2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Bu duyguları ben de yaşıyorum benim yüzümfrnmmi erken geldi benim yüzümden mi küçük kilosu az vs diye çok kafama takıyorum
Canım benimki memeden sonra 60 ml mama içiyo normal mi o zaman
Benim bebeğime göre normal herkes farklı ama

Kızlar bende bir ara hiperlaktasyon oldu. Yani ön sür çok artfti yağlı süt yok gibiydi. Bebisin kakasinda salya gibi uzun parçalar oluyor. Doktor hiperlaktasyondan dolayı dedi. Şimdi de günden güne artıyor yüzündeki kızarıklıklar sivilce gibi üstü beyaz. Buna da sütünün yağ oranı artmış ondan dolayı oluyor diyor var mı yasayaniniz ?

KIZLAAAAR, KAYNANAM GİTTİİİİİ 3 gündür yıkanmadım, pijamalarım kusmuk kokuyor, 50 dklık uykuyla duruyorum, çok açım ama deliler gibi dans edesim var Yarı kırkımızdan hepinize selamlaaaar
Hadi gözün aydın istediğin gibi takıl evde ohh misss tadını çıkar sütlü pijamaların

K
KIZLAAAAR, KAYNANAM GİTTİİİİİ 3 gündür yıkanmadım, pijamalarım kusmuk kokuyor, 50 dklık uykuyla duruyorum, çok açım ama deliler gibi dans edesim var Yarı kırkımızdan hepinize selamlaaaar
Hadi gözün aydın İn şa Allah geri dönmez

Süt alerjisi de olabilir

Yenidoğan alerjisi dediler bana

Kızlar uyku için bunu mutlaka deneyin ve denettirin. Tam 6 kez denedim, hepsinde işe yaradı ve çığlık çığlığa ağlarken uyudu kaldı (maşallah)

Kızlar omuzlarınızda ağrı varmı eşime diyorum sol tarafta olduğu için tedirginim o da diyor hep solda bebeği tutuyorsun büyük oğlumu kucağıma çok alıyorum bir krem var onunla çok az geçiyor sanki göğsümede çok az vuruyor

Oy oyy 3 gün var aramızda Nasılsınız, nedir durum ? Nasıl geçiyor süreç
Düzensiz sancılarım var sürekli alttan muayene ettiler açıklığım hala 1 cm. Suyum geldi ama yine de bekliyorlar bakalım sağlıkla gelsin bebeğim başka bişey istemiyorum sizde sağlıkla alın inşallah kucağınıza

Kızlar bugün 39.haftamdayım çatı muayenesi yaptı doktorum 1cm açıklığım varmiş muayene sırasında ve sonrasında kanamam oldu simdi kahverengiye döndü bu nişanmı oluyor doğum başlarmı bir hafta içinde acaba rahimde yumuşama yokmuş bebek kanalada girmemiş henüz tecrübeli annelerimden yorum beklerim

Kızlar bende süt alerjisi çıktı. Aşırı gazı ve ıkınması vardı. Doktor gaita testi istemişti. Bugün sonuç çıktı. Süt ve süt ürünleri diyetine başladım. Bebek de özel bir mama içecek. Bebeğimin gazı sancısı geçsin de geri mühim değil

Oy geçmiş olsun . Benim bebişte öyle uykusunda bile ıkınıyor ne kadar kakada yapsa gazda çıkarsa hep ıkınma peşinde brnde alerjiden şüphelendim pişiğimiz falanda var. Sizin kakası nasıldı uzuyormuydu ?

Gece ve gündğz tüm uykularında ıkınıyor.
Kakada mukus daha bugün çıktı biz tahlili perşembe vermişti. Ama şüpheniz varsa peynir ve yoğurt yiyin ama sütü ve sütlü ieyleri direkt kesin. Bir bakın derim. Geçen hafta bana doktor böyle söylemişti

Ya benim ki de akşam başlıyor uyuyana kadar yiyiyor beni resmen uyanık kalamıyor hep huysuz yada hep memede uykuya da dalamıyor saat kaça kadar uyutmaya uğraşıyorum bende bi benim ki böyle sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…