2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Benim de sağ kalçamın üst tarafına vuruyor bir ağrı. Senin çocuk taşımaktan ve yorgunluktan oluyordur bence
Selam canlar bugün bizim kırk mevlidimiz vardı kaç gündür Allah'ım hazırlık üstüne hazırlık şükür bitti
Ayyy maşallah ne kadar çok uğraşmışsınız

Gaz sancısı veya kas ağrısı olabilir canım aynı o şekilde kola ve göğüse vuruyor ama geçmezse ihmal etme
Selam canlar bugün bizim kırk mevlidimiz vardı kaç gündür Allah'ım hazırlık üstüne hazırlık şükür bitti
Maşallah herşey çok güzel görünüyor nice 40lı yıllar görsün inşallah

Benim de sağ kalçamın üst tarafına vuruyor bir ağrı. Senin çocuk taşımaktan ve yorgunluktan oluyordur bence

Hic sorma canım sırf iki gün temizlik yaptım cam perde vs
Dunde Kv ve iş uerinden bir arkadaş ile pasta börek yaptık
Mevlid aşırı kalabalıkti bir ara kulaklarım uguldadi sanki yüksek rakımlı bir yerde olur ya hani uzun süre de geçmedi diyorum ki insan görmeye görmeye ne hale geldim
Gaz sancısı veya kas ağrısı olabilir canım aynı o şekilde kola ve göğüse vuruyor ama geçmezse ihmal etme

Teşekkür ederim kzuum cümlemizin inşallah bana kalsa bu tarz durumlardan pek anlamam ama kv çok istedi açıkçası kızım için bu kadar uğraşması çok hoşuma gitti yarın sabah yola çıkıyor Amerika'ya kızının yanına gidecek aksam evine biraktigimizda vedalasirken ağladım yaşına rağmen bizim için neler yaptı saymakla bitiremem

Hala canım narkoz etkisi geçmedi
Bende askılı bişi giysem hemen terliyorum tutuluyorum hatta bugün baisma vurdu ağrılar bizim toparlanmamiz nerden baksan bir seneyi bulur

Oy oyy 3 gün var aramızda Nasılsınız, nedir durum ? Nasıl geçiyor süreç
Gayet iyiyim hiçbir doğum alametim yok, bugün 40+5 oldum bebek içeride çok hareketli neyse ki beni rahatlatıyor, son 2 günü kendi gelmezse 41’de suni sancı verilecek. Sizin nasıl geçiyor

Benim bebeğimde hep ıkınıyor ıkınmaktan göbek deliği dışarı çıktı doktor hiçbir test vs yapmıyor gel bile demiyor bana. Acaba süt alerjisi mi var benimkininde? Nasıl anladınız ya test yapmadan nasıl anlarım ne yapabilirim düzelmesi için? Emzirmeyecek misin artık?

Allah kabul etsin canım 40 yaşlarını görmekte nasip olsun
Ne çok şey de hazırlamışsınız ellerinize sağlık masa harika gözüküyor

Gayet iyiyim hiçbir doğum alametim yok, bugün 40+5 oldum bebek içeride çok hareketli neyse ki beni rahatlatıyor, son 2 günü kendi gelmezse 41’de suni sancı verilecek. Sizin nasıl geçiyor
Canımm az kalmış sağlıkla kolaylıkla kavuşun

Allah kabul etsin canım 40 yaşlarını görmekte nasip olsun
Ne çok şey de hazırlamışsınız ellerinize sağlık masa harika gözüküyor
Saol canim benim cumlemizinki inşallah epey ugras verdik ama değdi
Bebek nasıl göbegi daha iyimi

Saol canim benim cumlemizinki inşallah epey ugras verdik ama değdi
Bebek nasıl göbegi daha iyimi
Maalesef aynı ve göbek deliğime dokunup içeri itince su sesleri geliyor anlamadım neden.. hala çok gazlı ıkınıyor hep ama kaka yapıyor çiş yapıyor ekstra huzursuzluk veya ağlaması yok bilemedim normal mi durumu

