• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Anladım canım peki mamayı düzenli olarak mı veriyorsun yoksa ağladığı zaman mı veriyorsun bi düzenin var mı kaç ml yapıyorsun mesela her yapımda benim bebek de küçük doğdu 2500 o yüzden merak edip soruyorum
İlk günler her 2 saatten 1 saatten bir veriyordum sarılık yeniden olmasın diye şimdi kendi ağladığında veriyorum 21 randevu aldım doktora 24 aşısıda var bakalım ne kadar olmuş..ben tabi fazla vermek isterim mamayı ama mesela büyük oğlum bu kadarlıkken daha 30 cc içiyordu çok acıksa 60 oluyordu fazla yapıyordum içmiyordu ama şimdi bebeğim 90 CC içiyor genelde baaazen 60 CC oluyor o da genelde hiç 1 saatini doldurmadan oluyor hatta böylede oluyor çok uyuyorsa ağlıyor uyanıyor 90 getiriyorum yine ağlıyor 30 getiriyorum yine ağlıyor yine 30 getiriyorum ama o zaman 3 saatten fazla uyuduğu zaman oluyor kısacası düzen yok

Anladım canım peki mamayı düzenli olarak mı veriyorsun yoksa ağladığı zaman mı veriyorsun bi düzenin var mı kaç ml yapıyorsun mesela her yapımda benim bebek de küçük doğdu 2500 o yüzden merak edip soruyorum
Sen mama veriyor muydun

Evet canım anne sütünü çok çok az alıyor genellikle mama ile besliyorum Aptamil prosyneo veriyordum son zamanlarda baya kusması oldu şimdi Aptamil Ar önerdi doktor inşallah faydası olur hem gelişimine hemde kusmasına
Bizde hipp kullanıyoruz ama aşırı gaz yapıyor kızımda ıkına ıkına bir hal oluyor nurse harveys damlaya geçtik biraz daha iyi geldi sma ya geçeceğim elimdeki mama bitince hippi beğenmedim açıkçası. Aptamili de içeriğinde şeker oranı yüksek diye önermedi doktor.

Ay bide ne dicem yeterki ağlamasın uyusun diye çaresizlikten ayakta sallamaya alıştırdım galiba ben bu seferde sürekli ayakta durmak istiyor ☹️

Bizde hipp kullanıyoruz ama aşırı gaz yapıyor kızımda ıkına ıkına bir hal oluyor nurse harveys damlaya geçtik biraz daha iyi geldi sma ya geçeceğim elimdeki mama bitince hippi beğenmedim açıkçası. Aptamili de içeriğinde şeker oranı yüksek diye önermedi doktor.

Ay bide ne dicem yeterki ağlamasın uyusun diye çaresizlikten ayakta sallamaya alıştırdım galiba ben bu seferde sürekli ayakta durmak istiyor ☹️
Bende hipp kullanıyorum bebeğim çok gazlı acaba o mu yapıyor ya. Doktor anne sütüne en yakın hipp dedi onu önerdi tek önermediğinin sma olduğunu söyledi nedenini sorgulamadım hiç ama etrafımda herkes sma kullanıyor. Benimkide slinge alıştı koyup evde tur atıyorum hemen uyuyor ama yatağa koyduğum gibi gözler açık

Back
X