2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Göğüs kalkanı denediniz mi? Hem içine akan sütü kullanabilirsiniz diyor ebeler. Hatta ped hava aldırmadığı ve nemli tuttuğu için çok iyi değil demişti bana
Göğüs kalkanı aldım ama delikli olanı takmıştım hava alsın diye yine döküldü, diğer parçayı takmam gerekiyo sanırım

İlk günler hep uyuyorlar zor uyandırıyordum sarılık yeniden olmasın diye bence uyandırmak gerekiyor ama şimdi uyandırmıyorum kendi uyanıyor
Ay nasıl ilk günler hep uyuyorlar biraz anlatır mısın nasıl bişey 6 günlük anneyim benim ki uyumuyor perişanım
Bebeğim sırtı yatağa değdiği an ağlamaya başlıyor ya bu kadar küçükken oluyor muydu bunlar unutmuşum resmen çok yoruldum kızlar yardım
Çözüm buldunuz mu benimki de öyle
Benim 2 gün sonra iyileşti öksürdüğümde hapşırdığımda sızlıyor ama bende hemoroid oldum

Sağlık ocağından çağırdıklarında bahsettim durumdan doktor karnını kontrol etti gazdan olduğunu söyledi. Sab simplex gaz damlası aldık ona başladık sürekli de masaj yapıyoruz. Çok iyi olmasa da hafifledi biraz sanki

Yani canım hep uyuyordu ben uyandırmasam uyanmıyordu nerdeyse ıslak mendille ayaklarını sıkıyordum uyansın diye...seninki gecemi uyumuyor?

Ya benim ki o kadar hırçın ki mama veriyorum kaos alt değiştiyorym kaos meme vercem kaos bi sakince bakımlarını yapıyım masaj yapıyım diyemiyorum pazartesi bende sağlık ocağına gidicem sorayım bi

Kızlar süt akması için çözümü olan var mı üzerim sürekli ıslanıyor ağlıcam artık göğüs pedi de koyuyorum
Sorma. Benimde öyle. Özellikle geceleri uyurken çok oluyor. Peçete koyuyorum. 1 ay sonra terbiye olurlar akmaz diye düşünüyorum.

Yani canım hep uyuyordu ben uyandırmasam uyanmıyordu nerdeyse ıslak mendille ayaklarını sıkıyordum uyansın diye...seninki gecemi uyumuyor?
Evet gecelerimiz çok zor geçiyor dün 9buçuktan 2 ye kadar uyumadı gündüzde öyle uzun uzun uykusu yok

Aynen doktora ilk göster sonra bura yaz merak ettim bende.Gecer canım korkma
doktor mail attı gelme dedi. İltihap olursa gel dedi. Sancısı var sanki şiş gibi de yani bu göbek deliği dışarda ne yapmalıyım korktum diyorum ayyy bana dediği şey bir yaşına kadar her şey normal iltihap ateş olursa gel
Yani senin dediğini deneyeceğim yarı.n eşim işteyken ve gazı için hoşaf yapıyorum onu içeceğim başka bir çarem yok sen olmasan fıtık olduğunu da anlamayacaktım çok teşekkür ederim

Cok iyi yapıyorsun manevi olarak da iyi gelir dün sanki biraz nazarlandik azicik sirke su yaptım o bile rahatlattı şükür.

KV işte her iyiligi yaparlar en son bir şey yaparlar keşke hiçbir şey yapmasaydin dersin.

Kızlar 25 günlük olduk asla memeden ayrılmıyor deli olucam uykusuda yok tabi uykuda hep istiyor hangi emziği denediysem yok tutmadı en son bakkal emziğini bile denedim yok öneriniz var mı nasıl tutturabilirim

Oh maşallah evet hemoroid olan arkadaşlarım var. Benim ödemim inmemiş hala maalesef o çok ağrı yapıyor. Darısı başıma

Ayy ne yaptınız nasıl geçiyor tedavisi var mı
Canım bak nigu nun dediği gibi benim yeğenimde de vardı bir ebe ablama kuruş para yıka tertemiz koy göbeğine sar demişti onunda geçmişti

Aslında banada öyle dediler burda gecede bilir 1 yaşına kadar gecmeyede bilir bende annemlerden duyunca çaresini beklemedim ya geçmezse diye birde benim büyük oğlum çok gazlı bebek diğildi sadece göbek fıtık olunca dediler çalış ıkınmasınki kendinden geçsin o da olmuyor bebekler hep ıkınıyor.Sen eşin işdeyken sarıcan diyorsun ya ama o hep sarılı olmalı canım yoksa geçmezki bende o zaman bilmiyordum canım insanın başına gelince

Kızlar bebek görmeye gelmeye başladılar mı? Bu süreci nasıl geçiriyorsubuz? İkramlık neler yapıyorsunuz? Bebek mevlidi yapıp milleti o zaman mı çağırsam? Kafam çok karışık. Bebek mevlidine gelemeyenler tekrar gelmek isteyecek

Cok iyi yapıyorsun manevi olarak da iyi gelir dün sanki biraz nazarlandik azicik sirke su yaptım o bile rahatlattı şükür.

KV işte her iyiligi yaparlar en son bir şey yaparlar keşke hiçbir şey yapmasaydin dersin.
Benim hergun kesin bir gelenim gidenim var hizmet etmekten yoruluyorum aman Kayinvalideme Allah uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…