2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Selamlar aynı korkuyla sağıp biberonla vereyim dedim onda da oldu. Yenidoğan hemşirelerine gittim sürekli bu yüzden. Ağzında biriktirmemeye, dik pozisyonda tutmaya, memeyi ara ara çekmeye dikkat ettim. Bu arada en büyük sorunum hiperlaktasyon, yarısını sağarak emzirdim hep. İlk dönemler gibi tıkanmıyor en azından genzine kaçınca kendi atabiliyor.
Merhaba, topuk kanı için sağlık ocağından ikinci kez çağırılan var mı ?
Maalesef kistik fibrozis değeri bozuk çıkmış tekrar ettik bugün. Oğlumda da olmuştu tekrar ettiğimiz düzgün çıktı. İnşallah sizde de bizde de bir aksilik çıkmayacak

Alışacak mecbur bizde sevmiyoruz uykumuzun bolunmesini ama napalim kolay değil evlat sahibi olmak sen akşama kadar bebek uyusa bile hiç uyumadi halim kalmadı de eminim gece yardimci olacaktir

Evet
3. Kez mi? Bazen uygunsuz çıkıyor bazen de bir değer yüksek çıkıyor onun sağlamasını yapmak için istiyorl

Amin çok teşekkür ederim bizdeki BE uygunsuz numune olarak gelmiş

Gilmors 40 ı çıkınca ne gibi farklar hissettin kuzum bu kırklı bebek huzursuzluğu geçecek mi cidden
Sanki büyüdü kuucldu minnak ağzını yamultarak gülüyor bana bakıyor takip ediyor seslere daha duyarlı bazen değişik sesler çıkarıyor igi gugu gibi... altını açınca örtüsünü attırıyor mutlu oluyor ayakları elleri sürekli hareketli . gazını daha kolay yapmaya başladı mesela memeden süt hızlı gelince arada ağzından atıp tekrar alıyor genzine kaçmıyor
karnını doyur gazını al çişini yapsın hickirsin sonrası mizmizlaniyor emziğini verip sallıyorum hemen uyuyor birde uykusu eskiye göre daha uzun süreli oldu

Takılma düşünme benimki kırkım çıktı hala gelmedi işleri var biliyorum gelsede bir gece gelecekti ve gideyim diye diye burnumdan getirecekti beklenti yada başkalarında ki anacligi görmek üzüyor benim kv bırak evladını torunları için neler neler yapıyor Allah biliyor kalbimi bu doğumdan sora aşırı derecede kaynanamı düşünür oldum anlatmakla bitiremem cidden düşünüyorum annem olsa anlasamam dediğim konularda kv inanılmaz iyi ve sabırlı
Daha geçen gün annemi geçiyorum teyzeme mevlid için sarma sarsan dedim benim oğlanın düğünu olack mantı dokecem dedi düşün daha yirmi gün var ama kv neler neler yaptı teyzem mevlide geldi el gibi davrandı ama kayinvalidem fırıl fırıl dolandı kayinvalidemi Allah başımızdan eksik etmesin uzun ömürler versin canım herkes yerinde sağ olsun boşver böyle böyle soğuyor insan

Arkadaşlar teker teker okudum benim gibi olan var mı diye yaşayan varsa desteğine talibim. İlk yavrumda depresyon boyutunda oldum bunda o kadar değilim ama buhran, hüzün ne derseniz artık nasıl aşıyorsunuz atak anlarını biliyorum geçici ama tolere edemiyorum her zaman

Alışacak mecbur bizde sevmiyoruz uykumuzun bolunmesini ama napalim kolay değil evlat sahibi olmak sen akşama kadar bebek uyusa bile hiç uyumadi halim kalmadı de eminim gece yardimci olacaktir
Suç bende şimdi oğlumu çıkarttı dışarıya bana diyorki sende uyu dinlen yok diyorum oğlen uyudum

Kanı alanın hatası oluyo onda maalesef. Kağıdı tam dolduramıyorlar. Sizinki iç rahatlatıcı biraz 1 hafta 10 günü nasıl geçiririm acaba
İnşallah önce hemşire mesaj attı değer yüksek çıkmış dedi ağlamaktan helak oldum, bu gün gittiğimde diğer hemşire bizim hemşireye daha önce alındı neden tekrar alıyorsun deyince uygunsuz numune o yüzden dedi. Umarım dediğin gibidir. Gerçi iki taraftada böyle bir hastalık yok. Allah'a tevekkül ettik İnşallah Bir şey yoktur

Evet valla aynı emzik dediğin gibi alsa oyalanır biraz hangilerini denediysem olmadı tutuyor gibi yapıyor atıyor

Kizlar yazamıyorum 3 cocuklu olmak beni cok yıprattı kafasında sknti var dediler biliyorsunuz oyoe bisi yokmuş simdi de göbek bağı ile ilgili sknti yaşadık cerrahi durum dedi doktor ama cocuk cerrahisi sknti gormedi kan alındı bugun mahvettiler 5 yerini deldiler çocuğum ağlamaktan bi ara bayildi resmen cok kotuyum cok nerde o eski ben bitti tukendi

Şu kan alma işleri olmasa ne olur ya
Biraz bekle bakalım eskiler para bırakırdı hiç te sorun olmazdı gazlı beze bantla canım parayı iyice kuşak seklinde bir bezle sabitle bakalım hiç korkma steril olursa bişi olmaz

Al işte 2 çocukla ben delirmek üzereyim sende 3 Allah yardım etsin.Daha öncede yazdım büyük oğlumda var göbek fıtığı kuruş parayla sardım geçti gitti

Bence herkes yaşıyor kendine özgü zannetme sakın. Ben mesela günde en az 3 posta ağlamam var. Mesela bebeğimde süt alerjisi çıktı. Şuan peynir tüketemiyorum. Bu sabah kahvaltıda açım diye ağladım. Ama sonra da bebeğim sancılarından ötürü çok ağladı ve o ağlayınca da ağladım. Daha önce yazmıştım artık eşim hatta annem bile ağlamalarımdan rahatsız ama içimden böyle geliyor. Gücüm bu kadarına yetiyor

Nasıl oluyor peki bahsettikleri gibi çok ağrılı oluyor mu?
Yani bilemiyorum ilk bebeğimi kendi sancımla doğurmuştum sanki çok fark yok gibiydi ama hızlı oluyor yani çok sancı olduğu zaman doğum oluyor öncesi daha hafif.. sen nerede doğum yapacaksın epidural isteyebilirsin canım daha hafif geçiyor diyorlar

Göbek bağında neyi var canım benimde sıkıntılarım var göbek bağında. 3 çocukla cidden zor gece uykusuz sabah büyüğü okula hazırla beslenmesi öğlen gelşyorm yemeği tekrar okul sonra dönüyor yine yemek kıyafet temizliği ödevleri bunların yanında diğer iki bebek sürekli alt değştir emzir diğerini yedir temizle evi topla süpür yemek yap bir saat oturamıyorum tam gece uykuya dalıyorum biri ağlıyor diğeri onun sesine kalkıyor büyüğü de okulum var sesten uyaramıyorum diyor deliricem Niqu zor ciddenn bir yandan kendime bakmaya çalışıyorum ağlayarak banyo yapıyorum uyuduklarında bazen ben banyodan çıkmadan uyanıyorlar giyinmeden onlara tekrar koşturuyorum inan bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…