Öncelikle gaz sancısı çok fazlaydı. Sab simplex damla bile tam geçirmiyordu. Sonra bu sancıların devamında yoğun ıkınma geldi. O sırada doktor değiştirdim. Kontrol muayenesinde yeni doktor bu kadar gazın haftasona göre normal olmadığını (o sırada 18 günlük falandı) yediğim içtiğimin etki edebileceğini süt tüketmememi söyledi. (Peynir ve yoğurt iimdilik ye ileride bakarız dedi) sonra ıkınması ve gazı artarsa kakadan bakılan kalprotektin tahlili yaptırmamızı istedi. Muayeneden sonra gaz ve ıkınma iyice arttı. Yavrumun göbeği kurbağa gibi şişti. Tahlil verdik. Haftasonu gaz iyice arttı sab simplex hiç işe yaramamaya başladı. Dün aldım tekrar götürdüm. O sırada tahlil sonucu da çıktı. Dün akşam da kakası biraz mukuslanmaya başladı. Ben şuan süt, yoğurt, peynir tüketmeyeceğim. (Paketli gıdalarda da süt içeriği olabiliyor çok dikkat edilecek o yüzden) bebeğe de özel bir mama verildi.
senin de böyle bir şüphen varsa bence önce doktor değiştirmeyi düşünebilirsin. Eğer mümkün değilse de sütü ve süt ürünlerini 1 hafta falan kesip deneme yapabilirsin. Bir zararı yok zaten. Sadece nefsimize zor.
Tüm bebişlerimiz iyi olsun mışıl mışıl uyusunlar

Canım teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsın. Çok geçmiş olsun kolay değil gerçekten. Ben doktor değiştiremem ama peynir yoğurt süt tüketmeyi keseceğim bakalım deneyeyim bende.. gaz ilacını da veremiyorum çünkü çok kusturuyor hiç iyi gelmiyor.

Bir ara bendede bacaktan yukarıya doğru ağrım oluyordu.Bencede çocukla bu sabah her yerim ağrıyor mesela

Kas ağrısı bence bu gece büyük oğlum konser verdi bize sabah kalktım her yerim ağrıyor

1 yaşına kutlayın İn şa AllahKız ben bu kadar yapmayı hiç düşünmüyorum birde tek başıma kendi ailemden zaten kimse yok

Hala canım narkoz etkisi geçmedi
Bende askılı bişi giysem hemen terliyorum tutuluyorum hatta bugün baisma vurdu ağrılar bizim toparlanmamiz nerden baksan bir seneyi bulur
Yok canım benimki narkozla alakalı diğil o kesin ben onu kolay atlattım ben çocuğu bak şimdi bile solda tutup yazıyorum sonuçta bebekte kilo alıyor bende kilolu diğilim

İlkte bana diyordular 1 çocuk hiç çocuk demek o zaman sinir oluyordum bu söze şimdi anladım gerçektende öyleymişdün saat 9 gibi oturdum yemek için ve baktımki büyük oğlum kalktı ağlıyor bunu hep yapıyor zaten dedim gideyim yanına hemen sakinleşir geri uyur ama yok resmen kriz yaşadı durmadan ağlıyor ne yapsam bile boş en sonda başardı kendini kusturdu neyse indirdim aşağıya dedim böyle olmaz oynasın azcık ama var ya öyle sabırla haraket ediyorumki sanki hiç yer yatak kusmuk diğil eşimi ama gören lazım sinirden çatlıyor beyimiz yemeğini rahat yemiyormuş sen dedim yine işte yemek yedin kahfe içtin bu benim bu güne ilk yemeğim o bile soğudu sen neyin kafasındasın gitti yatak bana diyor her yere kusmuş diyor ya diyorum gitsede gitsin gittim temizledim hiç izi bile kalmadı..neyseki dedim bu gün bizimle yatıcak çok istiyordun bizimle yatsın al yatıyor işte ama burnumdan getirdi oğlum çok dengesiz uyuyor ayaklarıyla belim kafama vurarak sonra küçük uyandı yemek için büyükte sesine uyandı ve büyük yine durmadan ağlıyor benim kocamda sinir krizi geçiriyor bu niye böyle kendisi bağırıyor o bağırdıkca çocuk daha çok ağlıyor ama var ya kendisinin yanında bir söz demedim öyle bir ağlıyorki sanki bir yerden düşmüş amaç o ki aşağıyı gösteriyor inmek istiyor oyun oynamak sadece içimde patlıcak durumdayım en sonda dedim git mama ver TV aç gittiler öyle sesi kesildi..dediğim o ki o zaman ilkte her şeyi büyütüyordum eminim 3 çocuklar daha çok olaylar yaşıyorlar

Süt alerjisi olduğunda kakasında sümük gibi şeyler oluyor bir de geçmeyen pişik diye biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…