2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Canım benimde öyleydi çocuk artık kan tadı alıp istemiyordu öyle yara oldu yarıldı. Önce krem aldım sonra gümüş kapak aldım biraz toparladı. Arkadaşım zeytinyağı sürüp streç kapatmayı önerdi o öyle kurtulmuş. Gerçekten mucize gibi bir gecede toparlandı yaralar kapandı. Hassasiyet hala geçmedi ama yâra değil en azından emzirmekten kaçınıyordum o noktadaydım artık

Deneyeyim canım soğan dedi kızlar fırsat bulup yapamadım,

Maşallah
Bu geceleri 2 saatte bir kaldırmayı ne zaman bırakacaksın doktorun bi şey dedi mi? İnternette ilk aydan sonra 3-4 saatte 1 olabilir diyor da
Artık kaldırmıyorum ben kendi kalkınca mamasını veriyorum kendi doktoruna daha gitmedim ben sağlık ocağınada hiç sormadım

Bende de doktor 41 e kadar bekleyelim demisti 40+4. Gün dogum oldu

Çok geçmiş olsun canım Rabb'im şifa versin inşallah . Yavrun için güçlü dur Allah'ın izniyle iyi olacaksın inşallah

Bu gün 1 ay kontrölümüz vardı sağlık ocağında çok şükür 1 kilo almış MaşAllah en azından gece uykusuz kalmamın eziyeti boşa gitmiyor dedim kendimegelen aya aşımız var
Canım doğum kilosunun üzerine mi yoksa hastane çıkışının üzerine mi 1 kg almış nasıl hesaplanıyor

Kızlar selam, yarın 40 haftayı doldurmuş oluyorum bebekten hala tık yok bayadır girmiyordum doğurmayan birkaç kişi kalmışız sanırım, artık herkes bebişleri konuşuyor

Kızlar size doğumdan sonra vitamin takviye vs verdiler mi? Demir ilacı kan ilacı falan bana hiçbir şey vermediler düzgün de beslenemiyorum

Kızlar size doğumdan sonra vitamin takviye vs verdiler mi? Demir ilacı kan ilacı falan bana hiçbir şey vermediler düzgün de beslenemiyorum
Bana hamileyken ne kullanıyorsan altı ay devam et hepsine demişti doktor canım. Demir, magnezyum ve multivitamin kullanıyorum halâ o yüzden

Bana hamileyken ne kullanıyorsan altı ay devam et hepsine demişti doktor canım. Demir, magnezyum ve multivitamin kullanıyorum halâ o yüzden
Aynen bana da Elsa355 in dediği gibi söyledi. Onun haricinde süt için takviye ve kesi yeri için krem de ekledi.

Tamamen haklısınız ne damak yapısı ya hepimiz emzik emdik hemde o şekilsiz emziklerden hiçte damak yapımız bozulmadı .. 6 aylık olunca çıkarılır ek gıdaya geçince o kadar basit bebekler her şeye çabuk alışıyor istemek yeterli bıraktırmak için vermek isteyen versin kimseyi dinlemesin

Kesinlikle öyle, zamanında bırakırsan bi şey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…