Ben de aynı yarın 40 oluyorum dediğiniz gibi bebeğim gayet hareketli çok şükür ama bende biraz kasılmalara bağlı nefes darlığı başladı o yoruyorGayet iyiyim hiçbir doğum alametim yok, bugün 40+5 oldum bebek içeride çok hareketli neyse ki beni rahatlatıyor, son 2 günü kendi gelmezse 41’de suni sancı verilecek. Sizin nasıl geçiyor
Yok canım benimki narkozla alakalı diğil o kesin ben onu kolay atlattım ben çocuğu bak şimdi bile solda tutup yazıyorum sonuçta bebekte kilo alıyor bende kilolu diğilim
İlkte bana diyordular 1 çocuk hiç çocuk demek o zaman sinir oluyordum bu söze şimdi anladım gerçektende öyleymişdün saat 9 gibi oturdum yemek için ve baktımki büyük oğlum kalktı ağlıyor bunu hep yapıyor zaten dedim gideyim yanına hemen sakinleşir geri uyur ama yok resmen kriz yaşadı durmadan ağlıyor ne yapsam bile boş en sonda başardı kendini kusturdu neyse indirdim aşağıya dedim böyle olmaz oynasın azcık ama var ya öyle sabırla haraket ediyorumki sanki hiç yer yatak kusmuk diğil eşimi ama gören lazım sinirden çatlıyor beyimiz yemeğini rahat yemiyormuş sen dedim yine işte yemek yedin kahfe içtin bu benim bu güne ilk yemeğim o bile soğudu sen neyin kafasındasın gitti yatak bana diyor her yere kusmuş diyor ya diyorum gitsede gitsin gittim temizledim hiç izi bile kalmadı..neyseki dedim bu gün bizimle yatıcak çok istiyordun bizimle yatsın al yatıyor işte ama burnumdan getirdi oğlum çok dengesiz uyuyor ayaklarıyla belim kafama vurarak sonra küçük uyandı yemek için büyükte sesine uyandı ve büyük yine durmadan ağlıyor benim kocamda sinir krizi geçiriyor bu niye böyle kendisi bağırıyor o bağırdıkca çocuk daha çok ağlıyor ama var ya kendisinin yanında bir söz demedim öyle bir ağlıyorki sanki bir yerden düşmüş amaç o ki aşağıyı gösteriyor inmek istiyor oyun oynamak sadece içimde patlıcak durumdayım en sonda dedim git mama ver TV aç gittiler öyle sesi kesildi..dediğim o ki o zaman ilkte her şeyi büyütüyordum eminim 3 çocuklar daha çok olaylar yaşıyorlar
Teşekkür ederim canım darısı tüm bebeklere insalalh kırkı çıkınca bir tık düzeldi sanki1 yaşına kutlayın İn şa AllahKız ben bu kadar yapmayı hiç düşünmüyorum birde tek başıma kendi ailemden zaten kimse yok
İlginç canım nasıl olacksaMaalesef aynı ve göbek deliğime dokunup içeri itince su sesleri geliyor anlamadım neden.. hala çok gazlı ıkınıyor hep ama kaka yapıyor çiş yapıyor ekstra huzursuzluk veya ağlaması yok bilemedim normal mi durumu
Krem o pişiği engellemez bence hem sümük gibi kakayı fark edersin benceBunlar yok bizde hergün koruyucu krem sürüyorum belkide kndan farketmiyor muyum acaba pişik önleniyor diretk
Nasıl oldu canım bebeğin durumu umarım iyidir emzik veriyor musun minnoşaBenim bebeğimde hep ıkınıyor ıkınmaktan göbek deliği dışarı çıktı doktor hiçbir test vs yapmıyor gel bile demiyor bana. Acaba süt alerjisi mi var benimkininde? Nasıl anladınız ya test yapmadan nasıl anlarım ne yapabilirim düzelmesi için? Emzirmeyecek misin artık?
