuruyup catlar demisti, lansinoh göğüs ucu kremi ise yarıyor, Hindistan cevizi yağı da faydalı. İkisini de denedim sadece bir kere hafif yara oldu bir göğsüm

Yara olunca herhalde iyileşmesi gecikiyo hava almazsa, bilmiyorum ki tecrübesizlik çok zor göğüs kalkanı aldım delikli bi de onu denicem

Selam kızlar 38.haftada bebişin kilosu şekerden dolayı 3.600 çıktı usg de doktor haftaya kadar 4kilo olursa sezeryana alcakmiş başına böyle bişey gelen oldu mu ? Ben normal doğum çok istiyordum.
Son haftalarda bazen 1 haftada hiç kilo almayabiliyormuş. Benim 37de 38e geçerken almamıştı. Eğer bu düzeylerde kalırsa rahat rahat yaparsınız. Ben de 3620 normal doğurdum.

Yara olunca herhalde iyileşmesi gecikiyo hava almazsa, bilmiyorum ki tecrübesizlik çok zor göğüs kalkanı aldım delikli bi de onu denicem
Gebe okulundaki ebe bana da kalkan kullan demişti. Hava alsın diye. Ama bana sanki gümüş kapak daha iyi geliyor. Kalkanın açık kısmı göğüs ucumu sıkıyor gibi.

vajinal doğum yapıp kesi atılan arkadaşlar, dikişleriniz ne zaman iyileşti acaba? Bugün 6.günüm, bir şey değmediği sürece ağrı vs. Yok ama hala oturup kalkamıyorum ve bir şey değdikçe çok acıtıyor. Hani normal doğum sonrası kolaydı yarın kontrolüm var çok korkuyorum dikişlerde sorun çıkacak diye

Bu gün tiktokda gezinirken bir ürün gördüm mama ısıtıcı sarjlı bir arastir istersen baş ucuna koyarsın en azından suyu ayarlayinca ötüyor baya güzel birseye benziyordu belki işine yaraya bilir
Ben tiktok kullanmıyorum karşına çıksa resmini atsan sevinirim

yok 4200 demişti son kontrolümde. 5 gün sonrasında sezaryen oldum 3760 doğdu. Hastaneden çıkarken 3540 çıktık
Anladım canım hayırlısı bakalım
haftaya gittiğimde belki kilo almamiş olur kefirle ceviz tüketmeyi bıraktım aldırır kilo diye Aynı kiloda kalırsa belki normal doğum yapabilirim 3600 ile 39. Hafta.

Son haftalarda bazen 1 haftada hiç kilo almayabiliyormuş. Benim 37de 38e geçerken almamıştı. Eğer bu düzeylerde kalırsa rahat rahat yaparsınız. Ben de 3620 normal doğurdum.
Normalde kefir cevız surekli tüketiyordum onları kestim bu hafta bakalım aynı kiloda kalırsa normal doğum yapabilirim belki 39.hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…