- 24 Şubat 2021
- 1.995
- 2.555
- 83
Canım benimde öyleydi çocuk artık kan tadı alıp istemiyordu öyle yara oldu yarıldı. Önce krem aldım sonra gümüş kapak aldım biraz toparladı. Arkadaşım zeytinyağı sürüp streç kapatmayı önerdi o öyle kurtulmuş. Gerçekten mucize gibi bir gecede toparlandı yaralar kapandı. Hassasiyet hala geçmedi ama yâra değil en azından emzirmekten kaçınıyordum o noktadaydım artıkBenim de kendime hayrım yokmuş canım saatlerdir ağlıyorum, bebeğim küçük doğduğu için bana sağ ver dediler sağdıkça süt daha çok artıyo ve sürekli sağmazsam ağrı yapıyo 3 saatte bir 20şer dakika sağıyorum ama ucu o kadar yara ki sütle birlikte kan da sağmışım görünce artık patlama noktam oldu
Ne yaptıysak 2 haftadır geçmiyo yaralarım napıcam bilmiyorum
Deneyeyim canım soğan dedi kızlar fırsat bulup yapamadım,Canım benimde öyleydi çocuk artık kan tadı alıp istemiyordu öyle yara oldu yarıldı. Önce krem aldım sonra gümüş kapak aldım biraz toparladı. Arkadaşım zeytinyağı sürüp streç kapatmayı önerdi o öyle kurtulmuş. Gerçekten mucize gibi bir gecede toparlandı yaralar kapandı. Hassasiyet hala geçmedi ama yâra değil en azından emzirmekten kaçınıyordum o noktadaydım artık
Artık kaldırmıyorum ben kendi kalkınca mamasını veriyorum kendi doktoruna daha gitmedim ben sağlık ocağınada hiç sormadımMaşallah
Bu geceleri 2 saatte bir kaldırmayı ne zaman bırakacaksın doktorun bi şey dedi mi? İnternette ilk aydan sonra 3-4 saatte 1 olabilir diyor da
Soğan bilmiyorum çocuk kokusunu reddedebilir zeytinyağını dene bak çok rahatlayacaksın her emzirme yada sağıyorsan sağım sonrası yenile sürekli. Tahin yağıda iyi diyorlarDeneyeyim canım soğan dedi kızlar fırsat bulup yapamadım,
Bende de doktor 41 e kadar bekleyelim demisti 40+4. Gün dogum olduAy teşekkür ederim paylaştığın için ben de çok korkuyorum süreç nasıl ilerler diye ama bunları okudukça da güç alıyorum zor olacağını biliyorum elbette ama tüm her şeye rağmen kavuşma anına odaklanıyorumbir de benim doktorum 40 a kadar değil de 41 e kadar bekleyelim dedi
Sizin doğum deneyiminiz nasıldı ilk miydi bir deBende de doktor 41 e kadar bekleyelim demisti 40+4. Gün dogum oldu
Benim de ilk dogumum vajinal dogum oldu. Benim biraz uzun sürdü once suyum geldi, sancim vardi fakat acilmam yoktu.Sizin doğum deneyiminiz nasıldı ilk miydi bir de
Çok geçmiş olsun canım Rabb'im şifa versin inşallahKızlar uzun süredir girmiyordum bebişim yoğun bakımdaydı 10. Gün sonra ben rahatsızlandım soğuk algınlığı sandım ama altında yatan başka şeyler varmış ciğerlerime pıhtı atmış böbreklerim iflas etmek üzeriymiş değerlerim yükselmiş apar topar yatış verdiler kaç gündür mahfolduk artık değerlerim düşmeye başladı
Canım doğum kilosunun üzerine mi yoksa hastane çıkışının üzerine mi 1 kg almış nasıl hesaplanıyorBu gün 1 ay kontrölümüz vardı sağlık ocağında çok şükür 1 kilo almış MaşAllah en azından gece uykusuz kalmamın eziyeti boşa gitmiyor dedim kendimegelen aya aşımız var
Yok en son kontrölüne göre 8 eylüldeydi ona göre hesapladıkCanım doğum kilosunun üzerine mi yoksa hastane çıkışının üzerine mi 1 kg almış nasıl hesaplanıyor
Kız sen hala doğurmadın mıııKızlar selam, yarın 40 haftayı doldurmuş oluyorum bebekten hala tık yokbayadır girmiyordum doğurmayan birkaç kişi kalmışız sanırım, artık herkes bebişleri konuşuyor
Ben ekim annelerine kayıyorum galiba yavaş yavaş nst’de sancı çıkmıyor, karnım yukarıda hala bebek dersen hala karnımda kıpır kıpırKız sen hala doğurmadın mıııeylül bitecek az kaldı
Sağlıkla gelsin kuzucuk annesinin karnı rahat geldi heraldeBen ekim annelerine kayıyorum galiba yavaş yavaş nst’de sancı çıkmıyor, karnım yukarıda hala bebek dersen hala karnımda kıpır kıpır
Bana hamileyken ne kullanıyorsan altı ay devam et hepsine demişti doktor canım. Demir, magnezyum ve multivitamin kullanıyorum halâ o yüzdenKızlar size doğumdan sonra vitamin takviye vs verdiler mi? Demir ilacı kan ilacı falan bana hiçbir şey vermediler düzgün de beslenemiyorum
İlk kokuyor ama sonra ıslak pamukla silince geçiyor bir süre sonra. Bana annemler direk sezeryandan çıkınca koydu çok şükür hala bir yara durumu olmadı. Oğlumun ağzı biraz soğan koktu o kadarSoğan memede kokmuyor mu ya elde bile geçmiyor kokusu
Kızlar size doğumdan sonra vitamin takviye vs verdiler mi? Demir ilacı kan ilacı falan bana hiçbir şey vermediler düzgün de beslenemiyorum
Aynen bana daBana hamileyken ne kullanıyorsan altı ay devam et hepsine demişti doktor canım. Demir, magnezyum ve multivitamin kullanıyorum halâ o yüzden
Tamamen haklısınız ne damak yapısı yaHastanede ilk gün verdim emzik hemşireler çıkartirdi özellikle ilk bir ay verme dediler onlar çıktı geri verdim tekrar geldiklerinde gene gördüler çıkart damak yapısı bozulur vs dediler kızımda ne güzel emiyordu eşim duydu damak yapısı bozulur dediklerini verme diye ısrar edince dedim şimdilik dursun eve geçince veririm şimdi de çocuk emziği tutmuyor resmen beni emzik olarak kullanıyorçok biliyorlar sanki böylesi daha iyi çocuk sürekli emmek istiyo emdikçe de gaz doluyor karnı tok biliyorum gazı var rahatlamak uykuya dalmak için meme istiyo keşke dinlemeseydim ya pişmanlar oldum ama yılmadım alıştıracam o attıkça ben geri veriyorum emziği
Kesinlikle öyle, zamanında bırakırsan bi şey olmuyor.Tamamen haklısınız ne damak yapısı yahepimiz emzik emdik hemde o şekilsiz emziklerden hiçte damak yapımız bozulmadı .. 6 aylık olunca çıkarılır ek gıdaya geçince o kadar basit bebekler her şeye çabuk alışıyor istemek yeterli bıraktırmak için vermek isteyen versin kimseyi dinlemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?