Aynı benim bebeğimi tarif ettin vallaKızlar Allah aşkına bu bebekler uyanık kaldığında ne yaparlar benim ki 1 aylık ama uyanık kaldığında hep ıkınıyor kıpkırmızı memede kalmak istiyor hep atına da yapıyor gazını sa çıkarıyor gaz sancısı değil hele akşamları uyuyana kadar deli oluyor uyanık kalmayı mı bilmiyor anlamadım ki
Aynı canım bir değişiklik yok emzik arada bir deniyorum ama maalesef almıyor hep benim mememi istiyor atıyor yani. Seninki nasıl canım neler yapıyorsunBebeklerinize emzik veriyor musunuz baysbksr
Nasıl oldu canım bebeğin durumu umarım iyidir emzik veriyor musun minnoşa
Ay allahım yardımcın olsun senin kocan da 3. Çocuk olmuş işte. Bu adamlar hep böyle evde bir saat dayanamıyorlar çocuk sesine ama sorsan kadınlar evde ne yaptı ki olur. Allahım hepimize yardımcı olsunİlkte bana diyordular 1 çocuk hiç çocuk demek o zaman sinir oluyordum bu söze şimdi anladım gerçektende öyleymişdün saat 9 gibi oturdum yemek için ve baktımki büyük oğlum kalktı ağlıyor bunu hep yapıyor zaten dedim gideyim yanına hemen sakinleşir geri uyur ama yok resmen kriz yaşadı durmadan ağlıyor ne yapsam bile boş en sonda başardı kendini kusturdu neyse indirdim aşağıya dedim böyle olmaz oynasın azcık ama var ya öyle sabırla haraket ediyorumki sanki hiç yer yatak kusmuk diğil eşimi ama gören lazım sinirden çatlıyor beyimiz yemeğini rahat yemiyormuş sen dedim yine işte yemek yedin kahfe içtin bu benim bu güne ilk yemeğim o bile soğudu sen neyin kafasındasın gitti yatak bana diyor her yere kusmuş diyor ya diyorum gitsede gitsin gittim temizledim hiç izi bile kalmadı..neyseki dedim bu gün bizimle yatıcak çok istiyordun bizimle yatsın al yatıyor işte ama burnumdan getirdi oğlum çok dengesiz uyuyor ayaklarıyla belim kafama vurarak sonra küçük uyandı yemek için büyükte sesine uyandı ve büyük yine durmadan ağlıyor benim kocamda sinir krizi geçiriyor bu niye böyle kendisi bağırıyor o bağırdıkca çocuk daha çok ağlıyor ama var ya kendisinin yanında bir söz demedim öyle bir ağlıyorki sanki bir yerden düşmüş amaç o ki aşağıyı gösteriyor inmek istiyor oyun oynamak sadece içimde patlıcak durumdayım en sonda dedim git mama ver TV aç gittiler öyle sesi kesildi..dediğim o ki o zaman ilkte her şeyi büyütüyordum eminim 3 çocuklar daha çok olaylar yaşıyorlar
Evet ben uykuya geçişlerde veriyorum dalınca kendi atıyor ağzındanBebeklerinize emzik veriyor musunuz bayanlar
Gözün aydın olsun canım allahım hayırlı evlat eylesinKızlar çok şükür biz kavuştuk oğlumla. Gece 4 gibiAllah doğum yapacak olanlara kolaylık versin
Hemen hemen aynı durumdayız demek ki, umarım sizinki de benimki de kendi istekleriyle gelirBen de aynı yarın 40 oluyorum dediğiniz gibi bebeğim gayet hareketli çok şükür ama bende biraz kasılmalara bağlı nefes darlığı başladı o yoruyor41+3’e kadar süre verdi benim doktorum da. Yarın çatı muayenesi olucak ilk defa bakalım ya suni ya da sezaryene dönebilir bilemiyorum biraz tombişiz biz
Kolaylıklar diliyorum sağlıkla kucaklayalım
Seni çok iyi anlıyorum, çok üzüldüm gerçekten. İnsan başkasından önce annesi tarafından düşünülmeyi istiyor, yerini kolay kolay dolduramıyor kimseKızlar benim annem doğuma gelmedi belki hatırlarsınız gebeyken uzun uzun yazmıştım. Bugün bebek 27 günlük annem hala gelmedidemin telefonla konuştuk bana diyor ki haftasonu gelir iki gün kalır döneriz. Şaka mı bu kadın anlamıyorum. Geleceği yer bursadan istanbul bu arada max 2 saat sürüyor yol. Babamın kendi iş yeri izin sıkıntısı yok. Evde bekleyeni yaşlısı yok. Ben burda doğurmuşum kadın umursamıyor ya. Vallahi ben anlamıyorum bu kafayı. Lafa gelince de ben ne biçim anneyim gelmedim yanına diyor. Sabrediyorum daha hiçbir şey söylemedim ama anne olunca daha iyi fark ediyorum insan çocuğuna nasıl kıyabilir ki gel istiyorsam gel işte. Kayınvalideme güveniyor her şeyi biliyo diye de ben kayınvalide görmek istiyor muyum acaba. Çok üzgünüm
Teşekkür ederim canıımCanımm az kalmış sağlıkla kolaylıkla kavuşun
Amin canım.Eve misafir gelse yardım eder temizlikte eder ama konu gece yardım etmek ona yakın durmuyor yani eğer gece 1 defa kalktıysa amaaan onu konuşucak uykusuz kaldım diye büyük oğlumda daha çok ediyordu sandıki uykusuz ben kalırsam gün boyu beceremem gördüki nigu demirden işte rahat yapar eder diye.Valla o öyle oldukça iyice uzaklaştım ondan dedim kendisine sen düzelene kadar böyle ilk başlarda hiç böyle diğildi ona şaşırıyorum demek istese ederTeşekkür ederim canım darısı tüm bebeklere insalalh kırkı çıkınca bir tık düzeldi sanki
ayy seni öyle iyi anlıyorum ki dün bir bebekli komsumda gelmişti bir buçuk yasinda erkek huzursuz anasını emiyor kadına rahat hic vermedi ağlıyor mizmizlaniyor geçen gün geçmiş olsuna geldiğinde de böyleydi yani çocuğun mizacı bu üzüldüm bvallahi yeni doğan iki bebek vardı biri benimki digeride bir ay büyük olan komsunun emince uyuyorlar aklıma oğlumun geçmiş günleri geldi tek başına neler yaşamıştım
Eşinde yani bir zahmet ilgilensin tek yapmadin ya bu cocuklari acilen bir iş paylaismi yapma zamanın gelmişben yoruluyorum birine sen bakacaksin birine bn demelisin yoksa varya pasamiz böyle alışır tüm gün yemek yemeyip hasta olacaksın bak sonuçta erkek bunlar bizden güçlü benn bu gece yorgunum dedim bakarmisin dedim valla bakti
İlginç canım nasıl olacksa
Hele birde geçen utanmadan bana diyor 3 çocukta yaparız elimde kalıcaktı tabi dedim 3 az bile 4 bile yaparız o kadar konuştumki peşiman oldu dediğineAy allahım yardımcın olsun senin kocan da 3. Çocuk olmuş işte. Bu adamlar hep böyle evde bir saat dayanamıyorlar çocuk sesine ama sorsan kadınlar evde ne yaptı ki olur. Allahım hepimize yardımcı olsun
Ama Şu da bir gerçek, evde erkek ne kadar iş yaparsa yapsın yetmiyor. Hep daha fazlasını istiyoruz
Evet ben uykuya geçişlerde veriyorum dalınca kendi atıyor ağzından
Gözün aydın olsun canım allahım hayırlı evlat eylesin
Evet canım suni sancı verildi 2,3 saat sonra doğduTeşekkür ederim canıımseninki de suni sancıyla mı olmuştu?
Bizde de durum aynı ya hele akşam 7 ile 12 arası asla uyumuyor ya meme de ya kucakta olmak istiyor aç sanıyorum mama veriyorum kusuyor yatakta gazı var gibi kıvranıyor kucakta pek huzurlu uyuyor ben anlamadım emzik veriyorum almıyor keşke alsa biraz oyalayacak ama almıyor hamileliğe dönebiliyoz muKızlar Allah aşkına bu bebekler uyanık kaldığında ne yaparlar benim ki 1 aylık ama uyanık kaldığında hep ıkınıyor kıpkırmızı memede kalmak istiyor hep atına da yapıyor gazını sa çıkarıyor gaz sancısı değil hele akşamları uyuyana kadar deli oluyor uyanık kalmayı mı bilmiyor anlamadım ki
Bu annelere ne oluyor son yıllarda bilmiyorum çok üzüldüm senin için.. Gelip destek olması gerekiyorken bebeği görmeye bile henüz gelmemiş gerçekten kırıcıKızlar benim annem doğuma gelmedi belki hatırlarsınız gebeyken uzun uzun yazmıştım. Bugün bebek 27 günlük annem hala gelmedidemin telefonla konuştuk bana diyor ki haftasonu gelir iki gün kalır döneriz. Şaka mı bu kadın anlamıyorum. Geleceği yer bursadan istanbul bu arada max 2 saat sürüyor yol. Babamın kendi iş yeri izin sıkıntısı yok. Evde bekleyeni yaşlısı yok. Ben burda doğurmuşum kadın umursamıyor ya. Vallahi ben anlamıyorum bu kafayı. Lafa gelince de ben ne biçim anneyim gelmedim yanına diyor. Sabrediyorum daha hiçbir şey söylemedim ama anne olunca daha iyi fark ediyorum insan çocuğuna nasıl kıyabilir ki gel istiyorsam gel işte. Kayınvalideme güveniyor her şeyi biliyo diye de ben kayınvalide görmek istiyor muyum acaba. Çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?